Új privát üzeneted érkezett!

Micsoda?? Én lamentálok itt a beöntésen és közben meg ezerrel jönnek a hírek!

TIGRINCS! HÁT SIKERÜLT MEGLEPNED KICSIT, NAGYON ÖRÜLÜNK NEKTEK!

Hát akkor mindenképpen látogatós lesz a péntek, úgy néz ki. :) Bár gondolom, Tenciék sem mennek haza addig, nem tudom, mi most a gyakorlat.

Benedek baba, édes, annyira szeretem ezeket a kis nyüfike arcokat.

Eni
, érezgessed csak a dolgokat...
HJudit?

Micsoda hét!

Kép

Kép

Kép
memme

Drága Tigrincs!
Hatalmas gratula Jázminhoz!!!
(Rosszul kérdeztem reggel: Nem mi volt tegnap, hanem mi van ma???)

Eni és Judit!
Rajtatok a világ szeme! Na jó, a mienk. :lol:

Kép
Kép
kriszta36

TIGRINCS!
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK! NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET ÉS SOK BOLDOGSÁTOT ÉS SOK TEJECSKÉT!!! ISTEN HOZOTT KÖZTÜNK PICI JÁZMIN!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tigrincs, hú, megleptél!!! de annyira örülök és nagy nagy gratula az újabb kislányhoz!!!!!!!!!!!
snooopy

Ja, Steffi, köszönöm kérdésedet, semmi különös. KisKicsi áldott jó baba, eszik, alszik... Vagyis annyi van, hogy ugye általában az első trimeszter végére szokott elmúlni a várandósoknál a hányinger, ez-az, nekem meg most kezdődik. Hajnalonta arra ébredek, hogy kő van a gyomromban, öklendezek, de nincs mit. Kissé rosszul vagyok pár napja, de szerintem csak szolidaritásból a most szülőkkel. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Tigrincs!
Szívből gratulálunk Neked és a kislányodnak! Jó egészséget és sok boldogságot nektek!
(na ennyit a megérzéseimről, bár Zsunál bejött...)

Eni, Judit!
Ti jöttök! :lol: :lol: Eni nem bent volt ma ctg-n? Lehet talizott Timivel, vagy már ő se jön haza, csak jön majd a hír. Izgiiii

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kati,
Orsinak gyógyulást!!!

Zsófi,
Majának is nagy puszit, kívánom h mihamarabb meggyúgyuljon.

hát én megúsztam mind a beöntést, mind azt h férj lásson kiterülve míg stoppolnak... de azt nézte amikor kolos jön ki, még mondta is hogy ott a feje, mindjárt mgevan... :lol: :lol: le is van fényképezve, na nem premier planba, csak kolos épp 1mp-es.
snooopy

Sziasztok!!!

Nagy gratula a két kismanónak és szüleiknek!

Judit,szerintem elfelejtettem válaszolni neked, igen én átmentem alapítványiba, sajnáltam is nagyon. Az elsőnél nagyon gáz szobatársakat fogtam ki.
Bizony te szültél mellettem és nagyon irigykedtem,mert elsőre is gátvédelemmel szültél meg egy nem kicsi babát.

Kiváncsi vagyok ki lesz a következő.

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

Memme!
Most kezdődik a hányinger? De furcsa. Csajoknál is így volt? Nekem Vali mondta, emlékszem, hogyha a terhesség merőben más, mint az előző, akkor a nem is más lesz. Na érted, hát nálunk bejött.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Tigrincs, te aztán jól beelőztél! Gratulálunk!

Orsi, szerintem semmit nem rontottál el, Kolos akar öntöudatos nagyfiú lenni. :)

Eni, beöntés tényleg inkább megkönnyebbít, mint gond lenne. Nálam 1x volt, Benedek előtt, most másodszor nem kaptam, mert itthon már jól elintéztem izgalmamban. :)

Memme
, remélem, az első trimeszter végére vége is a hányingernek. :) A reggeli öklendezés elég vacak. :(

mtunde

Tigrincs
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!
Jó egészséget és sok-sok tejecskét!

