Sziasztok
Előkerültünk
Tegnap jó kicsavarogtuk magunkat ám a városban.
Manó egész jól birta a strapát, csak délutánra jött rá a nagyinál a hiszti, egyik pillanatban még mosolygott a következőben meg minden átmenet nélkül üvöltött, alig birtam megvigasztalni
Most már annyira rágja a kismancsát,hogy szerintem tuti az inye miatt ennyire hangulatváltós manóka. Tényleg lányok mi annak a zselének a neve, ami hűsiti a kis inyét?
Kriszta
Nagyon szivesen, máskor is ha kell valami akkor csak szólj, ha tudok segitek.
Teszt
De hajrá a következő projecthez
Én csak kinéztem az ablakon és már rázott a hideg, hol a napsütés, hol a meleg, ellopták a tavaszt
Pirus
Azért még vigyázz a szemedre, nehogy visszaessen a javulás. Az autókereséshez sok kitartást, és persze a legjobbat sikerüljön megtalálnod
Fcsacsi
Gratula az ügyi Szabolcsnak. Azért én izgulok egy kicsit, két szurás, egymásután
Hm most nézem a kiságyat ,mert hirtelen csönd lett, elaludt, a kislába kilóg a rácson, félig keresztbefordult, elő kell szednem a járókát, kell a hely neki
Hétfőn akkor nagyon várunk ám titeket
Terika
Vérvétel, brrrrrr. Bobó biztos ügyi lesz
Andi
Hm, nem lehet, hogy iskolásnak nézték őket a Himnusszal? de a mondóka megnevezés nagyon tetszett
Andris barkácsolása nem lehetett semmi
Krizsi
A szülőszobát megtalálod:
www.tv2.hu oldalán
bejön az oldal és jobboldalon van egy felsorolás, ott választd ki a korridor tv t, ott fel sorolnak néhány műsort, a bal alsókép a szülőszoba, de azt már úgy is felismered
Jah és elég sokat kell várni hogy bejöjjön a film, persze nem tudom milyen az internetes kapcsolatod meg a géped, de hajrá és jó filmnézést
Csilla
a második baba még csak nálam gondolat, párom még az elsőgondolatát emészti
Pedig már messze nem gondolat
Jó ez hüle poén volt, de ő még szerintem el van telve a fiával és nem nagyon szeretne még egy lurkót aki miatt éjjel nem alszik
dugulok, hu jó sokat irtam
Ági