Kataa! Igen, Vilka lány
Hová fogtok költözni? Nagyon sok építkezés van most tényleg, igaz, hogy alig lehet tőlük közlekedni, mégis örülök, mret sokat javít majd a környéken minden szempontból
A rendelőből csak a mi dokinkat ismerem (illetve még kettőnél jártam már egy vmilyen jánosnál meg egy teréznél - azok mindketten ellenszenvesek voltak) A mienk (Böhm Júlia) is csak fenntartásokkal ajánlható - bár én megszerettem. Elég idős, elég vaskalapos (vagy legalábbis annak mutatja magát), elég sok antibiotikumot ír, elvileg szopipárti, de gyakorlatilag nem nagyon ért hozzá - na, ez most csupa rossz volt róla. Eleinte nagyon ellenszenves is volt
Hogy jót is mondjak róla: nagyon jó diagnoszta, nagyon lelkiismeretes, nagyon tisztességes (nem kér pénzt, de mindig kijön, mi pedig sokszor hívtuk, főleg Árminhoz az első évben - mindig nagyon rendesen ellátta a gyerekeket, pedig nem szoktunk neki fizetni csak évente egyszer, karácsonykor adtunk neki pénzt) Mindent el is mond, hogy mit miért ír, mi a gond - ha kérdezed. Ha nem, akkor nem. Az antibiotikumait én nem szoktam beadni
, sőt, ki sem váltom többnyire - de ezt már az első alkalom után is mondtam neki, hogy nem tartottam szükségesnek. Hát, csodálkozott, de mostanra úgy ír receptet, hogy figyeljem a gyerekeket és ha kell, váltsam ki... azt hiszem, nem szokott hozzá, hogy a betegei vagy azok szülei partnerek - de képes változtatni ezen az elképzelésén. A szopizással is így van valahogy: elvileg kizárólagos szopi 6 hóig, de nekünk Árminnal már 3 hónaposan mondta, hogy azért mellé almalevel elkezdhetünk adni - mondtam, hogy nem. Csodálkozott, de mostanra beletörődött (sőt, csodálatát fejezte ki), hogy mindkét gyerekek kizárólagosan anyatejes volt 6 hónapig, és még mindig szopik mindkettő. Azt hiszem, azt hiszi, hogy én csodabogár vagyok - de elfogad ilyennek és nem próbál agitálni. Csak elég határozottan kell képviselni a saját álláspontomat. Hát, nem tudom, megtetszett-e
Védőnőből már a harmadikat "fogyasztjuk" - eddig ez a leghaladóbb szemléletű, de nem sokat látjuk, mert gondolom, van elég problémás családja, mi pedig akkor is működünk, ha nem látogat gyakran. De bármikor felhívhatom és kedves. De a védőnőt nem lehet választani - a többit hírből sem ismerem.
Philissa! Hát, az is lehet, hogy már elsétáltunk néhányszor egymás mellett
A Lenhossék parkba is megyünk néha, de túl kevés a játék
A lifttelen házért nem irígyellek! Nálunk van ugyan, de sokszor rossz - én olyankor tutira nem tudok kimozdulni, mert a negyediken lakunk...
Nincs halászjutkánk
úgyhogy kalákát hallgattunk ma
Márti