Sziasztok Kismamik
Ma jót csavarogtunk a Párommal.....
Egész úton hányingerem volt,de aztán elmúlt hála égnek!
Kaptam tegnap a barátnőmtől egy gyógyszertárban kapható itókát ami állítólag jó a hányós kismamiknak is!
A neve NutriDrink és azt hiszem használ...legalábbis eddig jónak tűnik....bár 1dl 300Ft
Na ez valahogy nem tetszik,de ha ez kell ahhoz ,hogy ne rókázzak minden nap....akkor nincs mit tennem
vennem kell legalább minden napra 2db-ot
Tehát csavarogtunk egy nagyot és néztünk babakocsikat és bútorokat....természetesen nem emiatt mentünk csak ,de ez is pont útba esett
Voltunk Budaörsön a Brendonba, Soroksári úton a Baby Outletbe, na meg egy marha drága üzletbe is ahol megnéztük a Bugaboo és a Stokke bútorokat és babakocsikat....
Aztamindenit.....láttam 360eFt-ért babakocsit...mit ne mondjak hozzá sem mertem érni
Nagyon brutál volt......na meg az is,hogy egy babaszoba 2millFt
:D
Nevetségesen sok!!!
Kinek van a mai világba erre ennyi pénze?!
Na mind1...nem is ez a lényeg!
Gyönyörű dolgokat láttunk,de maradunk annál amit kinéztünk...csak a babakocsi színe lesz más!
Olyan jó ,hogy ilyen jó idő van és süt a nap...imádom ezt az időt
Jaj!
Amit szeretettem volna nagyon elmesélni az majdnem lemaradt
Kaptam a Páromtól egy babaszívhang hallgatót
Vettünk hozzá UH zselét a gyógyszertárba és ahogy hazaértünk egyből ki is próbáltuk,de sajna nem hallottunk semmit....
Természetesen Én el is kezdtem pánikolni,mert sajna hiába van ráírva,hogy 12hetes kórtól hallható a baba szíve......lehet ,hogy Mi majd csak 16hetesen fogjuk hallani Őt azt mondta az egyik ismerősöm
Ők akkor hallották először ilyenen keresztül!
Na ,de nem baj...legalább majd minden nap hallgathatom ha majd hallani fogjuk a Bébikét
Szép napot mindenkinek!
Puszi
Noki