Új privát üzeneted érkezett!

Ja, nem is meséltem, nyertem a tombolán :lol: Két személy+ gyerek 2 éjszaka szállást Budapesten! Az egyik szülő felajánlásában :lol:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Emmának Nagyon Boldog Születésnapot!
Kép

Katlinának is Nagyon Boldog Születésnapot!
Kép

Évi: Nagyon szupik a képek láttszik, hogy tényleg jó volt a buli. A kocsi az jól megy csak az áttíratással vannak gondok, mert az előző tulajdonos az hitelre vette az autót és nem akarja elküldeni a banki igazolást arról, hogy már ki van fizetve az autó. :( És ha mi kérjük a banktól az persze pénzbe van. :(
Köszönöm kérdésed nagyon jól érzem magam. :) A második trimeszter tényleg egy nagyon jó érzés volt remélem a harmadikat is olyan könnyen veszük mint a másodikat.

Katlina: Örülök, hogy Robikának már nem fáj ha pisil. :D

Tündi: Örülök, hogy nincs semmi gond. :D De máskor nyugodtan mond meg, hogy miért hívsz, mert elmentem volna veled ha mondod, sőt át is vitt volna Zsolti bennünket, hogy neked ne kelljen vezetned. Remélem Luca jól viselte ezt a hosszú utat és jó kislány volt. Jó csúszós volt reggel az út. :( Neked mikor kell menni legközelebb J. , mert nekem febr.13-án 15.15-re. Érezzétek jól magatokat és vigyázz magadra és Lucára is. :) :) :)

Lizocska: Örülök, hogy Emmának nem lett nagyobb baja. Nagyon ügyes férjed van. Nagyon ötletes ajándékot találtatok a leányzónak.

Minden kis és nagy betegnek jobbulást.
Kép

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Katlinának és Emmának is nagyon boldog születésnapot kívánok!
Kép

Évi: ez tényleg jó buli lehetett, így a képek alapján! :wink:

De jó lehet Tündiéknek, nemsokára biztos meg is érkeznek.
judit_79

Emma!
Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!

Évi!
nagyon csini voltál és látszi hogy nagyon jó buli volt!!
Örülök hogy sikerült a férjednek munkát találnia!

Köszönöm a kösztöntéseket!

Tündi!
Izgultam ám :wink: ,és érezzétek jól magatokat a barátnőiddel

Linda!
Köszönöm a választ,és Rékának jobbulást na meg persze neked is!

Kép

Kép
katlina

Emmának boldog születésnapot!

Kép
jaimee1

Sziasztok!

Megérkeztünk,pesttől 4 óra volt az út.Luca szerencsére jól viselte,leginkább aludt.Nemrég pakoltunk ki,majd megyünk bevásárolunk a hűtőbe :wink:

Kriszti,a négyesen meg a fő utakon szerencsére jól lehetett haladni.Még nem kértem időpontot a dokihoz,majd ha hazamentünk akkor.

Évi,tényleg szuper lehetett a buli!:) És az tök jó,hogy ilyen társaság alakult ki.

Lizocska,Emmának nagyon sok Boldog Szülinapot kívánunk!!
Képet majd otthonról pótolok,mert itt nem korlátlan a net,és nem tudom,hogy a kép letöltésért mennyit vesz le!

Kép
Kép
tundi24

Tündi! Örülök, hogy megérkeztetek szerencsésen!
Ma reggel emlegettünk benneteket!
Lili: Nekünk nincsen lufink?
Én: Nincsen.
Lili: De Lucáéknak van :shock: Október így felböffent neki :lol:

Másik sztori: Csépeli a xilofonját, mint akinek az élete függ tőle, közben kántálja huszadszor a Boci-bocit. Egyszer megáll, elmereng és kérdezi: Nincsen füle meg farka? Mondom: nincsen. Erre Lili: Hát akkor most mi lesz? :lol:
De tényleg, belegondolva, micsoda horror ez? Milyen csonkított boci ez? :shock:

Liz, ügyesek vagytok a zuraddal együtt :lol: ! Lassan nekem is hozzá kéne látnom a kisasszony hercegő rucijához, bár gőzöm nincsen, mikor akarják a bölcsiben a farsangot tartani :roll:

Erika! Küldd már el légyszi a Paxy számát priviben! Az a helyzet, hogy nem látta Lilit doki :evil: 1/2 10-re volt időpontunk (amit ugye másodjára kaptunk :? ), de 11-kor elkértem a kártyánkat és eljöttünk. Még a 10.40-es is hamarabb bekerült. Szíjjel tudtam volna csapni közöttük!
Azoknak is tetszene ám a csokis kép, akik nem olvasnak át!
A műszakiztatás legalább (aránylag) simán ment, 1 másik pácienssel jól elbeszélgettünk.

Évi! Dehogy akarom ezt csinálni! Pláne nem ilyen formában :oops:
A tanfolyás meg akkor lett volna jó, mikor se melóm, se szondám (a kérdőívezést amúgy már leadtam), se egyéb dolgom nem volt.... :? Mondom, nem is sejtettem, hogy gyeses kismama ilyenre mehetne :cry:
Jók a buliképek! Jó lehet így elengedni magadat....én, sztem már azt sem tudom, hogy kell az ilyet :roll:
Ágytakaró? Mostanra körvonalazódni látszik a mintája (a bőség zavarával küzdöttem), és a színvilága. Most kolléganőim mondták, hogy majd gyűjtenek nekem anyagokat, de asszem, nem fogom tudni kivárni, majd vennem kell valahol :lol:

Hajni! Jó volt újfent nálatok! Itthon azt hajtogatta Lili, hogy ő Attila :wink: :lol: Franci időben elaludt?

Ja, meg még az...hogy várjuk, hogy a gyerek megtanuljon beszélni és kifejezze magát! Lili mostanában azt csinálja, megáll előttem, csavar kettőt a csípőjén és szépen elhúzva mondja: Anyaaaaa, kéjek valamíííííít! :roll: :? De hogy azt eszik vagy isszák vagy falra kenik.................................. :D

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Szép jó reggelt!

Tündi, örülök, hogy szerencsésen megérkeztetek! Érezzétek jól magatokat, és ha ráérsz, mesélj! Luca hogy érzi magát az "idegen" helyen?

