Angie!
Mi MÉG NEM tervezünk tesót, több okból sem:
- a legnyomósabb, hogy én még semmi vágyat nem érzek, sem terhesnek lenni, sem újrakezdeni egy újszülöttel
- mivel nem sok segítségem van (Anyósomék idősebbek, Anyós csípőficamos, elég nehezen jár, szóval rájuk csak akkor tudom Timit bízni 1-2 órára, ha elvannak a lakásban, pl. játszóra nem tudnák vinni, mert nem érnék utol, úgyhogy tőle annyi segítséget kapunk, hogy hétvégente + néha hétközben is 1x-1x főz - Szüleim pedig 200 km-re, dolgoznak mind2en) szeretném, ha Timi már közösségbe járna, mire terhes leszek, mert nekem könnyebb lenne, ha nem nekem kéne egész nap lekötni és 2 hányás közt játszótérre vinni, arról nem is beszélve, ha esetleg baj van és kórházba kell feküdni, a Férjem rengeteget dólgozik, nem tudna szabira jönni, egész napra pedig nem zárhatom be a gyereket a nagyikkal, viszont az allergiája miatt egyelőre a bölcsi kilőve + most nem is tudnám még lelkileg sem beadni, úgyhogy majd 3,5 évesen megy oviba, viszont akkor meg lehet jó lenne még kivárni 1 évet, hogy mennyire lesz beteges, hogy ne nekem terhesen és ne egy újszülöttnek hozzon haza mindenféle ovibacit
Tömören ennyi ... De szerintem a fő ok még az, hogy nincs meg még ÚJRA A VÁGY, ha az megvan, akkor gondolom a többi praktikus ellenérv is kicsit átrendeződik. Én most egyébként még maximálisan kiélem magam Timivel, tényleg nem is vágyom arra, hogy megosszam a figyelmemet közte és egy új jövevény közt.
A mi lenne, ha 2 lenne, az arra vonatkozott, hogy ikrek lenneének a következők? Muszáj lenne kibírni, azért ez nem olyan, hogy nem bírom, aztán az egyiket bent hagyom a kórházban!
Vhogy megoldanánk, vehetnénk új lakást, keresnénk vmi. segítséget (bébiszittyó, takarítónő, társalkodónő nekem
) és betankolnék jó adag nyugtatóval!