Új privát üzeneted érkezett!

a lidlis keszkete,csokikákat,cukorkákat mi is szeressük :lol:

Kép
Kép
josi

keszkete :lol: :lol: :lol: kekszeket akart lenni,csak közbe Noémi hozzámszólt és rögtön eltévesztettem :lol:

Kép
Kép
josi

josi,tudom én,csak vicceztem veled :wink:
nemám megharagudol :P

Mindig is nagyon érzékeny volt a gyomrom,de amit az utóbbi időben művel,az bődület...
Vendég

dehogy haragszom :wink:

Kép
Kép
josi

josi akkor jöhettek ti is :wink:
Vendég

Vagyok Cseriani, vagyok! Csak ma szinte nem is voltunk itthon. Délelőtt kimentünk a fiúkkal az apjuk után a szőlőbe (gyalog - Dani kívánságára :? ), aztán elvittük apát dolgozni, mert kellett nekem az autó, mivel mentünk délután dokihoz. Tiszta takony mindkét gyerek, és köhögnek kegyetlenül. :evil: A váróterem totál teli volt, én még nem is láttam ennyit embert ott benn, de dokinéninknek is elege volt, látszott rajta. Kb másfél óra alatt végeztünk :roll: Aztán papázni akartak a fiúk. Rendesen elfáradtam ma...
Cseriani! Nekem tudod mikor akart visszajönni a kávé? A terhességem elején. :lol: :lol: :lol: De akkor kegyetlenül, az első jelek egyike volt! Csak nem nálad is? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:
Most mennem kell, a főnökeim nem hagyják, hogy letegyem a hátsó részem a székre...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
dadomi

Jóreggelt fitt mamák!

Devcsa:ez a szánkón hitázó pingvin :? :x kb mint a mesemondó maci.na az is az agyamra megy ,mert csak 1 gombot nyomogat rajta ,de az elég intenzíven," szia mese mondó maci vagyok esti mesét mondok sose legyen gondod.Tappancsomon nyomj meg egy számot......."húúúú :x

Tuntun:gondoltam :wink: de nem akartalak már zavarni,hogy a kis családdal tudjál foglakozni :)
Jaj ,hát jött ám reggel az osztfő(magyar tanár) "Hogy vagy?"
Mondtam neki " fáradtan azért hozza -viszi apuka a gyereket többször mostanában"
A másik :anyuka nem szólt semmit reggel,lehet ,hogy akkor nem én voltam a célpont,vagy ha még is ,akkor egy háturól mellbe alaptomos dög.

Én olyan vagyok ,mint Dadomi :oops: elmondom a véleményem + meghallgatok másokat is ,mert érdekel mit gondolnak és kultúrált keretek között lehet "vitázni" Meg ha valami nem tetszik szólok,annak nincs értelme ,hogy csak gyülnek a dolgok.Hát nem??Beszéljük meg ,én velem lehet :roll: .Na de komolyan ,mindig az közép utata keresem .
Remélem Ricsi dolgait is eltudod rendezni majd :wink:
Totál meg tudlak érteni titeket!!!

Ani:hát ..én nem mertetem tegnap mondani,hogy kv-tól kik szoktak rosszul lenni :twisted: Kép

Dadomi: jobbulást nektek.Berni is taknyos lett reggelre :evil: nem csoda ,fele osztály bahul.
Hallod ,jó sokan voltak akkor a rendelőben.De általában hétfőm mindig ez van :(
Antib.-is kaptatok ?
Gyógysugik a fiúknak!!!!!

