Új privát üzeneted érkezett!

sz.andi!
Te merre vagy ma? Milyen volt az éjszakátok? Ti jól vagytok?

d.dodó
 
 


Itt vagyok csajok! :lol:
Köszönöm a hiányolást, jól vagyunk, csak...
Mi szerencsére nem kaptuk el, jobbulást minden betegnek!
Később jövök hosszabban, délután tanítok, készülnöm, kell!
Pusz!

Kép
Kép
patr
 
 


Sziasztok!


Áronkának nagy gyógypuszi, sajnálom, hogy így megkínozza a betegség. :( Dórikának meg Adélnak további javulást, remélem holnapra már nyoma sem lesz ennek a vacak nyavajának!

Titi boldogságos szép napot neked! Levidnek gyógypussz!

Lénának boldog hófordulót! (Ronix is régen volt már itt ugye?)

Viki: Lackód hogy halad a tv állvány meghódításával?

Marcsi: Emmádnak gratula a 4. foghoz! Édesek vagytok együtt! (Meg persze külön is. :lol: )

Orsi: Hogy tudsz tanítani Emma mellett?

Pati: Ezt a kérdést hozzád is intézem. :lol:

véda: Aranyos volt Lilu, tényleg mennyire okosak tudnak lenni a gyerekek. És bölcsebbek, mint az idősek!
Anyós érzelmi zsarlása nagyon ismerős, nálunk is nemegyszer játszotta el anyósom, hogy ő milyen beteg és milyen rosszul van, csak hogy a gyerekének lelkiismeret-furdalást okozzon. :evil: Persze neki is vannak kisebb nyavajái, de nem akkorák, mint amekkorákat ő állít. (Igazságügyi orvosszakértő is megállapította, hogy komoly egészségügyi problémája nincs...) Te anyósod is sajnálom, amiért enyire beteg lett, de a betegségre hivatkozva szerintem sem lehet egy embernek a rosszindulatú megmozdulásaira szemrebbenés nélkül fátylat borítani. És a személyisége sem lesz kellemesebb azáltal, hogy ő beteg... Na jó, mostmár befejezem, ezt úgyis csak azok sejtik, akiknek nem kedves anyóst adott az élet. 8)

Tami: Alekónak drukk! Neki pontosan mi a végzettsége?

kriszta: Költözéshez egy kalappal! Vajon hogy fogja Levi megszokni az új közeget? (Én legalábbis kicsit tartok tőle, Lea hogy reagál majd a költözésre. :roll: )

Köszönöm, hogy ilyen aranyosak vagytok velem, nekem valahogy soha nem volt elég önbizalmam... Azért nem leszek már soha olyan, mint a képen, mert azóta öregedtem pár évet. :lol: Meg nekem annyira szétmentek a csontjaim a szülés során, hogy a csípőszélességem brutális lett. :shock: Kétlem, hogy ez valaha visszaállna a régi helyére. Na de ez legyen a legnagyobb gondom az életben! Apának meg még így is nagyon bejövök szerencsére. :oops: :lol: )

Rohanok, mert még ezer a dolgom. Puszi!
fmarti
 
 

 
 

Kicsi fiam elaludt. Nem hiszem, hogy sokáig fog tartani, de addig gyorsan visszaolvastam. :)
Csak nem jegyzeteltem... :roll: :roll:
Babu, Szabinak annyira édes az a vörös haj!!! Teljesen odáig vagyok érte. :)
Emma is gyönyörű. :)
(én meg azon gondolkozom, hogy teszek fel olyan képeket, amin tényleg látszik, hogy milyen volt Eliot és milyen lett, mert azért régen nem nagyon tettem fel olyat amin látszott a szája. de csak ha senki nem szörnyülködik el rajta...
Remélem tényleg gyorsan túl lesztek ezen a vacakságon akik elkaptátok...
Nattancsnak puszi!!! :)
Katák, már akartam kérdezni, hogy mivel van a tápban is d-vitamin, meg abban a halolajban is, amit adunk neki, adjak még efölött is? Vagy ez elég?
Halolajról jut eszembe... Tegnap én is jól kiakadtam apára. Porszívóztam és egyszercsak hallok valami zajt. A zsinórral felborítottam a halolajat és a fele kifolyt a tűzhelyre. Azért akadtam ki, mert évek óta könyörgök a férjemnek, hogy ha kinyit valamit csukja be, ha kihúzza a fiókot, tolja be, a szekrényajtót ne hagyja nyitva maga után... És kb. ezelőtt az incidens előtt tíz perccel mondtam el neki utoljára, mert szörpöt csinált és nem tekerte rá a kupakot maga után. És erre otthagyja a halolajat is kupak nélkül. Mert ugye ha rátekeri, akkor tökmindegy hogy felborul. És még ő mondja nekem, hogy miért oda dugom a porszívót. Mondtam neki, hogy bocsi, de én már porszívóztam amikor ő oda tette az üveget. :twisted: :twisted: :twisted: Jól kiakadtam és nem értette, hogy most miért kapom fel ennyire a vizet. (hozzátenném, hogy baromi drága, és vagy 1000 Ft-nyi kifolyt) és hiába mondtam neki, hogy nem pont ezen akadtam ki ennyire, hanem hogy még most sem látja, hogy nem hiába könyörgök neki évek óta... Na mindegy.
Most megyek mert még le kell fürdenem és ennem is kéne mielőtt felébred. :)
Majd még benézek ha végeztem és még mindig alszik. :)
:roll:

