Új privát üzeneted érkezett!

Akkor most nagy boldogság van nálatok :wink: :)

Férjecskének nagy gratula, hogy ilyen ügyi volt ma :!: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Bobok,a Tünci,
gyógymanók repültek felétek, szerintem már azért vagytok jobban! :wink:

Tünci,
hát ezt jól kifogtad, te szegény! Most egyébként hányós-fosis vírus van már megint...hujjé, ez kell nekünk!!! :?
Tünci-férjnek PIROS pont, tessék bejegyzeni valahová! 5 piros=dicséret, 3 dicséret= Tünci találd ki te, mennyit ér... :lol: ...és add oda a férjecskének!

Ja, van még olyan öreg Beán (bea bocsi!!!!) és rajtam kívül, aki emlékszik a kisdobos és úttörő nyakkendők színezésére? ha nem sikerült kiszínezni mind, nem kötötték fel a nyakkendőt! Emlékeztek?

Hasli,
nehogy máshová repdess, siess haza, aztán zúdíts! Neked is lesz édes picid, hamarosan!

Melcsike,
eltelik ez a hét is...nekem meg jön a menzi, már most fáj a hasam, pedig még lenne 9 napom...elvileg... :(

Kép

Kép

Kép
lyly

Uram azt üzeni, hogy Boboka nagyon jó ember lehet ,mert mindig az Ő pártját fogja. :lol:
De mostmár Lyly is csatlakozhat Bobokához!

Én emlékszem, bár űttörő már nem voltam,de jó is volt az!!! :D

Lyly,ebben a hónapban nekem is majd végig görcsölt a hasam, mintha állandóan meglenne.Megyek is vissza egy hónap múlva a dokihoz, remélem minden rendben odabenn!
tünci28

Sziasztok

Lyly

Nekem még meg van a piros és kék nyakkendőm, én még végig hordtam őket, még 8.-ban még volt nálunk, aztán nem volt már kötelező. Én nem is értem miért utáltuk felvenni annyira.

Tünci

Jó hogy igy rendbe vagy már te is aránylag. Most én már nem pedálozok, de tényleg a párod aranyos amiért ma ő volt a házitündér. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Néztétek a hiradót mik történnek mostanság. Szegeden az iskolás gyerekek. Hihetetlen. 9-10 évesek. :shock:

Ma megint nem tudtam magam tűrtöztetni, én mindig bőgök. Már sokszor tök hülyének érzem magam. A nővérem, meg anyám meséltek egy nőről, 26 éves 3 gyereke van és megint terhes. Mindennap vedel, és tök részeg a gyerekek meg ott vannak vele a presszóba. A legkisebb bébihordozóban az asztalon. Van 3 egészséges gyereke és évek óta iszik. És akkor eszembe jutott Bogika, én nem ártottam semmit a kicsikémnek és mégis el kellett válnunk egymástól örökre. :cry: Hát hogy van ez? Ki az aki rendelkezik erről, hogy nekem meg kell a kislányomnak halnia holott becsületben egészségben nyugodt körülmények között tudnám nevelni, másnak meg halomszámra jönnek és nyomorultul élnek azok a szegény gyerekek.

Kép

Kép
melcsike70

Jo estét :wink:

Na most én is k.o vagyok,de csak a fáradságtol :D Remélem ti is jol,vagy jobban vagytok :wink:

Pusz nektek és jo éjt mindenkinek :wink:

(nem találom a felkiálto jelet stb... :wink: )
Vendég

Melcsike, az élet néha igazságtalan... :cry: De sajnos nincsen a miért-jeinkre válasz :cry:

Tüncike, hát férjecske tényleg megérdemli a dicséretet, ilyenkor csak az ő pártját lehet fogni. Úgyhogy tessék megpuszilgatni nagyon:)

Lyly, nagy drukk a holnapi naphoz Bencusnak:)
Vendég

Szia Hasli:)

Jól utaztál hazafelé?
Vendég

Jaj Meli
-ilyenkor olyan jo lenne a szomszédban lakni és átszaladni megvigasztalni :wink:
A jo isten ,csak azokat teszi probára akiket szeret,meglátod,érted majd ezt te is ,csak még idő kell hozzá,hogy mennyi azt nem tudhatja senki...... :? -nekem ,csak segitséggel(kineziologussal) sikerult valamennyire elfogadni azt ami tőrtént..... :(
Megértelek,hogy az ilyen esetek kiboritanak,de fel a fejjel :wink:
Vendég

Hasli

Neked is jó éjt!