Jól megleptél, az előbb olvastam el a tegnapi prividet. :D :D :D

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

ÉLJEN ÉLJEN! BEINDULT A BÉBIBUMM!!!!!!!!

ISTEN HOZOTT BENNETEKET APRÓSÁGOK!
TENCI, TIGRINCS HATALMAS GRATULA!

Lesz még itt a héten baba úgy érzem! :lol:

ENI??????
JUDIT???????

Páros szülésre gyúrtok?

Lányok, le vagyok maradva, mint a borravaló, a ház rohan - próbálom utolérni!
De figyelek......

Heni

Kép

Kép
cancan

Igen, Steffi most sok minden más. De - ki is írta, hogy a fiú teljesen más élmény, meg asszem' Veronikusz is valami olyasmit, hogy szívesen kipróbálná, azt a másfajta anya-gyerek viszonyt: szóval Melindáéknál meglepődtem volna, ha Vidadoki azzal áll elő, hogy nem puncisok, olyan biztos voltam. Most meg nem, és igazából kicsit hozzá is kéne szoknom, ha fiút "dobna ki a gép". Ezt nem tudom megmagyarázni, a lányaimmal valami ős-rokonságban, azonosságban vagyok, és ha KisKicsi fiú lenne, valahogy más lenne, a várakozásomba vegyül egy kis icipici szorongás is, bár ez túl erős szó. De megoldódik ez is, aha úgy adódik, hogy kukija van. :)

Kép

Kép

Kép
memme

TIGRINCS !!! Sok Boldogságot és egészséget Jázminnak!!!!Majd apa elviszi Adrit arra a bulira :wink:

Mondom én.... Sztem Eni is bennmaradt :lol: Nem hiszem, hogy a gép előtt röhög rajtunk 8) Már sztem otthon kéne lennie, nem? Valahogy 8-kor írta, hogy indulnak....

Judit?
Merre vagy? Csak nem te is? :lol:

Memme
Micsoda klassz kis bébibummra megyünk pénteken?! :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Bizony Reni! És ettől is olyan családias, otthonos ez. Az ember nem egy személytelen, sima vizsgálatra megy, hanem van egy hangulata. Mondom, mint az elefántok. (Én konkrétan testi valómban is lassan olyasfajta leszek :oops: :roll: ) Örülök hogy ebbe alakultál bele.

Kép

Kép

Kép
memme

[color=red]Tigrincs!nem vagy semmi!Gratulálok Jázminhoz :lol: Sok tejcsit :!: :!: :!: [/color]
A buliba meg apa megy Adrival úgy tűnik :lol: :lol:

KépKépKépKép
vdorka3

Tenci, Tigrincs! Gratulálok Nektek! Sok-sok boldog pillanatot, és egészséget Nektek!
linocs

TIGRINCS!!!
JÁZMIN Isten Hozott!!!!

Kép

Kép
gablaty

Enikém rajtad a világ szeme :lol: mostmár Janka következik :lol: ha már ki nem bújt :roll: ma még nem jelentkeztél be....

Kép
gablaty

nahat, most olvasom, dejo, Tigrincs, Jazmin, nagyon nagy gratula!
Eni, merre jarsz?

banana

Memme!

Nagyon érzem, amit írtál. Én másodszorra reméltem, hogy kislányunk lesz. Pedig először olyan fiús anyukának képzeltem magamat, és Benét is annak vártam, amíg az uh-on azt nem mondták, hogy lány Erre nem fiú lett? De ez csak akkor derült ki, amikor kibújt. És bizony napokig lekislányoztam, és nehéz volt átállni, hogy mégis kisfiam van, annyira beeléltem magam fél év alatt.
Amikor Villő megmutatta magát, már nagyon nem voltam biztos abban, amit látok, pedig egyértelmű volt. De nagyon örültem is neki, mert Bene várása alatt rájöttem, hogy kislányt is szeretnék. És bizony bennem is volt egy kis szorongás, hogy mi lesz ha...
Nem mintha ez az egész amúgy nagy volumenében számított volna. Csak ott volt.
És hogy harmadikra mit szeretnék? Egy kislányt... aztán egy kisfiút... vagy fordítva? :)

mtunde

az alvasrol: Kriszta, Zsofi nagyjabol napra pontosan 6 hos koratol kezdett el nagyon eberen aludni, azaz mar masfel honapja ebred fel-masfel orankent ejszaka, eleg kemeny!
most szereztem Osanitot, hatha hasznal, ma erkezett meg...

