SZiasztok LÁnyok!
Bocsi, hogy ilyen ritka holló vagyok, de két topikra nem nagyon futotta az utóbbi időben.
Köszönjük a gratulációkat, azt kell mondanom megérte ennyit várni, meg szenvedni (nehéz terhesség volt, mert már ugye a 28. héttől fekvés, majd a végén már élni nem bírtam a sok savtól és "ittfájottfájtól". Ahhoz képest, hogy kinyílt ilyen hamar a méhszáj, a fiatalúr még két nappal tovább is húzta bent a kiírt időpontnál.
Aztán még Pötyit is beelőzve, ami a gyors születést illeti (vele 2,5 órát vajúdtam), Ádi negyed óra alatt kint volt, tágulással, tolással együtt.
Én voltam a legjobban meglepődve.
De szerintem sok múlott azon, hogy a 36. héttől szedtem a homeos bogyeszokat és hogy már végülis itthon fájdogáltam egy hete, derekam sajogott, jósolgattam, szépen tágulgattam, mire elfolyt a víz és bementünk már bő 2 ujjnyira nyitva voltam és 5 perces enyhe fájásaim voltak. Szóval ennyi. Mondjuk még ami ennél is jobban meglepett az a fiatalúr nagysága, mert pont aznap reggel néztük még UH-n és a doki nagyon alá lőtte (utólag jobb is, mert nagyon betojtam volna..
). Mert két tolásra úgy jött ki, hogy semmit nem sértett fel, semmi nem szakadt, egy öltéssel megúsztam.
Itthon nagyon jó, Pötyiben semmiféle negatív érzés nincs, de ez főleg abból is fakad, hogy imádja még mindig az ovit és már én megyek érte, és ő az első. Mondjuk olyan szeretettel és finomsággal, óvatossággal veszi körül Ádit, hogy csak ámulunk. Adja a jó Isten, hogy így is maradjon. Egyelőre kint alszik velünk, mert 3 óránként eszik, és féltettem, hgy felverjük a tesót. De ma már megpróbáljuk betenni Pötyihez, mert annyira szeretne Ádival aludni.
Hát inkább majd megpróbálok az első nyüszítésre ott teremni...
Anita! Nálatok egy szobában alszanak?
Hihetetlen egyébként, hogy rengeteg tejem van, mert egy zabagép, őrűlt mennyiségeket betolt már a 2. naptól és mégis ébred 3 óránként éjjel-nappal.
Lehet, hogy nem elég kalóriadús a tejem?
Szerintem Angi nektek is könnyebb lesz, mert a lányok könnyebben elfogadják a tesót. Gratulálok a kukishoz!!!
Anita! Sajnálom, hogy ilyen betegek vagytok, amióta ovi van én is állandóan rettegek, szerencsére mi még csak egyszer hiányoztunk, de mostantól még jobban félhetek mi kerül haza...
Boscó! Olyan rossz olvasni, hgy még mindig rossz passzban vagy!
Nem tudunk segíteni? Röstellem, hogy annyiban maradt a ruha bizniszünk, aktuális még valami? Mert akkor újra átnézném, amiket kiválasztottam.
Gyöngyi! Te hogy bírod? Hányadikára is vagy kiírva?
Eszti! Elhiszem, hogy eleged van! És ilyenkor Te vagy Benyóval otthon? Van ennyi szabid, vagy hogy oldjátok meg?
Tali miatt bazi irigy vagyok. Még jó, hogy az utolsó heteket már Apáva jól kihasználtuk és heti 2x mentünk étterembe meg moziba (hogy jól elegem legyen egy időre...
).
Na mára ennyi fért bele, igyekszem visszanézni időnként.
Puszi: Barti
És pár kép (bocsi, ha sok voltam
):