Új privát üzeneted érkezett!

Szia Baba!!!!

Én még sajna messze vagyok tőle van még vagy 10 napom! :(
Jó lenne már ott tartani!!
Neked mennyit kellet adnod?
Nekem 150ml van írva!(én is szeretnék sok szép töszit!!!)

:roll: :roll: :roll: :roll:

Most csináltam a táblázatom abba tudnátik segíteni hogy a 3 napon kell elkezdeni a Gonalt szúrni vagy a 4-en?
Meret ezt keverem mindíg hogy csak addig a Suprefaktot és aznap még csak azt és a 4-en mid a kettőt vagy már akkor is mind a kettőt? :roll:

Kép

Kép
raniko

Raniko,
az orvos nem mondta meg????????? :shock:
Nekem napra pontosan mindent felírt KP!

Azt el tudom mondani, nálam hogy volt, de hogy Neked mi a jó, abban kizárólag az orvosra hagyatkozz!!!
Nálam short volt. Dec 27-én hagytan abba a fogigátlót, január 1-jén indult a Supre és 2-án a Gonal+Merional.

tillidian

Ranikó, kérdezd meg a dokidat! Ne találgass. Ezt pontosan megmondja az orvos, Szmatona nekem is felírta a kezelési lapomra, mikor mit kell bökni. És az szentírás.

Baba, írok privit :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Köszi a válaszokat!!
Az én dokim is mindent elmondott és le is lett írva csak valahogy most nem egyértelmű! :roll:
Lehet hogy a kezdeti izgalom csak, megnéztem a másik kezelésem is amúgy szóval most már világos minden és kedden úgy is megyek hozzá akkor megint letisztázom!!!! :wink:

Kép

Kép
raniko

Szeretettel küldöm a + energiát mindenkinek!!!
Bízom a sikeretekben!
Drukkolok!!

Till én kb 1 hónap múlva kezdem a suprefactot, long lesz, és az első lombik.
nani72

Allegro mi az a Clexane? :roll: :oops:

Kép

Kép
raniko

Sziasztok
köszönök minden eddigi és leendő hozzászolást az ujj barátaimtól......
Itt vagyok megint irok magamrol pár sort 31. évemet töltöm 19 nap mulva az én kálváriám 15 évesen kezdődött mikor is brahibol elmentünk a barátnökkel NŐdokihoz suli helyett na itt kiderült hogy baj van találtak egy cisztaszerű valamit a petefészkemen amit előszőr le akartak szívatni de végül egy az egybe kivették a jobboldali petefészket....Aztán állandó cisztásodás és gyulladások Szegedre jártam dokihoz hol csak gyógyszereket kaptam hol meg injekciót -kat Nadjábol rendeződött a helyzet mikor ugy döntöttünk a párommal hogy babát szeretnénk már vagy 5-6 éve ...
1-2 év elment azzal hogy majdcsak összejön aztán intenzíven jártunk dokihoz is de semmi .Aztán orvost váltottam elmentem Kecskemétre egy neves dokihoz ez már több és más vizsgálatokat is csinált de egy fél év dokihoz szaladgálás után azt mondta ettől még lehet és csak próbálkozzunk tovább ... na újabb fél év után ugy döntöttem ismét eljött az orvosváltás ideje és ismét egy kecskeméti orvoshoz jelenkeztem be jelzem kecskemét 65 km -re van tölünk mondjuk szeged is na ez a doki nagyon lelkiismertetére vette az ügyet és elkezdtünk haladni tavaly februárban csinált pete érést HSG-t ami jó lett ,csinált penesztrációs tesztet ami nem lett jó csinált hormont is meg apát is vizsgálták .na ezek megvoltak juniusra és azt mondta hogy a nyári szabadságolások miatt szeptembertől indul az INSZEM mivel természetes uton nagyon nagyon kicsi az esély az előbb emlitett teszt eredményének tudatában
Na szeptemberben mire mehettünk volna addigra szerencsétlenül megharapott egy kutya és veszettség elleni oltásokat kaptam ami nem volt veszélyes de nem lehetett elindítani az inszemet na de ez közben a páromnak is kellett ujj friss eredményt produkálnia és ez meg nem lett jó de a következő se lett jó igy ezzel nem tudtunk elindulni November közepén azt mondták hogy ez csak IVF ugyhogy menjünk Szegedre a Kaáliba na ekkor kértem időpontot és kaptam Február 11 -re. na itt tartunk most és most a vérvételeket meg a friss eredményeket szedem össze ......
de nagyon várom már ...................hogy legyen valami kis erdmény legalább ........ Na sziasztok majd még jövök
zálika78

Szia Zálika!

