Új privát üzeneted érkezett!

Csaba túlvan a műtéten, két öltést kapott, teljesen jól van.

Máté is. A kiértékelés szerint ismét van egy hullám, ami túl magas, s ismét azt mondta a doki, hogy ez se ki nem zárja, se meg nem erősíti az epilepszia gyanúját. Ugyanott vagyunk, mint egy éve... :roll: De a "legjobb" az, hogy beteg a kórházban dolgozó gyermekneurológus, így nincs senki, aki mondani mer valamit, mi is legyen tovább... Meg kell várni, amíg meggyógyul a doktornő :shock: Megáll az eszem!!!

De, s ez a lényeg, Csaba jön haza holnap. Igaz, még két hétig olyan erős gyógyszereket kell szednie, mint az infúzió volt.

Anikó, Te nagyon rendes (házi)asszonyka vagy! Olyan szépen sorakoznak ott az edények! :lol:

Évi, hogy te milyen csini voltál! :lol: :lol: :lol: Látszik, hogy jól érezted magad! Apáról mi hír?

Szilbee, további gyógyulgatást Nektek!

Judit, azért ne akard minden áron azt a magas vérnyomást! :wink: :lol: Hátha Te kimaradsz belőle!

Kata, Nektek is jobbulást!

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Szami!
örülök, hyog Csabával minden rendben s már jöhet is haza!

magánúton nem lehet másvalakit a vizsgálati papírokkal felkeresni? vagy meddig lesz beteg a dokinő, kivárható az idő?

hát annyira nem ragaszkodnék én sem a magasvérnyomáshoz! :lol: eddig nem nagyon volt gond vele....

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit, fogalmam sincs. :roll: De most azt találtam ki, hogy ha végre a kezemben lesz a papír, felhívom a Bethesdát, s elmesélem, mi a helyzet. Anno itt voltunk Mátéval. A magánúttal az a gond, hogy az nem hivatalos, tájékoztatást meg a dokitól is kaptunk.

Lányok hogy vannak? Sikerült már jelmezt venni?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Köszi az érdeklődést, egyelőre nem tudom mi lesz apával... Tegnap elküldték laborba (főként cukor miatt), ma 10-re megy az eredményért. Aztán gyorsan sikerült az SZTK-ban egy EKG-ra mennie. Azt mondták időpontot kell kérni, de EKG-t soron kívül megcsinálnak. Az szerencsére rendben van. Vett egy vérnyomás mérőt, a boltban kipróbálták, még mindig 150 felett volt. Itthon délután 140, este megint 150 felett...
Kapott vérnyomáscsökkentőt, most majd megy a többi eredményért.

Igazából azt mondták a melóhelyen, hogy várnak rá, mehet 1-2 hét múlva is, megkapott minden oktató anyagot. Csak én nem tudom, hogy el merjem-e engedni... Azért a magas vérnyomás nem játék, nem kellene pár hétig inkább nézni, hogy mi újság? És hát külföldön lesz, egyedül, kamionban.... ő menni akar, mert mi a fene munkát találna itthon... és erre a cégre vár november óta.... szóval nem is tudom :?

Szami, örülök, hogy Csaba jól viselte a műtétet... a gyermekneurológus doki esete viszont nagyon bosszantó. Ha most kiderülne, hogy epilepszia, akkor kapna rá valamit? Vagy már kapott? Áhh, de utálom én ezt a magyar egészségügyet :evil:

BBJ, hát nálunk is akadnak örökletes dolgok. A párom anyukájának magas a vérnyomása és cukros is lett időközben. Nálunk anyunak magas már évtizedek óta. Apunak, nekem eddig alacsony volt, de most már az apué is ugradozik rendesen felfelé... Nekem tegnap 100/65 volt :?

Ja, kis felsőhöz volt még egy mell alatt megkötős kis hosszúujjú felső, és mindösszesen 2.000 Ft volt a kettő egy kínaiban :wink:

Jaj, és köszönöm a dicséreteket :oops:

Anikó, de kis ügyi vagy! Na, ez az ami nekem sosem ment.... Csongi bébikaján nőtt fel...

Olga, ez az itatási mód tényleg elég érdekes... hát közben jól lakik a folyadékkal, nem ? Én is mindig evés után kínáltam meg.

Évi és
Kép
csongianya

Anikó!
Én sem főztem soha külön Balázsnak. Ő is bébikaján nőtt fel. :oops: Nagyon ügyes vagy!