Nóri, de jókat mosolyogtam :lol: Hű, nem semmi nő ez a Lilcsi! Mekkora szövege van :lol:
Hát igen, ha belegondoltok a Piroska és a farkas, a Jancsi és Juliska, Hófehérke végül is mint egy jó kis triller.... és sokáig nem is mertem olvasni Csonginak, féltem a kérdéseitől... :?
Buli...hát nagy ritkán jutok el bulizni, azokból pedig még ritkábban tudom így elereszteni magam. De azért összeszokott jönni :wink: Kb. ilyen hangulatom volt a T.miklósi Retro buliban is. Visszajött az ifjúságom. Na az azért megállapítottam, hogy a táncot már nem bírom úgy, mint régen, egész este :wink:
Egyébként tényleg jó, mert olyan ritkán van, mikor az ember a hétköznapi gondokat maga mögött hagyva igazán elengedi magát.

De tegnap jött ám a hidegzuhany, nehogy minden jó legyen már... apának 180 vérnyomást mért a munkahelyi orvosin a doki. Nem merte lepecsételni az alkalmassági papírját. Így nem írtak munkaszerződést, most ment a háziorvoshoz, aztán meglátjuk mi lesz. A "poén" az egészben, hogy egyáltalán nem érezte rosszul magát, nem fájt feje, semmi. Csak izgult. De ennyire? :?
Úgyhogy most idegesen várom, hogy mit mond a házidoki...

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Nóri,hát ez a duma Lilcsinek.Mindig mondom,hogy csúcs egy csaj :) Miért nem hívtak be benneteket a dokihoz? :?

Évi,megy a drukk a férjednek!!!Köszike az első éjszakánk jól telt.De talán eléghosszú lesz a hátralévő 10 nap még.De hétvégén nem tudunk hazamenni,mert továbbképzés lesz a bnőmnek szombaton.úgyhogy kitartunk jöv hét péntekig.

Erika,muti a képet amiről Nóri beszélt! :)

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Tündi: Elfelejtettem tegnap írni,de már lehet hogy tudod, hogy a Czagányné Pusztai Ágiéknak megszületett a kisbabájuk kislány és már itthon vannak. Sajnos mást nem tudok. Örülök, hogy minden rendben volt az úton. Érezzétek jól magatokat. A doki most engem beírt magától amikor vizsgálaton voltunk.

Nóri: Jó kis szövege van Lilcsinek, jókat mosolyogtam rajta. :) Az tényleg bosszantó, hogy akinek később van időpontja hamarabb bemegy mint Ti. De sajnos ez a magyar egészségügy. :(

Évi: Megy a drukk a férjednek. Izgulós tipus egyébként? Vagy csak most izgult ennyire mert nagyon akarta ezt az állást?

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Kriszti,igen hallottam,hogy megszült az Ági.

Ivett,a barátnődnek meddig volt ez a barnás folyása?Mert nekem nem akar múlni,hiába szedem a gyógyszert.Így lehet haza is kell mennünk hétvégére.Nem tudom mit csináljunk...

Kép
Kép
tundi24

Hali!

Tündi: Hogy vagytok? Szupi minden? Luca hogy van? Nem fura neki? Tündi, hallottam olyat, akinek volt ilyen folyása a 12-14. hétig is. Gyógyi mellett is. Úgyhogy önmagában ez nem lehet gond...talán sokat kellene pihenni....Dehát már Ketteskét várod, ez amúgy is nehezen kivitelezhető....

Nóri: Nagyon jól nyomja Lilicsek. :lol: :lol: :lol: Allllig várom, hogy Réka is csicseregjen. Na pont erről volt szó reggel a Bumerángban is, hogy micsoda szövegek vannak mondókák és dalok terén. A boci boci is felmerült. Bevallom, leéltem már vagy 30+x évet, de még nem gondoltam bele soha, hogy a bocinak hogy nincs füle és farka. :shock: :shock: :oops: :lol: :lol: :lol:

Évi: Ó, a fenébe.... :( De hátha tényleg csak a drukk miatt volt magas...Gondolom, kap majd 24 órás vérnyomásmérőt... Mit szólnak a melóhelyen ehhez? Sürgős lenne neki kezdenie?
Félévi bizi milyen lesz a nagyfiúnak? Gondolom, mindenből a legjobb értékelés, ugye? :wink:

Nóri megint: Jólvanmár...nem győzök ennyi fórumot, blogot és még egy lányom is van.... :lol: :lol: Itt a fotó, az első csokievésről. Persze nem én adtam neki, feltalálta magát. Sasszemek láthatják az újonnan kibújt fogacskákat is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeee, már 4 fogunk van. Azaz 3,5

Kép

Na megyek, mert elvágtam a kezem és csak vérzek, vérzek itt össze mindent... :? :?
jaimee1

Sziasztok!

Nóri! Én is nagyon dühös lettem volna a helyedben, pláne egy kicsi gyereket megvárakoztatni, mikor időpontra mentek! :evil:

Boci-Boci: egyszer hallottam a magyarázatot, hogy miből jön ez, hogy se füle se farka... Nem horrorra kell gondolni, hanem a pici bociknak tényleg nem látszik még fülük-farkuk... Hát nem emlékszem pontosan, de valami ilyesmi. én is meglepődtem, bár előtte sose gondolkoztam ezen a kérdésen :)

Ha anyagot akarsz venni, az sztk-val szemben van egy jó kis bolt, mi ott vettük az anyagokat a patchwork ágytakaróhoz, és tudnak segíteni is meg tanácsot adni.

Milyen tanfolyásra mennél?

Évi! Hát ez nem jó hír :( Gondolom, kap valami vérnyomáscsökkentőt a férjed. Nem lenne jó, ha emiatt ugorna az állás :(

Tündi! És mivel töltitek az időt odakint? Tudtok azért kirándulgatni? Csak nem lesz gond, ha szeded a gyógyszert.

Erika! Látom Rékának ízlett a csoki :D
judit_79

Sziasztok!

Tündi!

A barátnőmnek kb.4 napig volt barnás folyása,de a kórházba elállították neki.Ez mellett nézték is ultrahanggal hogy rendben van-e minden.De szerencsére semmi baj sem lett.
Szerintem nem lesz gond!

Erika!

Nagyon édes Réka!Olyan nagy lány már!

Ivett
Kép
Kép
ivett&fanni

Hali!

Erika! Köszi a telszámot! Amúgy helyileg merre van dr-nő?
Véred maradt még? :wink:

Évi! Apáról írj, mit mondtak neki!
Front nem lehet ludas? Nekem szombaton érezte a kis fejem a meleget :roll: , Lili meg vasárnap volt valamitől kifordulva magából :P

Tündi! De a hasad nem fáj, ugye?

