Új privát üzeneted érkezett!

MSE, aki bevállalós, kezdje el.
Mivel alig alszunk én nem sokat változtam az elmúlt 5 hónapban.....zombi ezerrel. :D

Tátrás képeket én is dicsérni akartam, csodás hely!

Homeos koktél:
remediás változatban érdemes megvenni, mert abban 1000 golyó van( pici, mert kevesebb cukkert tartalmaz), így 1 évig kitart legalább, Gazdagréten és Óbudán van kp.-i Patika, ott lehet kapni a legtöbb féle bogyeszt, de sok patika beszerzi rendelésre.
A koktél bogyói:
Belladonna 6 v 9 c/ch/ hőemcsire
Phytolacca americana d12 torokfájás, kezdet kezdetén
Pulsatilla pratensis c12 orrdugulás nátha
Strychnos Nux-vomica d12 nátha
A lényeg hogy kis potenciál legyen mind. Mindből 3x5/nap
Kis vízben oldva, fémmel nem érintkezhet....ez gondolom ismert.

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Orsi, megnéztem, bár nekem totál más a zenei ízlésem, de a klipp tetsz. nagyon. A zenei részhez meg abszolút béna vagyok....szóval inkább nem mondok semmit mert nem értek hozzá! :wink:
na, lépek fürdetni....puszka

Tigrincs???

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

nekem még az esküvői....
2002.05.18.
nemtudom milyen minőség de ez van..... Kép Kép

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Kép Kép Kép

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok,

Köszönöm a nyugtatást, nem tudtam, hogy a második Babók később fordulnak. Tünde mindig is fejjel lefelé volt, most meg fura, hogy érzékeny a pocakom teteje... No meg amúgy is más alakú, sok dolgot nem tudok megcsinálni, amit Tünde pocakkal igen, pedig most még kevesebb kiló is vagyok, mint akkor, szóval keresem a határaimat :)

Én is köldökpiercing bár 16 évesen és csak 5-6 évig volt... Tetkót nem tudnék elképzelni.

Rakok fel, de csak MSE kedvéért 2 hetes fotót, sajna azelőttről csak kórházas van, utána meg csak Tündét fotóztuk. Lehet nem voltam fotogén állapotban :wink:
Jó éjt: Dori

Kép 2 hetesen

KépKép

KépKép
snowwhite

Eni,
Kisjankó(fiam, János :roll: ) is vízöntő...bár én nem merítkeztem meg soha az asztrológia hűs vízében, de mindenkinek ilyentet kivánok-szóval biztos jó jegy!

Megint én leszek az ellenzék, de azé ne utáljatok ki:én nem vagyok kibékülve a tetkokkal... na ha ezt leírom, én leszek a fórum begyepesedett kispolgára, de én magamon olyan öncsonkításnak érezném... :oops: :oops:
bár aztán lehet, hogy csak javítana ezen a "tökély testen"...tetováltathatnék köldök környékére néhány hasizmot mondjuk...

Kép
Kép
paklincs

Még annyit akartam, csak terhességi feledékenység, hogy Letykónak mihamarabbi gyógyulást és remélem a bugyi lekerülhet a kontroll után. Tünde és Donát 4D-je meg tényleg nagyon hasonlít, kíváncsi leszek majd, ha kibújik... azért mindenben nem hasonlítanak, de arcban egyenlőre eléggé.

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri,
na ne má! Apa szeme alatt több a karika, pocak meg sehol...ennél én jóval brutálisabbakat szeretnék látni... :roll:

Kép
Kép
paklincs

még a gyedes-táppénzes témára:
remélem nem irok nagy hülyeséget, de úgy emlékszem, hogy Jankónál a fizetésem 70 %-t kaptam táppénznek, és ugyanezt az összeget kaptam, amikor Flórka terhesen megint táppénzt kaptam. Nekem ez több volt, mint a gyed. De mondjuk én olyan süket vagyok ezekhez a dolgokhoz...de így rémlik.

