Új privát üzeneted érkezett!

Tigrincs!
Tenci: :oops: :oops: :oops: jaj! :oops: és most azzal is csinálnak valamit? :oops: A mióma az ami lehet hogy "CSAK" vízzal van tele? Remélem semmi komolyabb baja nincs!!!

Kriszta!
hány kiló Panka?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

4. gyerek:
esetleg van valaki aki tudja, hogy hol írnak arról hogy a 4. gyereknél már MEGENGEDETT a NEM választás????? 8) :wink: :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

12

Kép
Kép
kriszta36

Tenci,
HAJRÁ!!!!!!!!!!! :D

Kriszta,
lehet, mivel nyálzik ezerrel, nyűgös és az ínye is meg van duzzadva, de még nem piros...szóval még nem most fog kijönni az a fogacska...

Eni,
Jól húzza a kicsilány :D
Akkor most kinek küldesz smst?

Veronikusz,
szerintem teljesen érthető, ha négyeskének fiút szeretnél. Nem tudom hol lehet utánanézni...

Megjöttünk tanácsadásról. Kisasszony 69cm és 7250g.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak úgy bepofátlankodom ide hozzátok, csak jelezni szeretném, hogy majd én hozom a híreket Tenciről, ugyanis én vagyok a Húga! Remélem örömmel fogadjátok majd a híreket!

Szép napot Mindenkinek! :)

Kép

KépKép
ercsikati

sziasztok, jo sokat irtatok, alig birok potolni...

Benedeknek, Miranak Boldog Szulinapot! Betegeknek jobbulast!
Pocakosoknak meg drukkolok, nagyon izgi ez a varakozas!

Hozzatapi, sztem sem kell elkapkodni, el utobb ugyis atszoknak, azt olvastam, ha nem akar enni, nem szabad eroltetni, par nap utan ujra lehet probalni...Zsofit mondjuk nagyon erdekli, amit mi eszunk, es most o is eleg jol eszik, az almat, kortet, barackot imadja, a krumpli, repa, sutotok kicsit nehezebben csuszik, de leginkabb az emesztessel vannak gondjai szegenynek...

Renirol a cikket en is lattam nemreg, csak akkor meg nem voltam benne biztos, h o az...:) (a baratnomtol kaptam egy halom regi kismamat, ha akarjatok, beszkennelem)

Aproo, de jo nektek, h elutaztok! mondjuk en is gondban lennek, h mennyi mindent kell pakolni...pont tegnap beszeltunk rola az uramaml, h kene utazni, meg megvarjuk, h Zsofi megtanuljon jarni, nincs mar messze, es akkor mehetunk mindenfele...:)

vasalas: ti nagyon rendesek vagytok, en bevallom, nem szoktam vasalni, csak ha nagyon muszaj...mi gyurotten jarunk...ez van...:)

Veronikusz, hehe, akkor lesz 4-eske? :)

banana

Tényleg ezt akartam még:
Aproo,
nagyon jó pihenést!!!!
A csomag miatt meg ne izgulj, mi egy Kia cee'd sw-vel mentünk Brüsszelbe, nemtom hány literes csomagtér, de hatalmas. Ebben 1 táska nekem, 1 a páromnak a többi a kisasszony cucca. Hmm, szóval nem kicsit volt tele ;)

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Benedek drága!!!

Nagyon, nagyon boldog születésnapot!!!

Sok, sok pusz!!!

Lara és szülei

ancsaboszi

na, fiatalúr lefektetve...mehetek takarítani. :roll:

olyan felfordulást tud csinálni, pedig egyedül van..mi lesz ha ketten lesznek??
ma tészta volt, paprikáscsirkével, és falta. adtam neki egy műanyag tálba tésztát+szaftot. első dolga volt, hogy kiöntötte az etetőszék tálcájára jól összetapicskolta majd tömte kétpofára. :lol: édes volt, de most minden tiszta szósz.

vasalás: jaj, nekem nagyon jó dolgom volt tegnap, dédi jött és vigyázott kolosra amíg mi színházban voltunk és mikor koli elaludt mindent kivasalt.

veronikusz: tényleg bevállalnátok egy 4.et?? szuper!

banana: ez az cikk hol pocakosan+szülés után is írnak róla? bescannelnéd? már ha Renáta megengedi.
snooopy

Szia Ancsa, de rég láttunk!!! milyen volt az út?? kikapcsolódtatok kicsit?
snooopy

Sziasztok Lányok!