KépKép
muffin
 
 


Sziasztok!


Először is betegeknek jobbulást. Sajnálom, hogy így alakult, de talán hamar túl lesznek rajta!

Titi! Boldog névnapot!

Leának boldog hófordulót!

Márti4 Van a hitelünk mellett egy lakástakarék pénztár, ami hamarosan lejár. Járna rá 30% állami támogatás, de csak akkor, ha megvárjuk míg lejár a szerződés. Emiatt nem léptünk még a hitellel kapcsolatban. De ahogy a forintot nézem, szerintem nem éri meg megvárni, mert pár hónap alatt sokkal többet fizetek be a havi részletek emelkedése miatt, mint ami az állami támogatás lenne. A hitel kiváltással meg az a gondom, hogy most nagoyn szar a forint és ha így számoljuk 100 ezrekkel többet kellene felvenni, mintha erősebb lenne legalább egy picit. Szóval ördögi kör ez és nem nagyon tudom mit csináljak. Melyik lenne jobb. Majd megint akkor kapok szívinfarktust, ha levonják a részletet. Utálom az egészet és lassan aludni sem tudok miatta!
:cry:

Minden sorozatkép nagoyn édes!

Szabi is cuki a kis göndör vörös hajával!

Emmának gratula a fogakhoz, ő is jó kis duci! :lol:

Jázmin magához képest nagoyn rosszul aludt. Már 11-kor fent volt, aztán 3:30-kor és végül 7:30-kor ébredt végleg.
Már arra gondoltam, hogy lehet azért alszik rosszul, mert új helyen van a kiságy. Lehet van valami ezekben a vízér és Hartman(lehet nem így kell írni) vonalakban. Eddig nem nagyon hittem benne. De Roli is olyan jól aludt picinek és Jázmin is eddig és ugyanott volt a kiságy. Most meg hogy arrébb raktuk :twisted:

Na megyek megebédeltetem Rolkót, aztán megy aludni!

Kép
szly27
 
 


márti!
Hát igen, az a lényeg, hogy a párodnak így is tetszel!
szerencsére én párom is mindig mondja, hogy tetszem így...nem is igazán akarta megengedni, hogy olyat csináljak, hogy 6 után nem eszem.


muffin!
Erre csak annyit tudok mondani PASIK!!! Ati is ilyen, hogy semmit nem képes maga után elpakolni. :twisted: Főzni is imád, de az elpakolás utána nekem marad!

d.dodó
 
 


Evelyn!
Tedd fel a képeket! ;)

Az urad remélem ebből megtanulja h ne hagyjon mindent ott.

Márti!
Én mindig is tudtam h a Te Lacid nagyon jó csávó!