Hát ezen az itatási-etetési szokáson teljesen ki vagyok akadva én is! Egyszer már kérdeztem tőle, hogy miért így csinálja, de valahogy nem ragadt meg, meg igazából szerintem nem is tudta megmondani. De most komolyan, képzeljétek már magatok elé, rendesen megkínozzák azt a gyereket, ahogy nyomják a szájába a cumisüveget! Nagyon rossz látni!

Kata! Járvány van a babák körébe! Tesóm is tegnap hívott, hogy Norbika nem nagyon akar szopizni, az ő melle meg majd széttdurran. Mondtam neki a fekve szoptatást, azt mondja nekik az sem jött be. Mondta a védőnőnek, az meg azt mondta, hogy biztos jön a gyerek foga! :shock:

Nekem alacsony a vérnyomásom, persze nem vészesen. Évi! Várjuk a további híreket a férjed eredményeiről!

Szami! Ma már biztos nem jösz, de örülök, hogy Csaba jobban van! Írtad, hogy két hétig szed erős gyógyszert még, gondolom addig kényszerpihi neki.

Olga

Kép
juhaszolga

Most csak ennyi:

Olga: a fekve szopi sajnos csak egyszer jött be, amikor írtam.... már másodjára úgy is ordított... de tegnap egész nap nagyon szépen nyugodtan szopizott ülve szoptatva... hát igazából arra jöttem rá, hogy türelemmel kell viselni ezt az időszakot ... és beáll magától újra. Most hogy kb. 4 óránként szopik újra, most megint nyugodtabb. Mond a tesódnak, hogy türelem, tornaterem :lol: Kitartás neki! Én is gondoltam amúgy a fogra..., de még semmi.

Menünk corázni (2 gyerekkel... izgi lesz, még nem voltam velük így egyedül boltban) pampers pelenka van ákciósan :lol:

Kép

Kép
szolkata

Sziasztok!

Újra van gépünk. Sajna a másikat nem lehetett megjavítani, újat kellett venni.

Köszi az érdeklődést apáról. Jól van, tegnap volt kontrollon, nincs újabb kő. Nyáron kell visszamennie, sokat kell innia és vigyázni a tejtermékekkel, tojással.

Délután megpróbálok visszaolvasni.

Niki

Kép
Kép
csni

Alud mind a két gyerekem :lol: ez is csoda ... fél óra alatt lenyomtam őket :lol:

Na, dobjuk már fel a topic hangulatát!!! Aki itt van, most írjon!!!

Niki: akinek egyszer volt veseköve, annak utána spec. diéta szükséges, hogy ne alakuljon ki élete végéig? Vagy csak egy kis ideig van rá szükség?

Bbj: ment a megrendelő mélben :lol:

Anikó: nagyon ügyi vagy, hogy ennyi mindent elkészítettél előre!!! Én is főzőcskéztem anno Bencének jellemzően, szerintem nagyon gyorsan el lehet készíteni nekik a kaját. Persze kapott azért bébiételt is.

Balwin Judit, Dorka: gömbölyödős kép? valami új? Szabi/AnnaLucus bébi bölcsis lesz, ha megszületik Ketteske vagy marad otthon veletek oviig?

Szilbee: Ti hogy vagytok? Nálatok az oviban milyen foglalkozások vannak? Például meséket dolgoznak fel? Bencééknél 2 hetente egy mesét dolgoznak fel, megfestik a jellemző állatot, volt sógyurma, mondókák, énekek... komolyan mondom, amilyen rossz híreket hallottam korábban áltlánosságban az ovikról... olyan kellemesen csalódom eddig... remélem így is marad.

Egyéb ovikra is kivi lennék... T.miklós, Cegléd is például... erről még nem is volt eszmecsere.

Katlina: milyen szülinapi ajit kaptál? Robika jól van? A leendő házatok alaprajzáról láttunk már képet?
:oops: :roll: nem emléxem....

Évi: még mindig nem... :oops: :oops: :oops: Csongi suli eredményeiről is régen hallottunk... úúúú, most lesz félév... írásos értékelés... izgultok?

Kép

Kép
szolkata

Én vok, de elég fáradt vok...

Kata! Bencének jobbulást!

Évi! Remélem azért ki találtok vmi okosságot. Nem lehet hogy csak a készülék volt rossz? Nem mérték meg neki újra ott helyben a vérnyomását?