Nem semmi történet drukkolok, hogy hamar pocaklakód legyen!!!++++
KITARTÁS!!

Kép

Kép
raniko

Baba!
Gratula a szépen megtermékenyült sejtekhez! :D

Raniko!
Az elôzônél 4. naptól most a 3. naptól szúrom a Gonalt. Long protokol mindkettô. Az esônél hat napig ment a 150 egység, most három napig 150 majd 125. Kedden kiderül mennyire indulnak be a tüszik ettôl a mennyiségtôl.

Nani!
Hajrá elsô lombik
:D Gyors babásodást!
lona1

Lona :P
hajrá tüszőcskék!!!!! :P +++++++++++++++++++++++++++++
(Ki a dokid?)

Raniko, Nani,
még néhány nap és Nálatok is START! :P

Zálika,
Akkor most végre megérkeztetek: a Kaáliban a legjobb kezekben lesztek!!! :P Sikerülni fog Nektek is, csak kitartás!!!

tillidian

Sziasztok!

Huha milyen sokan vagytok akcióba, olyan régen voltam azt sem tudom ki hol tart. Nagyon nincs időm visszaolvasni mert ezerrel kell tanulnom, szombaton végre meglesz a vizsga és vége a tanulásnak. Ma megyünk este Picurt nézni már várjuk nagyon hogy találkozzunk.

Till!

mennek a drukkok nagyon szorítok, nem tesztelsz? Tanulás neked megy? Nekem full nem akar rá állni a fejem a tanulásra. :)

Zálika!

Biztos jó kezekbe kerültök és indulhat a hajrá!

Remélem nem hagytam ki senkit de ha mégis akkor elnézést.

Mennek a tüszőnövik a babaragacsok kinek mi kell!+++++++++++

Raniko!

Nekem a 3. napon kellett de nekem más protokoll volt. szerintem hívd fel őket abból baj nem lehet.
nikó

Sziasztok,
Baba, a 13 szám szerencsét hoz, meglátod :) :) , ez szupi!!!!

Till, rohamosan közeledik a 29-e! Mikor csinálsz otthon tesztet???
Annyira drukkolok, és jól érzek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sajnos nem voltam net közelben hétvégén, de mindig körülöttetek járt a gondolatom!!! Veletek voltam, és tudtam, hogy jó hírekre térek vissza hétfőn.....
kalkata

Raniko,
Sikerült mindenre választ kapnod??

Zálika,
jó kezekben leszel, mint ahogy a többiek is írták. Cselekedni kell mihamarabb, mert rohan az idő!!!

Puszi,
mizujs, szokod az új gyógyikat???
kalkata

Sziasztok!

Igen köszönöm már minden világos!!!
Holnap vagyok a ciklusom 21 napján megyek a dokibácsihoz 4-re és ha mindent rendbe talál akkor adom holnap este az első Suprafakt szurit!!!! :D :D
Aztán márnom kell a menzsit és ha megjön akkor a 3 napon megint dokibácsi megnéz és ha ott is minden ok akkor jöhet a Gonal!!!
Már alíg várom!

Tilli hogy vagy?

Baba valami új infó?
Mikor kapod vissza őket és hányat?

Lona akkor te ugyan azt a protokplt csinálod mint én még a gyogyi adagok is egyeznek!! :D
Drukkolok hogy sok szép tüszid legyen!!!
Kedden mikor mész?

