Sziasztok!
Babszika,
gratulálok a vacsihoz, azért az is szép eredmény. Nászútra meg elmentek a nyáron. Ja, nem akkor nem tudtok, bocsi, akkorra már nagy lesz a pocid
Akkor majd utána, gyerkőccel. Az lesz az igazi
.
Moni,
én úgy tudom 1-1 ilyen vacsoracsatáért fél milliót kapnak, az rtl klubon legalábbis. Azért szép összeg.
Csucsu,
akkor drukk holnapra. És szerinted jó oldalon lesz a pé??? Neked mondtak olyat, ha nem jó oldalon érik a tüsző, akkor az még átvándorolhat? Nekem mondta a doki, de hogy ez mennyire jellemző, azt nem tudom.
Hát lányok, sajnálom ezeket a fejfájásokat, nekem szinte sose fáj. De apa is megszenved vele, neki ilyenkor semmi nem használ. De ez tuti az időtől van, múltkor hallottam az időjáráősjelentésbe, hogy 12 óra alatt jött egy hideg-, egy meleg- meg megint egy hidegfront. Úgyhogy nem is kell csodálkozni.
Nem tudom ez normális e, de én még soha nem éreztem ilyen tüneteket, mint amiket írtok. Soha nem érzem meg, hogy jön piri, soha nem fáj a mellem. Az még akkor se fájt, amikor terhes lettem, akkor se volt semmi tünetem. Biztos nem jól vagyok összerakva
.