Sztk: Szóval én nem is figyeltem, el voltam Lilivel, mikor egy anyuka mondta a másiknak (pár hónapos gyerekkel mindketten), hogy akiket behívtak, azok 10.40-re jöttek, ők meg már itt vannak 10-től és még semmi. Na, ekkor és ettől szaladt fel a vezérhangyám, mondtam, hogy mi meg fél 10-re voltunk beírva és a következő lépésem volt az, hogy amint a nővér kidugta az orrát kértem a taj-kártyát. És akkor még tiltakozott, hogy hamarosan hív a főorvosassszony minket is. De mondtam, hogy akkor sem tudunk tovább várni.
Szóval nem csak mivelünk volt kibabrálva.
De az autóklubban is mondtam, hogy legkésőbb fél11-re ott vagyok a kocsival, ehhez képest 1/4 12-kor jöttünk ki az sztk-ból :? . Műszakira meg fél1-ig lehet menni.
Szóval ne csináljanak már túl nagy hülyét belőlem, meg más előtt is, no....

Popinak ez a képe....azé' tiszta anyja a csokimániájával, nem? :lol: :wink:

Judit! Milyen tanfolyás....? Hmmm. vmi olyanra, mint Valika. Pénzügyi üi. vagy személyügyi üi......de legszívesebben semmire :oops:
Te tudsz már valami biztosat a melóhelyen?
Ma beszéltem Lili csop.társának anyjával. most ment vissza melózni, ő is másodjára, mert pont úgy járt, mint én, a sok betegeskedés miatt visszaküldték gyesre. És most, hogy megint visszament, kiküldték Szandára, reggel fél8-ra kell neki járni a Szecskáról és bérletet adnak neki. Még azt sem tudja, hogy lesz? Jó korán lesz mostmár ott is ébresztő :cry:
Hát sztem ez sem véletlen... :? :evil:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Előszöris szeretnék utólagosan nagyon boldog szülinapot kívánni Katlinának és Emmának
Katlinának: Kép
Emmának: Kép

És itt is szeretnék garatulálni Drága Barátnőmnek,Valinak a nagyon sikeres vizsgához(ami 5-ösre sikerült!!!)

Évi:Nagyon szupik a képek,látszik,hogy tényleg jó buli volt :) Csongiéknak gratula!!Párod hogy van?

Lizocska:Ügyesek és kreatívak vagytok,jó nektek :) Az jó,hogy nem lett gond Emma könyökével :)

Tündi:Bizti nem lesz gond,vigyázz azért magatokra és pihengess amikor csak tudsz :)

Linda:Jobban vagytok már?Az jó,hogy a sütőtök bejön Rékának,Lucám is imádja(mondjuk ő szerencsére mindenevő)Csütörtökön jön hozzám Zsuzsi,megint jól megnövesztettem a szemöldököm :oops: Holnap meg Esztit hívom,Zolcsikám a nemrég kapott nadrágját jól tönkretette a bicóval :cry:

Erika:Popi gyönyörű... :) És azok a huncut szemek :) Gratula a fogacskákhoz :) A blogod valamikor simán beenged,valamikor pedig kéri a belépőt és jelszót.Beírom amin regiztem és azt írja vagy a felhasználó név vagy a jelszó nem jó :( És amint látod a lucuskával nem is engedett regizni :(

Nóri:Sajnálom az Sztk-s esetet :( mi február 5.-én megyünk,kivi vagyok már nagyon én is,hogyan haladunk majd :?

Rólunk pár szó:Luca előszeretettel "bogarászik",nemgyőzök takarítani,mindent megtalál :? Milánnal nagyon jól eljátszanak,másznak,kiabálnak :) És Luca megtalálta a nasis kosarat :lol: Amióta rájött,hogy abban mik vannak az első útja oda vezet,kiborítja a kosarat és falatozik :roll: Úgyhogy egyenlőre valahová el kell pakolnom.Étvágya nagyon jó,akár 2 óránként is enne,de amit megeszik le is mozogja :? Jövök majd pár képpel,Milánnak ma le lett vágva a haja,olyan kis édi lett(na jó,eddig is az volt :) )

Kép
Kép
Kép
lucuska

Ívning!

Móni: Akkor már nem is kell morzsaporszívó, ott van neked Luca. :lol: :lol: Rékának is volt egy ilyen korszaka. Vendégek előtt ciki, mikor minden izét megtalál, mint ahol nem takarítanak.

Küldök új meghívót. Most azért tudsz belépni, mert nyitva van a blog.

Andi, Mongi: Hogy vagytok???

Hajni: ??

Nóri: Ne is mondd, már a második tábla Milkát bontottam ki ma. Kezelni kéne ezt a mániámat. :twisted: :roll: :roll: Dokker a Tabánban rendel, de majd mondja a telóban is, ha felhívod. Most meg nem mondom a házszámot.... :oops: :oops: :oops: De ha gondolod, holnapra megmondom.

Vali: Nagynagy gratula!!!!! :P De kis okos fejed van!!!!

Linda: Nálunk is jollyjoker a sütőtök, csak kár, hogy hetente kb 1x lehet adni...bár adagtól függ.....Még most is szííívesen megeszi a lyány. Olvastam a blogot, látom, soványka nem lesz mostanában Réka. :wink:
jaimee1

Erika:Meghívót előre is köszi :)
Hát ja,morzsporszívó nem kell :) remélem gyorsan túl leszünk ezen a korszakon.Apa épp most dícsérte meg a Popi lyányt :) :)
Milka csokit én is imádom,még a gyerekektől is eldugom időnként :oops: aztán,ha alszanak befalom a táblával :P Valamelyik nap is hozott apa,csakhogy Zolcsival voltak boltban,de én nem tudtam.Mikor hazahozta gyorsan eldugtam a csokit,csak este nagyfiam kereste,így kénytelen voltam osztozni vele :lol:

És akkor pár kép: Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, egyelőre nem tudom mi lesz apával... :? Tegnap elküldték laborba (főként cukor miatt), ma 10-re megy az eredményért. Aztán gyorsan sikerült az SZTK-ban egy EKG-ra mennie. Azt mondták időpontot kell kérni, de EKG-t soron kívül megcsinálnak. Az szerencsére rendben van. Vett egy vérnyomás mérőt, a boltban kipróbálták, még mindig 150 felett volt. Itthon délután 140, este megint 150 felett...
Kapott vérnyomáscsökkentőt, most majd megy a többi eredményért.

Igazából azt mondták a melóhelyen, hogy várnak rá, mehet 1-2 hét múlva is, megkapott minden oktató anyagot. Csak én nem tudom, hogy el merjem-e engedni... Azért a magas vérnyomás nem játék, nem kellene pár hétig inkább nézni, hogy mi újság? És hát külföldön lesz, egyedül, kamionban.... ő menni akar, mert mi a fene munkát találna itthon... és erre a cégre vár november óta.... szóval nem is tudom :?