Mindenkinek mennek a drukkok és a babaragacsok+++++++

Kép

Kép
raniko

Baba, Till, Charlott mennek a drukkok ezerrel!!!+++++++++++++

skrisz72

Sziasztok!

Baba : +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Charlott: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata: igen, szokom. :D

Pussz Nektek!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A KITARTÁSRA BIZTATÓ ÉS BÁTORÍTÓ SZAVAKAT
ÉS ÉN IS SZURKOLOK MINDEN UJJ BARÁTOMNAK A SIKERES BABAÁLDÁSHOZ ..................
zálika78

Most telefonáltam, de nem lettem okosabb. Azt mondta a biológus, hogy nem kapta meg a kolleganőjétől a papírokat, így részleteket nem tud, de minden rendben. Telefonáljak holnap reggel 9-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, no comment.... :evil:

skrisz72

Baba egyetértek Skriszel!!! :evil:

Kép

Kép
raniko

Akkor, nincs mit tenni, drukk és holnap fény derül ...... :wink:
kalkata

Till, Alle, Charlott hogy vagytok???
kalkata

Till direkt eltűnt a pozitív tesztjével. :wink:

skrisz72

TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLLLLLLLLL??

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Kata, köszönöm, jól vagyok, leköt a fejfájásom, meg a vizsgára készülés, nincs időm amiatt izgulni, hogy holnaptól szúrok :)

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Sziasztok! :P

Dehogy tűntem el! :D Most értem haza melóból...
Hivatalosan csütörtök reggel akartam tesztelni, hogy ne érjen meglepetés a vvtelen...

(tüneteim: piri nincs...mensis görcsök most másképp jönnek, fáj a derekam, feszül a hasam... :roll: percenként pipilek...éjjel is...próbálok nem agyalni)

Baba,
noháááát! :? azért nehogy izgulj, tuti jól vannak a Kicsikék!!! :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Alle,
akkor START!!! :D ++++++++++++++++++++++++++++++++

Lona, Charlott,
tüszők hajrá +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek szép estét! :P

tillidian

Sziasztok!

Ma is voltam vv-n és UH-n és holnap is megyek. Ennek sosem lesz vége?! :roll:
De a lényeg, hogy szép nagyok lették mára a tüszőim. 17-20 mm terjedőleg. És még sem szerdán lesz a punkció, hanem a doki a csütörtököt javasolja.
Én már eszem a kefét - türelmetlen vagyok. :)

KépKép
charlott

Till!
Kováts doktornôhöz járok.
Hogy érzed magad?

Rani!
Holnap nyolcra megyek. Te mikor?
Remélem mindkettônknek szerencsét hoz ez a protokoll

Charlott!+++++++++
lona1

Szép jó reggelt Mindenkinek Lányok!

Alle, hogy ment az 1. szuri? És utána?

Till, örülök, hogy a kis kellemetlenségeket :wink: leszámítva jól vagy, úristen már csak 2 nap!!!!!!

Charlott, szép tüsziket növesztettél, gratula! Kitartás a továbbiakhoz, a jó cél érdekében (mindig ez jusson eszecskédbe)!!!!

Rani, Lona ti nagyon együtt vagytok.... :) :) :)
Rani mit mondott a drnő??? Várunk a hírekkel.....
kalkata

TILLLLLLL?????? Csináltál tesztet? Kifúrja az oldalam! :wink:

skrisz72

5 év 10 hónap leírhatatlan várakozás után...szavak nélkül...

Kép A teszt :)

tillidian

Könnyes szemmel, meghatódva ........ halk gratula TILL!!!
kalkata

Till, úgy sikítottam örömömben, hogy a férjem megijedt!
Hú, ez nagyon erősen poz.!!!Hurrá! Szívből gratulálok! Ez tuti baba!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Till, itt is leírom, hogy bőgök. :lol: :lol: Csodálatos ez a mai nap! Gratula a zebracsordához!!!

skrisz72

TIL DRAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tudtam tudtam tudtam!!!! annyira drukkoltam!!!!!
jaj istenem, ennyi ev utan :) :) :)

(el kellene magamat tiltani a babanettol itt a munkahelyen, alig tudom visszatartani a konnyeimet...pedit nem is vagyok siros :oops: )

GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Alle, Baba, Charlott: tessek Tillrol peldat venni!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Till
Ez csodálatos!!!! Nagy-nagy gratula!!!

