Sziasztok!
Enikő!
Hát, a kétgyerekkel-éljük-túl-a-napot nem könnyű mutatvány! De! megoldható!
Kicsikéd még nagyon kicsi, úgyhogy gondolom még 1000X fog változni a napirend, hamarosan valszeg felváltva fognak aludni a srácok. Az se olyan rossz, mert egyszerre csak egyel kell foglalkozni a nap nagy részében, de kevesebb időd van magadra. Ki tudja, mi a jobb?
Bőgés, hát az nálunk is ment 1000-rel. Á. akkoriban lett sokkal önnállóbb, mindig mondtam neki, h hozd ide, keresd meg, vedd ki onnan, stb. Végül is ez haszon volt. Én letettem Mikit a mellemről, ha szopi közben ébredt fel délutáni szunyájából Á. Mondtam neki, h Miki épp eszik/enne, menjünk, ne bőgjön odaki egyedül, és jött.
Ne keseredj el, másnak is kutyanehéz az élet két aprólékkal....
Én is rendeltem kaját, egyáltalán nem drágább, mintha főzőcskéztem volna, ketten kajáltuk Á-val, elég is volt, és levolt a gond is, h mikor és mit főzzek. Most megint ebben a gondban vagyok, mert 1 adag hármunknak nem elég már, a kettő már drága, ígyhát kotyvasztok.
És innen át is nyergelek
Borakata témájára, a kajára.
Hát, nálunk most nagy a kínlódás, Miki istentelenül válogatós lett, nem tudom mi lelte. Mindig is a konzervkaját szerette, az enyémeimet csak ímmel-ámmal ette meg (úgyhogy a te gyereked egyáltalán nem kivételes!), de mostanában rendre kudarcot vallok mindennel.
Elég jó húsban van (eufemizmus, mert különben kis dagi), lehet, h kicsit diétázik, vagy most nem kell neki annyi kaja, ki tudja. Eddig nagyon sokat evett, lehet ezért tűnik kevésnek, amit most elfogyaszt. Nem is a mennyiség a baj, hanem, h semmi nem kell neki, csak a pogácsa szerűségek, meg a konzervkaják! Nem tom' mit csináljak vele?!
Timika!
Az I-es Női Klinikán szültem mindkétszer.
Lilla!
Tényleg együtt lehettek a császár után is? Ez nagyon jól hangzik! Anno Ágostont csak megmutatták, megpuszilgathattam, aztán slussz, bár az apja mehetett vele, amíg levitték a csecsemősökhöz.
Zsolka!
Február mi? Nekem 11!
Azok a kis "drágaságok" Ágostonnak is nagyon ízlettek, sajnos. Anyósom hozta be a köztudatba nálunk, de a további táplálást már nem vállalta!
Hát, egyszercsak nem vettem többet, hanem vettem joghurtot, oszt' kész!
Szemétség, h azért mert gyereknek lesz, elkérik a fél országodat. Na, mindegy, fogyunk meg minden, de nem kell támogatni a családokat.
Megymag!
Én is azt várom, h Á. elmenjen szeptembertől oviba. Miki nem megy bölcsibe, hacsak vmi nagy kasszaügyi válság nem teszi szükségessé, h én is melózzak újra. Azt képzelem magamban, h az lesz az aranykor számomra, de lehet, h keserű lesz az ébredés (pláne, h az ovi 8-kor kezdődik, tehát addigra be kell érni....).
Szerintem nem gáz a bölcsi, persze, h az ember sajnálja, h beadta a gyereket, mert sokmindenről lemarad (legalábbis úgy érzi), de nem feltétlenül rossz! Amikor én egész nap nem vagyok itthon (mondjuk hétvégén) és az apjuk van a srácokkal, mindig akkora élmény, h mennyire örülnek nekem és én is nekik, amikor hazaérek. És tartalmasan el tudjuk tölteni az időt fekvésig. Na, mindegy. Szóval nekem nem rossz a véleményem a bölcsiről, mégsem akarom Mikit beadni.
No, nagyon sokat írtam, be is fejezem.
Üdv: Viki