banana

Ó-ó-ó...!
Isten hozta Benedeket és Jázmint!!!!!
Nagy puszit a mamáknak, sok boldogságot mindkét családnak!

Beöntés: nem ciki, de az sem, ha kipottyan valami a szülőágyra. Én is izgultam, hogy milyen kellemetlen lenne, de ott, akkor asszem, ez egyáltalán nem érdekelt... Nem is tudom, volt-e valami. Sztem nem. De ha mégis, akkor ennyire emlékezetes... :D

Memme! Kiskicsi fiúka tuti, de ha mégsem, akkor viszont fiús lelke van. :D Biztos egész más lesz, mint a csajok, úgyhogy, így is, úgy is fel van adva a lecke :D :D :D (Csak viccelek...)

Én úgy vagyok vele, hogy a második is tuti fiú lesz és lehet, hogy a harmadik is. Ez nem vágy, csak megérzés. Valahogy azt nehezen képzelem el, hogy lányom legyen, nem tudom, miért. Pedig jó lehet. Talán félek attól, hogy konfliktusos lenne a kapcsolatunk. De ha kívánni lehetne, mégis lányt kívánnék másodszorra. Érdekes dolgok ezek. :D

Eni! Hol vagy???? :D
Vendég

Banana, Kriszta, Zsófi! Alvás: igen, mi is kb. fél évesen kezdtünk éjszakázni (óránként ébredni éjjel). Én nyáron ezzel jelentkeztem be a fórumra. Mindenki vigasztalt, meg kaptam ötleteket is. Az az igazság, hogy én nem akartam drasztikus módszereket bevezetni, így kb. mostanáig tartott az őrület. Egy hete javul az alvókája Máténak, kb. 2x kel éjszaka, és ez már cseppet sem megerőltető (bár így maradna). De hallottam olyat is, hogy kb. félévesen sírni hagyták a kislányt és két éjszaka után alvás volt. Ebben sincs semmi tuti tipp. Mint ahogy semmi másban a gyerekgondozás témakörben... Én megtanultam, hogy azt kell tenni, amit a szívünk diktál, no meg amit el tudunk viselni, és nem utolsó sorban, ami nekünk a legegyszerűbb. SOK ERŐT, KITARTÁST!!!!!
Vendég

Eni?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Itt vagyok, de ez TIGRINCSES BEUGRÓ VOLT, az tuti... :wink:

Tigrincs csajnak hatalmas gratula innen is JÁZMINHOZ!!!

Jártam Tencinél, a csajszi nagyon klasszul nyomja ám, gyorsabban meg, mint én... :lol: Benedek csodaszép, angyalian alszik, zsiráffal, mint enyémgyermek is. :wink: Tencikém, itt is köszönöm, hogy gondoltál Benedekre, teljesen zavarba is hoztál. Köszönjük.

Nagyüzem van ám odabenn, rengeteg császár, ezer baba... ezren ültünk kint is, egyesével ugráltunk be ctg-re. Mondhatnám úgy is, diliház. Jankám édesen viselkedett, nagykönyv szerinti ctg-t produkált. Én meg várom, hogy indulhassunk vissza... ezek után.

