Jó reggelt:)
Köszönöm, jól vagyok a körülményekhez képest, igaz keményedik a pocim, és fáj a csípőm, de fekve jól vagyok. (24 órából 18-at fekszem) Ma este megyünk a férjemmel az orvosomhoz, végre megnéz, és remélem engedélyt ad arra, hogy többet ficánkoljak.. Az elmúlt 10 napban 2-szer ügyeletes nézett, sielt a drágám. Jó neki:)
Adriaci, ugyanaz lesz a mi babánk neve is, csak fordított sorrendben:) Jó nagyon a kép rólad, szépen nő a pocid!:)
Már többeknél a nap fénypontja az
ebéd, én sem vagyok ezzel másképp, amikor eljön az ideje, hogy már lehet enni, úgy tudok örülni, mert akkor tudom, hogy ehetek, és talán nem ragad rám.
Nem mozgok most semmit a keményedések miatt, a 24 órából 18-at vízszintben vagyok, így nem akarom az evést túlzásba vinni, akkor eszem, ha eljött az ideje, vagy ha éhes vagyok.
Mert egyébként pl reggel ahogy felébredek, akár 4 órakor is, jönnek a képek, hogy mit kellene enni, ilyen-meg olyan müzli, gyümivel, és milyen joghurttal... ez ok, csak ha 4-kor reggelizem, akkor 8 kor ebédelek? Így várok, amíg megéhezem:)
Hajna, naggyon tetszik a babakocsi! Pláne a szine:)
ha nem lakik messze az ismerősötök, engem érdekelnének a fiúruhák.
Annus, de szuperek a képek! Nem baj ha nagy a kép, így könnyebb beazonosítani a nunit:)
Ja, és baromira irigykedem.. wellness kiruccanásotok miatt! De jó is lesz nektek!:) Én csak a jacuzzit és a szaunát hanyagolnám, de mondjuk fürcsi után aegy kaneszten kúpot feltennék, ezt még a nőgyógyászom mondta, mert én hajlamos vagyok a gombára...
Heni, kipróbálom a Béres magnéziumot én is akkor!, hátha engem is az jobban ellazít.
Pingi, Mozza, lassan azza a késsel!
Mozza, és tényleg honnan tudod, hogy a tappancsa az?
Tinu, Evama, mielőbbi gyógyulást nektek! Nagy dózisú C-vitamint is érdemes szedni, akár 100mg-ot is naponta... (A Cetebe nagy kiszerelés a legolcsóbb)
LépcsŐ. Na, én ha nem autóval megyek el itthonról, 150db lépcső vezet fel hozzánk... még a nem terhesek is megállnak félúton szusszanni... én is azt érzem, hogy felnyomja a vérnyomást.
Incike, ha még nem estél át a toxoplazma fertőzésen, akkor sem szabad nyerstojást enni, mert abban lehet. Én speciel még nem estem át rajta, pedig 15 éve van cicám. (De a máj is rajta van a kerüljük terjhesség alatt... nem kötekedni akarok:)
Krém,
Hol van az a bababútorbolt? Én koknrétan bezsongtam a netes kollekciójukra.... nagyon jó színösszeállításokat és ötleteket adott! Hú, jöjjön már az a baba, azaz ne jöjjön, hogy még legyen időm ágyvédőt kreálni, meg falvédőt, meg lámpát festeni:)
Panndi,
Gratulálok a nagy babához! Pláne, hogy sokat vukkoztál, ez külön pozitívum!
Edua, kiszokni:) Vigyázz, nem mindegy hol veszed, annyiért nem biztos, hogy kapsz!:)
Frankoneanita, én abszolút megértelek, hogy aggódsz. Végülis nem volt komplikációmentes az előző terhességed vége. Ez természetes reakció. Viszont most még elővigyázatosabb a dokid, és nézi, amit a múltkor nem nézett, így abszolút megtesztek mindent. És biztonságban érezheted magad. Így jogod van aggódni, de okod semmi:) Nyugi:)
Szofi,
a csípőfájás is normális...
Olyn szókincsed van, behalok tőle sokszor... tarcsiban...