Melish: Amikor be akrták vezetni a tandíjat Magyarországon, akkor nálunk is ez volt, pl. azt mondtak, hogy 60.000 forint lesz egy félév az egyetemeken , fősulikon. De ez az egész egy kib.sz.tt nagy kamu volt már bocsánat, mert mivel tesóm felvételizik, és egy van pár közeli tanár ismerősön pl. a Pázmány Info Karján, mondták, hogy náluk egy félév 260.000 lett volna. Szóval eza a 60.000 egy nagy kamu volt. Még jó, hogy nem szavazták meg, bár én nem szertnék poitizálni, mert midnenkinek szíves joga hogy dönt a politikai kérdésekben.
Az orvosit én is csak azért nem tduom elvégezni, mert egy rohadt félév 1.500.000.
Egyébként meg tényleg, csaka miliomosok gyerekei fognak tudni tanulni, ha vmi hasonló szart bevezetnek nálunk is...ne adj Isten!
Egyébként mega az orvos pálya és a jogi is nulla manapság, hacsak a szülők rá nem hagyományozzák a csemetére a praxist.
Vicces! Néha a szülők sem jól döntenek. Nézzétek végzena jogot, egy rohadt szavam nem lehet, mert szüleim közalkalmazottként támogatják, elvégre az ő ötletük volt, vagy ezt tanulom vagy semmit. Mindegy lesz egy diplomám, és a nyakmban 1.500.000 diákhitellel végzek, Párom szintén jogász, aki a büdös életben nem solgozott jogászként, mert felszolgálókán 30.000-40.000 el többet keres.űJa, képzeljétek új munka van kilátásban neki Juhééé!!!!
Szóval bocs, ha hosszú voltam, de lehet egy szakmával ma már tényleg többre lehetne menni. Mondjuk én szívesen tanítanék is jogot, vagy bioetikát, ezzel foglalkozom bővebben.
Adiadi: Ezt nektek kell érezni, mondjuk az már tuti, hogy legalább van két drága pici lányod. Adj időt a párodnak, tényleg sokat stresszelnek a pasik manapság, és vhol meg lehet éretni őket, mert elég nagy afelelősség a nyakukban. Hm, sztem hamar meggonsolja magát.
Lyly:
nick nevem:Nyuszifül16
kersztnevem:Linda
életkor:24
szüli:1984.04.06.
névnap:febr.13.
Budapest