Évi és
Kép
csongianya

Vali, hát itt nem is dicsekszel? Mástól kell megtudnunk? Miből vizsgáztál? És meddig is tart ez a tanfolyam? GRATULA az ötöshöz :lol:

Erika, én sem boldogulok a blogoddal.... csokimánia nálunk nincs. Rágó, Mentos, esetleg nyalóka (ezt nem szeressem, de Csongi néha kikönyörgi)

Félévi bizit nem tudom mikor kapunk, de az eddigi pirospontok és szaktanári dicséretek számából csak a legjobbra tudok következteni :lol: Képzeljétek, pont most írta az edzőnk, hogy vigye mindenki a tájékoztatóját, mert azt szeretné, hogy a gyerekekből kihozza a maximumot, de a suli rovására nem mehet!!! Nem semmi, mennyire törődik a gyerekekkel. Le a kalappal előtte!

Lucuska, marha jók ezek a fényképek! Ahogy Luca nyújtogatja a nyelvét :wink: :lol: Egyem is meg, annyira édes!
Jó lett Milán haja! Csongié is most lett jó rövidre vágva...

Tündi, nem hinném én sem, hogy nagy baj lehetne, szerintem maradjatok nyugodtan :wink:

Nóri, nem tudom mennyire értessz hozzá, de olvastam, hogy az Új Néplapnál kiadói asszisztenst keresnek!!!
Mi egyszer a kórházban jártunk úgy allergiavizsgálaton, hogy 2 óra múlva jutottunk be az időponthoz képest... idegörlő volt!

Kriszti, mi az, hogy a tulaj nem küldi a banki igazolást??? Hát neki is érdeke, hogy át legyen írva az autó, nem??? Jaj, hogy milyen emberek vannak! :evil:

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Erika,csokievésnél nincs is jobb :wink: Luca sajnos a szaloncukrok által szokott rá,de már jól eldugdostam mindent...gondoltam én :) Csak sajnos Luca nem tudja megállni,hogy ne addig egyen amíg látja,hogy van :?
Nagyon cuki a csokis Popi!!!! :) :)

Ivett,köszike az infót.Hát nekem egyenlőre nem múlik,emelt a doki az adagon,majd meglátjuk,de sok pihenés azt mondta.Itt kint meg nincs más aki tudna jönni ellátni Lucát,mert a csajok dolgoznak,az egyik ugye nem is itt.Így pénteken nagy valószínűséggel hazamegyünk.Azért sajnálom...mert így a környéket nem tudjuk bejárni..de azt sem szeretném ha a sok mászkálástól gond lenne.

Nóri,hát én is bepipultam volna,főleg úgy,hogy máshova id időőpontra kell menned.Szegény ismerősöd jól megjárta akkor.Nem tudom a munkaadóknak miért kell így vislekedniük.Nem hiszem,hogy bármelyik szülő is örülne,hogy beteg a gyereke.
Ja bnőmnek is elmondtam miket mondott Lilcsi,ő is jót mosolygott és mondta biztos ari kiscsaj lehet:) Megerősítettem ebben :)

Judit,eddig a városból sokmindnet nem láttunk,mert vásárolgatni mentünk inkább,de nem találtam azt amit akartam..De sztem holnap este megyünk a belvárosba.Ma meg lemegyünk a duna partra Lucával,feltéve ha odatalálunk :)

Móni,hát tündérek a gyerkőcök! :) :) Lucának az a nyelvnyújtogatás :) Csúcs :)

Linda,hogy vagytok?Blogokat nem olvasok most kintről.

Vali,gratula a vizsgádhoz!!!!Ügyes vagy nagyon!És mik a további tervek?

Kép
Kép
tundi24

Évi,remélem a gyógyszer segít levinni a vérnyomását apának!Gondolom,hogy ő nagyon szeretné ezt a munkát,az meg érthető,hogy aggódsz érte.
Szerintem igaza van az edzőnek,hogy azért a foci ne menjen a tanulás rovására.De Csongi bizijével biztosan elégedett lesz!!!!

Kép
Kép
tundi24

Azért ennél több olvasnivalóra számítottam reggel óta :cry:

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Én is többet szerettem volna olvasni :(

Évi,Tündi:Köszike :)

Évi:Van már valami eredmény pároddal kapcsolatban?
Vali már végzett,kedden voltak az utolsó vizsgái :) És annak az erdménye lett 5-ös :)

Tündi:Azért egy kis fini csokit begyűjtöttél már?Mit szeretnél vásárolni,ha nem titok? :wink: Dunát megnéztétek?Hát szerintem se sokat sétálj,bizti nincs gond,de inkább pihizz :)

Na,megyek én is,pancsik vannak :) Jó é jt Mindenkinek! Kép

Kép
Kép
Kép
lucuska

Nóri,hát nem sok termés volt ma :?

Móni,igen elmentünk a dunához,itt van nem messze a ház "mellett",de azért így is egy órát sétáltunk.Aztán most késő du meg elmentünk KIKA-ba nagy leárazások vannak.
Lucának vettem egy micimackós játékbabáknak való szettet.Van benne babakocsi,etetőszék,hordozó,utazóágy.Nagyon aranyos.Majd otthon lefényképezem és megmutatom,de otthon is van ilyen,csak most itt kedvezőbbnek találtam,fél áron volt!!!
Amugy nincs így célom,hogy mit szeretnék venni,csak ami esetleg úgy megtetszik,de azért olyan sokat sem szeretnék költeni!

Holnap nem hiszem,hogy jövök írni,de majd pénteken,igaz lehet csak este ha hazaértünk.Addigra viszont legyen mit olvasni :wink:

Kép
Kép
tundi24

Tündi sajnálom hogy haza jöttök,mármint érted :wink:

Vali gratula nagyon ügyes voltál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nóri!
Hát ez elég felháborító hogy ídőpontal is ennyit kell még plusszban várni :twisted:

Évi!
Félévi tényleg nagyon jó lett,és rendes az edző hogy így foglalkozik velük!!

Erika!
Hát ember tervez Popi végez
Imádnivaló ezen a képen,mostanában Robi is rákapott csak nálunk az a gond hogy ő már közli is hogy csocsi :oops:

Luciska!
Aranyosak a gyerekek!
Robi is megtalál és bevesz mindent,kicsinek kihagyta most rákaptt :twisted:

Linda!
Hogy vagytok?????

