Sziasztok!
Sokminden történik mostanában, de most rátok zúdítom a híreket
Nagy kádban fürdenek az apróságok együtt.
Pétert azért folyamatosan fogni kell. Teljesen magától Péter hasra szokott forduni, és úszik is a vízben. Támaszkodik és úgy kapálódzik, meg kúszva mászik. Néha kicsit belemegy az arcába a víz, de nem bánja. (ilyenkor is tartom, de nagyon bátran ficánkol
)
Zsófinak a jóidővel a kedve is nagyon jó lett. Mentünk játszóterezni, nagy séták, 2 órahossza, amiket télen nem igen bírt, most simán. A rosszidővel viszont nyüszögős lett. És mindenre azt mondja "nem akarom". Már az alávsokkor, fürdetéskor, öltözéskor is, ami eddig nem volt ellenszenves neki. Remélem a jóidővel elmúlik ez, és nem "dackorszakos" nyüszögés. Titkon abban reménykedek, hátha ilyen nyüszögésekkel, bőgésekkel megúsznám a dackorszakot, és csak így havonta jönne elő pár napra a nyüszögős dacos Zsófi.
Ja, és képzeljétek, mostanában volt 1-2 babatalálkozó, nálunk is pl. tegnap. Petike tiszta "hölgykoszorúban" volt. Nincs most erre korbaeli kisfiú, csak 3 éveses. Az apja beszélgetett este Péterrel, és azt mondta neki: "Na, fiam 1 év múlva micsoda bartánőzés lesz itt... veled fognak babázni, téged fognak majd fésülgetni, meg öltöztetni. (mert Ő a legkisebb.) De nem baj, fiam, majd kiképezlek, aztán jól elvered majd mindet."
Hát biztos érdekes lesz a sok kiscsaj közt neki. Most szurkolok, hogy szülessen erre fele fiú is.
Peti nem sokáig bírja a csücsülést a b.kocsiban a játszótéren... max. 15-20 perc alvás után. Uncsi neki. Nem tudom mi lesz így majd a játszóterezésekből, ha már megy Peti. Lehet, hogy kertezésre kell váltani, mert az kevésbé veszélyes Zsófira, míg Petivel játszogatok majd kint.
Dehát addig is várjuk a jóidőt, mert nálunk 5 azaz ÖT fok van. Kicsit mérges is vagyok ezért.
Sziasztok, néha azért írjatok, én is csak néha jövök, mert még mindig vannak bankügyek, meg a házbővítés is nemsokára kezdődik, meg a férjemnek most szezonja van a munkában, meg ilyenek.
Lilla
U.i.: ja, és Petikémet 3 hete megkereszteltük.
jó volt a családi "buli" is, befértünk a nem túl nagy házunkba 16-18an, sogorom hidegtálakat csinált, szuper fini és szép volt. És a keresztanya gyöngyösi