Sziasztok!
Ágota, istenem még olvasni is szörnyű volt, mit műveltek Nimród babával
:( Komolyan, majdnem sírva fakadtam.
Hogy lehet így megkínozni egy ilyen kicsi gyereket???!!!!
Vicky, micsoda húsos baba lett Leventéből!
:) A torta is nagyon szuper, tejcsin keresztül biztosan ízlett neki is
:):) De látom, az ünneplés nem nagyon hatotta meg
Szeri, édeskömény? Úgy tudom, az jó puffadás ellen. Meg az Espumisan is, és terhesek is szedhetik. Peti dicséretet köszönjük.
A fényképeit visszanézve szerintünk is nagyon sokat változott
Már olyan nagyfiú
:):)
Dorka, azt hiszem én is ezért akarok még egy babát, mert annyira jó volt a várandósság meg a szülés is, hogy úgy érzem, nekem ezt még egyszer muszáj átélnem!
:):) Apa szerint, ha nehéz lett volna a terhesség meg a szülés, akkor nem akarnék még egyet. Hát lehet, nem tudom
Bár Vicky az élő példa, hogy nehéz szülés után is akarhat az ember lánya még egy gyereket
Meri, kitartás! Biztosan nagyon fárasztó lehet így levegőztetni. Hordozókendő? Kenguru? Így nem fáradna el a kezed és a hátad.
Krisz, micsoda hírek!
:):) Tök jó, hogy bővül a topik második babaköre
Megint izgulhatunk
:):)
Keresztapu hozott ma Petinek Vega Mixet. Raktunk is egy ici-picit a kajcsijába.
Ja képzeljétek, Peti baba tegnap óta hivatalosan is belépett a húsevők társadalmába!
Annyira ízlett neki, hogy első evésre megevett 200 ml sárgarépa-pipimell pürét
S lássatok csodát, éjjel csak 2x keltünk
Akkor is csak azért, mert éjjel vándorol az ágyba, s nem tudott a rácstól tovább menni
Úgyhogy úgy tűnik, a zöldség-gyümi püré nem volt elég laktató a fiúnak éjszakára.
A kérdés már csak az, hogy adhatok Én neki minden nap husit?
Esztora, síelés szuper!
Biztosan nagyon fog hiányozni a kisfiad, de az is nagyon jó lesz, hogy kicsit kimozdulsz.
Adri, biztosan rendeződik minden, s hamar bekopog az a kis tesó
Ma este Porsival kettesben moziba megyünk!
:) Se gyerek, se férj
:):) Indulás előtt megfürdetem, megszoptatom Petit, Apának valszeg csak a tápszerezés és az altatás marad, Porsiéknál meg a nagymama fekteti Ákost.
Annyi várom már, ez az utó szülinapi ajándékunk
:) Kirúgunk a hámból. Egy kis alkoholmentes koktél, egy film.... Tuti helyre áll a lelki békém
Lányok, lehet nekem Cerazette mellett pém? Tegnap volt nyúlós nyákom (bocsi
) de nem érzek semmit. Kíváncsi vagyok mi lesz. A tájékoztatóban azt olvastam, hogy a Cerazette a peteérést nem, csak a beágyazódást akadályozza meg. Ez azt jelenti, hogy terhes lehetek, csak nem tud beágyazódni és elvetélhetek? Ez eléggé elkeserítőnek tűnik.
Na megyek, kicsi Fiam anyahiányos, bár Apukája nagyon próbálja szórakoztatni.