Na ennyi... Dávid is akarna! jönni...
szilbee

Jaimee: az jutott eszembe, hogy lassan a jófajta borba is belekóstol a Királylány ... kicsi nem figyeltek oda... :lol:

Betti: vizsgáidnak vége erre a félévre? Bettike jól bírja az ovit? Ő nem beteges?

Andii: ha tudsz írj!

Kati 74, Rami: kicsit össze vagyok keveredve... ki hogy áll/t munkába... és akkor milyen?

Fanna: néha olvasol minket?

Ditke, Bmárti, Virág, Macilaci is volt.... egy kecskeméti Kati...

Kép

Kép
szolkata

Ja... Kata! Én semmi ilyesmiről nem tudok, hogy feldolgoznának vmit. Leginkább én foglalkoztatom itthon Leventét. Ma is hajót ragasztottunk. Ő vágta hozzá a formákat, és tanítottam közben ragasztóval bánni... Vhogy a nagyobbakkal többet foglalkoznak mint a két kicsivel (ezért mondjuk elég pipa vok). De jövőre majd másként lesz.

Dév esmét támad...
szilbee

Kitten: bocsi... :lol: Te is írj ám... aktualitások...?

Szilbee: jövőre mi lesz? Levente alszik?

Kép

Kép
szolkata

Jövőre teljes kiscsoport lesz, addigra kirepülnek a nagyok!
szilbee

Szilbee: gyűjtő munka sincs nálatok? Nálunk két hetente a meséhez kapcsolódóan ki si van írva mit, de mi is kreatívan kigondolhatjuk, hogy mit viszünk be... (mindent visszaadnak)

Kép

Kép
szolkata

Nincs semmi ilyesmi. De írtam már miért...

Igen! Levente alszik.
szilbee

Szilbee: de ez olyan szemtelenség, hogy a nagyok miatt a vegyes csoportban a kicsikkel nem foglalkoznak ... szerintem...

Kép

Kép
szolkata

Küldtem privit.
szilbee

válasz ment

Kép

Kép
szolkata

Én is vagyok félszemmel!

Kata: Jófajta borba már én is nagyon belekóstálnék.
jaimee1

Egyébként felfedeztétek már, hogy az nlc-n is van egy szolnoki kismamások topic?! Nem régi, de aktív.

Kép

Kép
szolkata

Jaimee: nem iszol? én szoktam egy-egy kortyot... meg forralt bort... :lol: Néha egy kis krémlikőrt...

Kép

Kép
szolkata

Kata: nekem egy egy korty kevés. :shock: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops: :oops:
Úgyhogy inkább nem iszom.

Anikó: nosztalgiát hoztál rám, enyém fagyasztóból már kiürültek az illllyen és ehhez hasonló bébiételes dobozkák.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.21 15:21-kor.
jaimee1

..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2009.01.21 15:21-kor.
jaimee1

Jaimee: mikor mentek /voltatok a szemésznél?

Kép

Kép
szolkata

Kata: Majd 28-án megyünk. Kíváncsi leszek....

Szami: Hazatért már a ház ura?
jaimee1

sziasztok!!

BBJ! nem küldted az ötleted a naciról meg a méreteket sem:-)

Kata!

Igen vége a vizsgáknak hál istennek de nem sokára kezdődik a suli, a héten kiosztom a kérdőívemet, jövőhéten megyek anyagot gyűjteni. aztán meg már suli is!

Szami!

remélem most már minden rendben lesz!

Évi!
hát elhiszem hogy aggódsz de lehet hogy a szervezete már megszokta azt a magas vérnyomást, mert nálunk Gabinak is 140-160 szokott lenni s tök jól érzi magát azon húzza fel mikor mondom hogy szedjen már gyógyszert(mert írt ki a doki) de ő nem mert nincs semmi baja.......jah persze....hiszsi ezt ő ......

apropó Férfiak!
Páromnak van valami a gyomrámmal...hétfőn volt gyomortkrézésen mert sűrűn fájt neki a gyomra........nyelőcsőve már fel van marodva egy kicsit meg gyulladás is van neki vettek mintát is, és gyomor tükrözés nem időpontos!!!!!!
vizsont a hasi UH az igen oda 11 ére kapott időpontot...
hát meg vannakk áldva a férfiaink.....sajnos!!!!!

