Új privát üzeneted érkezett!

Koda!

hátfájásra Sportkrém (Richtofit), vagy Diclofenac kenőcs a nyerő.
Kérlek, kérlek, kérlek cseréljük el egy éjszakára a srácokat KépKépKép
Gyógyulj, az idő szépüljön, sétálni szeretnék!!!
Üdv
Kép

Üdv: Emese
mse173

Koda!
Köszi a tippet. Nekem az ilyen fájdalmakra a Flector jön be.

Judit
kjudit

KJudit Drága!
Az este tuti, hogy Miskolcon vagy Pesten ér!Tegnap jrtaun kNyregyházán, Debrecenben, ismt Nyíregyházán, Tokajban /isteni szamorodnit vettünk/, Sátoraljaújehlyen, Szerencsen bevárásoltunk a vacsihoz majd Miskolc.
Bencus végig velünk volt! Egyenlőe bírja idegekkel! Próbáljuk úgy egyezteteni a programot, hogy ő a lehető kevesebbet üljön autóban!
A fogerősítő használati utasítása szeritn fogszuvasodás elkerülése miatt kell szedni, mert haznákban oly kemény a víz!
Az agyhártya ellen nem 1 évesen kell megkapnia? Nagyon ráfáztunk! A dokinénin szerint mindig változik a támogatsái rend! Szóval tavaly éppen aaz volt a módi ,hogy be nem töltött eg áéves kor alatt már nem emlékszem pontosan, hogy mennyi a kedvezmény! Hát mi a 1. szülinap után pár nappal váltottuk ki így /azt hiszem 50%-ot kelett fizetni/ léyeg, hogy drágább volt!

Koda Drgáa!
Csüccs be egy nagy kád meleg vízbe! HÁtha jobb lesz!!!!
A legjobb gyógymód: pálmafák, apa, koktélok, maszi, napfény, homok, tenger, Marci nyugodtan , békésen játszik......

Legyen szép napotok!
k
kriszta13

Kriszta!

Most azért lett ennyire sürgős az oltás, mert még 2 éves korig 50%-os a támogatás, tehát még van 1,5 hónapom.
Milán is szeret autózni, de sajnos egyre rövidebb időt bír. Van, hogy már az Ózdi út is hosszú neki, pedig csak 60km.

Judit
kjudit

Lányok, lányok!
Azt mondja a könyvelője anyukámnak hogy hat éves korig fog járni a GYES. Tudtok róla valamit?

Magdi
lilien_csenge

Magdi!

Annyit hallottam, hogy ha részmunkaidőben dolgozol, akkor a fennamardó munkaidő elnyújtható 6 éves korig. Pl, ha napi 4 órát dolgozol, akkor ténylegesen 1 évvel hosszabodik meg a GYES ideje.
De szerintem ez még csak tervezet.
MSE

mse173

Koda!

Sikerült új képeket feltennem Ádiról az albumba.
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=1870&page=2

Séta lesz?

MSE

mse173

Sziasztok!
Hol vagytok?

Emese!

Végül milyen szép idő lett. Minden kívánságod így teljesüljön. Köd huss, elszált.

Judit
kjudit

Kriszta13!
Volna még egy hely ötletem!
Ha tudsz hívj már fel a 06-70-544-2630-as számon .

Köszi!
Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Mindenki a szabadban?

Először is Krisztina mindenkit szeretettel puszil, de nem akar vírust átadniKép és siet vissza közénkKép

Emese!
Megnéztük a képeket, Dorkának nagyon tetszett a kiscsávóKép

Kriszta13!
Az jó lenne, ha tudnál beszerezni hobbis dolgokatKép

Kata!
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy most már nem lehet mindenhová névtelenül írogatni, regisztráltatni kell magad)
Dupla szalvétához hol vettél gipszkiöntőt?

Panka!
Kíváncsi leszek mi doki nénink mit mond a vigantolra, de én is úgy emlékeztem, hogy 1 év.
Beni édes a képen, neki is ízlett a torta?

