Sziasztok!
Hűha, de megnőtt a forgalom!
Remélem, Lacika hagy utólérni magam.
Norci! Így, hogy részletesen leírtad, már értem, sőt, nagy kedvet is kaptam a kivágós - felragasztós játékhoz!
Zafi! Észre se vettétek az utolsó rágókat?! De jó nektek! Mi bezzeg jobban megszenvedjük őket, mint az összes eddigit együttvéve!
A két alsó már egy jó hónapja kinn van, de a felsőknek még egy csücske se kandikál ki, csak duzzadt, Lacika meg mutogatja, hogy bibi.
Én sose mertem LAcikát hason altatni, pedig ő is szeretett volna. Lehet, hogy ezért lett rossz alvó?! Ja, és más már kúszott, mikor ő még nem bírta el a saját fejét, de ugyan mitől is izmosodott volna meg a nyaka, mikor sose volt alkalma emelgetni a fejét? A másodikat tuti, hogy hasra fogom fordítani, ha lesz...
Zsuzsi! A strandos tali ötlete nagyon tetszik!
Bárcsak már strandidő lenne...
Zsuzsa! Nálunk is Életem Párja foglalkozik a kuki kérdéssel, és tanítgatja is Lacikát rá, hogy hogyan kell felhúzni. De Lacika egyelőre nagyon nem akarja. Csak az a vicc benne, hogy reggel, amikor a kakát pucolta a fenekéről, és a gyerek nem számított rá, simán felhúzta neki, és már jó ideje nézegette, hogy milyen szépen helyrejött, amikor Lacikának feltünt, hogy árulás történt, és elkezdett ordítani.
Szóval most már tuti, hogy csak megszokásból, vagy bizalmatlanságból tiltakozik, és nem fáj neki.
Az -5 kg.-hoz nagy gratula!
Rebi! Tényleg meg lehet szokni az átalvatlan éjszakákat? Nekem még sokat kell hozzá edzőtáboroznom...
Danimama! Rosszul tudod MA vagyok ciklusközépen!
Nagy drukkokat kérünk!!!
Kuki ügyben ez a legnagyobb baj, hogy az orvostársadalom is ennyire megosztott, a szegény anyuka meg, aki a lehető legjobbat szeretné a kisfiának, csak kapkodja a fejét rémültem a sok egymásnak homlok egyenest ellentmondó információ hallatán.
Dzsili! Kismama társakkal strandolni éppen ezért jó!
Mi sokat jártunk a strandra nyáron, itt a X. emeleten, a kördéli fekvésű panellakásban nem lehet kibírni a kánikulát.
Kimégy a strandra, na, az élményfürdő, meg úszó medencéknél még úgy érzed, te itt nem fogsz levetkőzni e között a sok girhes tini között. Azután odaérsz a gyermek medencéhez, fellélegzel, és levetkőzöl...
Ettől függetlenül mi is szívesen megnéznénk azt a gyümölcsfa alatti árnyékot, ha nem csak Zsuzsira vonatkozik a meghívás!
Márti! Lasagnét csinálni egyszerű?! Receptet!!!!
A pástétomé is érdekelne...
ja, már meg is van!
Minden kívánságom ilyen gyorsan teljesüljön!!!
Nálunk pirított máj volt vasárnap, hétfőn hawai pulyka, kedden a pulykamell aprólékából édes - savanyú kínai mártásos nyami, ma hagymás tarját sütöttem ebédre (itt voltak Apukámék) vacsira meg már kész a milánói szósz, csak makarónit kell főznöm hozzá. Holnap rántott husi lesz zöldborsó főzelékkel, pénteken pedig sztrájk!
Szila! Te kis huncut, ha meg kérdezgettük, hogy ti mikorra tervezitek, csak mellébeszéltél!!!
[color=#ff0000]
Te lettél volna az első tippem, ha járok erre hamarabb.
Te voltál az egyetlen, aki reagált a szomorú kis félszavas megjegyzésemre, hogy mikor lesz már nálunk kistesó, és ez gyanússá tett, hogy nagyon fogékony vagy a témára... Rögtön arra gondoltam, hogy csak nem???, de nem mertem rákérdezni újra.
Én egyébként pont fordítva vagyok a ráhangolódással, mint te. Ahogy múlnak a sikertelen hónapok, úgy nő bennem a bizonytalanság...
Edit! Én ilyenkor gyengéden lefogom Lacikát (mellette fekszem az ágyban), hogy ne tudjon elmászkálni, és durúzsolom a kedvenc meséjét kitartóan. Részvétem, kevés kiborítóbb dolgot tudok elképzelni, mint amikor majdnem elájul a gyerek az álmosságtól, de nem, és nem alszik.
BMárti