Sziasztok!
Judit!
gratulálunk még egyszer! na és akkor nevek?
Kata!
hogy sikerült a közös bevásárlás? holnap 17 akkor ok?
Katlina!
nincs most
jók a képek, két hete megint folytatom a 15óra utáni no kajálást, éhes is lettem, látván őket!
már Robika sem babás, inkább kisfiús. nőnek no.
ma fényképészünk volt, és mondta Grétinek hogy üljön úgy, mint a nagylányok, simán kertesztbevágta a lábát, az öklét meg az álla alá... mondta is a pasi, na pont erre gondoltam, na most vagy gondolatolvasó a gyerek, vagy lesz nekünk még bajunk....
Leti nem volt ilyen sima ügy kijelentette, hogy nem. aztán nagy nehezen kötélnek állt. csak a kifestett körmét mutogatta, a pózolás nem feküdt neki. kiváncsi vagyok, szegéyn hapsinak mit sikerült kihozni
Betty
grat nővéredéknek is a kislányhoz! ők milyen neveken gondolkodnak? ment privi, majd szóljál, ah jó neked.
Kata, Szilbee!
nálunk nem hanyagolják a kicsiket sem. meg van valamiylen új program, de Misi volt a szülői, így nem jegyezte meg, hyog mivel kísérleteznek éppen. majd holnap megkérdezem
nincs ez a fajta mesefeldolgozás, hallottam már róla, jónak tűnt, de miklóson nincs ilyen, úyg tudom. nálunk sok a kézműveskedés, ragasztás, festés, gipszöntés, decoupage...torna, tánc, és zene furulya, gitár, amit elég sűrűm hallok, látok
Gréti művei rendszeresen kint vannak a faliújságon, és meglepően szépek, kiváncsi vagyok, lassan itt az értékelés, mit mondanak.