Éjsztaka jöttünk meg, ezért most csak benéztem, majd jövök még!
Bár lehet hogy nem ma, hisz itt mi van.....

Szóval köszönjük szépen a köszöntéseket!
NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK!

És ha nem bánjátok, itt van két kép a kis kétévesről, hogy hogyan is ünnepelt!

Kép

és persze tortám is volt,amit aztán meg is főztem!! :lol:

Kép

Mindenkinek sok puszi

Ui. A lelkem már jobb (ezt is köszi mindenkinek :wink: , de vannak még megoldatlan helyzetek) de most panaszra nincs okom, remélem a nagy gond is megoldodik!! Azon vagyunk!

ancsaboszi

Ercsikati,
Tenci mesélt rólatok, miután látott engem a Ti topicotokban :D Drukkolok Tencinek délelőttre, neked meg délutánra :D :D Várjuk a híreket!! :D
Vendég

Ancsa!
bocsika, de hol voltatok???? levelek a bokrokon, fákon + nyáriruha!!!! :shock: én is megyek!!! :D
majd gyerek bővebben! :D

Négyeske!
nem eszik olyan forrón a kását! :lol: csak felvetődött, de még nincs eldöntve. 8)

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsika!

Köszönöm a drukkot! Azt hiszem mindkettőnkre ráfér! :):)
Készítek majd képet és pakolom fel őket természetesen!

Kép

KépKép
ercsikati

Ancsa!
úgy megleptél, hogy még írni is elfelejtettem :oops: :D Ancsáról még pár kép!? Nagyon megy ez a főzés :lol: torta nekem jöhet főzve is :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

nem igaz!!! fogalmazás gátlót szedtem be!!!! :shock: :shock: :shock: rólad is jöhet kép :lol: de Larára gondoltam :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Benedek,
Mira,
Lili,
BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Veronikusz,
:D :D :D
Én sajna nem tudok ilyenről..De állítólag sok trükk van.. Azokat legutóbb próbáltátok? Mondj már párat!
(Egy ideje jegyzetelem a neveket, ha jót látok, kistesónak. A furcsa az, hogy ezek kivétel nélkül lánynevek (de ez nekem eddig nem tűnt fel :shock: ), és a rucikat is mikor pakolom el, arra gondolok, hogy azért ezeket még fogja hordani valaki :wink: Tegnap kiötlöttem a 'Babett' nevet. (Nagyon tetszik, de valahogy mégsem az igazi a vezetéknevünk miatt). Apjuk mellettem félálomban bátortalanul megszólalt: jó...jó... de... nem lehetne...valami...fiúúúúút is??? :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Lányok!
Tényleg a sima nőgyógyi rendelőbe is lehet menni rákszűrésre? Mert most kértem időpontot Vidához, és az onkológiára már nem volt, és azt mondták az előjegyzésen, hogy lehet menni a rendelőbe is.

Kép
Kép
kriszta36

Ok, ok,
Gyorsan még egy kép, aztán tényleg megyek!

Gondolom Laráról kéred a képet!

Majd még jövök!

Nem volt minden nap fürdőruhás idő!

:lol: Kép

ancsaboszi

Kriszta,
én terhesgondozás előtt mindig a rendelőbe jártam rákszűrésre, de ott nagyon össze-vissza rendelnek... de lehet menni persze.

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Ancsa,
jó képek!! mégmégmég :D
ja és persze én is szeretnék már nyáriruhában...
Azt hiszem már kívántam Larának boldog szülinapot, de mivel a memóriám már nem a régi: Boldog szülinapot Lara!

