Sziasztok!
Ines! Képzeld Lili már egy ideje (ma 6 hetes) egyedül oldalra fordul. Sokszor csinálja pelenkázás közben is, és egyáltalán nem támasztja ki magát, vagy ilyesmi, hanem szabályosan oldalra fordul, és úgy is marad, nem gördül vissza. Ki sem kell támasztani. Éjjel, mikor szopizott, és visszafektetm magam mellé a hátára, egyszercsak oldalra fordul, mindig felém, és édesdeden alszik.
Manóka!
Most elhatároztam, hogy én is visszafektetem a kiságyába, ha szopizott, akármilyen lusta is vagyok.
Megpróbálom nem a kényelmi szempontokat figyelembe venni. Talán még nem rontottam el végleg
Az utóbbi napokban aranyom eléggé nyűgös volt nappal. Pedig nem egy sírós baba. Szerintem ez a hülye időjárás nagyon megzavarja.
Cici sem kellett neki, a cumit is kiköpte, aztán 2 perc múlva kellett neki a cici 5 percre, aztán a cumi, fogtam a karomban, magamhoz öleltem, azonnal elaludt, mély alvást "színlelve", letettem, egyből hatalmas szemeket meresztett. És úúúúúúúúúgy tud sírni, hogy a szívem szakad meg. Néha ha éppen csinálok valamit, és nem tudom azonnal felvenni, nagyon szívet tépően zokog, hatalmas könnyekkel.
Lányok! Ti is jól vagytok? Minden rendben? Nekem sajnos a házasságom romokban hever, nem tudom mit tegyek, mert nincs annyi energiám, hogy a gyerekkel is egész nap, 24 órát törődni kell, meg még a házasságomat is mentsem meg, ami jelzem, nem miattam romlott meg. Szóval nagyon zűrös napokat élek. Szerencsére nem vagyok egy ideges típus, de gondoltam rá, hogy Lili biztosan ezt is érzi, és tudatosan próbálok odafigyelni, hogy ne legyek zaklatott.
Na puszi mindenkinek!
Legyetek jók és boldogok!
Bogi