Ildi!
Az Újhegyi usziba neeee!!!!!!!!
Mi voltunk amikor a gyerek 3 hónapos volt, egyszer, és soha többet !!!! Kifejezetetten úszni tanítják (nem vízhez szoktatják a kicsiket.) Az enyémet is első nap (noha megigérték, hogy nem) lenyomták a víz alá, plusz nagyon hülyén van megoldva az öltöző (kb 10 nm egy pelenkázóval), messze van a víztől, jól megfázott a gyerek, amire az öltözőig értünk. + szülőktől nem kérnek orvosi igazolást + a nagy gyerekek simán beleugrálnak a vízbe a pici babaák nyakába + láttam ott egy év körülieket, akiket "úszni tanítottak" ami így nézett ki:
A medence egyik végén oktató a gyereknek: merülünk! Nyakánál fogva lenyomta a víz alá, és tolta végig a víz alatt. A végén kiértek, gyerek vízből ki, torka szakadtából üvölt, oktató nem foglalkozik vele, megfordítja, és az üvöltő (gondolom rendesen levegőt sem vevő gyereket) nyomja vissza a másik hosszra.
Na itt mondtam, hogy: na neeeee.....ezek a gyerekek is pár hónapos koruktól jártak gondolom, és ha így üvölt a víztől még egy évesen is......
Az én fiam már majdnem két éves, a múlt évet és az ideit pláne végigstrandoltuk, félelem nélkül simán beleugrana (ha hagynánk) a mély vízbe. Ezért már a strand bejáratánál a kapuban ráadjuk a karúszót, mert ha vizet lát, ruhástúl menne...Hál Istennek nem vették el a kedvét az az egy alkalommal a víztől.
Ha nagyon jót akarsz a picidnek, akkor a karlovits - féle módszert ajánlom (Ruzsonyi Ágnes), aki az Almássy téren, és a Rubint Hotelben (talán) tart "boldogságprogramos" úszást. Így hívják, nem tudom máshogy mindani. A Barátnőm oda járt, mi is gondolkozunk rajta (mert bármilyen korú babával lehet menni). Mondókáznak, énekelnek, szóval nagyon klassz.
Puszi: Kata
ui: Keresztúron a piac mögött tényleg van valami játszóház? Én keresztúri vagyok, de 19 évesen elköltöztem, de a szüleim ott laknak most is