És ihol egy-két kép a Patonai családról :oops: :lol:
Kép Kép Kép Kép
Szülinapi ajándék pedig egy olyan beltéri volt amivel ingyen fogunk minden adót,merthogy két szobában van külön-külön ups,de nálunk nem volt így ezt mi megoldottuk :wink:

Kép

Kép
katlina

Hali!

Katénkám, szépek vagytok...pláne a torták :wink:

Tündi! Úgy sajnálom, hogy rövidebbre sikeredett a kiruccanás! :cry: Pedig úúúúgy vártad.

Velünk semmi különös....Lili él és virul, már a bölcsiben is a megszokott 2 csoport van, kezdenek visszaszállingózni a csemeték.

Évi! Nagyon ügyes Csongi! És a többi focista bizijéről tudsz valamit? Azért remélem, senkit nem fog vissza a tanulásban annyira, hogy szankciók legyenek.
Zurad vérnyomása merre van már?

Móni! De jó az a zuhanykabin :?: ! Ilyen magas a tálcája, hogy fürdeni is lehet benne? Vagy mi ez?

No, jobbra el....

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Hát nem a vérnyomás mérő volt rossz.... iszonyatos magas lett a férjem koleszterinszintje, és a húgysav. Kapott ezekre is gyógyszereket, diétáznia kell, jövő hét kontroll labor. De menni akar dolgozni.
Mondjuk most méregeti folyamatosan a vérnyomását, 120-140 közötti értékek vannak, úgyhogy úgy néz ki, stabilizálódik a gyógyszertől.
Ja, és letiltottam a jó kis hazai füstölt szalonnáról, kolbászról... :wink:

Tündi, sajnálom, hogy haza kell jönnötök, de lesz még lehetőségetek menni, és mégiscsak világot láttátok ti is Lucával :wink:

Évi és
Kép
csongianya

Évi örülök hogy a vérnyomással minden rendben van,koleszterin hááát,füstölt kolbi,szalonna-apa biztos sajnálja a dolgot-de muszály

Nóri!
Mikor mentek szemészetre-paxy Klárához mentek gye?

Erika!
Ti voltatok már??

Apának tegnap ellopták a szerszámai nagy részét,a munkásaink hibályából :twisted: ,és még háborognak hogy ki kell nekik fizetni :twisted: ,a legolcsóbb gép 30 a legdrágább 70-80ezer,még az volt a szerencsénk hogy bérel pár Hilti gépet és azokat nem vitték el na akkor fizethettünk volna pár száz ezret :twisted: ,a kárunk így is 200ezer körül van :twisted:

Most ment a NagyRobi meg a KisRobi Szolnokra gépet vásárolni,ennyit a megtakarításról

Kép

Kép
katlina

Katlina: Hát ez nagyon fajin. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Őrizetlenül hagyták őket?

Szemészetre 28-án megyünk.

Évi: Bizony, bizony, diéta ezerrel.

MónI: ja, én is néztem a zuhanykabinos képet, nagyon szupi! :lol:

Tündi: Hogy vagy? Barna?

Kiküldtem újra a meghívókat Évinak, Móninak!!!
jaimee1

Az építkezésen van egy konténerük,és valmelyik nem zárta be,de pont nemrég szólt nekik Robi hogy elfér a kocsiba ne hadják ott-hát ez lett belőle :twisted:

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!!!!

Köszönöm a gratulációkat mindenkinek :) Nagyon aranyosak vagytok. Hál' istennek eljött a vége ennek is :) kicsit hiányérzetem van már most,hogy nem kell minden reggel menni :( Azért nagyon jó kis osztály lettünk :)

Utólagosan is minden szüli és névnaposnak sokat és boldogat :)

Erika!
Kérhetnék én is meghívót a blogodhoz???

Katlina!!
De jó képek :) milyen nagy már Robika :)

Évi!!
Hol voltatok bulizni?? Biztos nagyon jól sikerült mert ez lejön a képekről :) Kép

KépKép
diÁcska

Sziasztok!

Vali! Utólag is gratulálok a vizsgádhoz! Ráadásul ilyen szuper eredménnyel végeztél, ez igen :)

Nóri! Sajnos biztosat senki sem tud mondani. Egyelőre megvan az állásom. De lesz leépítés a cégnél februártól.
Azért busszal járni a Szecskáról Szandára, elég durva lehet. Nagyon gáz a buszközlekedés. Én ugye pont ellentétes irányba közlekedek reggelnként, és 8-ra járok. Így 1/4 8-kor kell elindulnunk a bölcsibe Marcival.
Nyáron amikor nem volt nálam a kocsi, 1 hétig jöttem busszal, és 6:50-kor kellett felszállnom a buszra Szandán ahhoz, hogy 8-ra beérjek :shock: (persze átszállással).

Móni! Aranyosak a képek, főleg amelyiken a kádban ücsörögnek :)

Tündi! Jó utat nektek hazafelé!

Katlina! A ti képeitek is nagyon jók, Robika hogy megnőtt már! Sajnálom a gépeket :(

Évi! Az én férjemnek ugyanezek a visszatérő problémái, magas koleszterin... (7-8 körül) Nem volt hajlandó rá gyógyszert szedni. Ő halolaj kapszulát szedett rá, és lejjebb ment neki az érték. (6-ra)

Erika! Hát te meg miért is diétázol? :shock:
judit_79

Katlina! Sajnálom, ami történt! Szegény embert ág is húzza :cry: :evil:
Milyen kicsinyítőt használsz a képekhez? Valamit állítani vagy kipipálni kéne benne :wink:

Paxyhoz megyünk, igen...majd...még nem tárcsáztam :roll: :oops: ...holnap viszem szerelőhöz a kocsit. Már nagyon randa a hangja :cry: Aztán csak remélem, hogy idén már csak a kocsimosóban kell pénzt hagyni miatta-a gumicseréken kívül persze :? :lol:

Évi....jaj :cry: . Hát bízzunk apa együttműködésébenKép

Mi meg kicsit eleresztettük magunkat az Intersparban, végigpróbáltuk a farsangi frizukat. Ezt az egyet engedte Kisasszony lefényképezni :lol:
Kép
És azt mondta Lili, hogy ez a haj Enikőnek (az egyik dadus :mrgreen: ) való, mert hercegnősKép

Nóri és az ovis...
Kép
elin

sziasztok

köszönjük a sok szülinapi köszöntést és utólag is boldog szülinapot Katlina neked is.

Kedden túlestem a rettegett vércukor terheléses vizsgálaton, szerencsére megúsztam rosszullét nélkül (bár az is igaz,hogy az össz mozgásom a kocsiból ki-kocsiba be volt ugyanis Pisti furikázott), csak szegény gyerkőcöket keltettem korán, hogy elfurikázzanak (mert ugye nem hagyhattuk őket otthon). Aztán gyorsan elmentünk a dokihoz aki megnyugtatott,hogy minden rendben a méhszáj zárt. Persze azóta mégis beiktattam a fél nap pihi- fél nap házimunka rendszert biztos ami biztos.

