Hello!
Nálukn is beütött a mennyő, ahogy Cat fogalmazott.
Voltnk ma Dáviddal a gégészet kontrollon. Bár a múltkor én forszíroztam jobban a horkolásos, nyitott szájas alvást, most a dokinénink egyértelműen azt javasolta, hogy indulás előtt még rendezzük a dolgokat. Nyáron kis tubust is ültettek a fülébe, hogy elvezesse a váladékot és az egyik már kiesett. Ezt mindenképp vissza akarja rakni neki, mert így most is gyulladásban van a füle, csak nem okoz panaszt.
És a garatmanduláját le akarja felezni. Így a funkcióját el fogja látni, de normál méretű lesz. Szegénynek akkora, h a kisujja se fér a kettő közé be.
Jövő péntek lesz a nagy nap-hát, nem mondanám, h alig várom.
Addig ovi már nem lesz, Niki még fosik ezerrel-ha pechünk lesz Dávidon is átmegy.
Ha minden jól megy, műtét után még bőven meggyógyul és vagy másfél hétre talán visszapakolhatom az oviba is.
Edit
Mit tanácsolsz, Niki menjen műtét előtt-alatt és után oviba? Esélyes, h hazacipel vmit onnan? Amúgy meg utána elég lenne dávidra figyelni, nyáron se bírtak magukkal ha együtt voltak.
Jó mulatást holnapra!!!!
Vikó
reggelünk: Hétkor felkelek, rögtön átmegyek hozzájuk, villany fel, függöny ki, próbálok vmi reakciót kicsikarni tőlük. Ált nem sok válasz.... A reakcióktól függően v elmegyek fogat mosni, fésülködni, vagy Nikit biliztetem, öltöztetem. (kimaradt, h a reggeli joghurtitalukat rögtön kiveszem a hűtőből és ráteszm a radiátorra). Közben beszélek Dávidhoz is, ő kómázik, nyitogatja a szemét. Ha Niki kész, kihúzgálom, szó szerint Dávidot is az ágyból, bili, öltözés. Ezután beígérve nekik a joghurtitalt, elterelem őket fogat mosni. Utána joghurtozás, ha betegek, reggeli gyógyszerek, orrszívás, miegymás. Ezután van idejük kicsit játszani, kiválasztani, h mit hoznak magukkal a kocsiba. Én addig felöltözöm. Nikit megfésülöm, szemüvegtörlés, szemtapasz felcuppant, téli ruházmány és gyerünk a kocsihoz.
A ruhájukat én is este készítem elő, meg amit az oviba vinni kell tartaléknak. Én abban viszem őket, amiben ott lesznek, csak le a téli gönc, fel a szandál és kész.
Ébredéstől ált 3/4 óra alatt kijutunk az autóhoz, ha betegek, ez kb 1 óra.
Oviban reggeliznek, kakilnak, úh erre nincs külön gond.
Azt viszont megfigyeltem, ha reggel időre kellett mennem vhova, tuti valami extra befigyelt, v az oviban húzták az időt. Ezért ilyenkor már inkább rászámolok plusz 15 percet és korábban kelünk.
Annamari
Vigyem a nacit holnap?
Detti
Csernus könyvre még áll az ajánlat?