Bettike nek szeret még mindig oviba járni ráadásul nem is akar fel kelni reggelente mindig mondják délutános műszak!!!!
Szerencsére még nem beteg de ha jön ez az influenza járvány tuti az lesz persze pont addigra mire elkezdődik a suli. Hát ez van ilyen az én szerencsém

De most megyek

szép napot s jobbulást puszika

Kép
kbernadett

Betti! Ilyen fiatalon gyomorbaj? Hol? Mit dolgozik párod, hogy idejekorán ilyen bántalmai vannak?

Bor... Hát én is megiszom az esti 2 decimet, alkalmanként (heti 2-3 alkalom), de csak szopi után!!! mikor tuti nem kell szoptatni 4 órán át. Bár én nem csak az íze végett, hanem az antiszeptikus hatása miatt is.
szilbee

Áve.

Micsudi csetelés folyt itten :wink:

Most csak magunkról :oops:

Voltunk tennap 4D-s uh-on, de Pöttöm nagyon szégyenlős, akárcsak a nővére volt anno...alig láttunk belőle valamit :| De a "lényeget" a szonográfus hölgy azonnal kiszúrta :wink: Szal kukis pocaklakóm van - kisfiúnk lesz :D Legalábbis biztosra lett mondva :) És kisebb a szentem, kb. másfél héttel... valszeg tényleg ezért volt olyan alacsony az afp-m.
Csak egy széljegyzet: ennyit az anyai megérzéseimről (ugye kislányt éreztem), meg a kínai fogamzásnaptárról is - egyik gyerkőcünknél sem jött be :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Hjaigen, pocakfotó... hááááát, az diccse - még :oops: :oops: :oops: Lucival sem fotóztattam túl sokat a pockát...most meg direktes kép nem készült :oops: De pótolom.

Dorka, ha még nem döntöttétek el, hogy hová mentek 4D-re, tudom ajánlani azt a helyet is, ahol tegnap voltunk :) www.4dultrahang.com 10.000.- dvd-vel együtt (plusz saját vhs-re is felveszik, ha viszel) és adnak egy ajándék fekete-fehér fotót. De lehet kérni CD-re írt színes képeket 1.500-ért. Jah, és írásos szakvéleményt is adnak (ez kb. annyi, amit nekem a dokim szokott a leletemre írni).
Noh, ennyi vót a reklám...

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin gratulálok!

Tesóméknél lányt mondtak, de ez még nem bizti....

szilbee én meg nem szeretem a bort, sőt.... meg sem nagyon bírom inni meg a pezsgőt se azt meg végképp nem....

hát decemberben itthon volt mert nem fizetett neki 3 hónapig a főnöke azt ott hagyta most a GLS-nél van rakja a dobozokat állandó éjszakás.....egyébként előzőleg hálózat karbantartó volt.

jah s ma lesz az első éjszakánk Bettikével kettesben.....senki nem lesz itthon mindenki dolgozik....

Kép
kbernadett

Balwin Judit: De jó! Gratula a kukishoz!

Megint nem tudok visszaolvasni. Nagyon fáradt vagyok. Zoli Sopronban, majd csak holnap jön.

Jó éjt!

Niki

Kép
Kép
csni

Szami!
Örölük,hogy minden rendeben zajlott a férjednél!
Máté,gondolom most jól van,mondjuk ez a kiértékelés dolog-hát ez a magyar egészségügy!

Évi!
Apánál mi újság?Gondolom csak idegeges volt,ezért lehetett magasabb a vérnyomása!

BalwinJudit!
KISFIÚ-ez olyan jóóóóóóóóóóóó,apa mit szól a kukachoz????? :wink:
És akkor itt Tóth csinálta a 4d-t?????????

Kata!
Ház képeket már elég rég felraktam de majd kerítek róla és akkor elküldöm neked!!
:wink:
Bevásárlás bizti érdekes lesz!
Bence sem ment sokáig oviba :(

Erika!
Köszöntést köszönöm,nektek meg gratula az új Popifoghoz :wink:

Anikó!
Micsoda rendes háziasszonyka vagy te! :wink: Nálunk elég vegyes etetés volt volt amikor kotyvasztottam,volt amikor vettem,főleg a halas paradicsomos kaja,amit a gyerekem imád,nekem meg kavarog a gyomrom tőle :wink:

Betti!
És kapott valamit a párod a gyomrára?
Én már nagyon régóta szenvedek sav dolgokkal,nyelőcsőbe visszajövő savmaradék a hivatalos neve :oops:

Szilvi!
Dév jobban van már?
Borocska-nyam-nyam-de apa nem szereti én meg egyedül :(

Dorka?????
Nagyon rég írtál!

judit!
csajok?aranyköpések?

