Új privát üzeneted érkezett!

Mókica,
péntekre mennek már most a drukkok! :D

Lucuzs,
látom, bejött neked ez a bringa! :P
Egyébként kb hány kilótól kelene megszabadulnod?
Szerintem én megveszem ezt a jógát, kipróbálom, hátha bejön! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

hány kilótól kéne megszabadulnom? :oops:
nos, jelenleg 63 kg vagyok
a testömegindex-kalkulátor szerint az ideális testsúly nekem 49.5 kg, de már 60 kg alatt a normál indexűek közé tartozom, bár ez a tartomány vagy 13 kg nálam (47-60), de azthiszem egyáltalán nem mindegy melyik határhoz közelítek :)
Tehát a lényeg, 8 kg-val már elégedett lennék. De egyenlőre nem tudom teljes erővel nyomni, sem a mozgást, sem a diétát :(

szerintem is próbálgasd magad, keresd meg mi fekszik neked, lehet, hogy tényleg a jóga be fog jönni :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Hát, azt hiszem holnap reggel, munka után bemegyek a Médiába, megnézem, hátha megvan nekik ez a dvd.
Neten utánanéztem, ott megvan, de ha megrendelem, 1000ft a postaköltség! :shock: Drágább, mint a dvd! :twisted:

Lucuzs,
az a 8kg nem is olyan sok! Ügyi leszel, és hamar lemegy. Nekem kb.15 kg-ot kellene fogynom, de 10-el már nagyon meg lennék elégedve!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Jól látom?
50.cn? Mensi sehol?
Metet mióta is szeded?
Péd most volt, igaz?
Tesztelni mikor fogsz? :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

igen, cn 50
mensi sehol, de most nem is örülnék neki :)
pénteken a uhu érett tüszőt mutatott, úgyhogy a hétvégén rágyúrtunk a párommal :)
hát, nem tudom hogy kiszabadult-e, de reménykedem, ma már 0.1 fokot emelkedett a hőm, remélem ez még folytatódik :)
most csináltam egy ovu-tesztet az negatív, ha lehet most hinnam neki, akkor már túl vagyunk az ovuláción (szombat-vasárnap volt plusszos)

metet még nem kaptam, mert a vizsgálatok még nagyon az elején tartanak, de remélem az eredmények láttán az orvos felírja

az orvos azt mondta a jövő hét végén már teszteljek, ha addig nem jön meg, mert ha pozitív lenne, akkor ad progeszteront

azt hiszem több kérdésed nem volt :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

te csinálsz mostanában ovutesztet? nálad is közeledik a pé
jól emlékszem, hogy írtad, hogy eddig nem jött be neked, de talán met mellett már mutat valamit

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Igen, szerintem holnap csinálok!
Bár érezni semmit nem érzek, úgyhogy nem tudom!
De reménykedek benne, hogy talán most mutat majd valamit, mert ahhoz képest, hogy mindig pozitív volt met előtt, most 1hete negatívat teszteltem!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

és a cervix váladékodat szoktad figyelni?
nekem elég jókat mutat

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

PG mikroszkóppal gondolod?
Mert nekem eddig az sem mutatott semmit! :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

nemnem, hanem a nyújthatóságára, állagára gondolok

hogy a peteérés körül tojásfehérjeszerű, jó nyúlós nyálka ürül a hüvelyből
http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml

szerintem érdemes figyelgetni

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Erre érdemes lesz odafigyelni! :roll:
Köszi!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

van még itt vki?

babszika

Babszi???
Vendég

Babszi, mi újság?mennem kell lassan aludni.Azért még hagyom a gépet picit, aztán lépek.Nem drukk neked :wink: .
Vendég

szia hunci

nem bírok aludni....

de neked jó éjt

babszika

Babszi,
vagy még?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hát, úgy látom már nyugovóra tértél!
Jó pihit!
Vigyázz a kis petécskédre odabent!
Én meg dolgozgatok még pár órát, délután meg összebújok apácskával, mert már nagyon hiányzik! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

hát, inkább csak vagyogatok....

álmos is vagyok, de egyedül nem tudok aludni.
férjem meg még javában dolgozik.... :(

babszika

Úgy sajnállak, pedig most biztos jó lenne összebújni!
Azért valamennyit tudtál pihenni?
Dolgozni mikor mész?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

hát, aludtunk du 4 órát.... :roll:

most nem dolgozom egy darabig.... mondjuk 3 évig :lol:

babszika

Méghogy 3évig!
Még tovább, hiszen jönni kell majd a testvérkéknek is! :lol: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

nem, köszi.
megelégszünk a mostani babásodásal :)

egy babát terveztünk.
szóval, ha többen akarnak jönni, akkor most lesz itt az idő :lol:

babszika

Lehet, hogy lesznek is páran! :wink: :lol: :lol:
Jönnek majd, ne aggódj!
Na, most már megyek, jó pihenést, alucikázz egy kicsit!
Reggel meg jön már apuka, összebújhattok majd egy kicsit!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

megyek én is és remélem, h már most úton van haza férjecske

jó éjt!

babszika

Babszikám ma sem drukk :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mókica: drukk péntekre!