Tündi: beszéltem a tesómékkal , ha hazajöttél és úgy gondolod megadom a számát és megbeszélhettek egy időpontot és tud fogadni, aztán majd találtok valami bogyót (az aranyérre), kismamákkal (mármint a barna miatt) nem tudom foglalkozik-e már mert az elég bonyi, de van Jászberényben egy nőgyógyász aki homeopátiás doki is ha gondolod majd beszéljetek nővérkémmel róla.

Nóri: szörnyű ez az SZTK-s sztori , nem is fűzök hozzá semmit. Egyébként ezt kivédendően mi a Paxy Klárához vittük a gyerkőcöket és én nagyon meg voltam vele elégedve, türelmes és nagyon alapos.

És végre eljutottam oda,hogy feltöltöttem a fényképeket a gépre úgyhogy néhány fotó:

A szülinapi torta elfújása:
Kép

A Piroska jelmez (amin azóta klasszabb a kapucni ):
Kép

Hajmosás után a kis drágáim:

Kép

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Elmaradásomat pótolom legelőször:
Emmának boldog szülinapot kívánok!
Kép
Katlina, bolog szülinapot!
Kép

Kép
pimelinda

Sziasztok!

De nagy itt a csönd...

Erika, köszi, végre sikerült regisztrálnom, most egyből küldte a jelszót...nem tudom a múltkor mi történt.
Az elválasztódásról annyit, hogy én hetekig nem tértem magamhoz, mikor Csongi egyik napról a másikra nem kérte tovább a cicit... De azért hozzá lehet szokni :wink:

Nem akarom elszólni magam, de úgy néz ki, apának a gyógyszer rendezte a vérnyomását... hétfőn megy kontrollra. Diétázik szegény, egyelőre még ott tartunk, hogy hozzá kell szokni, mit ehet, mit nem... hát nem könnyű az átállás, mert nem ilyen étrendekhez vagyunk szokva.

Katlina, hú, de csúnyát tudnék most mondani a szerszámlopással kapcsolatban :evil: Hogy én hogy utálom az ilyen élősködő embereket! Azért a munkások vigyázhattak volna...gondolom levonni meg nagyon nehéz lenne tőlük... hát szar helyzet az biztos!

Évi és
Kép
csongianya

Sziasztok!

Szerencsésen hazaértünk,de jól esik itthon lenni. :) Kint is jó volt,de itthon még jobb :)
Sajnos Luca hazafelé nem bírta túl jól az utat...de mostmár pancsizott és jó kedve van :)
Ma nem volt barnám egyenlőre :) :) Remélem rendeződik a dolog.

Évi,diéta..hát nem írigylem a férjed,de az jó lenne ha használnának neki a gyógyszerek!

Katlina,nagyon jók a képek!!Sajnálom,hogy így megjártátok a szerszámokkal..

Nóri,igaza van Lilcsinek hercegnős az a frizkó :wink: :P
Az autóval én is úgy vagyok,hogy remélem nem kell már idén szerelő környékére vinnem...

Lizocska,szépek a gyerkőcök.:) Kispisti tiszta apja.Klassz lett a piroska jelmez!!! :) Milyen lett a cukorterhelésed eredménye?
Köszike ha elküldöd majd a tel.számot :)

Linda,hogy vagytok?

Kriszti,te merre jársz? :shock:

Erika,akkor jöv héten szemészet.Biztosan minden rendben lesz!!

Na csajok elteszem magam holnapra!!Kissé fáradt vagyok...Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
tundi24

Tündi!
Üdv újra itthon! Kialudtátok magatokat?

Hát autó...ember tervez. Kicserélte az ékszíjat, elindultunk vele és ugyanaz a hang visított :shock: :evil: . Aszongya: Jujuj, ez fékbetét lesz. Úgyhogy most telefonált, hogy indul alkatrészért, majd csörög, ha indulhatunk hozzá.
De az vígasztal, hogy az ékszíj, kb. ötödannyiba került, mint amire számítottam 8)

Melinda! Kicsit elakadtál tegnap a lemaradásoddal :wink: :lol: .

Évi! Majd csak helyrezökken akkor apátok, és akkor már "csak" szinten kell tartani.

Lizocska! Neked ki a nővéred, hogy hívják? Nekünk eddig semmi de semmi homeos cucc nem vált be. Már csak a modern gyógyszerek hatásosságában hiszek.

Nóri és az ovis...
Kép
elin

Sziasztok!

Erika:Köszönöm,megkaptam a meghívót :) Már most megvárom,hogy zárt legyen a blogod és kipróbálom az előző regisztrációm(hátha mégsem voltam béna :oops: )Apa választotta ezt a kabint :)

Évi:Akkor már csak kitartás kell apátoknak :) Rendes akkor a munkaadó,ha várnak rá.

Tündi:Örülök,hogy minden oké,azért pihizz amikor csak tudsz :) Várjuk a képeket :) Bizti szupi a játék,Luca kipróbálta már?

Katlina:Sajnálom a szerszámos dolgot :( Szépek vagytok,Robika már igazi nagyfiú :)

Nóri:Mivel kicsi a fürdőszobánk úgy döntöttünk,hogy zuhanykabinunk lesz.És épp azért mély tálcás,hogy ha pancsizni akarunk(meg a gyerekek még így fürdenek)az is megoldható legyen.És még rádiót is hallgathatunk fürdés közben :wink:
Lilcsi nagyon édes csajszi :) az a paróka :lol: És a szövegelése... :)

Lizocska:Nagyon helyesek a gyerkők :) Emma cuki abban a Piroska jelmezben,ügyesek vagytok :)

Linda,Kriszti:Merre jártok?Jelentkezést várunk :) Remélem minden oké veletek!!!

Jaj,és a lényeget el ne felejtsem már:Lucus tegnap felállt végre egyedül!! :lol: És nagyon büszke magára :)

Kép
Kép
Kép
lucuska

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantok hozzátok.

Évi, nálunk is így járt apa egyik kötelező éves orvosi felülviszgálatnál, de neki a vérnyomásával nem volt gond szerencsére, viszont a trigliceridje a 20! szorosa volt a normál értéknek, a rossz koleszterin meg hugysav melett. Azóta ő is gyógyszert szed (két naponta 1 szem), évente kontrollra jár. Ez a halolaj kapszula jó ötlet, majd mondom neki. Legalábbis a szívbarát margarinnál mindenképp jobbnak találom.