Forgi!
UhKép Csak így továbbKép

Puszika, Marika
Marika

Marika!
Nem értem amit zárójelben jegyeztél meg.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Kriszta13Kép
Keret: én is a sárgára szavazok, igaz én sárgamániás vagyokKép
Csomaghozó szolgálatKép
Most vettem észre, hogy írtalak be a táblázatba, hogy Lina Martinjával egy napon született Bence. Igaz ő már nem nagyon szokott ide írogatni.

Fluor tabletta: vigyázni kell vele. Barátnőm fogorvos és ő mondta, hogy a legújabb kutatások szerint ha a fogkrémben van fluor nem szabad adni, mert a túladagolástól is lehet fekete fog. Legyen okos az ember.

MagdiKép
Gyes dologról nem hallottam. Azt tudom, hogy most az kaphatja 6 éves korig akinek beteg gyereke van.

EmeseKép
Aranyos Ádi a fotókon.Kép
Nappal mennyit szokott aludni?

MarikaKép
Hát az igazság az, hogy Beni nem nagyon szereti az almát. De más gyümölcs nem volt kéznél. Azért egy kicsit evett belőle.Kép

ZoliKép
Régen írtál, jól vagytok?

Puszi, Panka

panka

SziasztokKép
A kisfiam megtanult integetni és egész este (most is) integet nekünk. Mi meg vissza. Jól nézhetünk ki.Kép

KrisztaKépJuditKép EmeseKép
Köszi a tippeket hátfájásra. Emese adott R. sportkrémet, de nam lett jobb. Flectort apa megette fejájásra. (30. szülinap utáni másnapKépKép)
Úgyhogy marad Kriszta módszere. Maszi, homok, koktél, kád víz...Kép De jó is lenne!

Koda

Kép

Kép
koda

Panka!
Szőke vagyok! Szent Imrében szültem! BocsiKép

Magdi!
Hívhatalak még?
kriszta13

Koda! Fáj még a hátad?
kriszta13

KrisztaKépKép
Köszi az érdeklődést, most éppen nem. De pár perc múlva megint elkezdi.Kép
Apát mindjárt megkérem, hogy maszírozza megKép

Puszi mindenkinek!!!!

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Panka!
Benikének sok BOLDOG SZÜLINAPOT!
Tévedésben vagy!Nem tanultam,pár napja könyvet sem láttam!Mindig találtam valami elfoglaltságot,pl:függönyvarrás.

Voltunk orvosnál Ádival,még az orrmandulával nem foglalkozott a főorvosnő,mert az antibiotikumoktól
annyira begombásodott a torka szegénynek,hogy azt és a többi nyalánkságot
kell kezelni.Akut felsőlégúti hurut,és dobüregi válladék is van a
fülében,amitől a hallása is csökkent átmenetileg,amíg a váladék ki nem ürül
belőle.Állandóan visszakérdez,hogy mit mondtál anya?Nem hallok semmit!Nagyon
ilyesztő volt!Egy csomó gyógyszert kell szednie,ki kellett írnom a
hűtőre,hogy mit mikor,hogy ki ne maradjon valami!De nagyon ügyes volt!Olyan
szépen tűrte a vizsgálatokat,hogy le a kalappal előtte!Az ovitól meghatározatlan időre el vagyunk tiltva,nehogy összeszedjen valamit,mert nem kaphat semmilyen antibiotikumot rá.Valószínüleg allergiás is!
Megünnepeltük a drágám 3.szülinapját!Nagyon élvezte!Ment a zene,énekeltünk,tapsoltunk neki,ő pedig táncolt a torta előtt,és tapsikolt örömében!Olyan édi vot! Itt egy kép róla!
Kép
Pár napig nem leszek gépközelben!
Töltsétek tartalmasan a hosszú hétvégét,pihenjetek sokat!

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Marika!
Dorkának jó ízlése van! KépKépKép

Panka!
Ádi eddig nappal 40 percet aludt, de néhány napja (szerintem már Ő is teljesen kimerült) délelőtt is alszik 1 órát, meg délután is.

Anita!
Ádámnak utólag is boldog születésnapot kívánunk, és természetesen jobbulást!

