Új privát üzeneted érkezett!

Kata, írtam mailt! (Soká jössz megint?)
- Adrien
sadrien

mármint Gy.-re
Kép
- A.
sadrien

Csajok, a gyerkőcöm rákattant a tejpépekre! Ha vkinek kell Milupás, szóljon!

KovKata! Odaértek már a pontok???

Süti
süti

Szia Süti, nekem nagyon jól jönne! A profilod alapján az én lurkóm majd' két héttel vénebb a tiédnél, de 1-2 kivétellel (pl. tejmentes gabonapehely) mi csak gyógyszertári Milupás dolgokat ehetünk, azoknak a vonalkódja meg nem játszik, így nagyon örülnénk neki!
E-mail-címem a profilomban van.
Előre is köszönöm!!
- Adrien
sadrien

Adrien,
Oké, úgy jó, ha gyűjtöm egy darabig és úgy küldöm?
Süti
süti

Lányok, eddig csak Kata007 pontjai jöttek meg!
Kata
kovkata

Süti!
Persze! Kép
És köszönjük!!!
- Adrien
sadrien

(kov)Kata! Mennyi nestlé kódod hiányzik még a fürdőköpenyekhez a csajsziknak?
- Adrien
sadrien

KovKata!
Reggel írtam neked ide, de most küldtem egy mail-t is.
Holnap postázom a pontokat (15 p)
phaedraa

Adrien, ma adtam fel a pontokat Neked!
Mindenkinek köszönöm a nestlé pontokat! Ha megjönnek a köpenyek teszek fel ide egy fotót róla.
Kata
kovkata

Szia Kata! Megkaptam őket, köszönjük szépen!
- Adrien
sadrien

Sziasztok!
Én új vagyok itt, de nagyon szuperek vagytok tájékoztatás ügyben!
Én is gyűjtöm a nestlé pontokat, mert a kisfiam Beba 2. tápszert iszik.
Liberó akció van mától a DM üzleteiben: 2 óriás csomag Liberóhoz ajándékba adnak egy Baba-mama torna videókazettát, mindez 5999 Ft-ba kerül.
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

SOS!
Utánanéztem az eltett dolgaimnak, nekem csk a nagy Pampers Total Care embléma van meg a Jumbo csomagról.Szerintetek azt el fogják fogadni??
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!

Valaki nem tudja véletlenül, hogy a maci figurát érdemes-e gyűjteni a pampers zacsiról? Én elkezdtem gyűjteni régebben, mert azt hittem, hogy itt is ezt kell majd beküldeni, mint a liberónál a kis babát. Erre most meg kiderül, hogy kell szinte az egész zacsi.
Vajon minek rakják rá akkor a macikat?

Ági
Névtelen

KovKata!
Megkaptad a pontokat???
phaedraa

SziasztokKép

A liberós akciónál mindegy, hogy melyikről küldöm be a babafigurát? vagy itt is számít a méret? Most vettem észre, hogy színben különböznek egymástól és én a newbornosokat küldtem be, mert abból volt a legtöbb.

Ági
Névtelen

Mire lehet beküldeni a liberós babafigurát?
Légyszi írjatok már vmi infót róla!

Kép
Kép
zsuzsimano

A liberós figurákat akkor tudod beküldeni, ha tagja vagy a libero klubnak.
Amikor a baba x (2, 5, 8 talán) hónapos, küldenek ki kérdőívet és ha azt ivsszaküldöd és mellékeled a megadott számú babafigurát, akkor küldik meg a játékokat.
- Adrien
sadrien

Ági: mindegy, milyen szín.

zsuzsimanó: szerintem nem fogadják el, kell gyakorlatilag az egész oldal. Kép
És hogy a liberót mire lehet bekküldeni... azt a kiküldött borítékban írják. Mi nem vagyunk libero-klubbosok, mert már "túl nagy" a fiam (értsd: több, mint 8 hós), így nem tudom, éppen milyen aktuális játékot adnak.
Ha emlékeztetsz (akár mailben, v. itt, de akkor legyen türelmed, mert nem mindennap jövök fel netre, van, amikor csak letöltöm a leveleket), akkor liberós elérhetőséget is megadhatok.

- ADrien
sadrien

Adrienn!
Hát mi akkor pláne, hogy öregek vagyunk, mert már Kristóf 17 hónapos. Viszont küldd már el légyszi azt, hogy mikre lehet beváltani, mert sok kisemberes cimkém van, a barátnőm meg 2 hete szült, hátha neki elfogadnák!
Köszi előre is, azért még lehet, hogy írok neked e-mailt!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

"így nem tudom, éppen milyen aktuális játékot adnak."
sadrien

Zsuzsimanó!

A liberónál most teknőst adnak, ha valaki a kérdőívvel együtt 5 babaemblémát visszaküld. Nem tudom, hogy kérdőív nélkül elfogadják-e. A barátnőd is fog majd biztos kapni tőlük ajándék pelust, meg kérdőívet, ha nagyobb lesz a baba.
Szia
Ági
agica76

Kép
sadrien

Köszi tájékoztatást, visszaolvasva találtam egy címet, ahol csatlakozni lehet a Libero babaklubhoz. Remélem visszajeleznek, és mi is beszállhatunk a játékba, mert ugye, ha olyan pelust veszünk, és lenne mit beküldeni, akkor miért ne??
Az eredményről tájékozatlak majd benneteket!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsimano!
Légyszi feltétlenül írd meg mire jutottál velük! Nekünk is van egy jó pár Libero bélyegünk, de sajnos a 21 hónapunkkal túlkorosnak számítunk úgy látom.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Lányok, nem akarlak elkesetíteni benneteket, de már én is beszéltem liberós ügyfélszolgálatossal, de negatív volt a válasz Kép
- Adrien
sadrien

Akkor azt kellene megtudni, hogy egy babának hány ajándékot lehet kérni. Mert ugye kisbabás ismerőse biztosan van mindenkinek. Legfeljebb ők küldenék be a bélyegeket.
Úgy sem működne????