Kép
Kép
paklincs

Dorka,
tőlem is drukk Lettinek!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Memme
Igen én is itt, bár ritkán írok. Olvasni viszont elég sűrűn de sajnos nem minden nap sikerül a gép elé ülnöm. Reggel az 5:45-ös vonattal megyek és van, hogy este 17:45 kor érek haza. Na ilyenkor már nincs se időm se energiám a gép elé ülni. De van, hogy kicsit előbb végzek. Rugalmas munkaidőben dolgozunk, így gyűjtögetem a plusz óráimat és néha el tudok jönni egy kicsit hamarabb.
A névnapi jókívánságot ( szalutálok......stb) köszönöm Neked is!!!!
Dorina egész jól beilleszkedett a oviba és el ne kiabáljam januárba még nem volt beteg :shock: :D
Ősszel mikor elkezdte egy hét ovi egy hét beteg, ment ez decemberig, úgyhogy karácsony előtti héten már nem engedtem oviba, mert tuti összeszedett volna valami bacit karácsonyra. Na azóta nem volt még beteg.

Szép estét!!!

:D

Kép
tikó

Tiko! de jó rólad is hallani, és örülök hogy Dorina beilleszkedett az oviba... és ki viszi? párod? mert elég korán mész, meg későn jössz,,és hogy bírod??

Kép
gablaty

MSE: ezért voltam bátor megkezdeni a sort :wink:

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri, nagyon helyesek vagytok/voltatok a 2hetes fotón. Milyen édes pici manó Tünde. :lol:

Köszi Zsófi, megmondom az illetékesnek, hogy tetszett a videó. a zenét meg...hát nekme sem a kedvenc stílusom ez, de azért tetszik. :wink:

Tenci, jók a képek, szépek voltatok!
snooopy

MSE fogok feltenni csak elő kell keresnem,mert azok a képek cd-n vannak már...de a zilált haj,gyűrött arc stb, az most is megvan :lol: nemcsak 2 hetesen :lol:

Kép
gablaty

MSE, mégsem volt ez olyan rossz ötlet!! :lol: kedvet is kaptam, igaz nekünk sincs pár napos képünk, ez 3 héttel szülés után készült. eléggé megviselt az első 3 hét, ekkor voltam szalonképes először.
Kép
snooopy

ja jók a tetkók! kinek van még?? kérünk képeket is! Reni!!! meg akinek van....

Kép
gablaty

Orsi nagyon szépek vagytok!!!!

Kép
gablaty

Etenci
Várom a privit! Holnap megnézem, most megyek alukálni, ha tudok!

Emese
Tőled ilyen ötleteket vártam. Holnap megpróbálok én is tölteni babósat.

Dorka
Lettinek jobbulást!

Gabi
Állásügyben hogy áll a helyzet?

Jó éjt!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

na akkor mutatnám:
Kép
azé csak a fejem, mert a melyemet épp Flórka gyepálja, a hasam pedig akkora, mintha 7 hónapos terhes lennék, az összhatástól pedig bizti elsötétülne a képernyő...
na, ennél zombibat vki?

Kép
Kép
paklincs

MSE!
NYERTÉL!!!!!!!!!!Kész vagyok Tőled...minden hozzászólásodon megfeszek a röhögéstől :lol: :lol: de azt hiszem ez a mostani szöveg nélkül is meggyőző volt...te nagyon jó fej nősi lehetsz

Köszi mindenkinek a drukkokat :lol:
majd dobok én is szülés utánit, Berkéset, mert Letykósat már láttatok

KépKépKépKép
vdorka3

MSE
Nagyon jó :lol: :lol: :lol: Nem kövez meg senki sztem a tetkó dolog miatt!!! Én sem kövezem meg, akinek nincs :wink:
Ötlet tényleg jó, mmint képek...

Dorka
Lettinek gyógypussz. Szép a tetkód! Képek alapján illik hozzád :wink:

Gabi
Az én farkasom valójában nem mutogatni való :roll: Egy haverom csinálta, aki akkor tanult. Mindenkié tutijó lett, az enyémet kicsit eltolta, de nem zavar, így is szeretem :wink:
Ment privi....

Orsi
Zenével úgy, ahogy te. Nem az én világom, de tetszik :wink: És nagyon igényes!!!!

Jól sejtem, hogy Tigrincs éppen az 5.-en????Nekem gyanús, hogy egész nap nem jelentkezett be :wink:

Eni, Tenci
Nekem is köldök piercing, de én is kivettem Ivánpocak elején, mikor már feszült.