Boboka

Tudom én is, de akkor is mindig ezek a hülye gondolatok. :evil: Már utálom magam teljesen.Pedig higyjétek el nem vagyok az az önsajnáló, hisztigép, de valahogy nem megy ez nekem. Időről időre visszajönnek az emlékek és csak gondolkodom és nem értem hogy miért?5 hónap olyan gyorsan eltelt. Akkor minden egyes nap egy örökké valóság volt. A rettegés a félelem, azzal kelni, azzal feküdni. És amin előtte keresztül mentem. Kicsinált rendesen. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Boboka

-még itthon vagyok(anyosnál),kedd reggel vissza Bp-re aztán csutőrtőkőn du 17:3o-kor megyek vissza svájcba :D
Vendég

őrult ez a billentyuzet is :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Vendég

Kár ,hogy messze laktok jo lett volna 1 tali,de majd legkőzelebb :wink:
Jo éjt :!: :cry:
Vendég

Hasli

És csodálkozol hogy elfáradsz, már maga az a tortúra hogy csomagokkal ide-oda járkálni, leadni beszálni, felvenni a csomagokat, kicsomagolsz, újra becsomagolsz. Na ezt most jól megirtam. Szeretsz repülni? Ezek nem olyan hosszúak időben ugye?

Kép

Kép
melcsike70

Nem én busszal ingázok itt magyarországon belul :!:
Repulni nagyon szeretek viszont :!:
Vendég

Pusz :!: megyek aludni :!: :wink:
Vendég

Hasli, tényleg, most már képben vagyok. A billentyűzeted kavart meg, amiatt hittem azt, hogy már otthon vagy:)

Jó éjt neked is:)
Vendég

Hasli

Ja nem itthon gondoltam, hanem Svájc és Bp. között. hülyén irtam le. Bocsi. :oops:

Kép

Kép
melcsike70

Drága Hasli ugye nem is olyan könnyű tőlünk szabadulni. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, Lyly

Hova tünt?

Boboka

Holnap fogsz tudni dolgozni rendesen? Vigyázz ám magadra, ha nagyon rosszul vagy talán kérj egy napot.

Kép

Kép
melcsike70

Szia Drága Melcsike Neked is!

Te figyu, ne érezd már magad hülyének a sírás miatt!!!Hidd el ,akárhogy is, akármennyi idő telik el, lesznek pillanatok, helyzetek, amikor nem lehet mást tenni, csak sírni...

olvastam azt a hírt, de én egész egyszerűen nem merem úgy értelmezni ,amit a szó jelent, komolyan.Az lehetetlen!

És a belgiumi késelő?Bölcsödében???Babák haltak meg, egy őrült miatt...és úgy sírtam ,hogy nem igaz... :cry:

Szia Hasli!
tünci28

Azt hittem már kiléptél Tünci mert férjecske túl sok dicséretet kapott. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

képzeljétek volt ma két olyan édes kisfiú akikkel "szóba"
elegyedtem..olyan kb 2 évesek, még éppencsak beszéltek..Aranyosak végülis a kisfiúk is. :wink:
tünci28

Hát éppen dícsérgettem... :oops:
tünci28

A bölcsisekről ne is beszéljünk, hihetetlen. HOgy történhet ilyen? Meg az a férfi aki megölte a 3 éves gyerekét aztán öngyilkoss lett.

Kép

Kép
melcsike70

Jól van Tünci, Lyly ugyis rád bizta a dicséret osztályozását. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Ikrek voltak Tünci a kis srácok?

Kép

Kép
melcsike70

Leda

Veled mi van? Régen jelentkeztél már. :(

Kép

Kép
melcsike70

Nem voltak ikrek, egymás után jötek a családok, de helyesek voltak nagyon.

Leda remélem jelentkezik, bár múltkor írta ,ohgy sokasodnak a dolgai.
Betti, meg még mindig lót-fut.

most megyek alukálni, holnap itthon leszek.

Szép álmokat!
tünci28

Melcsike,
drága, vigasztalódj! és csak sírjál nyugodtan, ha úgy érzed, kell, muszáj... Így van ez rendjén, mi drága kis veszteségünkért sokat már nem tehetünk, de hinnünk kell, hogy ők jól vannak!!!

Hát, lányok, a bölcsis históriától kirázott a hideg (a többitől is), a párom morgott is, minek nézem, mert tudja, megint agyalok majd ... Bencus bölcsiben...

