Sziasztok
Franyonak, Azurnak, PIldinek
Nagyon sok boldog nevnapot!
Beu,
telefonalo Lorinc
. Mondom en, hogy jokepu a pasi!
A vedonot en valszeg elkuldtem volna, nem engedtem volna be a lakasba...
Kangi,
fenykepek szuperek!
Lassan csak hagy mar Julcsi Teged is rendesen netezni.
Sofka,
csaladilag jobbulast!
Akkor a kiscipos adasvetelt halasszuk jovo hetre, jo? (Nalunk meg az auto aksija merult le, es meg mindig nincs az uj termosztat beszerelve.
)
Anita,
hozzatapiban nem en vagyok a topic guruja, az biztos
...marmint a gyakorlatban, igy inkabb nem irok semmit.
BAr azt a nehany kajat, amit ZSombi egyaltalan elfogad, (ha erdekel) azt szivesen
: abonett, turo rudi, piskota taller, Biscotti keksz, nemi kenyer, fatyolsonka, idonkent par falat sajt, es extra friss grill csirke (felmelegitve mar nem
), es tegnap ota a ropit is.
Egyetlen fozelek van, amibol lecsusszan 5-6 bebikanalnyi kaja, ez pedig a zoldborsofozelek.
Csucsuka,
de jo, hogy mar tul vagy rajta!
Minel gyorsabb felepulest!
Reka,
light forraltborozast szivesen. Meg en meg osszel elkezdtem szervezni egy (gyerektelen) sorozest is, jobb idoben azt is megejthetjuk.
Mikor jartok a Mikkamakkaba? Egyszer en is elvinnem ZSombit.
Zulu,
hajmosas nalunk ket emberes.
Egyik kezzel letakarjuk a homlokat, masik kezzel viz lapatolgatasa a fejere, a masik szemely pedig elolrol elfoglalja ZSombit.
HAton uszni nem szeret, hatra dolni szinten nem. De ha a viz az arcaba megy, akkor ordit.
Apropo, nem mostanaban mentek ujra sielni?
PsAndi,
turofank receptet kerunk!
Klar,
aki LACI
Ari,
milyen bakancsot akarsz? Nalunk Apaja nagy bakancs-guru, tud sok sok infot, meg jo boltokat (van, ahol kedvezmenyt is kap
).
Elli,
mi ujsag bebiszitter ugyben? Melyik ceget hivtad fel? HA bevalik a csajszi, el lehet kerni toled a telcsiszamat? Kezdem unni, hogy anyukamat nem lehet erovel se berangatni BP-re.
Anyosra nem hagyom Zsombit, anyukam meg nagyon jol elvan ZSombival (meg viszont is), de azt akarja, hogy en vigyem ki hozzajuk a gyereket. Biztos megeri nekem 1 orat kocsikaznom, majd vissza BP-re, aztan ujra ki Zsombiert, csak azert, hogy 1 orat megszokhessek neha...
Momo,
jobb mar a kedved?
Maci_2,
mikor kell korhazba vonulnod? Es most mar jo a dokid? A haziorvosod mit szolt mindezekhez?
Toffi,
angolhoz meg nem is gratulaltam. Kis eminens.
Szandi ovijaban lenyugodtak a kedelyek?
NAlam meg mindig semmi.
A toxoplazma eredmeny miatt jovo heten felhivnak a laborbol. Dokihoz pont 2 het mulva megyek (ha a toxo eredmenye rossz, akkor viszont azonnal), lesz ujabb rakszures es UH is.
Legalabb egy kis mellfeszulesem lehetne...mar azzal is kiegyeznek, de semmi.
Es tovabbra is all a meghivas, fel lehet ugrani hozzank is.
Pussz,
Gombóc