Sziasztok!
Megint jól lemaradtam, mint a borravaló...
Bárhogy igyekszem, egyszerűen elöntenek a teendők, pláne, h a munkahelyemen most két nagy projekt határidejét is hozzám igazították... Ami leginkább azt jelenti, hogy ha törik-ha szakad, március végéig be kell fejeznem őket...
A Kedves ráadásul most kényszerszabadságon van, amitől teljesen depressziós...
Nah, de nem panaszkodni jöttem...
Annus, megnéztem a honlapot, óriásira nőtt a pocid!! És tökre irigyellek a kirándulásáért, mi legfeljebb a szülőkig jutunk el...
De miért nem lehet masszírozni?
Vanni, ne haragudj, lemaradtam, mi a baj? Miért akarnak kórházba küldeni? Remélem semmi komoly...
Pingi én anno megkérdeztem a dokimat az influenza-oltásról, azt mondta, hogy eszember se jusson! Nem indokolta bővebben, de hiszek neki...
Szofi, köszi a múltkori infót a szülésznővel kapcsolatban, végül a dokim valaki mást javasolt, hamarosan találkozom vele, meglátjuk milyen lesz. Nincs viszont valami hír a keddi tanfolyamról (legalábbis tavaly keddenként volt)?
Dóri, nagyon szimpatikusak a nevelési módszereid, például ami a kajarakosgatást illeti! Remélem nekem is sikerülni fog ennyire következetesnek lenni... Kezdek egy kicsit parázni őszintén szólva...
Anno, mikor öcsém kicsi volt, nagyon sokszor iszonyú türelmetlen voltam vele, és bizony nem egyszer a popójára/kezére csaptam... Tök ciki, és annyira szégyellem magam érte, mert egyátalán nem vagyok híve a verve nevelésnek (igazából még a hangom sem szívesen emelem fel) Persze akkor még én is más voltam, kiskamasz...
narancs, ismerem az érzést, én amióta terhes vagyok folyamatosan rá vagyok kattanva valamilyen gyümölcsre... Eleinte banán, aztán mandarin (napi 1 kiló), most pedig az alma és az ananász van napirenden. Turmix is jöhet minden mennyiségben!
Szerintem ez például jó módja az influenza megelőzésének!!
gyerekpóráz - kétségkívül hasznos lehet bizonyos helyzetekben, de azért Picihencsónak annyiban igaza van, hogy látványra elég... hmm... érdekes...
Nah, nem akarok kisregényt, mennem kell dolgozni. Később még próbálok visszanézni!
Puszi mindenkinek
Zsüci