Lackó már túljutott a tv állványon. Most már érdekesebb az asztal alúlról, meg az h hogyan jusson ki utánam a konyhába. :lol:
20150601134430
 
 


ezeket most csináltam. mi is tudunk már ilyet :)

Kép
Kép
Kép

ezt meg csak ugy :)
Kép

Kép

Kép
timi1982
 
 


Íme:

Kép

Kép
20150601134430
 
 


wáááááááá most hívtam a nővérkoordinátort Pécsen, akinek intéznie kellett volna az időpontjainkat, és még semmit nem intézett a mintavétellel kapcsolatban, pedig már két hete hívtam. :twisted: És ki is hangsúlyoztam neki, hogy nekem az a legfontosabb, a hallásvizsgálat ráér (arra persze már szerzett időpontot) úgyhogy most elmondtam neki, hogy már az sem érdekel, ha háromszor kell lemenni csak szerezzen végre egy időpontot... Nagyon kell már az a szájpadlemez!!! Nem akarom addig komolyan elkezdeni a hozzátáplálást, hogy úgy szokja meg, hogy van ott valami. Mondta, hogy még ma visszahív. Hát kíváncsi leszek... A mútkor is azt mondta, hogy majd hív... Nem akarom a dokit zaklatni ezzel, de ha ma nem hív vissza a nő, akkor írok neki emailt, hogy intézze el ő nekünk, mert erre a nőre hiába várok... (Hozzátenném, hogy nagyon aranyos, meg jóindulatú, csak ötször annyit raknak rá mint amit elbír, tehát megértem én, hogy pont ránk nincs ideje, de nekem meg csak mi vagyunk fontosak... :)

KépKép
muffin
 
 


Bence irtó ügyes kölyök! Lackó meg mindig olyan kis jólfésült! :) Nem semmi, hogy hirtelen ő is milyet fejlődött... Múlt héten még csak a tv állvány, most meg már a konyha a cél... :) Én örülnék a tv állványnak is. :)

KépKép
muffin
 
 


oh most látom a felsőjét bencének... hát azok a foltok a buszozás eredménye, meg hogy ömlik a nyála állandóan :D

muffin! remélem sikerül időpontot találnia a nőcinek. és haladtok egyről a kettőre!


viki! lackó nagyon szép még mindig ;) látom ő is kis sajtkukac! :D

Kép

Kép
timi1982
 
 


Könnyű Lacusnak jól fésültnek lenni az 5 szál hajával :lol:

Mi csak álmodunk az olyan loboncokról, mint az Ároné, az EMmáké és Dórikáé.

Evelyn!
Vigyázz mit írsz, mert holnap reggel jössz h Eliot ezt meg ezt csinálta ;)

Bence nagyon ügyes!
20150601134430
 
 


Na, én még lógok egy csomó képpel...
Itt egy 2004 nyári. Erről csak annyit, hogy Lilu 2,5 éves korában készült, és itt karcsúbb voltam 1-2 kilóval, mint lánykoromban. Úgyhogy pl. Márti, soha ne mondd, hogy soha :wink:
Kép
Mindjárt hozom a többit!
Vendég
 


No, jobb a helyzet, azóta nem volt kaki, láztalan a kisasszony és iszik rendesen. Enni nem nagyon akar, egy kis almát azért beletuszkoltam. De nyüglődik ezerrel, ugyhogy most babakocsi és már másodjára alszik ma :wink:
Többiek?

Örülök, hogy mindenki más jól!

Evelin recept elért?

Márti, Nektek továbbra is kitartás!

Lackó és Bence is irtó ügyi.

Én ittam egy 2 dl sört ( tejserkentés :wink: ) és ez meg a kialvatlanság jó kis szédülést eredményezett. Aki alkoholizál, megérdemli. :lol:

Kép
andkata
 
 


gyerek még mindig alszik, közben viszont hívott a csajszi akivel tegnap voltunk sétálni, hogy nem megyünk-e megint. :) úgyhogy még az órám elé gyorsan bevállaltam egy sétát. :)

de akkor a képek. gyengébb idegzetűek ne nézzék. :)
minden kép egy hónap. az első július, aztán aug. és így tovább...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
muffin
 
 


Kata, még nem, de már úton van. :) Nagyon köszi! :)
Most rohanok. Majd délután jövök.

KépKép
muffin
 
 


Annyira szépen fejlődik Eliot!
A képeken is látni...:)

Kép
andkata
 
 


Dórikám!
Jó gizda voltál!

AKatus!
Örülök h Adél Manci jobban van már!