Koda!
Ha Apa nem meszíroz meg, tájkékoztasd, hogy kerítünk neked másik formás (hímnemű) masszőrt.Kép

Pusz

mse173

Sziasztok!

Na végre itt a péntek!Kép Délután megyek fodrászkodni, remélem nem úgy jövök el a fodrásztól, mint vagy két éve, mikor végigbőgtem az utat hazáig.Kép (Az egy másik fodrász volt.)

Marika, én dupla kiöntőt a kis művészellátóban 1.000 Ft-ért láttam, mindenütt máshol drágább volt.

Papírzsepi tartót pedig az Iriszben hatszázvalamennyiért, az is drágább volt máshol. Ha valakit érdekel.

Mindenkinek szép napot és kellemes hosszú hétvégét kívánok!Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Régen voltam már "Nálatok", a főnökömék két napig Miskolcon voltak és este 10-ig dolgoztunk. Gondolhatjátok, hogy még a férjemre sem maradt időm. Kismama létemre rengeteg füstöt szívtam a megbeszélések alatt, mert nem nagyon vannak tekintettel az emberre és a pocakjában nyugodtan alvó Picurkára.
Panka!
A fotókat bármelyik e-mail címemre küldheted: az egyik a férjemé a nevemen lévő az enyém. Nagyon várom.

Sajnálom, hogy nem tudok olyan aktívan résztvenni a programmjaitokban és a hobbijaitokban, talán más lesz már, hogyha nem fogok dolgozni és többet ülök a számítógép előtt illetve több iőm lesz magamra is a baba megszületéséig.
Nem fogjátok elhinni, de ezt a pár sort még tegnap írtam és a végét most fejeztem be.

Jövő héten megyek az AFP leletemért és a genetikai ultrahangra, már alig várom, hogy láthassam a Picurkánkat.

Mindenkinek jó "hosszú" hétvégét kívánok.

Zsuzsa
nzsuzsa

Kriszta13!

Bocsi hogy tegnap este nem írtam vissza de Lilivel hatalmasat sétáltunk és kiütöttük magunkat. Most már elérhető vagyok!

Puszi

Magdi
lilien_csenge

Magdi!

Amint lesz időm hívlak!
k

LEgyen szép a npotok!
kriszta13

Sziasztok!

Ezen az oldalon van egy kép, ahol éppen négy hónaposak vagyunk. Szerintetek is kicsi a pocim vagy éppen jó?

http://babanet.hu/album/main.php?album=1911&page=1

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

ZsuzsaKépKépKép
Ne aggódj már annyitKépKép Nekem ennyi sem volt 4 hónaposan!!! Tökéletes a pocikád! És a pocaklakó is biztosan nagyszerűen érzi benne magát.
Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Anita!
Ádinak utólag is Kép

És persze mielőbbi jobbulást!!!!!

Zsuzsa!
Tökéletes kis pocid van!Kép

Marika!
Várom a válaszod. Valami van a ICQ-mal, ha Dodó elaludt újra felpakolom és jelentkezem ott is.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Zsuzsa!
Örülj, hogy nem akkora a hasad, mint nekem volt!
Nekem már a terhesség előtt is átadták a helyet a buszon meg a villamoson. KépKépKép
Szép a pocakod, mással ne foglalkozz.

Koda!
Mail ment. Lesz séta?

Üdv.

mse173

Sziasztok!
Na csak kaptunk ma is egy kis napsütést!

Zsuzsa!

Szerintem pont jó a pocid. A guta ütögetett engem is amikor rágyújtottak mellettem. Persze nem a munkahelyemen, mert ott senki nem dohányzott. Szerencsére. Ilyenkor mindig tüntetőleg kivonultam, vagy arrébb álltam még a buszmegállóban is. Nem mintha érdekelt volna bárkit is. A te alvásigényedet figyelembe véve, csoda hogy fel bírtál lenni 10-ig. Azért vigyázz magadra!

Koda!

Én a fájdalmaidra a Flectort külsőleg gondoltam. Nekem krémem volt, nem is tudtam, hogy tabletta is van. De legalább a párodnak nem fáj a feje.