Rólunk:
Kukac helyrejött,igaz ha meglátja a krémet már síkít,az utána levő reakcióból szűrtem le hogy már nem fáj,meg már nem is piros
Dumál a gyerek észnélkül-elnevezte magát kisiobinak-és akár mit csinál mindíg elé teszi-zabálni való

Kép

Kép
katlina

És a megigért képek Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
katlina

Sziasztok!

Judit!
gratulálunk még egyszer! na és akkor nevek?

Kata!
hogy sikerült a közös bevásárlás? holnap 17 akkor ok?

Katlina!
nincs most

jók a képek, két hete megint folytatom a 15óra utáni no kajálást, éhes is lettem, látván őket!

már Robika sem babás, inkább kisfiús. nőnek no.

:lol: ma fényképészünk volt, és mondta Grétinek hogy üljön úgy, mint a nagylányok, simán kertesztbevágta a lábát, az öklét meg az álla alá... mondta is a pasi, na pont erre gondoltam, na most vagy gondolatolvasó a gyerek, vagy lesz nekünk még bajunk....

Leti nem volt ilyen sima ügy kijelentette, hogy nem. aztán nagy nehezen kötélnek állt. csak a kifestett körmét mutogatta, a pózolás nem feküdt neki. kiváncsi vagyok, szegéyn hapsinak mit sikerült kihozni

Betty
grat nővéredéknek is a kislányhoz! ők milyen neveken gondolkodnak? ment privi, majd szóljál, ah jó neked.

Kata, Szilbee!
nálunk nem hanyagolják a kicsiket sem. meg van valamiylen új program, de Misi volt a szülői, így nem jegyezte meg, hyog mivel kísérleteznek éppen. majd holnap megkérdezem
nincs ez a fajta mesefeldolgozás, hallottam már róla, jónak tűnt, de miklóson nincs ilyen, úyg tudom. nálunk sok a kézműveskedés, ragasztás, festés, gipszöntés, decoupage...torna, tánc, és zene furulya, gitár, amit elég sűrűm hallok, látok
Gréti művei rendszeresen kint vannak a faliújságon, és meglepően szépek, kiváncsi vagyok, lassan itt az értékelés, mit mondanak.

Judit,
Kép
Kép
bbj

balwin Judit! Isten hozott a kisfiús anyukák között! :lol: Mit szóltatok hozzá? Nevek? Ha jól emlékszem régi magyaros neveken gondolkodtatok.

Mi is nagyon kislányt vártunk (szintén kínai naptár, anyai megérzés, stb...), aztán mikor Zobokinál láttuk, hogy egy "paszuly" figyel a monitoron... Nekem egy percig tartott a "csalódás", apának egy napig. De nem adnám mostmár egy kislányért sem a kis tökösünket! :lol:

Itt a Jósikában is projekt módszerrel dolgoznak (csak úgy látszik ez Szilbee-éknél nem igazán jön vissza a nagyok miatt), itt is két hétig dolgoznak fel egy mesét, és akkor minden ahoz kapcsolódik (környezet, matek, vizuális, tesi, ének). De van olyan hely is, ahol egy hónapig is tart egy projekt.
Nem tudom Szilbee emlékszel-e, hogy ép tavaly ősszel írtam, hogy minden a sündisznókhoz kapcsolódott a Csibéknél: mese, vers (Fésűs Éva: Sündisznócska), gyurmából-fogpiszkálókból csináltunk sünit, sütőtök-hurkapálca volt az anyasüni, stb...

Dorka!!! Veletek mi újság? Nem jellemző rád ez a nagy hallgatás!

Tegnap voltunk babóval fodrásznál! Ez volt neki az első! Olyan nagyfiús lett! Meg sokkal pufibb lett így az arca. 8)

Betty! Ez az állandó éjszakázás nem hangzik túl jól. Tetszik Gabinak, vagy keres új munkahelyet? Reméljük a gyomrával meg semmi komoly baj nem lesz.

Szilbee! Én nem gondoltam, hogy te borozós vagy! :shock: Én is szeretem, de nagyon-nagyon ritkán iszom. Bár már szopizás terén kezdünk oda eljutni, hogy van, hogy másfél napig nem kéreszkedik rá! Bár pont most este igen, meg éjszaka, meg reggel... :roll: A szilveszteri pezsgő nekem is itt figyel felbontva a hűtőben...