Josi:ma nem írok annyit Kép Kép vettem be szájfogó széntablettát Kép

Emma??? Kép
berni611

Évi,dadomi,csönd legyen,mert... :lol:
Késöbb lehet,hogy igen,de egyenlőre nem szeretnék még egy törpit.
De ma reggel bűnöztem,megittam egy kv-t. Iszonyúan fáj a fejem. Most azt nem írom,hogy kívántam is,mert akkor megintcsak másra gondoltok :roll:
Hú,mikor Kristóffal terhes lettem,élmény volt...még nem tudtam,dolgoztam hétvégén,és akkor nem volt büfés,tehát a kv-t is mi főztük. Beértem a kútra,feltettem magamnak egy kv-t,azt hittem,kipakolok mindent magamból,mikor elkezdett lefőni. Aztán bejött az első vendég,aki kv-t kért...dettó ugyanez. Ezután mikor feltettem egy kv-t,vagy behúztam a konyhába,vagy visszamentem a kasszához. Másnap éjjel dolgoztam,a kolleganő,akivel dolgoztam,kozmetikus. Megmutattam neki a hátam,amin elég furi képződmények lettek...erre ő:nem vagy te terhes???
Basszus!!!A kv!!! Ekkor jutott eszembe.
Hétfőn mentem is dokihoz. A történet folytatását már tudjátok...
De akkor máshogy voltam rosszul a kv-tól. A szagától. Mostmeg a gyomrom bántja. Úgyhogy NEM VAGYOK TERHES!!!!!
Mi ma megyünk vissza a doktornénihez. Remélem Kristóf mehet oviba,hihetetlen elemében van.Igaz,van,aki azt ajánlotta,inkább ne vigyem,nehogy még erre összeszedjen valamit. Már csak az orrát fújja. Hát,nem tudom,mi lenne jobb. Még átrágom.
Vendég

Kávé?
Süti?
Hooool????
Énisénisénis!!!!!

Jó reggel csajok!

Kép

Kép

Kép

Üdv: Kriszta
dominika1

Szia Kriszta.
Hiányoztál!!!! :(
Megyek,mert elkésünk a doktornénitől. Jövök,ha megjöttünk...
Vendég

Sziasztok!
Mi is megyünk ma dokibácsihoz,de szerencsére nem betegek vagyunk hanem a kötelező 15 hós oltásra megyünk. Kíváncsi leszek,milyen lesz utána a kisasszony,mert az éjjel egész jól ment a cirkusz :evil: alig aludtam,ma meg lehet a szuri miatt lesz morcos naccsága.......

Kép
Kép
josi

Jó reggelt láááááááááányok! :)

Barnus 22:30tól 5:30ig aludt, jeeeeeeeeee :lol:

Kép
dius87

Dius!

Micsoda mázliiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok!

Senki se legyen ám beteg!!!!
Drukk a dokibácsisnénis látogatásokhoz.

Ani!

Visszajöttél kapok KV-t és sütit?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Ani:Jó van na :twisted: ,
Ha bírod idegekkel ,én a helyedben otthon tartanám hétfőig.
Azért még folyik az orra .Ha egy göthös gyerek ráköhög :evil: tutira visszaesik.Tankold fel a gyreket c vitaminnal,meg bélflórát hozd renbe,meg ilyenek.Legalább a jövőhetet járja végig.
De ez az én meglátásom :oops:
Fejfájás űző sugik mennek!!!!

Josi:jaj.....akkor jó napod van ma :( ,drukk,hogy jól viseljétek a szurit!!!!

Kriszta:halihó!!Neked is jó reggelt!
Süti,hát itt :lol: Kép

Megyek
Kép aztán
Kép
Zsombi most nyugton van.
berni611

Berni!

KV és SÜTI????

Istennő vagy!!!!

Fogyózol,hogy torna jön?

Kép

Kép

Kép

dominika1

Képzeljétek!

Tegnap elmentem a barátnémhez, nem mellesleg az exférjem élettársa, és 2 nap különbséggel ugyanannál a dokinál szültünk.
Jó kis sztori mi?

Na de nem ez a lényeg.
Iszik valami gusztustalan löttyöt, zöld izét és úgy fogyott tőle, hogy eszik mellette rendesen.
Nem szoktam hinni az ilyen maszlagokban, de most láttam is az eredményt, a fiam meg diszkréten megsúgta, hogy a "Silvike ugyanannyit zabál mellette".
Hát így mondta. :oops:
Annyit tudtam meg róla, hogy gusztustalanul drága.

Majd még lövök infókat.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Sziasztok Csajok!