Judit
kjudit

A Flector nem tablettába van ha nem porba, és tapasz is van belőle. Nekem mindegyik bevált. De a port úgy tudom hogy csak orvos írhatja fel.
Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

A gyümölcstortaformába nincs meg valakinek a piskóta tészta receptje? Ha megvan küldjétek el légyszi, mert még nem sütöttem ilyet és a férjemet meg szeretném lepni vele.

Köszi

Zsuzsa
nzsuzsa

ZsuzsaKép
ez egy univerzáis recept, mindenhez jó, és még soha sem rontottam el.

Hozzávalók:
4 tojásfehérje
17 dkg k.cukor
4 tojássárga
12 dkg liszt
1/2 cs. sütőpor
2 ek. víz

A 4 tojásfehérjét felverjük géppel. Hozzáadjuk a többi alapanyagot apránként. Géppel lehet végig dolgozni.Ha összállt, be a sütőbe. kb. 25 perc a sütési idő, de ezt feltétlenül nézni kell. Nagyon finom, nem szárad ki, nagyon sokáig friss marad.
Ha gyümitorta formába kell a tészta, érdemes 1 tojással csökkenteni az adagot , illetve a többit is arányosan.

Jó sütést!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

ZsuzsaKép
Pont jó a pocid!!KépKépKép

KodaKépKép
Használt a masszír?? Remélem nem kellett pótmasszőr!KépKépKépKép

AnitaKép
Boldog szülinapot a fiadnak!

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

DittaKép
Maszi???? Apa bealudt 2 mozdulat utánKép Meg is fenyegettem a pótmasszőrrelKép

ZsuzsaKép
Épp a sütit sütöd???Kép

Magdi, JuditKép
Most már legalább tudom, hogy van krém is!Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Úszás megvolt, jó volt.Kép Már most a víz alatt is voltak a gyerkőcök. Annyira nem viselte meg őket a dolog szerintem.Kép

Kata, MarikaKép
Párom olyan jó fotókat csinált, hogy csak na. Csak egy sincs a gépen.Kép Mindig is tudtam, hogy kettőnk közül én vagyok a műszaki, na dehogy ennyit se lehessen rábízni.Kép Bezzeg ma Pesten a horgászkiállításon tudott fotókat készíteni és érdekes módon azok meg is vannak. Szerencséje, hogy már alszik.Kép

Kriszta13Kép
Ferencet javítottam Imrére.Kép

KodaKép
Integetéssel hogy álltok?Kép

AnitaKép
Szegény Ádinak jól összejött. Egy kis pozitív energia ++++++++++ hátha segít.Kép Hosszú hétvégén mentek haza szüleidhez?

DodusKép
Na milyen volt a fodrász?Kép

ZsuzsaKép
Nyugi, egyáltalán nem kicsi a pocakod.Kép Meddig akarsz dolgozni? Én az utolsó 5 napot töltöttem otthon táppénzen, nem így terveztem de így jött össze.
Süti hogy sikerült?

EmeseKép
Így én is jártam egyszer még a terhesség előtt. Álltunk sorban valamit lepecsételtetni és az előttem álló nénike megkérdezte, hogy "terhes?". Nagyon rosszul esett, igaz egy pillanatig eljátszottam a gondolattal, hogy azt mondom neki, hogy igen. De ott volt anyósom is. De ez egy jó nagy löketet adott a fogyókúrához, le is ment utána 10kg.Kép

Mi jót fogtok csinálni a hosszú hétvégén?

Puszi, Panka

panka

Panka!
Nálam van pár kép!
Hányat küldhetek át egyszerre?
Remélem enyhül a "aragod" tőlük!
kriszta13

KrisztaKép
Igazából nem tudok haragudni rá, csak mindig megjátszom, hogy haragszom, hogy vegye már észre magát.Kép De azért a képeket elfogadom.Kép A chellos címemre küld, ott szerintem nincs méretkorlát, legalábbis én nem tudok róla. De 3 biztos átjön egyszerre. Előre is köszi.