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Holnap mindenképpen utánaérdeklődöm, és az eredményekkel jelentkezem. Speciel nekem csak frissen született, vagy Kristóffal egyidős gyerekismerőseink vannak. Kép
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Jaj, az nagyon jó lenne! Hátha...
sadrien

Kedves Sadrien és Kata007!
Ma felhívtem a Liberó babaklubot. Tényleg aranyos volt a hölgy. És az is igaz, hogy a mi gyerekeink ide már öregek! Csak 8 hónapos korig fogadnak el ide jelentkezést. Arra a kérdésre, hogy akkor most mi mit tehetünk, a következő volt a válasz: pontosakat sajnos ő sem tud, de mivel októberben volt utoljára országos akció, várható, hogy nemsokára ismét lesz. Azt még nem tudja, hogy mit kell gyűjteni és mire lehet beváltani, de ha szeretnénk értesítést kapni, akkor egy e-mailben regisztráltassuk magunkat. Feltétlenül le kell írni a baba nevét, korát, mi nevünket, lakcímünket.
Hát ennyi, ja és a címet itt olvastam az archívban: edina.kovacs@sca tovább sajnos elfelejtettem, de mindjárt utánanézek.

Kép
Kép
zsuzsimano

Kép
Kép
zsuzsimano

Írtam ide az előbb... Hova lett?
Később visszajövök és ha nincs még itt, bepötyögöm mégegyszer...

Kép
Kép
zsuzsimano

MEGVAN!!! Kép Kép Kép

Kép
Kép
zsuzsimano

Zsuzsimanó!
Köszi!Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kép
A.
sadrien

Sziasztok!

Én irtam a múlthéten a kérdéses emailcimre, ma kaptam választ. Köszönték a jelentkezést és azt igérték hogy az első csomagot a baba háromhónapos korában kapjuk meg, vagyis kb két hét múlva.
Lehet hogy majd kérek tőletek segitséget, mert mivel igen kezdő mami voltam, vagyok, lazán kidobáltam a zacsikat, mondván minek. Igy csak most kezdem majd gyűjteni, és nem tom még mit kell majd produkálni, de majd akkor irom az infokat.

A nestlénél mit kell lányok gyűjteni?

ÁgiKép

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Ági: a vonalkódokat kell a nestlénél gyűjteni, minden másról, pl pelusos zacsiról én leszedek mindent, ami mozdítható.De látod, a pampersesek kiszúrnak az emberrel, nekik az egész zacsi kell...

Kép
Kép
zsuzsimano

Lányok! A babaszobán már gyűjtik a Mildi nyuszikat! Tudtok erről valamit?
Kata
kovkata

Megint??
Én nem hallottam róla, de az eddigi akcióikban nem vettünk részt. Olyanokba vágok bele, amikbe garantált ajándékokat adnak.
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Sandrien!

Na akkor mit kell kivágni a Milupás cuccokról?

Süti
süti

Sadrien, bocs az elírásért, nem tudok ma írni! Kép
süti

Süti,
;-) a kódok kellenek róluk. (de azt ráírnád, hogy melyik kód milyen cuccosról származik? légyszi)

Mildi-nyuszi: állítólag 5db nyuszi egy család, de nekem még nem állt össze a kép, mert ami nekünk itthon van, az mind egyforma. Ha okosabb leszek, írok, ígérem.

(Kov)Kata, ha a fürdőköpenyek megjönnek, írsz, ugye? Kép Kíváncsi vagyok, milyen, - kép alapján a katalógusukból nekem is az tetszene. (Bár Manó nem nagyon termeli a nestlét...)

- Adrien
sadrien

Ma mi is kaptunk e-mailt a Liberósoktól.Regisztráltak minket is, mostmár csak az új nyereményjátékokra kell várnunk...
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Sziasztok!
Még nem jöttek meg a köpenyek, már kezdek aggódni.
Kata
kovkata

Kép Pedig időközben én is elkezdtem gyűjteni rá - gőzerővel.
sadrien

Na, a liberónak ősszel küldtem esőköpenyért kis figurákat. Semmit nem kaptam...
rjuli

Rjuli
a liberos esőkabátokból asszem csak az első 10000 beküldőnek küldtek, lehet, hogy emiatt nem jutott Nektek. Mi szerencsére megkaptuk, de kb. 2 éves lesz a gyerkőc, mire belenő Kép

Andi
psandi

Juli!
Írj a liberónak. Mi sem kaptunk esőkabit, írtam nekik, hogy mi van, megnézték, a babafigurák beérkeztek. Kiderült, hogy kiküldték, de a posta visszavette azzal, hogy nem vettük át. (????????????????????) Újra elküldték, ezúttal ajánlva. Megkaptuk.
Viszont más dologban meg nem írtak vissza, szóval passzolom, hogy most akkor megbízhatóak-e vagy sem...
sadrien

Kovkata!
Nekem egy héttel több mint egy hónap volt az átfutása a köpenynek, már én is aggódtam...
Úgyhogy nyugi, türelem köpenyt terem Kép
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano

Hát, lehet, hogy limitált darab volt csak. Pedig direkt figyeltem erre, mert, ha csak az első akárhánynak küldenek, akkor sosem foglalkozom az ilyen akciókkal. Na, mindegy, lehet, hogy szóvá teszem náluk.
rjuli

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?