Egy kicsit nem figyelek Rátok aztán teleírtok egy oldalt. :lol:
Én ma reggel "kertészkedtem" - egy kicsit rendbehoztam a virágaimat. Aztán el akartam menni Erikkel sétálni, de szitál az eső, úgyhogy marad a papára és meg elmegyek Kép
Majd mesélek, hogy mi volt az osztályfőnökkel. Csajok Nektek csak röviden elmondom, hogy a félévi értékelést átnézve, meglepődve tapasztaltam, hogy azt írták be a felnőttekhez való viszonyhoz, hogy udvariatlan a fiam. A gyerek teljesen ki volt akadva rajta, hogy miért mondják ezt rá. Mondjuk ha azért, mert nem azt mondja, hogy Jónapot kívánok, csak jónapotot, vagy azért mert ha valamit nem tart igazságosnak és szóvá teszi, akkor megértem. Mindenesetre hétfőn lesz fogadóóra és beszélek az osztályfőnökkel. Az a bajom, hogy két osztályfőnökünk van, az egyik baromi szeszélyes, van hogy úgy jön be, hogy aztán most mindenki csöndben legyen, mert fáj az élet, a másik meg túl engedékeny.

Évi, te már találkoztál velem, láttál rajtam valami olyat, amitől tartani kell tőlem? Képzeljétek azért nem jön le az asszisztensünk a szláért mert fél tőlem :twisted: :twisted: , pedig még be sem szóltam neki. De már mástól is visszahallottam, hogy tartanak tőlem, mondjuk sok esetben nem baj, csak nem tudom mi ez a negatív kisugárzás. :?: :?:
Vendég

megjöttünk :?
Kristóf a héten még marad. Lehet tartottam volna magamtól is...
Meggyógyult,nagyon szép már a torka,de inkább most ne szedjen össze valamit még-majd megfertőzöm én :x
Na,megyek,csinálok egy kis krumplilevest,az az óhaj.
Az ebéd utáni elalvások lesznek istenesek :twisted:
Aztán már most csomóban van a gyomrom a hétvégétől,lehet már pénteken jön a kéményes,de lehet csak szombaton. Hú,rosszul vagyok,ha rágondolok. Csak lennénk már túl rajta :cry:
josi Elizának meg sem kottyant a szuri,lehet Csillán sem veszed majd észre :shock:
dadomi jobbulást nektek.
Kriszta,írd már le,mi az a gusztustalanul drága :shock:
Marha kíváncsi vagyok!!!!
Vendég

hát,tuntun,ha olyan vagy a való életben is,mint itt,akkor én sem értem,miért rettegnek tőled :shock:
Udvariatlan???
Aha,persze,olyannak neveled,nem? Hú,az ilyenekkel nagyon ki tudnak akasztani. Mikor sétálok itt valamelyik gyerkőccel itt a faluban,és köszönök az időseknek,és csesznek visszaköszönni,az okés. Utána meg nem köszönök,mert elegem van abból,hogy csak üres füleket talál a köszönésem,na,azt rögtön megjegyzik,és bunkó vagyok...sztem a fiad is hasonlóképpen udvariatlan,nem??
Vendég

Na a betűk összekeveredtek a gépemen.
Azt látom, hogy itt hősök születnek, mindenki csak Kép Kép

Én meg csak Kép , meg Kép.

Na majd holnaptól.
Vendég

Ja, a köszönés: egy pár hónappal ezelőtt, azért szóltam rá a fiamra, hogy ne köszönjön minden idegennek, mert egyrészt nem ismeri, másrészt nem is köszönnek vissza. Aztán kérdezte, hogy az öregeknek köszönhet? Mondom persze, mert némelyiknek még jól is esik. Na ilyen egy udvariatlan gyerek.
Ani, igen én ilyen vagyok, nem tudok színjátszani, mint egyesek (ezt már megírtam). Nekem azt mondják, hogy beszél a szemem, így abból olvasnak a rokonaim, látják, hogy mikor jobb ha nem szólnak hozzám.
Nálunk ma a gyerekeknek sóska lesz főtt tojással.
Vendég

Dominika,tényleg a barátnőd?? :shock:
Nem az a zöld lötyi amit a Pokrivcsák Móni is iszik? Bár annak se tudom a nevét :roll:
Ani,hú sok erőt kívánok neked a hét hátralevő részére!!

Kép
Kép
josi

Nem az a lúgosító zöld lötyi az? Nálunk a bioboltban ki van táblázva, hogy kapható, de nem kérdeztem rá konkrétan, de most úgyis arra megyek és beugrok megnézem. Aztán hozom az infókat én is.
Képzeljétek miközben én itt veletek dumáltam, addig a fiam elaludt. Úgy látszik nyomja ez az idő.
Vendég

Csajok!

Én nem tudom mit iszik a Pokrivtsák Móni, de én ezt ki akarom próbálni, mert 2 csodaszép szememmel láttam, hogy télleg segít.
Asszem 24 000 Ft 1 havi adag.
Még nem tudom, hogy ez pontos összeg-e, vagy csak félrenéztem valamit.
És még az uramnak is be kell adagolni, most az exem és a mostani férjem úgyis együtt csavarognak valahol pesten, remélem az ex nyomja a marketingdumát a 130 kilós macilacimnak és így érez majd késztetést megvenni. :oops:
Innerlight termék és Supergreens a tisztességes neve a terméknek.

Az elébb beszéltem barinémmal, mondtam neki, hogy tegye a szívére a kezét, esküdjön meg a kilóira és vallja be őszintén, hogy mennyit eszik mellette.
Hát felsorolta.
Hát dobtam egy hátast tőle, mert tényleg szó szerint zabál.
És eddig 3 kilót fogyott tőle pontosan.
Lejjebb ment a vérnyomása, és többször kakil (booocs) tőle.
Bár nyomatékosan hangsúlyozta, hogy ez hivatalosan nem fogyasztószer csak segít az optimális súlyt elérni.
Tehát asszongya, hogy aki mondjuk 60 kiló és az optimális súlya 57 kiló, az állítólag nem fog tőle 50 kilóra lefogyni, mert nem tud.
De aki mondjuk 170 cm és 85 kiló, az könnyen elérheti vele az optimális 67-70 kilót.

Ohh és egy kis gizdulás.......ma reggeli mérlegelésem a 60 kg alatti eredmény volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Igaz, csak 20 dekával, de akkor is......

Pedig este adtam a diétának egy pofont.
Kacsasültet ettem krumplipürével és fél liter tejjel. :oops:

Kép

Kép

Kép

dominika1

Tuntun?

Mi az,hogy udvariatlan????Ennyi idősen???? :shock:
Mert jónapot-ot mond a jónapot kívánok helyett?Naneeeee.

Itt mifelénk összepisilem az utcán magam boldogságomban, ha valaki visszaköszön!!! Még az öegek sem méltatnak erre sokszor!

Ani!

Az okés, hogy Te szuperül kikúrálod Kristófot és egészségesen visszaengeded,de sajnos sokan viszik be a gyereküket betegen az oviba.
Így ez nem ér szinte semmit. :cry:
Nekünk sokat segít a Cebian csepp, az oscillococcinum heti 1x megelőzésképp.
Amióta Domi ezeket kapja nem volt beteg. Kopp, kopp.
Most a szeme van becsipásodva, ömlik belőle a könny.
Vörösnek nem látom, nem viszket neki, remélem holnapra elmúlik a kamillával és nem kötőhártya lesz belőle.

Kép

Kép

Kép

dominika1

Tuntun, lehet valami a levegőben, Enikő már másfél órája alszik :-)

Kristófnak és Dominikának jobbulást! Meg Cserianinak is!! Ki is beteg még?

Dius, nagyon ügyes Barnus... Enikő is 6 hetes korától kezdett 3-4 óránál többet aludni, de ennyit azért nem...

Csillát remélem nem viseli meg az oltás...

Tuntun, hülyék a tanárok...

Jó fogyózást meg tornát az érintetteknek... Tegnap én is voltam tornán (pilátesz ;-) de nekem inkább izmosodni kell most, mint fogyni
:oops: Meg nem is akarom túlzásba vinni, amíg szoptatok...

Mi van ebben a zöld lötyiben? Egészséges is, vagy "csak" fogyaszt?

yuyu79

Megjöttem,

szóval, mint Kriszta is írta Innerlight a neve és 1 adag kb. 20 eFt, de ez a dollár árfolyamától függ :?:, ez 1 hónapra elég. Valami szirup és azt kell bekeverni. Nálunk tényleg úgy van kiírva, hogy lúgosító "zöld lötyi".
Na szóval most az a feladat, hogy a fogyni kívánok olvassanak utána és vitassuk meg, hogy érdemes-e kipróbálni v. nem. Nálunk is inkább a férjemnek kellene, de ha lemenne rólam is pár kg. nem sértődnék meg.
Julcsi, úgy néz ki, hogy nálunk az alvás mást jelent, mert köhög és folyik az orra. :( Azért beebédelt, most visszatettem az ágyba hátha álomba játsza magát. De egyenlőre nem úgy hallatszik. :lol: :lol:
Én nem tudom mostanában milyen ruhákat lehet venni, hogy ezek nem mennek be maguktól a szekrénybe? :wink: :wink: Azt hittem mire hazajövök már nem lesz itt, de így kénytelen vagyok összehajtogatni őket , úgyhogy egyenlőre sziasztok.
Vendég