KataKép
Választottam, a 48-t szeretném.Kép

Panka

panka

Sziasztok!

Jelenleg 1.34 perc van és egy autó riasztójára felébredtünk: a Picurkám és én is. Csak forgolódtam az ágyban és inkább kijöttem, a férjem nyugodtan tudjon aludni.

Koda!

Közönöm a receptet. Tegnap sokáig dolgoztam. Utánna elmentünk bevásárolni a Szinvaparkba, de a parkolójáig sem jutottunk el, mert tele volt, így jóval messzebb találtunk csak helyet. Ráadásul ami az üzletbe volt! Mint az állatok, mindenki könyökölt, rohant áruért, hatalmas sorok minden pultnál. Hát szörnyű volt. Úgyhogy hétvégén fogok sütkérezni és főzőcskézni, mert mire hazaértünk, teljesen elfáradtam és hamar elaludtam.

Lányok! Mindenkienk köszönöm a pocimérettel kapcsolatos megnyugtató választ.

Panka!

Olvastad a válaszomat, hogy bármelyik mail címünkre küldhetsz képet? Nagyon várom az uszis képeket.

Remélem Ti jól alszotok.

Holnap jelentkezem.

Jó éjszakát.

Zsuzsa
nzsuzsa

SziasztokKép

Szép jó reggelt mindenkinek!Kép

KataKép
Sokáig tartott a film, hogy még mindíg durmolsz???Kép

PankaKép
Köszi a kérdést, az integetés tovább fejlődött. Most már fűnek-fának pá-pá van. Emese kisfia is hasonló korszakát éli. Nemhiába egyidősek.Kép

ZsuzsaKép
Azért ha lesz időd, csináld meg a sütit, nagyon finom. A Szinvaparkba én már be sem megyek a tömeg miatt. Mikor terhesen vásároltunk ott, álandóan rosszul lettem a sorbanállástól. Azóta apa vásáról.
Mi szülinapi bulira megyünk. Kaja, pia, torta.... És jó sok rokon, aki átveszi Marcit tőlem.Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Marika, Panka Drága!

Mikor küldhetem a képeket?

KJudit Drága!
Mail megy magán!

nzsuzsa Drága!
Egy tanács! 36 hétig dolgoztam. Párommal éjszakai életet éltünk /éjszaka költöztünk, éjszaka vásároltunk/. 36 héten át pörögtem a munkahelyemen /egy kapitalista, multicégnél dolgoztam Kép/. A szabad 4 héten sem 2raktam a fészket", utaztam Ausztriába, Szlovákiába. Szülés előtti este még vendégeink voltak.
Lehet, hogy nem emiatt, de a Pocaklakó is úgy gondolta születése után, hogy éjszaka van nappal!2 hónapos koráig hajnal 2-ig ráztuk a fenekét! szerncsémre, Apuci segített így nem "purcantam" ki!
TAnács: próbáld megbeszélni Picurkáddal este lefekvésidőben, hgy jóéjt, reggel ú.a.. Másnál bevált! Sok szerencsét!!!
Kép
Legyen szép napsütéses napotok!Kép
kriszta13

Jó reggelt mindenkinek!

Koda!
Remélem szűnőben a fájdalom! Hát én is ismerem ezt az "apa bealudt 2 mozdulat után!" szindrómát!KépKépKépA vendégség nagyon jó! Olyankor mindig akad bébiszitter bőven!

Lányok!
Nekem senki nem akar uszodás képeket küldeni!!!???KépKépKép Néha olyan érzésem van, hogy mellőzött vagyok mellettetek, mivel még senkit nem ismerek személyesen!

DittaKép

Kép

Kép
ditta76

DittaKép

A fájdalom szűnőben, köszi szépen!Kép
Most láttam, hogy Te is a Szent Istvánon laksz. Csak mert én is! Én rögtön a Hermann gimi mellet. Te merre???Kép
Majd átmegyek hozzád, és legalább engem fogsz ismerniKépKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda!
Háááát (tudom hát-al nem kezdünk mondatotKép), szóval amikor írtál már nem aludtam, de percekkel előtte ébredtem.KépKép

Panka!
Nagy levegő...Kép
Rendelést vettem, de ugye csak viccelsz, hogy az az egy tetszik?Kép Különben sincs belőle egész, úgyhogy légyszi válassz még. Nem törvényszerű, hogy egyet kaptam egyet adok.