Vizsgáimnak is lassan vége, még jövőhéten büntetőjog és kész ez a félévem. Viszont indul a melóhelyen az őrület.

Börzével kapcsolatosan egyelőre semmi új hírem nincs, megcéloztuk az április 5-i időpontot.

Találtam egy szerintem tök jó dologot, ha van kedvetek nézzétek meg. Nekem mindenképp előnyös, mert a magasságom miatt ritkán találok olyan pólót, felsőt, ami elég hosszú :) Na és derékfázósaknak is kitűnő:)
http://hippsy.hu/
http://lollee.com/

Megyek, mert már megint áll a hadd el had. Nem is tudom mi lenne, ha fiúk lennének....

Judit

KépKép
Kép
jlevay

Sziasztok!

Hát nem nagyon ülök mostanában a gép elé, sajnálom rá az iőt :P elég fura érzéseim, és gonolataim vannak néhány napja, úgy érzem, semmire sem jut annyi időm, mint szeretném. Főleg Rékával kapcsolatban érzek így, nem tudom miért van ez. Pedig egész nap együtt vagyunk. Mintha attól félnék, lemaradok valamiről :?

Nóri, hát ezért akadtam el.. rohantam Rékához :D
hát Lilcsi abban a parókában :lol: cuki pofa :lol:

Katlina, jól megjártátok :( a helyetekben megfizettetném a kárt az okozóival :evil: Robika de nagy már :) több, mint 1 éve nem láttam :P

Évi, úgy néz ki, beválik a gyógyszer? persze a diéta és a mozgás is legalább olyan fontos!! sovány tejtermékek, sok hal (főleg tengeri), és sertés, marha helyett csirke és pulyka, meg persze sok-sok zöldség, saláta!! A legjobb koleszterinszint csökkentő módszer pedig a fogyás.

Tündi, köszi, jól vagyunk, bár megint/még mindig folyik az orrunk :evil: örülök, hogy múlik a dolog, kezdenek beállni a hormonok :wink:

Móni, gratula Lucusnak!! és boldog hófordulót!!
látod, már utol is érte a kortársait :D nem mintha el lett volna maradva :wink:

Judit, nem semmi triglicerid érték :shock: :shock: nem csak labor hiba volt? Vizsgára sok sikert, sok szerencsét!! Klasszak ezek a derékmelegítők. Én ma is láttam egy lányt, akinek ki volt a dereka a csípőfarmer és mell alá érő kabát alatt :shock: :?

Lizocska, szépek a gyerkők nagyon :)

Erika, és miért nem lehet sütőtököt adni többször? :shock: nehogy besárguljon?? áááá, annyit azért nem eszik :lol:

na megyek, Réka most fog pancsizni. Aztán tente.
Jó éjt!

Kép
pimelinda

Jó reggelt!

Nóri,pontosan úgy van,ahogy mondod a kocsival kapcsolatban :) Kipihiztük magunkat szerencsére :)

Móni,gratula Lucusnak a felálláshoz!!!Nemsokára el is fog indulni a kis drága!:) Tényleg akartam már kérdezni többször is,hogy nincs kedvetek zenebölcsibe járni?A mi csoportunknak hétfőn van 10től és egy fél órás.

Linda,akkor továbbra is jobbulást!!De azért gyere és írj!!!Pl mikor a kisasszony alszik,akkor nem maradsz le sok mindenről(max egy kis házimunkáról,de az ráér :wink: ),csak a gyönyörködésről!Én úgy szeretem nézni,ahogy alszik Luca :)

Jjudit,nem semmi érték!Kitartás a vizsgákhoz!!Én mostanság apának a trikóit használom a felsők alá,amit bentről kap,ki sincsenek bontva,így nekem jó szolgálatot tesznek!:)

Kriszti és az elveszettek merre jártok????

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok

Köszi, szerencsére Emmánál is nagy sikere van a jelmeznek, megérte kinlódni vele.

Tündi: jó akkor majd sms-ben elküldöm a számot. Nem biztos,hogy rögtön felveszi, de nyugodtan próbáld, már mondtam neki,hogy hívod. Nem tudom még a vércukor értékeket mert majd 4-én megyek terhesgondozóba.

Nóri: nem hiszem ,hogy ismered még most kezd el őnállóan praktizálni, de ha gondolod priviben megírhatom, csak előtte vele szoktam egyeztetni elvégre nem az én adataim...

Móni: ügyes az a leányzó, meglásd olyan gyorsan elindul,hogy aztán nem győzöl utána futkosni.

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Sziasztok!

Lizocska:Nagyon aranyosak a gyerekek. :) Emmának nagyon jól áll a Piroska jellmez. :) Majd írd meg milyen lett a vércukorterhelés eredménye.

Móni: Gratula Lucának a felálláshoz. :) Mire megjön a jó idő Luca már szaladni fog és neked egy perc nyugtod se lesz. :) Ja és az utcában is beindul majd az élet és megismered milyen is itt az élet télen nincs nagy nyüzsi de nyáron annál több. Egy kicsit tartok is tőle, hogy hogy fogom kirakni a kicsit levegőzni, mert itt velünk szembe a cigányok reggeltől estig sőt van amikor éjszaka is zenét hallgatnak persze nem hallkan. De majd lesz valahogy.

Tündi: Örülök, hogy szerencsésen haza érkeztetek. Ja és jó volt tegnap hallani felőletek. :) A héten valamelyik nap ha otthon vagy elszaladnék hozzátok a terveimben a szerda szerepel ha jó nektek.

Linda: Jó volt rólatok olvasni egy kicsit. :) Jobbulást!

JJudit: Sok sikert a vizsgádhoz. Amikor olvastam az értéket kétszer is megnézztem, hogy jól láttok-e nem semmi az biztos.

Vali: Gratula a sikeres vizsgádhoz. :P

Évi: Az autóval kapcsolatba még nem válaszoltam neked, egy nagyon idős házaspáré volt az autó és régen amikor vették mindent a fia intézett és azért nem értették, hogy mit szeretnénk, de ma egy hete felhívta a férjemet a fiuk és azzal normális lehetett beszélni és még aznap bevitte az eredeti banki igazolást abba az önkormányzatba ahol laknak. Itthon nálunk az önkormányzatba így meg tudták nézzni és még hétefőn a nevünkön volt az autó. Ja és volt még egy kellemes meglepetés az autóval kapcsolatba azt mondták, hogy mivel az idén vásároltuk az autót így nem kell az idén súlyadót fizetnünk. :D :D :D
A férjednek pedig kitartás a diétához.