Hú milyen érdekes dolgokról folyik itt a csacsogás :twisted:

Kriszta nekem pont ennyit kéne fogynom :evil: kb 175 cm-er magas vagyok és hozzá 71-72kg :evil: :evil: :evil: és még véletlenül sem mozdulna meg a mérleg lefelé :evil: :evil: :evil:
Nekde viszon gratula a súly vesztéshez.

Süti:szivesen ,én ma már bünöztem is :oops: :oops: :oops:
Anyós küldött almáspitét,naná ,hogy megetem egyett :twisted:
Kép na jó meg még egy felet ,olyan finiKép

Na hát ,hogy a zöld lötyi emellett még enni is lehet :twisted: :twisted: :twisted: ,hú ez tetszikKép

Nincs annál rosszabb mint amikor vacsorát készítesz a családnak ,te meg nem eszel csak nézed . :?
Sőt én inkább el is megyek a konyhából.

Az ára viszont ,nagyon gáz :(

Tuntun: Kép ne hagyd magad a suliban.
Az első találkozás veledKépés azóta isKép csak vicceltem :lol:
Nem láttam ,hogy vámpír fogaid lennének :lol: szal nem tudom ,miért félnek tőled.
Egyébként meg jól néz ám ki a csaj ,nem tudom milyen fogyásról beszél :P

Ani:Kép talán nem csinálnak olyan nagy felfordulást :(
Inkább mozogjanak az iparosok ,mert húú na ne is emlegessük őket.Néha úgy kell már rájuk telefonálni 10 -kor ,hogy 8-ra igérte ,hogy jön .
Anyám fogadd együtt érzésem :cry: :cry: :cry:

Yuyu:jó neked a fiam az utóbbi pár napban cirkuszolva alszik elKép
berni611

Kriszta :visszatérve a zöld trutymóraKép ha tényleg ilyen jól serkenti az emésztést akkor meggondolom ,hogy 1 havi adagot reckírozzak .Iszonyú lassú az emésztésem én örülök ,ha 2-3 naponta Kép nem ,hogy egynap többször.

Remélem ilyenek leszünk tőle Kép nem pedig Kép jöttünk ,láttunk ,visszamenénk :lol: Kép

Jó van na csak viccelődöm :twisted:
Ez kép naon teszikKép Kép
Zsombi meg így jár ,ha rossz lesz :twisted: Kép
berni611

Megyek a dógómraaaa ,mert jön Josi és kapok a fejemre,hogy sokatKép Kép
Remélem Csilla jól viseli a szurit.
berni611

Ez nem jött be...

Ti hogy rakjátok be az ilyen szmájlikat, meg képeket??

yuyu79

Le kell menteni, és mellékletként felrakni, mint a fényképeket??

yuyu79

Én is megyek, mert Eni már megint álmos :shock: Megyünk sétálni, aztán babás tonára ;-) Ha méltóztatik felébredni :-)

yuyu79

Julcsi:nem tom megnyitni Kép nem jeleníthető meg a lap :(
berni611

Ja nekem ezek a gépen vannak fent :wink:
De látom azért sikerült egyett betenned Kép
Jó sétát!
berni611

Julcsi, igen menteni kell, de látom közben sikerült is. Vidd el az én fiamat tornára, mert az én drágám ébren van. :lol:
Na megyek mert a ruhák itt bosszantanak, ellenben már fel van mosva.
Vendég