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Sziasztok!

Benedeknek, Liliánának és Mirának Boldog Szülinapot!!!

Köszönöm mindenkinek a megnyugtató szavakat, remélem tényleg nem lesz komoly gond.

Eni: Igen nagyon rendesek az urólogián, legalábbis úgy érzetem, hogy nagyon körültekintő volt a doktornő. Egyébként igazad lehet, mertha vesemedence-gyulladás lenne, akkor lázas lenne, viszont nem az, viszont szerintem nem húgyuti fertőzés, mert akkor fájna neki a pisilés, de ilyen gond sincs.
Most,hogy még Janka nem bújt ki táppénzre mentél vagy gyásra?

Borsika: Babett nekünk favorit, Petya valószínű az lett volna, ha lány. Most a 2.-nál az Enikő, Barbara és Patrícia a favorit, de valahogy úgy érzem,hogy megint inkább a fiúneveken kell gondolkodnunk...

Veronikusz:
Szerintem teljesen érthető, hogy 4.-re már "biztosra" akarsz menni. Sajnos segíteni nem tudok,hogy hol lehet utánanézni... Zsófinál anno trükköztetek,hogy hátha fiú lesz?

Tenci: Hajrá, szorítunk!!!

ercsikati: Várjuk a híreket Tenciről!!

Ancsa: Nagyon jók a képek! Hol voltatok?

Aprooka: Jó pihenést!

banana:
Engem érdekel a cikk, ha tudod scanneld be légyszi... Köszi!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kriszta: Petyának boldog hófordulót!!!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Cukorfalat!
Poci mekkora? Farmer nem kell még? Petyának jobbulást!

Kép
Kép
kriszta36

Brigi, de jó, hogy jöttél (hol vagy, másik Brigi? :) )... Nem lesz gond. Amennyire én tudom, a kicsiknek egy vesekő sem feltétlenül okoz görcsöket, mint a felnőtteknél, azaz nem feltétlenül fáj a pisilés sem, ha húgyúti fertőzés áll fenn. De nem lesz ilyen gond, mert sztem más is jelezné. Még soha senkitől nem hallottam, hogy az Enikőt szívesen adná, de annyira jólesett, és felvillanyoztál. :wink:

Holnaptól kell mennem... vhova. Tgyásra megyek, csak a procedúra ua, mintha táppénzre mennék, azaz házidoki ír ki, ua a beteglapra. Ha nem teszi meg, mert "nem vagyok a rendszerben", akkor mhely megígérte, hogy visszavesz állományba, és ír ki nekem rendes szabit. Ja, hab a tortán, hogy a "házidokim" szabin lesz és helyettesítik. Ez vagy jó vagy nem. :? István intézi holnap. Már megígértettem vele, hogy a váróban nem ül le, nem nyúl semmihez, és levegőt sem vesz. Ha vki meg köhög és láthatóan lázas, azt elkerüli, mintha kolerás lenne... :roll: Cseppet sem aggódom ám a fertőzések miatt.

Judy, röviden és tömören mindenkinek, akinek tudok. :wink: Már úúúúúgy várom.

Tigrincs, Veronikusznak lesz igaza, meg sokaknak. Egyszer csak kopogtat Janka. Nem tudok rá hatni. :D
vbea

Bocsánat, bocsánat! :oops:
Úgy látom pár jeles eseményről lemaradtunk, ha valakit kihagytunk ne hari, de majd visszaolvasok! :oops:

Először is Villőnek, hisz gondoltunk ám rá!!!!

Nagyon boldog Első születésnapot!!!!

Cinicini!! Jó téged is gyakrabban látni!
Mirának nagyon sok boldog szülinapot!

Judit,
nem tudom mi ismerjük e már egymást, de ha nem légy üdvözölve!