Boboka,
olyan édes vagy, a kicsim puszilgatta a kutyusodat, és mondtam neki, egy édesanya küldi neked ezt a kis kutyust, hogy vidám napod legyen. Olyan édesen mosolygott, és kérdezgetett mindenfélét.

Tüncike,
ugye, hogy a gyerkőcök a legaranyosabb ügyfelek?!
Jó éjt neked is, és Haslinak is, meg nektek, többieknek is!

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly

Bencus egy kis tündéri kis krapek lehet. Küldök neki egy jó nagy puszit én is.

Kép

Kép
melcsike70

Én is elköszönök, holnap megyek dolgozni.

Jó éjt lányok.

Kép

Kép
melcsike70

Lyly, köszönöm, hogy ilyen szépen mondtad Bencusodnak, hogy egy édesanya küldi. Olyan szép ez a szó :)

Hát, Melcsike, lehet, hogy maradok itthon holnap.
Holnap megyek úgyis dokihoz, legalább a háziorvost is lerendezem. Szorítsatok, hogy minden rendben legyen.

Este kártyáztunk egy cseppet a gépen, nem nyertünk semmit, nem jöttek a lapok:(:(

Nektek is jó éjt lányok, Angyalkák.

Megyek én is, még tv-zünk egy kicsit aztán alvászat.
Vendég

Jó reggelt!

Büdös kocsi nem indult, busszal megyünk (Tünci, rászóltam...), 6-kor ébresztő Bencusnak.
Remélem, nektek jobb napotok lesz.

Melcsike,
akár a te lánykád! A gyerekek mindenhogy aranyosak, igaz?

Boboka,
mi mindannyian édesanyák vagyunk. Gönyörű ez a szó, nektek is mondják majd még a kicsikéitek.

Hettuli is eltűnt. Mentem, Boboka, ügyi légy a dokinál.

Kép

Kép

Kép
lyly

Jó reggelt, én is vagyok már, tegnap éjfélkor értünk haza.

Betti
Kép
betti0412

Sziasztok!

Na, jól megszívtam. Itthon maradtam, erre a szomszédban felújítás van, kb. 10 percenként kezdik el fúrni a falat :twisted: :x :shock:
Vendég

Betti, hogy bírtál felkelni reggel?
Vendég

Sehogy, még mindig alszok szerintem.
Két órakor még nézelődtem a hállószobában.....
A vacsi ilyen rostélyos volt a szülinapon, meg hagymás krumplisali, ami nagyon finom, de alig ettem pár falatot belőle, de így is egész éjjel fájt a gyomrom tőle.
Talán egy két órát tudtam aludni, most meg a sírás határán vagyok már, mert ami itt bent van, na ez se kutyi.

Betti
Kép
betti0412

Megebédeltem, azt hiszem kimegyek egy fél óra sétára, hátha felfrissül a fejem tőle....

Betti
Kép
betti0412

Jó sétát Betti :)

Nem lehet inkább lerövidíteni a munkaidőt és hazamenni?

A felfordulás holnap is megvár :oops:
Vendég

Írtam privit Betti. Első mondat keszekusza :oops: 8) :lol:
Vendég

Helló!

Vagyok én is, csak most ment el a barátnőm,ő keltett 9 kor, úgy elaludtam ma is..
közben azért mostam,főztem, most rohanok a boltba, mert mindjárt hazaér az uram.

Boboka, most jobban vagy,
Háziorvos mit mondott?

Betti!

pocak-gyomor kipihente már a sokkot? :wink:
tünci28

Kiheverte, üres tea, meg egy kis gyümölcske.
Így már egész jó...

Betti
Kép
betti0412

Tünci, 17-től rendel a háziorvos. A másikhoz meg 21-re megyek.

De egy picikét mintha ma már jobb lenne. Vagy csak megszoktam a fájdalmat már.
Vendég

Sziasztok ,csak 1 kis gyors bekukk!

