Sziasztok
Linda GRATULA!!!!
Szedjél b6 vitamint a hányingerre. De nemsokára elmúlik, te ezt már tudod
A kukija látszik már? hihi
Edi: én is ma pont ezeken paráztam... Én már nem is tudom, mi lesz velünk. A gázszámlánk 7 ezerrel lett több, elvették tőlünk szinte az egész támogatást. Hiába van 3 gyerek, a hülye szorzóik miatt csak 4,1-en vagyunk a családban.
Azt nem veszik figyelembe, hogy a gyerekekre kell a legtöbbet mosni, főzni, fűteni. Amúgy az én munkahelyem is meg fog szűnni legkésőbb akkor, amikor letelik a gyes. Nem tudom, mikor akarják behozni ezt a 2 évig járó gyest. Sokmindent már júliustól bevezetnek. Ha elveszik tőlünk a gyest, akkor csak addig jár és slussz. Szép kilátások.
Szerintem a házcsere meg minden ugrott, inkább a meglévő hiteleinket kellene valahogyan lefaragni. Fejlődés kizárt, főként ha munkanélküli leszek.
Csak azt nem tudom, azt a sok kismamát aki ugye mostmár a baba születése után 1 v. két évvel majd vissza akar menni dolgozni, hová fogják felvenni??? Így sincs munkahely. Nem értem én ezt.
Hettie: ezeket akkor rakja rá, mikor lecsiszolja az előző zselét. Nekem akkor be is kell rakni mindig a lámpába, hogy azt a réteget fixálja, vagy mi.
Szerintem is mesterségesen gerjesztették a válságot. Ezen is csak meg fogják szedni magukat.
Anita, tök szar lehetett ez a vérvétel, biztos írtad, de nem emlékszem, miért is kellett mennetek? Mi is megyünk jövő héten az allergiavizsgálatra, bár már legszívesebben visszacsinálnám ezt az egészet, most HÁLISTENNEK jól vannak, de nem akarom elkiabálni. Előre elmondtad Manónak, hogy mi fog történni? Én azért nem szoktam ezt a tájékoztatást túlzásba vinni
Futólag megemlítem, aztán annyi. Hannának múltkor mikor a kórházban voltunk úgy rakták be a branült, hogy észre sem vette
Na magunkról egy kicsit. Jól vagyunk, apát kivéve, aki arcüregguszit kapott. Most itthon lábadozik, bár a gyerekeket muszáj elvinnie és elhoznia.
Hannáéknak megvolt a farsang, és isteni volt, mint tavaly is. Nagy színpadon voltak, meseország volt a témakör, annyira hatásos volt, Hobótól a mesél az erdő-re vonultak be, leültek körben, és mindenki előadott valami aranyos zenére egy kis műsort. Hannáék a Maja méhecskére tánciztak, és a Kiskakas gyémántfélkrajcárjából a törökbasának megcsipkedték a fenekét
Nagyon szuper jelmezek voltak, még nincsenek képeink de majd rakok. Olyan hatásos volt, na és annyira aranyosak voltak, hogy szinte az egészet végigbőgtem
én nem tudom de olyan szentimentális vagyok. Még szerencse, hogy a nézőtér sötétben volt
Teljesen profi előadás volt egyébként, és Levi egész végig tárgranyitott szemmel élvezettel bámulta, és tapsolt is, olyan aranyos volt. Azért néha mondta, menjünk ebédelni
Mondtam neki, hogy jövőre te is ott leszel, beöltözöl majd? Nagy komolyan bólogatott. Ő is jól van, a bölcsiben halálra dícsérik, hogy egész nap be nem áll a szája, beszél és beszél, úgy kell lelőni
Én egyre jobban élvezem a melót, a folyton álmosságot kivéve. De nem vagyok hajlandó este 9-kor lefeküdni, mert nem azért élek, hogy munkahely, itthon gálya. Szeretek kicsit netezni, filmet nézni, stb. Majd hétvégén valahogyan megpróbálok pihenni.
Azért meg kell hagyni, elég jó sorom van, egyedül vagyok az irodában, van időm a kis teámat, kávémat megcsinálni, rádiót hallgathatok, ebédelhetek, mellettem a konyha, mikró, minden. A meló sem vészes, (mentőállomás) menetleveleket kell a gépre rögzíteni, összesíteni, stb. Más, mint mielőtt elmentem, de nekem ez most jó, nem kell annyit pörögni. A betegségek latin nevéből kezdek profi lenni
Reggel meg délután pedig a buszon zenét hallgatok és teljesen kikapcsolok. Buszig meg sétálok, ez is új, eddig mindenhová autóval mentem, nem árt egy kis mozgás. Szóval igyekszem a jó oldalát meglátni mindennek.
Azért egyvalamire rájöttem: az otthonlétben eléggé el tud lustulni az ember.
Na megyek, most aztán jó sokat írtam, remélem, nem untattalak titeket.
Pusszantás, írjatok ti is!