na,kitekertem magam :D
Jól esett :roll:
Évi dehogyisnem csinálnak felfordulást.Előszöris mindent ki kell pakolni a garázsból meg a lépcsőházból-a garázsból nem tudunk,ezért lefóliázzuk a polcokat.
Aztán,le kell fóliázni az összes ajtót,korán reggel,mielött jönnek,csak egy ajtó marad szabadon,amin ők járnak. Aztán,jönnek a vésővel,flexel,kivágják a falat,levésik a sok kormot-képzeld el,hogy fog a korom szállni, a halványsárga falakra a lépcsőházban, a hungarocell mennyezetre,és a legapróbb kis résen is bemegy. Nemrég rakattuk újra a kémény tetejét,ezt is úgymond megbontják. Aztán,ha ez megvan,beteszik a csövet,és újrafalaznak,újravakolnak mindent. Aztán takaríthatunk,festhetünk,stb...És ráadásul 1 nap alatt tuti nem lesznek meg. Hú,nem is folytatom,mert felmegy a vérnyomásom :cry: Sírhatnékom van már a véső,a flex hangjától is. Tavalyelött a lépcsőházat csináltuk,elötte laminátpadlóztunk,tavaly ugye a fürdő...rohadt szar,mikor verik szét a házat a fejed felett.Meglátom még,mi lesz,de lehet tényleg elmegyek a gyerekekkel valahova. Sztem nem fogok tudni velük megmaradni a házban. Na,mindegy,majdcsak lesz valahogy.
Kristóf kb.10 perc alatt aludt el,Eliza kb.20 perc alatt. Köztük feküdtem,majdnem én is elaludtam. Aztán erőt vettem magamon,mentem tekerni :D
Na,mostmeg megyek vasalni,amíg alszanak...
Vendég

Ani:te Atya Úr Isten Kép a por még úgy ahogy ,de KOROM. :( :cry:
Jól takarjátok be a bútorokat fóliával!!!!
Nem csodálom,hogy sírhatnékod van :cry: :cry: :cry:
berni611

Lányok, valamikor jó sokat tudtok írni, nem mondom! :lol:
Persze nem baj csak mindig aggódom hogy nem tudok írni mire a végére írok, mert Barnus pont fel kel. :) Hát szokott olyan lenni hogy csak olvasni tudok...

húú Ani nem hangzik valami jól a korom. De miért is kell ezt csinálni, bocsi ha már írtad... :oops:

Ma már én is kivasaltam, elmosogattam, pakolgattam. Életem aludt. sokat alszik. Szinte egész nap... 1 órát alszik 20percre fel kel, utánna megint alszik másfelet aztán 1órát fent van utána csak 20percet alszik.. elvan a srác :)

Mi ma nem mentünk sétálni nincs olyan jó idő mint tegnap. Bezzeg mikor minusz volt -2fokban is kivittem most meg nem volt kedvem, hogy hideg van... :?

Kép
dius87

Berni!

Ezek a figurák nagyon kemények!!!! :D

Tuntun!

Na vitassuk meg ezt a zöld lötyit. Abban gondolom mindenki egyetért,hogy bazi drága 1 havi adag.
Meg hogy szar az íze.

Én LÁTTAM hogy hasznos.1 emberen az igaz, de láttam.

Nos nézzük,
Természetes cuccokból áll, azért olyan drága.
Ha esszük-isszük, akkor a napi vitamint tutira fedezi, serkenti az emésztsést, jobban mondva tisztítja a méreganyagoktól.
Már a parasztember sem véletlenül tartott böjtöt anno!!!

Jók a léböjkúrák is, de ez kevésbé drasztikus.

Nos nézzük az egészséges táplálékok árait.
1 kg padlizsán nálunk 950 Ft
Csirkemell filé (óccóbb mint a pulyka) 1100/kg
Sima saláta 150 Ft
Jésaláta 300 Ft / darab
Teljes kiörlésű gabonás kenyér 350 Ft/darab
Zöldségek=horror
Gyümik=még horrorabb
Bio cuccok= gazdasági válság idején ha ilyet veszel, tutira rádszáll az APEH (vajh miből telik törlesztő mellett?)

Ha ebből minden nap veszünk, vagy csak egy 1000 Ft-ért, akkor a zöldlötyi kiadósabb, mert 1 havi adag 20 000 és 1 hónap laza 30 napból áll.

Én úgy gondolom,hogy természetes cuccokkal, semmiképp sem árthatunk magunknak.

Várom a véleményeket!!!!

Ani!

Én úgy engedtem be a kéményseprőt tavaly, hogy a kapuban megmondtam neki,ha kormolni mer, kivágom mint azt a bizonyos macskát arra a bizonyos tevékenységre.

Persze, Te ezt nem tudod most kikerülni, de talán némi vígasz,hogy hosszú évekig le lesz a gondod róla.

Yuyu!

