JAjj de rossz olvasni, hogy ennyien megbetegedtek!
Gyors gyogyulast babaknak es mamaknak!
Ami: hivd ki a dokit inkabb! Ha csak annyit is mond mint KAta mondott, hogy itasd, es vidd le a lazat...de akkor is, jobb ha megvizsgalja.
Adel mano?
Dorika:jo hogy lekuzdotted ezt a franya virust! Probalj meg ugyesen enni ma valamit, neked igazan nem kell fogynod!
A mamad meg most kicsit gyorsitottan fogy
Bocs Kata, tudom eleg gaz lehet, de inkabb lenn jojjon ki mint fonn, es tenyleg legalabb csomo minuszod lesz
NA de azert mindenki probaljon meg nem megbetegedni!
Tita: kerj segitseget a gyerekekhez, es probalj sokat ini es azert enni is. A lazat mpedig csillapitsd mindenkepp!
De latod ha az van Nektek is mint a tobbieknek akkor gyors gyogyulast remelhetsz.
Elvileg en sem vagyok egy beteges tipus, de mivel miota Anna megszuletett tobbszor fajt a torkom es sosem lett kikezelve, igyszerintem nincs a topon az immunrendszerem. eszem a c vitamint, neha a maradek gravidat is ha eszembe jut, es bizom benne nem kap el minket semmi.
Anna ugyan nathas elegge tegnap ota, remelem ez nem eloszele valami masnak. Laza nincs, es eszik is.
Lea kisasszony boldog hofordulot!
Aron olyan gyonyoru kisgyerek!
Es igen Bugri Nori kiskoratol igen hasonloan nezett ki, es annyira gyonyoru! Ugy csipem ot!
ANDI: benne volal az almomban. Kaptam 7.10kor egy smst es valahogy utana meg elszenderettem, es abban a fel oraban almodtam valami zagyvasagot amiben te is ott voltal Vikiddel, egy buszon taliztunk egy rakat kismamaval mentel PATYRA:)
es en is a buszon voltam de rajottem en nem oda akarok menni. Aztan a kovetkezo jeleneten mar ti sem busszal mentetek, hanem bicoval, es viki egyedul tekert fel egy nagy dombon, es hosszu fekete copfja volt:)
NA hogy ebbol mit hozna ki egy alomfejto:)
Jo volt Teged latni, meg ha igy almoban is!:)