Amíg kinn vártam Vidadokira (műtőből), akkor látni véltem Tigrincs papát, de nem voltam benne biztos. Majd megjelent Tigrincs kisvártatva vigyorogva, hálóingben, pocak nélkül... majdnem leestem a székről. Akkor battyogott át a folyosón, mit battyogott, viharzott. De azért kaszinózni megállt, csúcs ez a nő. Jázmin pedig szuper volt, anyuja is, nagyon gyorsak és ügyik. :D
vbea

Ja, Reni! Nekem is felvették videókazira a 12 hetes Maneszkát, vicces, mert nekünk nincsen videónk. Valamelyik rokonnál néztük meg. Azt nem tudom, hogy cd-re lehet-e. Sztem vigyetek lemezt is, hátha.
Vendég

Ti is ilyen szuperek lesztek, Eni! :wink:
Jankababa kicsit megvárakoztat még, ha már ilyen rövid bentlétet képzelt neki a mami. A vízöntők már csak ilyenek, nem hozzák a papírformát... :D
Vendég

Tigrincs!
Nagyon Sok Boldogságot Kívánok a Drága Kisbabádhoz!!!!
Sziasztok!
Még én is egyben vagyok.Lehet, hogy tényleg együtt szülün Enivel? :lol:

Tegnap este nagyon rossz hangulatom volt, csak sírtam és sírtam, de meg ne kérdezzétek, mert én sem tudom...... :oops: Ma meg olyan hőhullámaim vannak mintha 35 C lenne kint.Ez mit jelent? :D
Én pénteken megyek 7.15-re ctg-re.Jön valaki?

Judit

Kép

Kép
hjudith

Judit, na megvagy. :wink: Megyünk mi együtt, te lány!!! Nyugi. Péntek én is, de nem hiszem, hogy 7.15. Amúgy meg, hova akarsz te már ctg-re menni pénteken? Maholnap.

Legalábbis tudom, hogy nekem erre van szükségem. Kicsit eltávolodni a félelmeimtől, aggályaimtól. Most már ott tartok, hogy mehetünk éjszaka is, csak menjünk. Amúgyis, 5 percesekkel tuti a férjemmel ordítoznék egész úton, ha a szokásos napközbeni forgalmon kéne keresztülverekednünk magunkat. Inkább menjünk akkor 100zal a sötétben.
vbea

annyi szó esett már a nemekről: találtam egy ilyen naptárat, nem tudom ismeritek-e, kínai fogamzásnaptár, vagy mi... nekem bejött kolinál fiút jósolt és az is lett. de én nem igazán hiszek az ilyenekben, szerintem véletlen.

http://www.naptarak.com/naptarak_kinai.html

ja és Zsófi (aproo) minden újonnan érkezett babát és mamát puszil. pocsék az idő nálunk is, ha ilyen marad jönnek haza holnap.
snooopy

Orsi!
ezt már néztük itt korábban és hát .... :lol: vagy bejött, vagy nem :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

veronikusz: ok, lehet akkor én még nem voltam itt. én csak most találtam, nem is hallottam róla ezelőtt. meg a jónás módszerrőll sem. hogy az mi lehet??
snooopy

Orsi!
Jónás naptár: 1233146022.6725.ppt

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Judith, ríjjál csak, ha jólesik.
Eni, hát igen, érik ez, lassan a "mindegy csak legyen valami" állapota. Bár igazán nem tudom, miről beszélek. Viszont éjjel százzal tényleg jobb, mint nappal a civil állapotban is őrjítő budapesti forgalomban.
Mekkora mákunk volt hogy Melindával Kecskemétről hajnal háromkor indultunk!

Igen, Vandini, ez az, nehezen képzelem el". De hát négy éve az is nehezen képzeltem el, hogy egyáltalán gyerekem lesz.

Jaj, csak ne műtétből jövet találkozzak Doktorbácsival. Elgyötört tud lenni olyankor.

Szóval sokan voltak. Legyenek is. Emlékszem, amikor 2007 tavaszán belibegtem Eszterrel a hasamban és senki nem várt a folyosón. :cry: Csak imádkoztam, hogy meg kell maradnia az osztálynak, mert én ott tudok igazán szülni, azzal a csapattal.
Szóval kell, hogy sokan legyenek az osztályon, ne mondhassák azok, akiknek a Kútvölgyire fáj a foguk, hogy nincs miért lennie a szülészetnek. Merthogy akkor erre játszottak, mentek is el sokan máshová szülni, mert ugyan ki maradna a "bizonytalanra". Csak hát nekünk akkor az volt a biztos, vagyis kellett, hogy biztos legyen.