Rólunk: A hétvégén megkérdeztük a sógoromékat, hogy szeretnénk ha ők lennének a kicsi keresztszülei. Örültek neki. A terveinkben az van, hogy Pünkösdkor lesz megkersztelve, mert két hét múlva meg két ballagásra is mennünk kell és zt szertném ha már akkor meg lenne kersztelve. Kicsit babonás vagyok ezzel kapcsolatba.
A pocakom szépen növöget és a közérzetem egyre jobb. :D :D Remélem nem kiabálom el. A hétvégén két csőtörés is volt és mind a kétszer voltam a fiúkkal persze segíteni már annyit nem tudok mint régen, de azért a kiváncsi lakókkal elbeszélgettem és nem a fiúkat kérdezgették és így legalább tudtak haladni, mert csak ketten voltak. (Hivatalosan mindig 3 ember kell 1 csőtöréshez.) De a férjem volt a markolóval és a sógorom a kocsival. Ők ketten nagyon összetudnak dolgozni már persze ha akarnak. Olyan furcsa, hogy mint kolléágák abszolult kiegészítik egymást, de mint testvérekként hatalmas közöttük a különbség.

Most megyek körbe járom Abonyt, hogy megtudjam kinek mennyi birka hús kell, mert a hétvégén vasárnap birkát vágunk. Sajnos. :cry: :cry: A tenyészkosunkat kell levágni mert nekünk jött. Nekem egyszer Zsoltinak már kétszer.

Krisztina és Dávid
Kép
kriszti83

Sziasztok!

Megvagyunk mi is, én éppen a takonykórból. Ma megyek vissza az orvoshoz. Tele volt a bucim, hangom se nagyon volt. Hétvégén szerencsére ki tudtam nagyjából kúrálni magamat. Augmentint kaptam, meg kamillatea, gőzölés,stb. A párom is sokat segített, hogy tudjak pihenni eleget. Marci aranyos volt, mikor törölközővel a fejemen gőzöléshez készülődtem, megjegyezte: "Anya, te királynő vagy" Bár én éppen akkor nem éreztem annak magam :)

Nóri: klassz a farsangi frizura Lilcsinek! :) Ő be fog öltözni a bölcsis farsangon?

Lizocska! Aranyosak a képek! Nem nagyon hasonlítanak a gyerekek :) Ezek szerint Emma is majdnem egyidős Marcival (mint ahogy Móni Milánja is) ! Ő is szeptembertől jár majd oviba? Vagy már most is jár?

Tündi! És ti hogy vagytok? Majd muti meg az ajándékot, amit vettél Lucának! :)

Melinda! Hát igen, ilyen gondolataim nekem is támadnak néha, hogy semmire sem jut annyi időm, mint szeretném! Szinte rohan az élet.

Évi! Remélem, a párodnak rendeződnek hamar az értékei. A koleszterin sajna nem egyszerű ügy. :(

Kriszti! Örülök, hogy jól vagytok! Mikorra is vagy kiírva? Bébicuccokat vásároltatok már?

Egyébként csütörtökön utazunk a Mátrába, Parádfürdőre, már nagyon várom!!
judit_79

sziasztok

judit_79: Igen mi is úgy gondoljuk ráér majd szeptemberben oviba menni Emma. Ha már egyébként is itthon vagyok, ráadásul jól leköti kis Pistit, ami most jól jön pláne, hogy pihiznem kell. Jó utat nektek a Mátrába , nagyon szép hely rengeteget kirándultunk arra még gyerekkoromban, azóta is szerelmese vagyok a hegyeknek.

Ma volt nálunk a védőnő, meg is lepődtem mert ez volt a harmadik alkalom egy év óta mióta itt lakunk. És bizony ő is megerősített,hogy a fél nap kényszerpihi tényleg fontos ha ennyire rendszeresen fájdogál a hasam. Mert ugye még van három hónap hátra, és nem lenne szerencsés ha a két gyerkőc mellől be kéne feküdni kórházba, a koraszülésről nem is beszélve. Úgyhogy marad a délelőtt pihi , délután kis házimunka, mert szerencsére abban is besegít Pisti amennyit csak tud. Nagyon próbára tesz ez a manó nem gondoltam ,hogy ennyire érzékeny lettem. Mindenesetre szedem a sok vitamint az legalább kicsit feltölt. És szerencsére a gyerkőcök nagyon ügyesek, csak akkorra pörögnek be mikor hazajön Pisti, de tegnap kitaláltuk ,hogy akkor elmegyünk a most épült klassz kis játszótérre ,hogy egy kicsit fáradjanak (azért csak akkor megyünk , mert egyedül nem merek velük elindulni ugye a hasfájás, meg a még mindig jelentkező szédelgések miatt).
Na jó nem panaszkodom tovább, csak féltem ezt a kis pocaklakót, és egyfolytában azon agyalok,hogy lenne még jobb neki (remélem ő értékeli ezt, és szépen bent marad a pocakban ameddig kell:-) ).

Kép

Kép

Kép
lizocska82

Tündi, merre vagy?? minden reggel be szoktál jelentkezni..
Zenebölcsi délutáni időpontban is van? te hány hónapos korától jártál Lucával? sztem Rékát is érdekelné a dolog :wink:
valamikor mi is meglátogatunk titeket. Visszük a kádat :)

Úgy veszem észre, kismamáink nem kímélik magukat eléggé :? ejnye-bejnye..
Kriszti, az állam is leesik, miket művelsz te 28 hetes terhesen :shock:

Judit, jobbulást neked. Remélem az utazásra teljesen rendbe jössz!

Kép
pimelinda

Sziasztok!

Linda,azért nem jöttem reggel mert valahogy úgy elment a reggel,aztán elmentünk zenebölcsibe,utána ebéd,csicsika.Majd vásárlás és mostmár itt vagyok :)
Várunk benneteket!Már a nagykádban fürdötök? :wink:

Kriszti,sztem itthon leszünk szerdán :) Vigyázz azzal a birkával!!!!Jó,hogy megoldódott ez a kocsi dolog!

Judit,jobbulást!De jó lesz nektek a Mátrában!
Még az ajándékról nem csináltam képet,de a kint készültekről rakok mindjárt egy párat!

Lizocska,pihenj akkor tényleg jó sokat!Amennyit csak tudsz!Jó,hogy Pisti olyan sokat segít!

Kép
Kép
tundi24

Képek akkor :) Kép Dunánál

Kép Itt laktunk a tetőtérben

Kép Belvárosban

Kép Kisasszony jókedvűen :)

Kép
Kép
tundi24

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: