Először is: örülök, hogy tetszik Samunk neve!
Amúgy Sámuel, ami szintén nagyon szép szerintünk, de tök jó, hogy ennyire aranyosan lehet becézni!
Az az igazság, hogy Samunak már többször volt ilyenje (3napos láz, 4 napos kiütés), és volt, hogy csak hőemelkedése volt hozzá. És elképzelhető, hogy volt hőemelkedése, csak nem vették észre, mert én elég keveset voltam itthon vele pont az elmúlt 3-4 napban. Amit észrevettem, hogy voltak karikásak a szemei (gondoltam, álmos, mert melegnek nem éreztem), meg picit bizonytalanabbul járt (de erről is azt hittem, csak fáradt). Szóval, lehet, hogy megvolt a melegebb állapot, csak nem volt feltűnő. Különben is, amikor Samu lázas, akkor is csak annyi látszik rajta, hogy többet alszik, mert nyűgös nem szokott lenni...
Mindenesetre azt tanácsolták, ha nincs vami gyanús dolgo a pöttyökön kívül, ne menjünk orvosi rendelőbe most, mert csak betegebb lesz a gyerek... Ebben van vmi...
Tényleg szép a takaró!
Mozza! Én is látom a vonalzód!! Te még mindig nem?
Drukkolunk, Szofi!
Vanni! Sajnálom, hogy nem mozoghatsz annyit, amennyi jólesne. De talán az tényleg igaz, hogy most így van időd pihenni, aztán 4 hónap múlva nem lesz ám!
Vannak olyan babók, akiknek nagyobb a buksijuk, ez csak abban az esetben jelent gondot, ha nem férnek ki anyán. Samunak sem volt pici a feje, de kifért! Végülis...
Hajrá a lakásvásárláshoz! Meg a laptopvásárláshoz! Kinek nihez...
Nekem zsibbadt már úgy ujjam, hogy több hónapig (megerőltettem a kezem, vmit elnyomtam - gondolom vmi ideget), és csak aztán regenerálódott. Ha megsérül ideg, és tud regenerálódni, az hosszú idő. Pláne, ha nem tud... Szóval mindenképp lássa vmi szakember! Sztem...
Az okos dolog, hogy a későbbi drága dolgokat is belekalkulálni 1-1 hónapba, de talán, ha az ember nem a legdrágább cuccokat veszi, akkor nem rúg 50000-re a vége. Lehet ezzel számolni, akkor tuti nem ér rossz meglepetés...
Lassan ebéd, mindenkinek jó étvágyat!