Babszika: sok pihi, nem hajnalig fórumozás, vigyázz nagyon magadra! Tudom, hogy nehéz várni, de pihizz és a halk drukkok mennek!!!

26-án doki bácsihoz megyek, alíg várom!

Üdv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Sziasztok!

Micsoda forgalom volt itt este! :)

Meli: a dvd-t nagyon sok helyen láttam már. Tesco, Interspar, Auchan....szóval mindenhol,ahol vanak ezek az akciós 990 Ft-os DVD-k. Ott van közöttük. Én azért szeretem,mert nem mindig van kedvem annyira mozzogni,hogy lihegjek és fojjon rólam a víz. ;) A jógát azért szeretem,mert nem arról szól,hogy ugra-bugra és közben torna,hanem arról,hogy felveszel egy testhelyzetet,amiben feszülnek az izmaid és egy ideig megtartod. Érzed,hogy mjd szétszakad a tested úgy feszül,de jó! :) Persze van,amikor meg kifejezetten az ugra-bugrára van szükségen,akkor jöhet a sífutó. :D

Lucuzs: Én mindehhez a kilóhoz hány cm magas vagy? Mit is írtál,mikor kell visszamenni a dokihoz?

Babszi: nagyon nagyon izgulok veled együtt!!!!! :) :) Én érzem,hogy minden rb.lesz!!!!!! :)

Aisha: 26-án már igencsak ciklus vége felé fogsz járni! Doki előtt teszt? ;)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Szia Napvirág!

155 cm vagyok :oops:, ezért rengeteg a 63 kg.

Dokihoz akkor megyek ha megjön a mensi, hogy 3.napra adjon beutalót hormonprofilos vérvételre, meg egyben a terhelésest is megcsináljuk. Ha meg nem jön meg, akkor tesztelek és ha pozitív, akkor ad progeszteront, én ennek a verziónak jobban örülnék. :)

Egyenlőre még azt sem tudom eldönteni, hogy volt-e ovulációm...
Akartam hőgörbét beszúrni, de sajna nem megy.

Veled mi van? Teszt lesz?[/img]

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nocciola! Gondolok rád ma! Vérvétel meg uhu, jó kis program! Mikor lesz? Vagy már túl is vagy rajta? Írj, ha tudsz valamit!

Aisha! Tesztelsz már doki előtt? Én biztos nem bírnám hétfőig. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nocciola, drukk mára!! Gyere mesélj majd mi volt!!

Aisha, gyönyörű görbe....

Melinda, Babszika, nem tudtok aludni? Én meg most is álmos vagyok....

Én hőm lent van: 36,2 volt reggel.....Remélem pár nap és feljebb megy....
mókica

babszi gondolok rád! tudod kiskincs is :wink: legyünk példa előttetek!

Mókica nem clostizol most? Hőt mérni nem spontán ciklusban csak idegtépésre jó.
Vendég

Kincs!
olyan soxor eszembe jutottatok tegnap! :wink:
szted az normális, h ma is érzem az ehész bal oldalamat úgy mint tegnap? jobban mondva a méhem közepéig görcsölget
mert a jobb oldalamon csak a "beragadt" tüszőcskémet érzem.

mindenkinek köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

móki!
a Zuram nélkül nem megy még az alvás sem.... :oops:
bezzeg mikor 1/2 2 fele hazaért.... rádöltem a mellkasára és azonnal aludtam :roll:

babszika

Lucuzs: Én 159 cm vagyok! :P Tavaly ősszel 59 kilóról indultam. Kerültem a cukros kaját, üdítőt, heti 2x jóga és heti 2x sífutás. Ennyitől lement 6 kg 3 hónap alatt. Szóval kitartás! Ha nem diétázol,csak odafigyelsz mit eszel és mozogsz meglesz az eredmény! :) Tesztelni még nagyon korai nekem,majd a sárga csík után,ha nem lesz mensi.

Mókica: még egy pár napig tartsd lenn,aztán küld fel azt a hőt! ;)

Babszika: Nekem ezért van az ágyon egy nagyobbacska plüss,amit tőle kaptam. Ha nincs ott velem ahhoz bújok hozzá, és akkor könnyebben megy az elalvás.....egész addig,amíg meg nem jön,mert akkor felébredek :?

