Jó estét, vagy éjszakát!
Gégéé: szegény Emma baba! Remélem holnapra jobban lesz....
Nálunk is csinálta Dorka kb. 2 hónapos koráig, hogy este 7 után, fürdés után este 11-ig ordított, aztán később elnőtte. De már azt hittük örökre így marad....Az is lehet, hogy mi nem tudtuk mi a baja. Azt olvastam valahol, hogy este jön ki a feszültség és napi nyűgi a gyerekeknél. Vagy napközben is csinálja?
Ja, fényképész bácsi, na nálunk is bejött a lakásba. Észre sem vettem és már bennt volt. Én is kis naiv végighallgattam. Mondtam, hogy meg kell beszélnem a párommal. Mondom felhívom, jó, azt mondja nem kell. Mondom mivan? dehogynem, hát nehogy már ne beszéljem meg vele....erre ő, nem szükséges csak írjam alá, adja a számlát. Na, mondom nekem nem ad semmilyen számlát se amíg én nem kérem. Kretén! Aztán besértődött, hogy nem rendelek semmit úgy hogy előre fizetek, mondtam neki, hogy mi a garancia rá, hogy tényleg visszajön??? HM??
Lara: boldog 5 hónaposságot Hannusnak! Én is szeretem a született feleségeket. Bár már pár rész kimaradt...
Sajnálom a szerdát.......várom a jó időt!
Mi is sudocremet használunk kezdettől fogva, nekünk bejött. Nem lehet, hogy új fajta pelust használtok, vagy gyümölcsös kaki kicsípte neki, vagy nem tom.......
Voltunk a védőbe.
Mérlegelés: Na, nem hiszitek el! 40 dkg egy hét alatt. Csak azt nem értem, akkor előtte két hétig miért nem hízott egy grammot sem. Na ez a csaj egy talány nekem. Lehet, hogy ő fogyózott helyettem...
Vagy kezd ő is vigyázni a vonalaira???? Korai lenne
naspolyácska: köszi! Szóval nincs még foga, de már régóta nyálzik, mindig lesem, de fogacska sehol. Hát már hasra fordul, vissza még kicsit nehézkesen....próbál kúszni. Ha ki tudja támasztani a lábát valahová, akkor odahúzza magát a játékokért, de főleg inkább az ágyon felejtette távirányítóért
Meg csücsülni nagyon szeret. Ha a hordozóban ül, akkor kétoldalt megfogja a szélét, és úgy felhúzza magát, mint a szél. Ja, meg áll a baba áll, de percekig, és még a lábát sem rogyasztja be. Már én nem engedem neki, hogy álljon...hát kb. ennyi.
sarmi: jobban vagytok már? Írisz baba nagyon édi. Látom elvarázsolták a játékok.
Bende: Niki nagyon cíííííííííp. Tényleg apja lánya ő is! A kiságyban már így felhúzza magát, vagy te ültetted így oda?
Klaviatúra nálunk is nagyon érdekes. Kikapcsolt állapotban is. Üti veri a csaj, ha meglátja. Majd megtanítom gépírásra ha nagyobb lesz.
Aranyos a kutyád. Örülök, hogy meggyógyult!Nekünk kettő van. Én is nagyon ragaszkodom hozzájuk (Brúnó és Tyson). Brúnónak is volt már egy műtéte, elszakadt az ínszalag a lábában. Én Pécsen voltam suliban, mikor történt, a párom felhívott, hogy lehet, hogy elaltatják, én meg bőgtem az utca közepén, hogy meg ne próbálják. De szerencsére meggyógyult. Kezemből etettem, és itattam. És ezt soha nem felejti el nekem....
Wicca: szijjja! jajj, már nemsokára te is ringathatod Bálint babát a kezecskédben. De jóóóóó! Kérünk pocakfotót! Kérünk pocakfotót!!!
Ne is törődj a takarítással. Majd meglesz legközelebb!
Pihizz csak amennyit tudsz!
Winchi: jó ez az útmutató. Mondjuk eszembe jutott már egy-egy nyakig kakis ruha után slaggal, vagy sterimob-al lemosni a gyerekem seggét..
Anyany: ne izgulj, Zsófi szépen fejlődik! Mi felnőttek sem vagyunk egyformák. Egyikünk vékonyabb, másikunk kövérebb. A babák sem egyformák. Egy pár deka ide-vagy oda. Az a lényeg, hogy hétről hétre, hónapról hónapra fejlődik. Na, meg annyit mozog, hogy le is tornássza, nem??
szosz: kérünk egy képet Réka babáról!
mancsa: Dorkának elmúltak a pöttyei már?