sziasztok,
Edit, Adélt utólag is isten éltesse!!!!! Szuper a bicaj! Hihetetlen hogy milyen nagy már! Tényleg lehet majd kergetni az udvarlókat
Az én férjem amikor megtudta hogy a 2. valószínűleg lány lesz közölte hogy januárban kiváltja vadász és fegyverviselési engedélyét és meg is veszi a sörétes puskát...
Móni, hihetetlen, hogy mire nálunk jön a kistesó Andris már 1 éves lesz!!!! Repül az idő! Mintha tegnap lett volna hogy előbb Heninek szorítottunk, aztán neked a szülések miatt. Most meg tele vagyunk újra kismamikkal
Aliz, meglátom, hogy mi lesz, majd írok, hétfőn felhívom a védőnőmet. Heni szerencséd volt hogy Neked nem a cukros löttyöt kellett innod! Mázlista!
én sajna löttyitől ugyanolyan éhes voltam csak az iszonyú édes íz volt számban tőle... mindegy túlesünk ezen is, pocaklakókért mindent
Kedden délután jön valaki tanácsadásra? Nekem mennem kéne, bár nem nagy kedvem van hozzá. Szerdán Istvánt kellene vinni dokihoz a 2 éves státuszvizsgálatra, szóval alighogy hazamegyünk Miskolcról a jövő hét is tiszta rohanás, program.
Timi, az uram és Zoli csak épphogy összefutottak a hotel előtt, beszélni sem volt idejük
Istvánom éppen alszik, délelőtt voltunka Dédinél, sütött fánkot, nagy sikere volt
Ma már pakolászás mert holnap megyünk haza. Ha minden igaz már csak akkor akkor jövünk legközelebb Miskolcra ha megszületik a pocaklakó is... Őszintén nem is esik jól már ez a hosszú utazás.
Vigyázzatok magatokra! Itt szépen süt a nap de sajnos nagyon nagyon fúj a szél és hideg van.
Üdv
Kati