Nagyon köszönöm mindenkinek az aggódó hozzászólásokat! Rettentően jól esik.
(Ti látatlanul is jobban aggódtok értem, mint a párom úgy hogy látta azt a hatalmas tátongó sebet.)
Jelenetem az ujjam már szebb. Volt egy pici szinteltolódás az összeforradásban, de levettem a a kötést és így szabad levegőn összehúzta magát a seb. Azaz még mindig húzza...Az egyetlen ami aggaszt, hogy egy kis vékony csíkban az ujjam oldalán zsibbad, gondolom (még) nem állt helyre a vérkeringés. Ha holnapra sem javul, akkor azt mindenképpen látnia kell orvosnak. Nem szeretném hogy elhaljon vagy valami. Brrr.
annus:
Először is szeretnék kelemes kikapcsolódást kívánni nektek Sopronban! Érezzétek jól magatokat.
Jaaaa, és az uradnak igaza van, ennyi jár nektek, hogy az állomástól taxival menjetek.
A sóbarlang az a llégutaidnak jó, szóval azt bátran próbáld ki. Az uszodánál meg arra kell figyelni, hogy mennyire tiszta a vize, és hogy ne végezz olyan mozdulatokat, amitől úgy érzed hogy víz kerülhet fel a hüvelyedbe. Ha csak bemész picit úszni de nem erőlködsz akkor nem gond. Ezt a dokim mondta. De azt is mondta hogy ha nagyon félek vagy nem tudom biztosan hogy tiszta e a hely ahová menni akarok akkor lehet kapni fertőtlenítő kúppot, vagyis olyat hogy nem engedi be a bacikat.
ÓÓÓÓ. Megyek így sorba, és közben jegyzetelgetek. Annus nagyon szép Izabel. Milyen jól látszik még így is minden.
zdori: a te sztorid sem semmi, nagyon bátor voltál.
fabri:
Szuperek a szerzeményeid!!
Lehet állapotosan is masszíroztatni, csak arra kell figyelni hogy olyan valaki masszírozzon aki ért hozzá (mármint a kismama masszázshoz), mert vannak állítólag olyan nyomópontok amik méhösszehúzódást okozhatnak. Bár ezek főleg a kézfejen és a talpon vannak. Hason fekve viszont NEM szabad. A szakirodalom azt mondja hogy erre akkor van lehetőség ha olyan masszázságya van az illetőnek, ami lukas a hasnak úgy int ahogy az arc helyén szokott lenni. Én jó ideje keresem már hogy hová szeretnék menni kismama masszázsra, de ilyen ággyal rendelkező masszőrt még nem talltam.
Én ide fogok menni (fél éves gyűjtő és szelektáló mnkám árán döntöttem úgy hogy benne meg tudok bízni:
http://www.amm-terapeuta.shp.hu/hpc/web ... -terapeuta
mozza:
Lehet hogy tudnom kéne már hogy mivel foglalkozol de nem tudom, így most megkérdezem, te rendezvényszervező vagy?
Hogy van az ujjad?
Utánaolvastam ennek a HippNatalnak más fórumokon, és elég megosztott volt arról a vélemény, hogy milyen íze van??!! Én az ízekre olyan érzékeny vagyok mostanság, hogy ki tudja meg tudnám-e inni.
Folyt.köv.