Evelyn!
Hű! Így jó látni, mert nagyon szembetűnő a változás. Nagyon szép lett Eliot és ez még csak a kezdet!
20150601134430
 
 


Lackó és Bence is nagyon ügyesek!

véda!
Nagyon jó a kép!

evelyn!
Annyira eszméletlen szépen fejlődik Eliot! És persze ügyesedik is! :wink:

d.dodó
 
 


Evelyn!
Már kérdezni akartam h amióta nem fejsz a cicid nem gyulladt be? V. apasztasz vmivel?
20150601134430
 
 


hűű!!!

evelin! nem semmi!!! én egyáltalán nem szörnyülködtem el... sőt igenis jó volt látni, hogy mennyire sokat fejlődött és milyen stram kis krapek lett! és még szebb is lesz.
nagyon-nagyon szembetűnő a változás. és ezt nem csak a sebre értem, hanem az egész kölyökre :D
eszméletlen hogy mennyit fejlődött és nagyon szépen kikupálódot ;) :oops: már ha irhatok ilyet!! :D

annyira aggódtatok/aggódtunk érte, és most meg már ezeken a képeken! igazán büszke lehetsz rá és magatokra!!!

Kép

Kép
timi1982
 
 


Evelin!
Eliot napról napra szebb. De az első képeken is! Engem egyáltalán nem borzasztott a látvány. A lágy vonásai mindennél hangsúlyosabbak :wink:
(Nem is te lettél volna, ha sétát nem vállalod be! :lol: )

Köszi, Csajok! Ennyire már nem leszek gizda, ha most lefogyok, mert a cicim, csípőm örökre gömbölyűbb marad. De Apusom ennek csak örül :oops: :lol:
Vendég
 


Ja Evelin azt akartam még, hogy nem kell D vitamin plusszban. Full tápos gyereknek amúgy sem kell...

Kép
andkata
 
 


Kép
Itt nagyon szembeötlő, hogy egy óriáspoci milyen picire zsugorodik egy méhösszehúzódás alkalmával (itt ugyanis már a 2 perceseknél jártam)
Kép
Kép
1 h Kép
2 h Kép
3 h Kép
4 h Kép
5 h Kép
6 h Kép
Vendég
 


Véda! Nagyon csini voltál! Gondolom vagy is!

Evelin! Én sem szörnyülködtem el és nagyon szépen helyrehozták a pofiját! Nagyon szép lett!

Bence nagyon ügyi, már nem sok híja és feláll!

Viki4 Az első képen Lalónak olyan, mintha punk frizurája lenne! Nagyon cuki! Előre is megy már a helyváltoztatás?

Jázmin már kúszogat, de hosszan nem, csak ha valamit éppen nem ér el, azért odakúszik. Ha túl messze van, bele sem kezd a kúszásba. Inkább mindig felül. Aztán vissza négykézláb, aztán újra felül, gyakorol! :lol:

Kép
szly27
 
 


Csabi újszülöttnek nem is hasonlít mostani magára. Kb a 3 hós képen látszik a hasonlóság!

Kép
szly27
 
 


Előre még óvatosan, de ha kinéz vmit, akkor addig kepeszt, amíg meg nem szerzi.

Dóri!
Nagyon jók a képek! Tényleg nagy pocód volt!
20150601134430
 
 


Hú, és 1 képet kihagytam, az 1/2 naposat: Kép

Háááát, itt sem hasonlít mostani önmagához. Kicsit sem. Kb. olyan, mint egy másik kisfiú... :roll:
Vendég
 


Olyan kis helyes, Dóri! Most meg igazi kislegény!

Akartam még írni, hogy Lillu milyen lényeglátó! Kis édes! Biztos fáradt vagy és apus is feszült, azért van több vita...

Kép
andkata
 
 


[quote="andkata"] írta:andkataLillu milyen lényeglátó! Kis édes! Biztos fáradt vagy és apus is feszült, azért van több vita...


Ez mind igaz, Katus! :wink:

Adél hogy van?
Vendég
 


Tami!
Most nézem az iwiwen h a mai napra van beállítva a névnapod. Ma tartod?
20150601134430
 
 


Jaj lányok! Kivagyok4 Ahogy kilépek a szobából kislányom ordít. Ha bent vagyok és mondjuk netezek, szépen eljátszik, még csak hozzá sem kell szólnom. De ahogy kilépek, üvöltés!

Tudom másnál is van ilyen, hát tényleg elég fárasztó!
Alig haladok a dolgaimmal!

Kép
szly27
 
 


VEda: nem semmi az a bikinis kep!
MOst is igen csini vagy de akkor mi lesz 2,5 ev mulva!
HAt nekem a cicim kicsit sem maradt gombolyu sot,. ha lehet kisebb lett mint volt :twisted: A csipom bezzeg.....
Na mindegy, ez van.


Eliot tenyleg naprol napra jobb kepu! Annyira tunderi huncut arca van es kifejezetten szep arca! Es a nyugodt termeszete! Jo pasi!


A nyitva hagy, elol hagy ...tema nalunk is sokszor elo jon, aztan neha latom az eredmenyt, de nem az a jellemzo.


Mi kicsit bementunk a varosba, csak ugy a vaci utacaban csavarogni, nyalat csorgatni....:)


Annam amiota itthon vagyunk elegge nyugos, nem tudom m a baj, egyszer csak abba hagy mindent amit csinalt remeg es sir,valami faj, csak nem tudom mi.

Enni evett, kb 60alam, banan csirke( ez annyira szornyen hangzik, az ize is az, de megeszi, bezzeg ha krumbli, repa, csirka lenne, nem )


Lacika kicsi ember! Te nagyon beturbosodtal! Ugyi vagy!
Most mar johetsz kergetni Annat!
BAr asszem okergetni Teged!

Szombaton volt itt egy 3 eves kisfiu, hat Anna a legturbobb fokozatban maszott utana mindig, a kisfiu meg menekult elole, hogy jujj el akarja venni a jatekom....a lanyom meg mosolygott teli szajjal es hajtotta.
Mondjuk a talin is Oti jobban erdekelte ot, mint a korosztajbeli fiuk:)
Mondtam is kene neki egy baty!
Vendég
 


Viki: elvileg ma. De mar irtam dec 29en mikor ti koszontottetek, hogy akkor nem tartom, mert regen nem volt benn a nevem a naptarba, ezt meg azert nem mert magam sem tudom hogy ma van, csak onnan hogy anya reggel irt egy smst.
Szoval a konkluzio: nincs unnepelve 8)
Vendég
 


Tamikám!
Akkor ma is Isten éltessen!

Kép
20150601134430
 
 


Szly: ez mar nalunk is elkezdodott.
Es tenyleg eleg maceras, igy meg akar wcre is elmenni.
De neha ki semmegyek a szobabol, csak megvaltoztatom a helyem es mar nyekeg azt gondolva jajj ki fogok menni....
Es o ugyan utanam tudna jonni, de nem ott ahol van nyafog utanam.
Es tuti az elalvas is e miatt nem megy!
Vendég
 


Koszonom draga Viki!
Vendég
 


Szilvi!
Nálunk is volt egy ideig ilyen nyekergés, de mióta biendult nincs.

Volt h kivettem a játszószőnyegét a konyhába, tettem rá 1 plédet, rá Lackót és így főztünk. Ő asszisztált és beszélgettünk.
20150601134430
 
 


Veda: anyos es a lelki terror nalunk is jatszik:(
Sajna o pszichesen beteg, vagy hogy mondjak azt mikor valaki idegbeteg, de akkor is en nagyon fel tudom magam huzni azon mikor Alekot azal fenyegeti most miatta fog kiugrani az ablakon, meg lesz rosszul, meg kell bevegyen gyogyszert.....
Annyira remelem en soha nem zakkanok meg. Orulet mennyire megmergezi egy ilyen ember a korulotte elok eletet! Es nem tudom mennyire van ennek tudataban( mert azert nem hulye) de egy biztos a betegsegevel barmikor takarozhat!( de kepzeljetek, elertuk hogy engem mar fel sem hiv :lol: :P :D )
Vendég
 


Bondi: fejtoro?
Vendég
 


Hát remélem hamar elmúlik!

Ma krumpli+meggy+babakekszet ebédelt Minka. (Jázmin). Úgy bevágta, mint a sicc! Pedig nem volt édes! És nem volt benne semmi bolti! :lol:

Kép
szly27
 
 


Tami!
[quote]M írta:ondjuk a talin is Oti jobban erdekelte ot, mint a korosztajbeli fiuk:)


Ha nekem lányom lenne, én zavarnám Oti után!
20150601134430
 
 


Szilvi!
Fagyasztott meggyból csináltad?

Nekem is kell a héten előre főzni, és gyűjtöm az ötleteket.
20150601134430
 
 


Tami! boldog névnapot!

Viki! Igen, fagyasztottból. Szép lett a színe is! :lol: A kekszet csak azért raktam bele, mert féltem, hogy savanyú lesz neki. De mivel nem sok keksz ment bele és talán az ízén sem változtatott, szerintem keksz nélkül is lement volna.

