Sziasztok!
Azért keveredtem erre és írtam ide, mert a "Nők pártja" topikba is beírt ez az Oroszlán gyerek, és ott azt találtam mondani, hogy a pasik a babaneten gyakran csinálnak a topikokból beszólós topikot. Aztán lelkiismeretfurdalásom támadt, hogy hátha Oroszlánnak csak rossz napja volt, rosszul fogalmazott és valójában tündérbaba. Úgyhogy rákerestem a hozzászólásaira, és az derült ki, hogy a valóság a vártnál is hervasztóbb. De még ezzel együtt sem írtam volna ide, ha nem találom meg
az Oroszlán által ide felrakott képeket, amitől felment bennem a pumpa.
Mit gondoltok mit szólna a tökéletes házasságban élő feleség, ha a tökéletes férj megmutatja neki ezeket a képeket?
1. -Drágám, de jó, hogy vagy nekem, így van aki kiszabadítsa a mellemet a háztartási gépekből!
2. -Drágám, hagyd abba a képek mutogatását, mert szétreped a szám a nagy nevetéstől. Fantasztikus a humorod.
Valljuk be, hogy ha csak nem síkprimitív, akkor elküldi a sunyiba a férjét. Ha viszont primkó, akkor tényleg az eszményi házasságról van szó.
Egyébként mostanra nagyjából kiderült, hogy Oroszlán szeretné, ha a világ legjobb felesége és mellette öt pici lurkó lenne az oldalán, úgyhogy gyártott magának egy alternatív valóságot.
Bóbita