Ditta!
Délután küldök neked uszis képet magunkról.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés.

DittaKép
Uszis képeket eddig még nem kértél, de mindjárt küldök neked.Kép

ZsuzsaKép
Neked is megy a mail, a te címedre.

Kriszta13Kép
Nekem bármikor jöhet.

KodaKép
Ditta nem a Szent István utcán lakik, hanem MEzőkövesd mellett Szentistvánban.Kép

Később még jövök, megyek sütni - főzni 3 körül jönnek anyósék.

Puszi, Panka

panka

PankaKépKépKép

Köszi a felvilágosítást. Pedig általában tudok olvasniKépKépKép Eszembe se jutott, hogy az egy helység és nem utca. Pedig már úgy megörültemKép

DittaKép
Ezek szerint sztornózva a kérdés az házatokat illetőenKép

Koda

Kép

Kép
koda

Panka
Nekem mindig megkérdezik, de sajnos ez sem motivál a fogyókúrára kellőképpen. KépKépKép Annyira nem érzem magam rosszul kövéren, pedig 100 kg környékén járok.

Koda!
Jó bulizást,ha lehet, a sütiből kostólót kérek! Kép
Ma hajnal 5-kor megfőztem a paprikáskrumplit,Ádika is azt kap ebédre. Most éppen Apával labdáznak a nappaliban.
Üdv.

mse173

KodaKép
Panka már felvilágosított, sajna nem Miskolcon lakok. De a Szent István úton gyakran megfordulok, ott lakik a nagynénim, majd szólok, ha arra járok. Ha a gimi mellett laksz, az nagyon közel van a nénikémhez!!
Egyébként gyakran össze szokták keverni a helységnevet. Sőt sokszor a borítékra is így írják: Szent István! Na, ettől kiakadok, mert ugye Szentendrét sem külön írják!

Köszönöm a fotókat, aki küldött!!!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Koda!
Csak egy kicsit mosolyogtam rajtad és a Szentistvánon.Kép
Ha nem siettem volna ebédet főzni, felhívtam volna a figyelmed, hogy ha átmégy Dittához, igazán beugorhatnál hozzám is, úgyis útba esünk, de sajnos a többiek lelőtték a poénomat.Kép
Persze az ajánlatom attól még áll.KépKép

Ditta!
Tettem fel képet a topicomba az usziról. Amin én is rajta vagyok, majd mailban küldöm azonnal.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Ditta!

Visszajött a levelem a képekkel, hogy megtelt a postafiókod.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Panka!

Nagyon köszönöm a képeket, tündériek a gyerekek és biztosan jól éreztétek magatokat így együtt.

Eddig majd megütött a guta. A férjem barátja eljött 12.00-kor és 17.25-ig játszottak a gépen. Ohne ebéd, ohne ebéd utáni alvászat, összebújás. Hát.............

Most tudtam csak a géphez jönni.

Remélem jól vagytok. Én most megyek "pasizni".

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Ditta!
Szentistvánban laksz?Segíts nekem!Az uram a múlt héten fogyokúrám közepén beállított egy tál szentistváni sütivel.Egy nénitől kepta nagyon finom!Kosár formájú diós töltelékű ha esetleg sejted mi az egy receptnek igen örülnék.
Elszállt az előző üzim sehol sem találom a SZÜLINAPI KÖSZÖNTŐMET!BOLDOG SZÜLINAPOT ÁDI ÉS BENIKE!
Csajok, hogy vágjátok be a hotbaros képeket ide?Ha nem titok...KépVoltunk a Dzsungel Könyvét.Szenzációs volt annyira jó hogy ujra tudunk színházazni s három gyönyörű nővel(most még csak kettővel)
Kép
telian

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?