Sziasztok!
Sikerült elérnem a dokit: jövő csütörtökön megyek reggeli utáni vérvételre az Uzsokiba hozzá. És akkor elmondja majd a tudnivalókat. Hát, reméljük. Addig is persze diétázok!
Hátha sikerül úgy helyreráznom, hogy tök jó lesz az eredmény!
Ma reggel elég jól ébredtem, nem voltam kifacsart citrom, úgy néz ki, a diéta tök jól működik! De nagyon ki van számítva, mert a 3 óra vége felé már nagyon érzem, hogy a cukrom rohamosan lecsökken.
Ez az érzés mondjuk szinte megszokott, mert ez sokszor volt eddig is, nem nagyon vannak tartalékaim. Így ha csak délután jutottam oda, hogy egyek, akkor már az ájulás szélén.
Most ez kicsit sűrűbb, de a lényeg, hogy minden rendben legyen, és minél kevésbé avatkozzanak bele mű dolgokkal a babó életébe egyelőre! Próbálom mindenképpen elkerülni az inzulint. Úgyhogy egyelőre nem is gondolok rá. Marekot is majd később kérdezem meg inkább, ha már eldől, hogy mégis kell esetleg. Most próbálom ezeket a dolgokat eltenni magamban a megfelelő helyre, hogy kicsit beálljon az életem.
Húú, nekem most ebben az esőben semmi kedvem kimenni. Tegnap is úgy eláztam!
Meg is fájdult kicsit a torkom reggelre.
De már annyira várom a tavaszt! És április végén be is fejezem a munkát, így még lesz sok időm Orsival menni erre-arra! Csinálunk majd sok közös dolgot, mert aztán egy darabig csak korlátozottan fog ez menni, és jó lenne erről is beszélgetni vele előre, ne legyen nagy a törés. De azért igyekezni fogok, hogy ha kevés is, de legyen idő, ami csak az övé.
Olyan jó volt 2 napig látni a napot, mikor újra kisütött! Egész felélénkült tőle mindenki!
Nitacska! Nagyon megy a drukk!!!!! Csinálj egy jó kis nyugis, pihenős hétvégét!!!! És kedden minden tuti lesz!!!! Érzem!!!
Puszi mindenkinek!