Liliánanak sok boldog 4. szülinapot!

ancsaboszi

Eni!
szerintem se lehet rájuk hatni! :? még a dokik a sex-et is ajánlják mint kellemes és természetes "katalizátort" de nekünk ez se hatotta meg Zsófit. :D
Viszont van még olyan is, hogy doki megvizsgál és a méhszájról körben "lefejti" a burkot??? vagy valami ilyesmi! EZT SZÜLÉSZNŐ MONDTA!!!! hogy így is meg tudják indtani a dokik és bizony néha "VÉLETLEN" meg is indul így a szülés pár óra, fél nap, 1 nap múlva. Csak hozzáteszem, hogy szerda reggel zárt méhszájam volt, MEGVIZSGÁLT A DOKI és no csak!!!! másnap hajnalban megvolt Zsófi!!!!!! :shock: :? :D :D :D De ez így jó volt!!! :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

lányok, ezt muszáj... bocs :oops:
Kép

Judy
KépKép
KépKép
szjudy77

Judy :lol: :lol:

Tenci!! hajrá drukk drukk

mi itthon, Enci még lázas :( fájlalja mind2 fülét sajnos, de ez eltart egy darabig..nekem is sokszor fájt a fülem gyerekkoromban :( tőlem örökölte :(

[color=darkblue]Benedek Isten éltessen nagyon sokáig!!!![/color]
Kép

Kép
gablaty

éspersze minden szülinaposnak boldog szülinapot Kép

Kép
gablaty

Gabi!
MIt kap Enci szülinapra? Pici beteg madárka.

Kép
Kép
kriszta36

Eni: Örülök,hogy felvillanyoztalak, engem pedig az villanyozott fel, hogy örültél nekem :) Pedig nekünk nagyon tetszik az Enikő név, sőt anno még a Babett mellett is felmerült.
Bevallom ezt nem tudtam,hogy az ilyen piciknél egy vesekő vagy egy húgyuti fertőzés nem jár egyúttal fájdalommal is.
Mintha magamat hallanám, én is rettegek a vírusoktól, sajnos most viszont eléggé találkozom velük, mert Petyát kell orvoshoz vinnem.
Nekem is azt mondták, hogy gyásra menjek, mert ha felmondom a gyedet és elmegyek táppénzre, akkor nem biztos, hogy kedvezően fogják ismét a gyedet számolni.

Kriszta:
Poci nő, a védőnő el is volt ájulva, hogy már mekkora. Persze nem annyira a baba, nagy, hanem ki van párnázva neki az albérlet :oops:
Viszont köszönettel visszamondanám a nadrágot, mert ma volt itt Andi férje és hozott 3 db farmert, így az kitart a terhesség végig. Remélem nem gond :oops:

Judit:
a kép :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Gabi,
Encinek jobbulást!

EniBenije,
Isten éltessen, boldog szülinapot Neked!

Judy,
dvd eredetiben a tiéd(ha már Eni nem izgult rá), küldd el a címed és ahogy postaközelben leszek, feladom. Ajándék-akinek a gyereke ilyen fejet tud vágni,megérdemli... :D

Ancsa,
Szija!Merre jártatok?

Bori,
te kis csapodár! Én meg láttam,hogy Gyulán is próbálod építgetni a kapcsolatot....

Veronikusz,
én nem ítélem el, amit írtál,teljesen normálisnak gondolom, hogy megvan benned a vágy, hogy kipróbáld, milyen egy kisfiú.Ettől függetlenül nekem olyan nem is tudom, hogy írjam-brutális, idegen, vagy scifibe illő(ezek a szavak jutottak hirtelen eszembe), hogy az ember megválaszthatja a gyereke nemét(szóval maga az, hogy már itt tart az orvostudomány, hogy ez lehetséges). Olyan, mintha beleavatkoznánk a természtbe, vagy nem tom. De ettől függetlenül, mondom, megértem, amit írsz. Nekem nem is három fiam van, csak egy, de bevallom, amikor Flórkát vártam, nagyon drukkoltam, hogy lány legyen, attól féltem, ha fiú lesz, akkor úgy fogom érezni, hogy valami kimarad az életemből. És most hogy nekem olyan szerencsém volt, hogy kipróbálhattam milyen fiús és lányos anyukának is lenni, és látom, hogy mennyire mások(persze aztán lehet, hogy nemtől függetlenül is...)nagyon hálás vagyok, hogy így alakult és vegyespárosom van, na és szóval megértelek...hát ezt megfogalmaztam.