Jaimee! Rékával mentek szemészhez? Én már megint átugrottam valamit...

Olga

Kép
juhaszolga

Olga! Ez úgy hangzik, mintha veszettül alkoholizálnék... :lol: :lol: pedig nem... Pl. amikor a fiúk betegek, olyankor véletlenül se. És mint mondottam, csak olyankor ha 1000% hogy nincs szopi se üügyeletre rohanás.
szilbee

Balwin! De jó már hogy tudjátok a nemét! :D Na és ha jól emléxem párod is fiút szeretett volna, ugye?

Katlina! Pár napja nincs kruppos tünet :) , csak takony. :(
szilbee

Sziasztok!

Hát nem a vérnyomás mérő volt rossz.... iszonyatos magas lett a férjem koleszterinszintje, és a húgysav. Kapott ezekre is gyógyszereket, diétáznia kell, jövő hét kontroll labor. De menni akar dolgozni.
Mondjuk most méregeti folyamatosan a vérnyomását, 120-140 közötti értékek vannak, úgyhogy úgy néz ki, stabilizálódik a gyógyszertől.
Ja, és letiltottam a jó kis hazai füstölt szalonnáról, kolbászról... :wink:

Betti, a párod gyomorégése sem egy jó jel... éjszakázás, pakolás, gondolom ingázás... a fene enné meg, hogy ilyen nehéz munkát találni, és hogy az alapvető megélhetésért is ennyit kell küzdeni! :evil:

Olga, képek a nagyfiús frizuráról? Az ovi nálunk is így működött. Vagy mese, vagy éppen évszak, ünnep köré építették be a heti-kétheti foglalkozásokat. Mesével, verssel, rajzal, kézműveskedéssel. De azt el kell mondanom, hogy a kicsiknek nem volt kötelező semmi, és mindig csak nekik való könnyű "feladatokat" kaptak.

Balwin, kishapsitok lesz :lol: Az jó, vegyes lesz a család, nem lesz nőuralom :wink: Apa mit reagált?

Szami, mi újság nálatok? Párod hazament? Jobban van?

Niki, majd gyere azért, ha lesz egy szuszanásnyi időd!

Katlina, de szépek vagytok! És a torták nagyon jól néznek ki! Nekem kicsit hosszúkásak a képeitek, miért?

Kata, nem baj, hagyd is, rászántam magam, hogy megmutatom most már dokinak....

Évi és
Kép
csongianya

Évi!
Rossz a kicsinyítés,de nagyobbat meg nem akartam :oops:

Kép

Kép
katlina

Ahoj.

Köszönnyüka gratukat :)

Szilbee, igen, Apa kisfiút szeretett volna :) Én gondolkodtam kislányban. És furcsa is volt, mert azt hittem, hogy ha kiderül, hogy kisfiú, akkor majd még emésztenem kell a dolgot...de esküszöm, annyira örültem, amikor a szonográfus kimondta :D
Örülök, hogy Dávidnak már nincs kruppos köhögése!

Katlina, nem T.Z. csinálta. Azt elfelejtettem írni, hogy pöstön voltunk :oops: Szépek vagytok! És szemtelenül fiatalok :wink:

A neveket már írtam, igen :wink: Hunor Attila. De kicsit elbizonytalanodtam... Apának viszont egyre jobban tetszik... Illetve tetszik nekem is, csak mindig az van bennem, hogy egy kicsi gyereknek hogy áll a Hunor... becézni se nagyon lehet. Monnyuk ez mindegy is, mert az Attilát használnánk :)

Szami, párod biztosan örül, hogy újra otthon van :) Továbbiak?
Máté azóta is jól van? Defasza, hogy 1 szem gyermekneurológus van csak :? Vészhelyzetben micsinálnak?... Merhogy senki nem mer hivatalosan megnyilvánulni...