KépKép

Kép
napvirág

Lucuzs, Mókica,
köszi a drukkot :D

Hát, a reggeli vérvételen túl vagyok, de eredményt most kora du. kapok, amikor visszamegyek UH-ra. Mivel a pecsételés erősödött és a derekam is fáj, nekem olyan érzésem van, h. ez most megint nem lesz teljesen rendben. Bocsi a pesszimizmusért, de így érzem.
Csak azt nem értem, h. 4-7 nappal a nem várt előtt miért barnázik, és miért akar megjönni?????

Ezen kívül elvagyok, egy "kis" ideje gondolkodunk már a lakáscserén, a projektet az elmúlt héten újraizzítottuk, erre tegnap láttunk egy olyan kecót - a másodikat, amit mostanság megnéztünk-, amibe férjem is, én is total beleszerelmesedtünk. :D
Tegnap voltunk színházban is, szuper volt a darab, de mindketten a lakást vizualizáltuk :roll: :D :D :D :D
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola!

Akkor még továbbra is mennek a drukkok! Szerencsére már nem kell sokáig várnod, délután az uh már tiszta vizet önt a pohárba... :)

A lakásprojekt mindig jó móka, én is nagyon szeretem, meg jó is ha az embernek van amivel szívesen foglalkozik. Nálunk a legdepisebb időszakomban jött meg a régóta várt új autó. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Munkahelyrol irok, igy nincs ekezet, bocsi.

Babszika, pihi pihi!

Lucuzs: azt tervezem ha nincs vasarnapig piri, akkor hetfon reggel tesztelek.

Mokica: a hod igen lement, na most kell raugrani Apara!!!!

nocciola: eredemenyt majd ird meg!

na en megyek, mert eves utan elkapott a hanyinger...jobb lesz pihizni kicsit.

Udv.
Aisha

Üdv.
Aisha
aisha

Babszi, igen természetes a kis görcsölgetés.
Egy picikét azért "megpiszkáltak"
Beragadt tüsződ milyen nagy? Az is repedhet :wink:
Milyen és mennyi szurit kaptál?
Vendég

nocciola: Mikor mész az eredményekért? Már nagyon izgulok! Jelentkezz,amint tudsz valamit! :)

aisha: Hűűű,nálad már tesztelés jön a hétvégén? Akkor már nemsoká én is sorra kerülök! :shock:

7kincs: tök jó,hogy itt vagy és tanácsokat tudsz mondani Babszinak! :) Bár nem tudom,hogy milyen előzmények után sikerült nálatok a baba,de ahogy látom hasonló cipőben jártok! Tök jó,hogy van előtte egy pozitív példa, aki minden aggodalmat eloszlat! :)

KépKép

Kép
napvirág

Kincs, igen clostys hónap ez nekem, de a dokim ciklus végén szokta ilyenkor is kérni a hőjelntést.... :wink:

Aisha, ráugrok.... Már csak azért is, mert holnaptól nem szabad pár napig... :D

Nocciola????

Babszika, pihizz ezerrel!!!!!!!!!!
mókica

Mókica: Miért nem szabad holnaptól?

KépKép

Kép
napvirág

Kincs!
napi 1 merional volt, 2amp. choragon repinek
tegnap nem nézte a doki a beragadtat
de pénteken a bal oldali 13mm, a jobb 19mm volt.... és a kisebbik repedt meg! :shock: :roll:

csajok!
pihenek ígérem!
bár, túlzásba nem viszem
dugdosom az utrot és nem erőltetem meg magam.

napvirág!
látod, ezért szeretem ezt a fórumot!
mindig van vki, aki szól vmi kedveset, okosat és segít....

babszika

Lányok,
köszi a drukkokat, már itthon vagyok, elég letörten :cry:
Szóval félig meddig megjött napközben a piri, a reggeli vérvétel eredményeképpen bHcg:4,8 (5-től biokémiai terhesség), de a progim menhetetlenül alacsony, vmi. 2,x. Múltkor ilyenkor a bhcg csak 3,1 volt, de a progim legalább 35 körül (és arra is adtak pótlást). Szóval nagyon gáz.
Asszem lassan megpróbálkozom vmelyik progi-emelő csodateával. A pé., ovu, megtermékenyülés nálunk ok, de a kevés progi miatt nem tud beágyazódni.

Most jól becsokiztam elkeseredésemben.

Aisha,
hányinger????? Jól hangzik :D :D :D Izgatottam várjuk majd a teszted eredményét, ez ígéretes.

