Sziasztok!
Panny!
Ahány tanár, annyi féle dolgot kér, tehát megveheted az alapcsomagot, de nem biztos, hogy kell. Majd ők kitalálnak mást.
Példa: lányomnak elsőben feles füzet kellett. Lejártam a lábam, mindenhol hülyének néztek és nem tudta senki mi az. Mígnem a suli melletti kis papírboltban felvilágosítottak, hogy vonalas és sima füzet összefűzve. Vagyis szét kellett szednem mindkettőt és összefűzni úgy, hogy egy vonalas, egy sima.
Agyrém!
Az eladó is csak azért tudta, mert a fia anno ehhez a tanítónénihez járt.
Nálunk még egy évben sem jött össze, hogy az osztályának megfelelő tanfelszereléseket használják. Mindíg mást, másképp.
Most még drágábbak a tancuccok, nagyobb leértékelések augusztusban lesznek. Lehet, hogy jobban jársz, ha inkább a pénzt teszed félre rá havonta.
Meg akkor nagyobb a választék is.
Beiskolázási segély nem jár nektek? Munkahely adja. Máramelyik.
De önkormányzatnál is lehet kérni a 3 gyerekre való tekintettel.
Ja és a tankönyvek ingyenesek a gyerkőcök száma miatt.
Judy!
Köszönöm a kérdésed, gyógyulgatunk. A fiamnak 10 alkalom gyógytorna van előírva + fájdalom csillapító + tornafelmentés. A többi csak a rtg. után derül ki, ami februárban lesz.
Barbika nagyon tündéri!! Úgy totyog mint egy kiskacsa. Írtó aranyos. Nekem kicsit Gina lányomra emlékeztet. Van bennük hasonlóság külalakra.
De ahogy olvaslak természetre is. Ginustól nem tudok lépni sem.
Mászik az ölembe, sír ha kimegyek a szobából, a járókában már kezdetektől nem marad meg, egyedül meg nem merem hagyni még egy percre sem.
Szóval áll a házimunkám addig, amíg vagy elalszik, vagy hazajön valaki és vigyáz rá.
Lányok! A babaprojektekhez csak drukkolni tudok, és én is ezekből az okokból várok csak két éves korig.
Különben próbálkozni lehet, nem ? Ha összejön hurrá, hiszen ezt akartuk, ha nem akkor legalább marad idő a további próbákra.
Lehet, hogy nyár elején én is "nekilátok", hiszen nem biztos, hogy elsőre összejön.
Még van 3 havi tablettám, aztán leállok vele, és elkezdem én is a vitaminokat.
Szép napot, sziasztok!
Judit