Évi, dietetikushoz is elküldék a férjedet? (a diéta miatt) Noh, legalább a vérnyomása kezd helyrerázódni!
Asztmeg nem is írtam, hogy milyen csini voltál :oops: :)

Jaimee, a szemészetet én sem értettem... Asszem megint kihagytam pár nap blogolvasást :oops:

Judit
Kép

Kép
balwin

Balwin!
Az egyik isminkenek Hunor a kisfiuk,de ők úgy akarták hogy senki nem becézze-nálam most a Vencel a nyerő
Pöst-az jó akkor jól elértettem :oops:

Szilbee!
Legalább javulgat,gondolom még nem látod az alagút végét-agyis ilyenkor én nem szoktam

Olga!
Mi "régóta"fodrászhoz járunk,és mindíg olyan kispasis lesz utána

Apának ellpoták a cuccait tegnap,vagyis nem mindet de a jobbakat és értékesebbeket igen :twisted: a dolgozóink hibálya volt és még ők háborognak hogy ki kell nekik fizetni :twisted:
A legolcsóbb gép 30,a legdrágább 70-80ezer,és még az volt a szerncsénk hogy bérel a Hiltitől is gépet és az nem volt ott,na ha azt elvitték volna akkor fizethettünk volna pár száz ezret :twisted: így a kár 200ezer körül van.
Most NagyRobi meg KisRobi Szolnokon vannak és pótolják a hiányzó felszerelést,mert így nem tudnak dolgozni-enyit a megtakarításról :twisted:

Kép

Kép
katlina

Hali!

Balwin: De jóóó, hogy tudjátok tutira a nemét! :P :P
A Hunort Huninak szokták becézni. Bár az meg majdnem Hunci.

Katlina: Nagyon szépek vagytok!

Szilvi: nekem nem hangzott úgy. Sajnos nálunk este KEZDŐDNEK a szopik, úgyhogy talán reggel ihatnék egy kis bort, de a fene se' kívánja akkor. :lol: :lol: Mi mindig este borocskáztunk.

Olga: Kérünk képet a kispasiról. Biztos készült, ha az első volt.

Évi: Legalább kiderült, mielőtt komolyabb gubanc lett volna belőle. A magas vérnyomás nagyon alattomos. :? :?

Betty: Ha nem sértődsz meg, a bort ritkán szeretik olyan fiatalkák, mint te. :wink: A te korodban én sem szerettem, most meg csorog a nyálam a kedvenc fajtáim után. NNNNa jó, van aki később sem fanyalodik rá...

BBJ: 15 óra után semmi kaja? :shock: :shock: És mikor fekszel le? Tényleg seeemmmmmmit nem eszel? Ápdét 1-et sem?

Szemészet: a másik fórumba írtam, hogy 28-án megyünk vizsgálatra, az 1 éves ellenőrzésre. Panaszunk nincs szerencsére.
jaimee1

Katlina! Az igazság az hogy volt ennél ezerszer rosszabb is. Örülök, hogy most csak ennyivel megúsztuk. Levente még ugyan itthon, orrdugulás nem szünt még meg és naponta Dávidnak is kell 2 alkalommal szívni az orrát... de ez semmi ahhoz képest mikor váltva naphosszat 10 percenként porszívóztam valamelyik orrát, láza csillapítotam, gyógyszert róbáltam betuszkolni a szervezetükbe, és még magamat is kúráltam... főztem közben az ebédet, takarítottam, altattam, szoptattam stb. stb. .. éjszaka, meg próbáltam őket visszaaltatni egy egy fuldoklós köhögés után.
Sz'al ez most ahhoz képest, hávájdizsinafény. 8)

Basszus! A r...dt anyjukat... (elnézést) És ki lophatta el??? vagy hogy?
szilbee

Jól van na, akkor csak nem van pejoratív értelme... Persze Olgáról eszembe se jutott, hogy azt az értelmezést gondolná. Értettem én, csak úgy csináltam, mintha... Azért is volt ott a két lol :wink:
Valszeg nálam onnan jön ez a dolog, hogy tatám elég "borozós" volt! míg a doki és mamám le nem állította róla. :roll:
szilbee

Szép estét!

Reggel tök sokat írtam... csak elszállt :twisted: aztán a kedvem is...

Nagyon nem volt ma sem termés :?

Balwin Judit: gratula a kispasihoz... nagyon tudtok! :wink: Szép neve lesz.

Katlina: tudod, ha maradna a tortákból... :wink: Nagyfiú már Robika nagyon! Én is sokszor azon agyalok, hogy ha tőlünk ellopnának valamit, én belehalnék. Nem azért küzdünk, hogy más egy pillanat alatt tönkre tegye, elvigye.. és aztán soha többé ne legyen meg... az elkövető se. Borzasztó.

