Sziasztok!
Zsófival mentünk ma a gyerekorvoshoz, mert már köhög is. Kiderült, hogy nem vírus okozza, hanem egyszerre három foga jön, és állítólag a fogjövés is okozhat náthát, meg ilyen köhögést.
Ti értitek ezt??? Hmmmm... Érdekes, nem? Dehát ha az orvos ezt mondja.... Kmety a doki nénink. Jaaaj, csak már lennénk túl ezeken az első fogacskákon. Aztán képzeljétek, ott helyben egy fém spatulával felnyitotta a két alsó fogát, mert már csak hajszál választotta el őket, hogy kint legyenek. Szegénykémnek vérzett, és persze nagyon sírt szegény.
De lehet, hogy ezzel az egy nagy fájdalommal megszabadította attól, hogy még több napig kelljen szenvednie.
Liló, hárman voltunk a Gellért hegyen, a férjem is.
Tegnap este egyébként még olvastam, hogy írtál, csak már késő volt, és nem reagáltam. De gondolkoztam a vesetágulattal kapcsolatban. Bár én hozzá nem értő vagyok, de két dolog jutott eszembe. 1. Lehet, hogy ha a gyulladás teljesen elmúlik, és eltelik egy kis idő, ez a tágulat is magától rendeződik.
2. Azért jó fej ez az orvos, hogy ezt mondja, hogy nem tud vele mit csinálni.
Ja, persze, nem az ő veséjéről van szó. Olvastam egy anyuka történetét, itt a babaneten, mondjuk neki nem veseproblémája volt, hanem más. Az volt a lényeg, hogy egyik orvostól a másikig járt, ugyanezt kapta, mint te most, hogy sok orvos belesz.ik, hogy mi van veled, rávágják a legkönnyebb választ, hogy háááát... ezzel nem tudunk mit csinálni, aztán viszlát. Mehetsz, amerre látsz, és senkit sem érdekel a problémád, úgy érzed, hogy egyedül maradtál. Viszont ő orvostól orvosig járt a problémájával, mígnem rátalált az igazira, aki abban a témában nagy szaktekintély, az addig évekig nem gyógyítható baját egy csapásra orvosolta, és valahogy úgy írta, hogy szó szerint a könnyeit törölgette a fehér köpenyébe, annyira hálás volt (ő meddő volt). Szóval azt akarom csak mondani, hogy vannak ennél jobbak is, csak menni kell, és ha megtalálod a számodra az igazi orvost, akkor egy csapásra megoldódik ez a probléma. Hidd el, azért vannak jó orvosok, akik tényleg a szívükön viselik a te betegségedet is, lehet, hogy nem is kell sokat keresgélni, csak még menni kell egy kicsit tovább.
Azért nem kell beletörődni, hogy ez van...
Puszi mindenkinek:
Évi