hello lányok!
Csak most jöttem haza a munkából...még mindig a munkatársaim fele göthös, remélem, nem kapok el semmit. Ilyenkor bánom, hogy nem itthon vagyok táppénzen.
Igyekeztem visszaolvasni
Piroska
tök szépek vagytok az esküvői képeken!!
Nyaralásra gondoltunk, de szerintem max. Balaton, ill. a közelben kirándulgatni. Nem hiszem, hogy az utolsó hónapban megkockáztatjuk, hogy messzebb menjünk kocsival. tavasszal még jó lenne, de szabim nincs a tanév végéig.
Aztán meg majd a babával állandóan utazgatni fogunk!
Egyébként én meg inkább pörgetném az időt, főleg ezt a kritikus elejét a bb-várásnak...
Mimi12
a gombás-sonkás (császárszalonnával csináltam) spagi ötletét utólag is kössz, mind egy szálig befaltuk.
ma káposztát csinálok, most rotyog.. már csak vacsi lesz belőle
Flake
az előző terhességemnél uez volt, de nem volt gond, csak azt mondta a doki, hogy idővel feljebb megy a méhlepény, és ha együttlét után véreznék, akkor szóljak... Inkább nem voltunk együtt, csak nagyon ritkán.
Mónika
Üdv közöttünk. mi szeptemberben veszítettük el a 21hetes babánkat... úgyhgoy hasonló a helyzet. De babona ide-oda, én írok inkább, minthogy itthon rágjam magam...
Sissi
nagyon drukk, hogy ne kelljen inzulin, azért az nem egy leányálom.
Irdab
minden oké lesz, csak pihenj, pihenj és ne erőltesd meg magad!
cscsi
nekem majd csak két hét múlva lesz könyvecském, a köv uh után tervezem, ha minden oké lesz!
Csajok! ma ki is volt uh-n!!!
Kitty
lemaradt a beszámolód! NEhogy már Te is eltűnj!!
anna