Kép
szly27
 
 


sziasztok!

Titinek boldog névnapot!

Boldog hófordulót az illetékeseknek!

Örülök hogy jobban vannak a kis betegek, remélem gyorsan meg is gyógyulnak.

Lackó és Bence milyen nagylegények. És annyira helyesek!

Evelin szerintem se szörnyű az első pár kép, és ahogy nő annyira látszik a változás. Szinte teljessen máshogy néz ki. Nagyon szép kisfickó!

Olyan jó ilyen nagypocakos képeket nézni.Szinte már nem is emlékszem milyen volt úgy! :oops:

Szly ez nagyon rossz lehet, hogy ha nem lát akkor már üvölt. Nálunk napközbe nincs gond, de este Vivi is ezt csinálja. És én néha már akkor kiakadok. Nem hogy még egész nap!

Kép
linda24
 
 


a meggyet en is fagyasztotbol adtam Annanak es o is megette, bar en banannal kevertem pont hogy ne legyen savanyu meg rizzsel a masik adagot baba kekszel, es neki is csuszott nagyon.

Koszonom a jokivansagot!
Vendég
 


Tamarám!
Istenke éltessen sokáig!

Anyós: én nem szeretek senkit utálni, meg nem is vagyok az a köpködős, vicsorgós alkat, de ő ki tudja hozni belőlem az állatot. És olyan leszek olykor miatta, hogy magamon is csodálkozom... De ha olyanokat csinál...
Nálunk pl. volt olyan, hogy férjem nem ért rá ajándékot venni neki Kkarácsonyra - ez az 1. karácsonyunk volt, 13 éve - és engem bízott meg vele. Vettem én anyumnak, és az övének is egy bögrét, hogy a legobb anya, vagy valami ilyesmi felirat... Lelkendezett is neki, mondta a férjem - én nem voltam ott, mikor átadta. Később valahogy kiderült, hogy akkor azt én vettem, és nem a kisfia. Anyós reakciója: köv.karácsonykor átadott férjemenek egy csomagot. Ő kibontotta, és tudjátok, mi volt benne? A bögre! Darabjaira törve!!! Számomra ekkor vált világossá, hogy valami valóban nem stimmel vele :evil:
Mikor összeházasodtunk akkor meg az volt napirenden, hogy "kisfiam, a mi kettőnk közös életével mi lesz?!"

De már nem akarok ilyenekre gondolni... Messze lakik, nem látom sokszor, legyen ennyi elég... Ráadásul beteg. Nagyon beteg. Sajnálom. Nem úgy, hogy szegény anyósom, hanem úgy, hogy szegény asszony... Sajnos szeretni már sosem fogom. Annyi fájdalmat élt át miatta a férjem, hogy emiatt mindig neheztelni fogok rá. De most, hogy beteg, jó lenne, nem háborogni miatta. De azért mindent akkor sem lehet neki elnézi, mert ő most beteg... Nehéz ügy...

Márti!

Nálatok mi volt ez az igazságügyi orvosszakértő?
Vendég
 


Vik: meggy-banán? Adélnak nagyon fekszik.

Véda: hááát. Ma már majd' 4 órát aludt ( babakocsiban 8) by Csabici). Két nagy fosás, hőemelkedés. De most legalább nem nyekeg. Ma már vagy hatszor volt szopi és belediktáltam egy kis Sinlacot is. Szilárdat enni nem akar, viszont iszik, ugyhogy nem aggódom.

Tami
, Isten éltessen! Mikor mentek haza? Ott jó lesz nektek, tuti!

Ez a Minka tetszik Szilvi. Amit leírsz az tipoikus szeparációs szorongás. Nálunk is bejátszik.

Áron baba? Dórci?

Kép
andkata
 
 


Katus nem tudott válaszolni, köszi Tami az érdeklődést, én jól vagyok...Attól eltekintve, hogy rágombásodtam a strepptococcus fertőzésemre, ujjé. :( Elég kaka a helyzet, szóval drukkoljatok légyszi, hogy a héten még ne szüljek, hogy még szépen ki tudjanak kezelni belőle.

Puszi és minden beteg Babának gyors javulást, Mamáknak kitartást!!!

Megszületett a topicunk második Babája!!! :D :D :D

Julcsi

KépKép
julcsi-79
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?