Sziasztok Lányok!
Agic! Hát, erre senki sem fog tudni Neked válaszolni.. Sajna mind3 verzio benne van a pakliban. De mégis, ha poz. lett a teszted a 21. napon, és a ciklusaid ennyire rendszeresek, akkor lehet,hogy nem pé-t mutatott a teszt, hanem jóslás van a dologban. Tudom, hogy nagyon nehéz kivárni, de várnod kell még pár napot, h bizti lehess a dologban. Ha türelmetlen vagy, patikában vehetsz 10-es érzékenységű tesztet (pl Qupido, vagy az érzékenyebb clearblue) ezek már a menses előtt akár 4 nappal is kimutatják a terhességet. Sok sikert, és mindenképp írd meg a végét!!
Adiadi! Nem szoktam ennyire görcsölni, bár tény, hogy a 2 szülés óta erősebb és fájósabb a dolog... Ráadásul most ->18-as
karikás bejegyzés következik.. nemcsak késett, és borzasztó fájdalmas volt, hanem olyan darabos, vérrögös, alvadtas... fujj. Több helyen olvastam, hogy ez lehet annak a jele, hogy mégis baba volt a dologban, csak nem tapadt meg úgy, ahogy kellett volna, és kilökődik. Hát, próbálok erre nem is gondolni...
Perpike! Hajrá! Hajrá! Nagyon drukkolok! Hány naposak a ciklusaid?
Még akartam vmit írni, de már nemtom mit.. Gyors visszaolvasok még1szer, hátha eszembe jut...