Köszi, igyekszik a szemünk gyógyulni!!!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Kriszta, köszi a véleményt :lol: :lol: Na mostmár csak azt mondd meg, hogy miért függ a dollár árfolyamától? Majd este megnézem a neten mit írnak róla, mert a csajszinak a bioboltban nem volt róla semmi leírása. És igazad van, hogy relatív mi a drága, én pl. 2 napra való zöldséget vettem most 1.500,- Ft-ért.
Vendég

Hát én az agyam helyét is eldobtam a padlizsán árától.
Csoda ha az emberek egészségtelenül esznek?

a 2literes kóla olcsóbb, mint 1 doboz bio tej....

1 zacskó csipsz olcsóbb, mint a diákcsemege vagy bármi más egészséges nasi.Pl buláta 220 Ft egy zacsi.
Az íze meg tényleg fini. :oops:

Vagy 1 kg pulykamellfilé 1300-1500 Ft a sertéshús kilója meg 8-900 Ft.

Azt nem tudom, hogy miért pont a dollár árfolyamától függ. :shock:
Gőzöm sincs.

Kép

Kép

Kép

dominika1

olyan lehet ez,mint az aloe vera(mármint az ár miatt)...biztos amerikából hozzák be,azért függ a dollártól. Én vettem már aloe verás fogkrémet valakitől úgy,hogy az árát az aktuális euróból számolta ki :?
Lányok,én sajnálom a pénzt ilyenre :oops:
Pedig tuti jó. De ebben a gazdasági válságban :P
Ismét emelkedtek a kamatok,a guta majd megütött tegnap,mikor megjött az egyik hitel :evil:
De megtaláltuk a választ:
http://index.hu/gazdasag/vilag/devhit090122/

Na,lépek,én jó kis fogyókúrás rakottkrumplit csináltam vacsira :D
Jelentem holnap védőnéni után megyünk a lidl-be. Ezt csak azért írom,ha esetleg jön még valaki,és nem figyelnék,tudjátok,rúgjatok bokán :wink:
Vendég

Majd mindjárt visszaolvasok, csak egy kis segítséget kérnék:
Réka ismételten beteg, lázas, csúnyán köhög (szaggatottan). Újra antibogyót kapott, de december végén és január elején is kapott. A dilemmám az, hogy adjam-e neki v. nem most? Tudnátok segíteni? Félek, hogy teljesen kicsinálom a kis szervezetét. Viszont szinte folyamatosan lázas, hol Nurofen szirupot, hol pedig kúpot kap rá.
Vendég

Adjad. A doktornéni látja a szgépén,hogy mikor kapott ő antibigyót,meg,hogy mit. Tuti,nem írta volna fel,ha nem muszáj. Ugye nem azt kaptátok,amit legutóbb? Mit írt most fel?
És jobbulást szegénykének!!!
Vasárnap még nem olyan volt,mint aki beteg :wink:
Vendég

és nagyon örülök,hogy Kristóffal nem találkozott,különben most furdalna a lelkiismeret. Eliza meg nem beteg,ma is látta a doktornéni. És én is csak taknyi vagyok.
Vendég

Rékababa!

Nehéz kérdés annyi szent. Gondolom a doki írta fel.
Mérlegelj!
Szerinted a szövődmények jobbak, mint az antibigyó mellékhatásai?
Persze az antibigyó az bakteriális és nem vírusos betegségekre jó, de azt tudnod kell, hogy ezt pontosan csak egy spéci teszttel lehetne megállapítani ami természetesen nagyon drága, így a dokik nem alkalmazzák.A vírusos és bakteriális betegségek tünetei sokszor majdnem ugyanazok.
Így csecsemőnél nehéz a dokinak kategórikusan kijelentenie, hogy ez bacis, vagy vírusos betegség.
Ezért írják fel biztos ami biztos alapon is az antibigyót.
Amit tehetsz: ha nincs magas láz, akkor megfigyelő állás.
Ha magas, akkor add az antibigyót.
Adj mellé Normaflore-t vagy más bélflóra helyreállító cuccot.
Köhögésre lightosabb szert adhatsz nyugodtan. Lándzsás útifű meg ilyenek.
Ha Réka sűrűn ilyen beteg, akkor javaslom, hogy Homeos szakrendelésre vidd el, hogy egy komplett alternatív kúrát írhasson fel erre a célra szakosodott orvos.

Remélem segíthettem!

Kép

Kép

Kép

dominika1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?