Reni(azt írtam Renikém, de javítottam gyorsan),
érik az a levél...Még bevárok egy Banana szkennelést...

Tenci,
hajrá, hajrá!

Kép
Kép
paklincs

Brigi!
Nem gond, ha nem, hát nem... És a nyáriak? Jó kis fehér vászon C und A-s? Naaa?

Kép
Kép
kriszta36

Andi,
még neked akartam, hogy nem vagytok elfelejtve, igérem megy némi fogrongáló Balunak, ahogy ígértem. Anyukád? és az étvágya?

Kép
Kép
paklincs

Brigi, növeszd csak szépen azt a pocit, és nagyon drukkolok, hogy kislány legyen... :wink: Nos, ez nem riogatásnak lett szánva, inkább tényleg meg akartalak nyugtatni, hogy Petya jól viseli az egészet, nekik ez "nem fáj". Továbbra is izgulok azért, hogy ne legyen semmi baj, na.

Ancsa, na áruld már el, hol van ez pontosan... :roll:

Gabi, köszönöm. Encinek nagyon gyors jobbulást kívánok!!!Neked lelkierőt ennek elviseléséhez... kis szülinapos. Holnap már jobban lesz! :D

Veronikusz, ez biza így van, ahogy mondod. De továbbra sem iszom tonikot, bábakoktéltól istenőrizz (mármint a ricinusolajtól), na az Apára mászás meg... szóval eszembe sem jut. :oops: :oops: :oops: Van, akinek ez természetes, nekem régen nem az... (szegény Férj).

Judit, mész ma este? Vagy már ott vagy? :roll:
vbea

Banana
Szkenneld be légyszi a cikket, hamár ennyien kíváncsiskodtok :oops: :lol:

Veronikusz
Én nagyon is megértelek!!! De úgy fest mindnki :lol: HAjrá Négyeske én tutira veszem :wink: Talán ősszel-télen már te hordod ezt a jó kis nacit újra :wink: :lol: Google-on próbálj rákeresni a választás dologra...hátha...

Tencin a Fórum szeme!!!! Olyan izgi!!!

Lilinek, Mírának és Bencinek Boldog szülinapot!!!

Nem tom mit akartam még :oops: Büdösköéke felébredt....mennem kell :?

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Eni!
hát a bábakoktélt én is csak addig ajánlgattam, míg én is el nem értem a végéig. :lol: Én nem is a ricinustól féltem, meg a has-marstól, hanem hogy hátha mégis ártok vele és egészségesebb ha a gyerek akar elindulni kifele. :roll: :? :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Reni,
enyimé meg el se aludt... :roll:

Azért jöttem vissza, hogy Kisjankó autó akar lenni farsangkor... :roll: most értem mit küzdött jóanyám minden évben...szóval jöhetnének jó ötletek a kivitelezéshez...köszi.
(Esetleg gyerekkori farsangos képek?)

Kép
Kép
paklincs

Paklincs!
én se tartom jónak, hogy a természetbe beleavatkozzanak. Megértem amit írsz, mégis ez a belső késztetés, kíváncsiság hogy valami teljesen másfajta anya-gyerek kapcsolatot is megtapasztalhassak mégis felülkerekedik ezen. Azért ez a Négyeske kérdés nagyon messze van és szerintem nem is lesz Négyeske. Nagyon paráznék egy ilyen beavatkozástól (hogy hátha jobb ha nem avatkozik bele az ember, mert OKA van hogy csak lány megy) + nagyon tartok a papámtól, aki nem is tudom mit csinálna, ha már Hármaskával se értett egyett. :? :oops:

na jó! lezártam a témát. MOst ugyse aktuális MÉG!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Bocsánat, nem akartam itt titkolozni!

