Sziasztok!
Pingi, Brrrrrrrrr, de rosszul hangzik!
Remélem tényleg nem lesz komolyabb, de ha csúnya, inkább most menj el dokihoz, minél előbb!! Drukkolok!!!!
Tinu, sajnálom, hogy te is elkaptad Tüncitől!
Nálunk is úgy volt, hogy a gyerekek (mindannyain) tök jól átvészelték, én meg már 2 hete szenvedek. Még most is rosszul érzem magam, iszonyúan gyenge vagyok és borzasztóan náthás, csúnyán köhögök, és még a torkom is fáj néha. Legrosszabbul a gyengeséget viselem, úgy érzem sokszor magam, mint, aki nagyon lázas és állni is csak alig tud.
Így kellett ma várnom több mint fél órát (!) a kórház aulájában, a tömegben, ahol még leülni sem lehetett, ellenben tele volt beteg emberekkel.
Amikor kimentem az ajtó elé (ahonnan alig láttam a sorszámot) a cigifüsttől voltam rosszul. Az ájulás előtti utolsó pillanatban kerültem sorra, akkor már beszélni sem tudtam. Az ügyintéző nő zavartan mondta, hogy sajnálja, nem vett észre (pedig több nagy pocakos anyuka is volt), azért nem hívott előre, legközelebb nyugodtan mehetek soronkívül.
Ezek után vette le a szülésznőm a 2 kémcső vért. Azt mondta, hogy nem jó, hogy ilyen régóta betegeskedem, kérjek valami gyógyszert kifele menet a patikában, és immunerősítőt is, mert már így is nagyon legyengült a szervezetem.
A gyógyszertárban csak homeopátiás bogyókat tudtak adni, immunerősítésre pedig C vitamint, na köszi, ezt szedem 2 hete, nem mondhatnám, hogy nagy sikerrel.
Most én is azon izgulok, hogy ha a gyerkőcök, vagy apa hazahozzák az influenzát imi lesz velem és kis Balázzsal???
Egészen odavagyok az aggodalomtól.
Lányok nektek nincs valami ötletetek, esetleg jól bevált háziszerek?
Picihencsó, neked szeretnék írni régóta valamit, de most megint mennem kell Noémi a nadrágomat ráncigálja.
Mindenkinek szép napot, jó egészséget!
évi