A bevásárlás jelentem jól sikerült, minden várakozásomon felül teljesítettünk. Marci alig aludt tegnap, így este 9-től reggel 6-ig nyomta... jól be is van kavarva a nappali szopija ma... :?

Bbj: apa megkóstolta a mézeket... változatlanul a selyemfű a kedvence :lol: De teába finomak lesznek a másik kettő is :lol: Gréti mindig ilyen komoly nő? Vagy csak most egy kicsit illetődött volt? Majd tegyél profi fotós képeket fel!

Jaimee: hát igen, ilyen idősen, mint Betti, én is a viszki-kólát, vodka-narancsot szerettem

Szilbee: az isten sem mossa már le rólad, hogy alkesz vagy :lol: Én is este szoktam iddogálni, esti szopi után. Jók az új vonalzók!

Évi: ezer bocsi :oops: :oops: :oops:

Olga: kép?

Én délután hirtelen felindulásból lenyírtam B. haját. Hát nem lett tökéletes, de elmegy. Nem látszik rajta, hogy barkács munka, csak ha valaki tüzetesebben megnézi.

Hát szegény férjek.... jobbulást Mindannyiuknak!!! Nem könnyű nekik... munkahelyen teljesíteni, megtartani, családot fenntartani, férjnek és apának lenni... Biztosan elég nagy stressz...

Kép

Kép
szolkata

Anikó: hová tűntél? Te ennél kicsit többet vagy...

dolog van

Kép

Kép
szolkata

sziasztok,

vagyunk mi is, csak totál elhavazva, így bevallom, hogy nem nagyon olvastam vissza.... :oops: :oops:

Szabi túlvan a második prevenáron, az első utcai földrevágós hisztin (ma... sárba..pocsolyába... :? ), a bőr garnitúra tollal összerajzolásán, és a plázás játszóházon. Zanzásítva ennyi... amúgy tök jól van, semmi betegség, kopp-kopp!!!

Judit, én úgy örülök, hogy kisfiatok lesz!!! Frankó lesz naon!!!! :)
MI nem akarunk Pestre menni, majd itt, Tóth Z. rendelőjében megyünk 4D-sre, oylan 3 hét múlva.

Betegeknek, stresszes, túlhajott apukáknak jobbulást!!!!!

Katlina, még nem is kívántam boldog szülinapot!!!!! :oops: Szóval:
BOLDOG SZÜLIANPOT NEKED ÉS APÁNAK IS!!!

Kép
Kép
dorkáék

Plázás játszóházat mi is ma próbáltuk. Hát isteni jól érezték magukat a fiúk! :lol: Nem is értem eddig miért nem próbáltuk.

Brendonban sikerült venni egy akciós téli sínadrágot. Óccsónak számít ott, de még így is drággállom, viszont a kínaisak majd szét esetek ugyanennyiért... így majd jövőre eladom a teszveszen, majdnem annyiért amennyiért most vettem, lévén hogy brendon.

Dávid természetesen mindenkit elbűvölt... őt meg a mini terepjáró bűvölte el. :lol: Akár hova tettem le, vhogy mindig tudta milyen irányban leli a négykerekűt... férfiből van, no. :lol:

Kata! Képet!!!

Anikó! Tényleg nagyon el van veszve... :(

Na meg még egy páran... :(
szilbee

Sziasztok!

CSak egy gyors bekukkra van időm!

Megint egy gépünk van és mivel apa múlt csütörtökön eltörte a lábát,most naphosszat filmezik a gépen és szombat óta még most tudtam ideülni pár percre.
Gabó is betaknyosodott hétfőre,most nem bölcsizünk,majd hétfőn mehetünk megint.

Beteg gyerkőcöknek és férjeknek mielőbbi gyógyulást,amint tudok jövök sűrűbben!

Kép
pné rami81

Sziasztok! énis csak gyors bekukk

Rami!
jobbulsát a férjednek, ezt hoyg sikerült így?

komolyan mondom, kezdek félni... most már lassan Misi is sorra kerül valamivel

Katlina!
hoyg száradna le a keze! hoygan történt?

Kata!
Gréti általában ilyen, mint a vakbélgyuszi.

Jaimee!
semmit, csak vizet, kiv csütörtök a pékséges szépséges cuccoknak nem tudok ellent állni úgy hogy ma ünnepnap volt
és éjfél előtt ritka hyog elalszom, oylan 10-11 óra a kritikus, akkor nagyon éhes vagyok, meg az 5 óra.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?