Kép

Kép

Kép
memme

((((((Judit))))))) Ismerős........ ez már nagyon a vég jele.....

Csajok : én pénteken el egy wellnesshétvégére
:oops: :lol: ( gyerkők nélkül :!: ) nekem MINDKETTEN KÜLDJÉTEK AZ SMS-t ha akkor szültök. Csak vasárnap jövök haza. Vagy pedig péntek délig, oké??????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Különben meg: úúúúgy lennék a helyetekben! :wink:

Heni

Kép

Kép
cancan

Gratula Tigrincs és Jázmin baba!!!

:D :D :D

Megindult a babaeső :D

Benedek :D :D :D

SnoopyOrsi,
nekem egyik módszer sem jött be így utólag visszanézve. Viszont a savas-lúgos módszerben inkább bízom, hiszen mi férjemmel mindketten (tej)savas tusfürdőt használunk. És lám lányunk lett :D
(de, hogy mit csináljak, ha majd fiú akarkok :?: Dugjak föl egy szappant előtte?? :lol: :lol: :lol: ) Bocsánat :oops:
Vendég

Judit, alakul ez... esküszöm, hogy az első kérdésem az lesz, amikor bemegyünk, hogy te bent vagy-e... :lol:

Heni, hát persze. :wink: Wellness-hétvége apával kettesben?! És te irigyelsz minket??? :lol:

Bori, imádom a Bogger-vonalzót. Nagy Elmo-lázban vagyunk ám egy éve. (Most is azt nézi BüdösBenci, kb a 20. részt ma, alvás helyett...)
vbea

Orsi!
igen, igen ez még nagyon régen volt. Kb mikor terhes lettem Zsófival. :D Néha-néha jó megint felvetni, hogy lehessen jót rötyögni rajta! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Eni: céges wellness buli ( saját cégünk ) és kicsit zavarosan indult, de azért biztos szuper lesz. És igen, Én irigyellek Benneteket.......

Nálunk is elmo- láz..... de szerencsére enyém most alszik ( meg teletubbies, meg thomas, meg hello kitty :lol: ezt Szanditól vette át, de a főfő az az elmo)

Heni

Kép

Kép
cancan

Bori, savas tüsfürdő?? na erről még nem hallottam. mi ez a módszer?

Heni, akkor jó utat (előre is) és érezzétek jól magatokat.

olyan jó volt: kolos felsírt alvásból, (na nem ez volt jó) hanem rajtam aludt még vagy 20 percet, majd beraktam ágyba és még durmol. úgy bírom amikor rajtam alszik, hozzám simul, ilyenkor még olyan pici. :)
snooopy

steffi, köszi, vlmiért ezen a gépen nem tudom megnyitni, de ha majd otthon leszünk megnézem.
snooopy

Snoopy, nálam sem jött be a kínai naptár. :)

Memme
, hát igen, azon a tavaszon néhányan kórházat is váltottunk. :(

mtunde

Sziasztok!

Tigrincs:Hatalmas gratula Jázminhoz. Ez gyors volt :lol:

Csak ellenőrizni jöttem a pocisokat, de láttom fogynak úgy hogy
Eni: rajtad a sor :lol:

Cancan: Nálunk is volt elmo láz, de most Thomas láz van, még aludni is magával visszi a kisvonatott.

Este jövök, hát ha megint jó hírekre érkezem.
V

valentina

Látom előkerültek az elveszettek is, pedig....NA mindegy csajok, lesz itt még buli a héten :lol:

Eni
Amit írtál Tigrincsről.....Nem is ő lett volna, ha nem így :lol:

Tünde
Azért az elég hidegzuhany lehet, amikor vársz egy akármit és bármi lesz belőle a végén :shock: Azért az, hogy fiút lánynak néznek, azt jobban értem, mint fordítva....Legalább bevásroltatok egy halom csajos cuccot???