Voltam kint a temetöben párom nagynénjével,neki 19 évesen halt meg a fia balesetben.Nem volt valami jó öt sirni látni,engem is felkavart..... :cry:
Ma még anyósnál vagyok ,holnap meg kora reggel indulok pestre...-aztán csütörtökön végre haza! :D Jó itthon lenni ,de a férjem nélkül fél ember vagyok :( :? :wink:
Ja és a vacsora ma mákospatkó,túrórudi és túrós tészta!!!! :D :lol: :D :lol: -addig bünözök amig itthon vagyok!
:D :oops: :wink:
Mennem kell lehet,hogy még be kukucs! :wink:
Ui:Jobbulást mindenkinek!!! :wink:

Pusz nektek!!!
Vendég

Most jöttem meg a házidokinénitől. Megvolt az átjelentkezés. Hát lányok, ekkora pozitív élményt :lol:
Mondtam, hogy azért akarok átjelentkezni, mert mikor a kisfiam elment, a doki nem úgy viselkedett, ahogy az elvárható lett volna. Egyből nagyon együtt érzőek voltak, meg mondták, hogy ha jön a kistesó, akkor amint csak lehet már majd a szívhangtól menjek, és azonnal táppénz. Sőt, mondták, hogy nehogy majd kint üljek a folyosón, kopogjak be vagy telefonon kérjek időpontot.

Mennyivel könnyebb dolgom lett volna tavaly nyáron, ha nem egy olyan ősbunkó a dokim mint aki volt :cry:

Szia Hasli!

Jó turórudizást:)

Hát, lehet, hogy most nem kellett volna neked a szomorú temetőzés, de a férjed nagynénjének biztos jól esett, hogy elmentél vele.

Pihenjél is a pár nap alatt:)
Vendég

Te Drága ,hát milyen jó , hogy rászántad magad,de jó, nagyon örülök, hogy pozitív élményed volt vele!!!!!!!!!
Na, majd akkor! :D

szia hasli!
Már biztos hiányzik a párod!
Én nem is tudom, ohgy bírnék nélküle két napnál többet!

még nem meséltem, hogy a párom erősen hard metal rajongó és két hete ez a zenekar a sláger nálunk.(mondanom sem kell, hogy nagy teljesítményű erősítő+ezer hangfal a házban mindenhol).Belinkelem a számot, de csak érdekességképpen, mert ez egy NŐ,basztkuli, ohgy jöhet ilyen hang egy 50 kilos csajból????????
Már kívülről tudom a számait...
:? Na, akkor:
http://www.youtube.com/watch?v=OyEu9y6w ... re=channel
tünci28

Sziasztok!

Egy nagyon kedves hölgy szólt nekem, hogy inkább ide jöjjek, mint egy másik topikba, mert itt jobban megtalálhatom a helyem köztetek.

Az én történetem sem szívderítő, mint a Tiétek sem. Ezt a fájdalmat csak az tudja átérezni, aki megélte. Én 2 hete szültem meg 21 hetes kisfiamat. Az oka? Ismeretlen. Élt, amikor elkezdtem vajúdni. A magzatvíz folyt el, valószínűleg azért, mert megemeltem magam. De senki nem tudja az okát.

Az a baj, hogy én egy nagyon büszke nő vagyok, aki nem vállalja fel a környezetében, hogy baja van. Senki nem látja rajtam a fájdalmamat, nem sírok, és a legrosszabb, nem is tudok. Okokat keresek, hibáztatni próbálok. Pedig ez sem vezet semmi jóhoz. Egyetlen egy vigaszom van, hogy van egy egy éves kisfiam. Ő az, akiben megtalálom a boldogságom.

Próbálok úgy tekinteni a jövő felé, hogy csak csatát vesztettem, de a háborút nem. És március-április könyékén újra próbálkozás!!!

Elkezdelek visszaolvasgatni titeket. Addig is elnézést, ha nem reagálok a bejegyzéseitekre. Ígérem, pótolom.

Puszi
eniba

Szia Eniba!

Ahogy megláttam az új nevet, összeugrott a gyomrom..mindig ez van..megint valaki, aki elvesztette a legfontosabbat az életében.annyira sajnálom.. :cry:
Minden amit érzel most, hogy erősnek akarsz látszani, a magyarázatok keresése, a harag, az önvád, a kétségbeesett akarás, hogy legyen baba..mind része lesz most az életednek..nem vígasztalhatlak azzal, hogy elmúlik majd, mert még nem tudjuk mi sem, elmúlik e a fájdalom, a félelem, a kétség..talán sosem, de fél év nekem még nem volt elég..sírva gondolok Violára, sírva beszélek róla..még a kistestvér lehetőségéről is..

olvass vissza minket, aztán várunk szeretettel,bármikor szívesen látunk..

KépKépKép
tünci28

Eniba, persze, gyere hozzánk, amikor csak tudsz.

Nagyon sajnálom a kisfiadat :cry:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?