De ha már így alakult, jöhetnek a tuti megfejtések,

két kép még segítségként, hol is volt ez a kis hölgy. :wink:

Kép

Kép

ancsaboszi

Kutyák pedig mindenhol vannak! :lol:
Kép

ancsaboszi

Sziasztok!

CSak a pocisok miatt,de láttom Tenci már bement. :lol: :lol: :lol:

Ancsa: Utólag is Boldog Szülinapot a kis asszonynak, a képek nagyon jók

Eni: Benedeknek NAgyon Boldog Szülinapot kívánunk

Ercsikati: Szia! várjuk ám a jíreket, és persze most együtt izgulunk értük

Na rohanok is tovább
Tigrincs és Eni rajtattok a sor :P :P :P
Ja tudom mit akartam még.
Judy: Nagyon cuki a kép :lol:
V

valentina

Egypt?

Ja, most jut eszembe, hogy én még akartam gyorsan szülés előtt 2 képet. Igaz, semmi fiatalság-bolondság, de mégiscsak kevesebb voltam 3 és fél évvel és 2 terhességgel... nem ismertem magamra, mármint, hogy mennyire másképp (jól) néztem ki akkor, még alkohol után is... :oops: :roll:

Kép

Kép
vbea

Sziasztok!!

Köszönjük a köszöntéseket.

Bencinek kívánunk sok-sok boldosgásgot és egy kistesót minél elöbb!!!

Ancsa, én nem nagyon ismerem az ilyen tipusú helyet, de ha tippelni lehet Tunézia, vagy Egyiptom.

Tencinek, nagy drukk!!! Most megindult a szülés vagy a holnapi császár miatt kellett már most bemennie?

Veronikusz én megértelek, mi is hárman vagyunk lányok, anyám meg mindig fiút akart. Most unokában kicsit behozta a lemaradást.

Liluska, bizony kicsi a világ, de jól kiszurtalak. A pöttömből nem sokat láttam mert nagyon durmolt, de Dorka nagyon szép kislány. Nagyon karakteres arcocskája van, úgyhogy szerintem 20 év múlva is simán felismerném.

Réka

Kép
Kép
Kép
cinicini

Sziasztok!
Még itthonról,Nagyon szépen Köszönöm a Születésnapi Jókivánságokat, mind átadtam becsülettel az én drága beteg kislányomnak. A tegnapi nap nem telt valami fényesen.Család itt Lilike 39.5 -os lázzal a hütőfürdőt "élvezte", hát nem kivánom senkinek.Közben para, hogy mi van ha el kell elindulnom........
Szegény még a tortájából sem evett :cry: Viszont a hütőfürdő hatásosnak bizonyult 37.5-el ment aludni. Ma meg mintha semmi sem történt volna. :lol:
A mai nap a telefonom folyamatosan csörgött, mindenki aggódik hogy egyben vagyok e még......igaz Heni :lol: (nagyon jól esik)
Este megyek be 7-re, de jó lenne nem hazajönni......szeretném ha Vida dokim mondana már valami biztatót :D

Judit

Kép

Kép
hjudith

Judit!
Nyugi és hurrá vonalzó! Akkor fog úgyis jönni, amikor ő akar, és sajna Vida is ezt fogja mondani Neked. :wink: Szerintem beszéljétek meg Enivel, ki melyik szülőszobában szeretne, nehogy akkor vesszetek össze rajta. :lol: Lilibabának jobbulást és sok gyógypuszit!!!

Kép
Kép
kriszta36

Judit, akkor már ne menj haza!!! :wink: Megyek utánad... :lol:
vbea

Kriszta, én nővérpult... :lol:

Judit, tényleg, melyik szülőszobát kéred? :roll:
vbea

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?