Mindenkinek mennek a drukkok innen a háttérből!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Till, nagyon szép, halk grat! :lol:
Vendég

Till: csak te jarsz a fejemben :) meg egyszer le kell irnom, hogy mennyire orulok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Sziasztok!!

Ezekért a hírekért érdemes jönni!!!
Szívből gratulálok Tilli ez csodálatos!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg nagyon nagyon erős a vonal!!!!!

Lona én csak délután 4 re megyek és remélhetőleg adhantom magamnak az első szurit!!!!
Már alíg várom!!!!

Baba nálad mizus?

Charlot nagyon szép a tüszik mérete!!
Hajráááááááááááááááááááááááááááááááá!!

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!+++++

Kép

Kép
raniko

Lányok, úgy megölelnélek Titeket!!! :D

(Nem merem még elhinni...csütörtökön lesz a vvtel :roll: - felfogni meg pláne nem tudom! :oops: )

Baba, Drága,
csak ez lebegett a szemem előtt (másra nem voltam képes): a pozitív, egyre erősödő teszt!!! Neked is ilyen lesz!!! :D
Tudsz már valamit?
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Charlott, Lona
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek ölelés, mentem dógozni...

tillidian

Képtelen vagyok a munkámra koncentrálni még mindig......
Annyira örülök, pulzusom még mindig az egekben... :lol: :lol: :lol:
kalkata

Lányok, olyan klassz olvasni titeket! Nagyon megható ez az őszinte öröm, amit egymás iránt érzünk, ha sikerül valakinek! Eddig minden hozzászólást megkönnyeztem. Jók ezek a hormonok! :oops: Higyjétek el, mindenkinek sikerülni fog!

skrisz72

Helló!!!!!!

Till Drágám: itt is gratula, megmondtam vagy megmondtam? :lol:
Ilyened lesz nemsokára: Kép

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Tilli,
gratulálok! :lol:

Akcióban lévő csajok, itt a példa! :wink: U.ezt nektek is!

Baba,
szurok az embrikéidnek! :D

Charlott, Alle, Lona, Ranikó
+++++++++++++++++++++++++++++
angel37

Till!

nagyon nagyon boldog vagyok! Futkos rajtam a hideg!!!!!!!!! Ez annyira jó, nem is tudom mit írjak! :D :D :D :D :D :D
gratulálok!
nikó

Lányok!

Azt vettem észre hogy borzasztóan sokat eszem feneketlen bendő szindrómába szenvedek! :roll: :lol:

A menzsinek még nincs itt az ideje és tuti nem vagyok babás sem.
Lehet hogy a pszihém "tréfál" meg?

Valaki tud valami ötletet amitől nem leszek "kívánós"? :lol: :lol:

Kép

Kép
raniko

TILLLLLLLLLLLLL - ez nagyon jó hír, óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!Csak így tovább!!!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :P :P :P :P :P

Kép

Kép
leo50

Lányok!

Azt vettem észre hogy borzasztóan sokat eszem feneketlen bendő szindrómába szenvedek! :roll: :lol:

A menzsinek még nincs itt az ideje és tuti nem vagyok babás sem.
Lehet hogy a pszihém "tréfál" meg?

Valaki tud valami ötletet amitől nem leszek "kívánós"? :lol: :lol:

Kép

Kép
raniko

Till :D :D :D :D :D Napok óta lélegzetvisszafojtva olvasok, nagyon-nagyon örülök Nektek!! Talán Ti vagytok a negyedikek a taliról :D

Alle! Te jössz :wink:

Kép

Till, Drága!

Éljen-éljen!!!! :D :D :D -és nem halkan, mert ez gyönyörűszép erős csík!
Nagyon örülök!

Baba!Hogy vannak a Kicsikéid?+++++++++++++++++++++++++++++++

Puszka Lányok!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?