Gabi
Nagyon édi ez az angyalkás kép!!!!

A kép, amit ígértem:
Kép
Pont úgy festek, mint aki 60 évesen vár babát, és akkora, mint egy dömper, legalábbis ez a gönc.... :? Szóval nekem kiakasztó volt....

Találós kérdés :lol: Ki van a képen? Zsolti vagy én?
Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Mi van csajok? Mindenki ázik az esőben? Másfél órája senki nem írt :lol:
Szerintem ilyen még hétvégén is ritkán van :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Reni!
nagyon jók a képek :lol: :lol:

Heni jó pihit nektek :lol: :lol:

Durca!
én is akarok soforszolgálattal hazajönni, lerészegedni, büdöscigit szívni, egy ideig nemtörődömöset játszani.....akarom :lol: :lol: Örülök, hogy volt benne részed...

Eni!
otthon???izgulok..... :lol: :lol:

Judit!
készülődik a baba nálad is :lol:

Rólunk!
Képzeljétek angyon megijesztettek ma...Lettit vittem csipővizsgálatra, hogy kell e még a terpesz???Szerencsére az nem viszont a dokinő aki ott volt észrevette , hogy a Letti talpain vannak kicsi kidurrant vízhólyagok (kb születése óta ott vannak)Pánikba esett, azonnal vigyem vérételre, meg nyálkavételre és nem volt e magas láza mostanában meg nem-e skarlátos a gyerek és ilyenek???Gondolhatjátok.....Az össze erő kiszaladt belőlem és láttam a rémeket szépen.....meg hogy holnap reggel menjek fél 8-ra a laborba szután meg ott valami ambulanciára.....kikészültem.Kijöttem felhívtam a mi dokinkat aki pont dolgozott. Gyorsan elvittem oda...(már beszéletem erről vele régebben telefofon)azt mondta, hogy felesleges ezt a gyereket vérvételre vinni és ezek a hólyagok valószínű az anyatejtől vannak és semmiképpen nem skarlátos és beteg a gyerek .Egy beteg gyerek nem így néz ki, nem eszik , mosolyog, és nem nyugodt....szóval kenjem neki mercurochrommal és rendben lesz.....megnyugodtam....kicsit
VAlakinek volt már iylen???talpon meg újjacskákon???

KépKépKépKép
vdorka3

Reni, ez a másik szülőszoba. Már régebben fel akartam tenni a kedvedért.
Melindát itt szültük. Itt szeretnék most is. Jó volt a másik is, akkor direkt oda mentem, de most ide vágyom megint.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1233155024.6867.jpg[/img]

Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Renáta, ne haragudj h ezt fogom mondani, előre is bocsi, de ez a ruha szörnyű!! amennyire ismerlek a hsz-sokból ez nem illik hozzád. a csíkos viszont...tényleg nagyon jó, és nagyon csini kismama voltál, és gondolom most is az vagy. :lol:
hú, már a 12. hét?? hogy megy az idő? ti meg fogjátok kérdezni a nemét?

vlki írta, hogy ha egy terhesség más mint az előző, akkor más nemű baba lesz. Tigrincs nem azt írta vlmikor h tök más a két terhessége, a 20. hétig hason tudott aludni, meg ilyenek... neki mégis lány lett mindkettő.
de gondolom ez is olyan mint minden más babanem-találgatós módszer: 50-50%.
snooopy

Itten vagyok még mindig, csak egy kicsit szuszisztam Lilivel :)
Eni, én is pont ezt gondoltam, hogy az lesz az első kérdésem,te melyik szobában vagy :lol:

Heniörülök,hogy elutaztok :lol: :lol: ,de titkon rád gondoltam, hogy te fogod a csajokat informálni.Most már tényleg bele kell húznom, péntek előtt. Hová utaztok?Újra Spirit?

Judit

Kép

Kép
hjudith

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?