Sziasztok!
Cipő: Mióta eladták a Siesta-t, szerintem erős minőségromlás következett be. Attól meg egyenesen rosszul voltam, hogy kb.27-es számtól magassarkú(!) lányszandikat gyártottak csak, és már egész pici méretekben sem lehetett olyat kapni, aminek kérge van. Én egyedül a cipőre vagyok nagyon igényes. Szerintem nagyon fontos, hogy kicsi korban olyan cipője legyen a babának, ami neki való. Mi áttértünk az ASSO-ra. Nagyon bevált, csak nálunk már az a gond, hogy a 7 évesnek 38-as a lába, és gyerekcipőben egyszerűen már semmi nincs. Az Elefánten sem mindig jó, sajna. Én azt tapasztaltam, hogy kicsi méreteknél szuper, aztán 30 felett már némelyik pár hét alatt elhasználódik. Ahhoz meg elég drága, hogy ismét vegyek egyet…
Emese! Anno 33 éve engem is „pórázon sétáltattak”, mert a nagyszüleim egyébként nem mertek bevállalni. Egyszerűen nem értek utol...
A nagy Budapesten ez meg elég kockázatos lett volna…
Anita! Kérjél érzéstelenítőt, nyugodtan! Szerintem inkább csináltasd meg a fogaidat, mert súlyos szövődményei lehetnek egy elhanyagolt fog-problémának. Én is hamarosan megyek –elvileg csak ellenőrzésre-, de viszem az egész családot magammal. Így letudjuk a dolgot egy évre
Én a kórházi karszalagot, a leesett köldökcsonkot és az első hajából levágott pici tincset ragasztottam bele mindegyik gyerkőc babanaplójába. Egypár - nekünk - fontos dátum, és fotó van még benne. Amúgy nem írtam kisregényt egyiknél sem, de olyan jó visszanézegetni azt a 15-20 oldalt, ami az első kb.3 évben történt.
Ja, meg a „nagy mondásokat” is felírtam. (Még jó, mert most olyan ciki, amikor keverem, hogy melyik mondta anno.
Így legalább meg lehet nézni…)
Pingi! Ügyes vagy!
Ahogy olvastam, ez a beszélgetés már nagyon kellett Nektek..
Evamama! Én írtam.
Nálunk is 3 gyerek van, és számomra mégis úgy tűnik, hogy Nálatok folyton beteg valaki. Én nagyon sajnállak, mert ez borzasztó sok energiát elvesz Tőled! A beteg gyerek(ek) ellátása mindig sokkal strapásabb. Szerintem a Te szervezetedet kéne sos. feltunningolni egy kicsit, mert szerintem hosszútávon ez nem bírható. Nem kekeckedni akarok, csak egyszerűen féltünk
+ Tinu! Nem készítettem statisztikát, de ha visszaolvasol, minden oldalon találsz v.mi betegséget.. Csak ezért írtam. Mert számomra úgy tűnt, hogy vannak köztünk, akik sokat betegeskednek, folyamatosan, visszaeső módon…
Zili! Totál egyetértek! Ekkora marhaságokat életemben nem láttam!!! Mi megvoltunk mindenféle csodakütyü nélkül is...
Tinu! Mi az a fürdetővödör?...
Pingi! Szerintem NE OLTASD BE MAGADAT! Én spec. eleve marhaságnak tartom (csatlakozom Annus és Dóri véleményéhez, hogy ez is csak biznisz)+ terhesen meg nem tudhatod, milyen következményei lesznek?..
Annus! A textil pelusnál azt nézd, nehogy kevert szálas legyen. Az a jó, ami tiszta pamut. Cumisüvegünk meg sosem volt..
Tinu! Tök jó a babakocsi, amit kinéztél!
Nekünk sajna, nem elég "terepes", de szerintem normális viszonyú helyekre teljesen jó. Valahol olvastam a neten,hogy most épp azt mondják az okosok, hogy nem is jó a teljesen vízszintesre állítható babakocsi, mert ha beteszed a babát, pont, hogy lejjebb kerül a feje. Hát, passz. Az tény, hogy az én régi GRACO-m sem volt 100%-ban vízszintes, és Bazsinak semmi baja nem lett tőle…
Krém! Nálunk ma már de. sem volt net. 21h előtt meg nem is próbáltam meg, mert csak felhúzom magam.. Aztán olvastam –amikor újraett -hogy elvágtak egy kábelt.. Kicsit röhejes, hogy az egész mo.i Internet egy kábelen múlik. Nem a saját kis irogatásainkra gondolok itt, hanem azért ennél skkal fontosabb dolgok ia vannak, amihez manapság nélkülözhetetlen. (Ezzel nem a babanet-et akartam leszólni!…)
Jó éjt Nektek!