Lucuzs,
Én tegnap este már fejben berendeztem az egész házat, pedig még nem is döntöttük el fixen a vételt. Tényleg nincs közöttetek vki., aki Bp-n a külső 2.kerben (2/A) lakik és bejár Pestre? Ez a kecó ugyanis ott van, és érdekelne milyen a napi bejutás...
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola!

Sajnálom, hogy nem kaptál jó híreket! :(
És uh-on is voltál?

Én a ciklus második felében palástfű teázok, és remélem hogy segít.
Végülis az első terhességem is 3 hónap cickafark-palástfű kúra után jött össze, majd 2 év próbálkozás után.

Amúgy a neten ezt találtam róla:
A palástfü segíti a méhnyálkahártya felépülését a medence vérellátásának serkentése által és ezzel pozitívan támogatja a beágyazódást. Ezen kívül hatásosan alkalmazható PMS ellen is, azon az úton is, hogy palástfü teába áztatott törölközöt teszünk a feszülöen fájó cicikre. Különösen alakalmas túlsúllyal küszködök (mint PCOS-ban szenvedök) ciklusának szabályozására.
Ha sárgatest elégtelenségben szenvedsz, azaz a ciklusod második fele rövidebb 12 napnál, akkor a palástfü ezt is megnyújthatja ezzel is javítva az esélyeidet a babásodásra.

Tea formájában fogyasztható a ciklus második felében a tüszörepedéstöl a mensig napi 2-3 csészével.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Napvirág, azért hogy tüszőrepedésemre páromnak sok, erős katonája legyen. De remélem nem tart sokáig a tilalom. :) szúrkál a fészkem, szerintem szépem növekszik a petécském...

Nocciola, nyugi lesz ez jobb is.... Csoki miatt ejnye-bejnye!!! Remélem azért étcsoki volt.... Cickafark teát, palástfűteát próbáltad már?
mókica

nocciola!
sajnálom a rossz híreket!

Aisha!
szurkolok mint ááááááállat!!!! :wink:

babszika

Nocciola,
sajnálom a dolgot! :cry: Most mi következik nálatok? Következő ciklusban closty?

Aisha,
hányinger? :shock: Hát, talán van valaki a dologban! :wink: De ezt csak halkan mondom! :D

Hát, én vizsgáltam a hüvelyváladékomat, és (nem tudom pontosan, hogy ez olyan-e) úgy vélem olyan tojáshéj színű volt és nyúlos. Az LH tesztem meg pozitív!
De ezen kívül semmi.Se szurka, se görcsök!
Nem tudom mi lehet ez! :shock:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Móki,
tudom, tudom, h. a csoki nem tesz jót az IR-nek, de a lelkemnek most annyira kellett. Tán 1 nap nem a világ... :oops:
Remélem gyorsan "letudom" a mensi nehéz részét, aztán hétvégétől már sportolok, az már nagyon hiányzik!

Lucuzs, Mókica

Palástfüvet hol, milyen formában vesztek? Cickafarkot már próbáltam, felfázás(gyanú) esetén iszogattam 1-2 hétig. Pl. most is, de önmagában ezek szerint nem segített. Hogy kell beosztani, cickafarkot és a palástfüvet is a pé. után kell inni v. pé-ig cickafark utána palástfű?

Előre is köszi.
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola!

habár nem engem kérdeztél, de a palástot akár gyógyszertárban, vagy gyógynövényes boltban is megveheted.
palástot pé után kell.

Mel!
tojáshéj???? :shock: :shock:
itt van kép róla: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml

babszika

Meli,

simán lehet, h. még csak most lesz a pé-d (úgyhogy hajrá!!! :D ), nekem már előtte 1-2 nappal tojásfehérje szerű volt, csak utána jött a szuri, de az se szokott mindig. Sokan meg sem érzik...

Most és november végén volt 2 clostis ciklusom, az első vetéléssel végződött, ez meg korai mensis "vetéléssel", így most a dokim azt javasolta, h. tartsunk 1 hónap terápiás szünetet, amivel abszolút egyetértek. Megvárunk egy mensit, megnézzük hogy most hogy alakul a spontán ciklus, de közben lehet élesben próbálkozni. Ja, és persze szedem a metet megállás nélkül, és újra sportolhatok!!! Ki tart velem? :D

Mókica,
de a túl sok pihi sem jó a kiskatonáknak, nem? Akkor belustulnak. :D Doki mit mondott? Én úgy hallottam, h. a 2 naponkénti összebújás az ideális.
nocciola
Budapest II. kerület

Babszika,

köszi a választ :D
Ebben a pihenős ciklusban ki is próbálom, amúgy nem akartam volna bekavarni a closti mellé.
nocciola
Budapest II. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?