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Nem vagyok az 5-en!!!! Kivárom a soromat és előre engedem, akiket kell!!! :lol: 8) :wink:

Nagy bocsánat Mindenkitől, de most qvára :oops: nem volt kedvem semmit írni!!! :shock: :shock: (de sunyiban azért olvastam! :oops: )

De ha már itt vok....MINDENKI NAGYON GYÖNYÖRŰ AZ ESKÜVŐI KÉPEKEN!!!! Férjek-Feleségek-ruhák-virágcsokrok-kutyák!!! :lol:

Egyébként tegnap sem voltam.......de csak ma tünt fel?!?!? 8) :roll:

Na menek inkább pihizni és nem rontom itt a levegőt!!! :?
Majd összeszedem magam, aztán majd holnap meglátjuk, hogy milyen hangulatban leszek! :shock: :roll:

Jah, holnap reggel menek CTG/UH.....Úgy hogy RENÁTA :!: :lol: holnap reggel télleg leszek az 5-en!!!!

Na jó éjt Mindenkinek!!!! Holnapra "előkeresem" a "jókedvemet"!!! :roll: :twisted:

És tényleg Bocsesz!!!! :? :roll:

Tigrincs
Kép
Kép
Kép
tigrincs76

Adri!
Valamikor DE szeretnék menni. Felétek kanyarodhatunk egy 5 percre, de aztán menünk kell tovább. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Dorka!
tetkó nekem is nagyon tetszik. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz

Írtam privit!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jó reggelt!
Eni???
és a többi pocis???

emano/Andi
KépKép
emano

Adri!
visszaírtam a számom :wink:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Jó reggelt!

A tetkókat én sem csípem annyira, de a hennát. Olyan nekem is volt.
Meg egyszer egy Egyetemi nyári fesztiválon egy 5 napig tartó. Akkor vmi bekattant és egy egész válltól vállig tartót csináltattam a hátamra-nyakamra. Na, az nagyon tetszett, sajna csak papíralapú képen van meg.
Szóval azért mégiscsak vonzottak anno. :lol:

Veronikusz, csak ma frissítettem, köszi a sóoldatot, remélem segít. Majd regéld el, milyen a hatás....akkor talán én is vendégeskedem Érden picit.

Tigrincs, mi történt?
Én soha nem nézem ki mikor írt, szóval nekem tényleg nem tűnt fel az egy napos pihi, csak az, hogy rég nem voltál :oops: De azért el ne tűnj nekem! :wink:

Tenci, fiad tiszta apja!

Még mindig befuthatnak esküvős képek, mert nagyon élvezem, annyira szépek!!!

Zsó

KépKép
KépKép
aprooka

Jóreggelt,

Gabi, köszi szépen. :lol:
és veletek mi újság? munka fronton??

Renáta, köszi h megnézted.

Zsófi, tényleg?? volt ilyen hennád?? nem tudsz vlhol scnennelni? tökre kíváncsi vagyok. :oops: :lol:
Hogy aludtatok??

Tigrincs, gyere mesélj mi a baj?
snooopy

Nincs véletlenül vlkinek tapasztalata CHICCO Key-1 gyereküléssel?? köszi
snooopy

Sziasztok Lányok!

Mi is dögrováson voltunk, lázunk volt, köhögünk, folyik az orrunk, de ma van az első jobb nap.

Látom az esküvői képáradatot, nagyon szép mindenki. Visszaolvasni csak felületesen tudtam, de én is küldök képeket. Ez az esküvőn és egy hetes babával - jó ötlet...

Reni! Akkor most vége a szopinak? És lett új ágy?

Mi nem igazán alszunk éjjel mostanában, persze ezt a betegségnek tudom be. Ma például éjjel fél kettő és negyed öt között ment a műsor, de legalább nekem már nem volt lázam. Szerintem ez az első egy-két év termel egy-két ősz hajszálat... Na mindegy, lényeg, hogy boldogok vagyunk, egészségesek, stb.

Alvásidő alatt próbálok visszaolvasni, de lehet, hogy inkább én is alszom egyet.

Andi
Vendég

Veronikusz
Köszi, hogy ilyen napfényessé tetted nekem a mai borongós napot! Gyönyörűek a lányaid :D :D :D , és te is nagyon csinos vagy! :D :D :D Örülök, hogy találkozhattunk, még ha 5 percre is. :D
Majd keresek neked a férjemről egy képet, az összehasonlítás miatt. :wink:

Vandini
Jobbulást!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Én zöldben voltam, és az egy hetes:

Kép Kép
Vendég

Itt-itt... Tigrincs, nem láttál? Mert én nem is kerestelek titeket. Rád nem emlékeztem, hogy most mész, Tenci meg ugye tegnap volt... :oops: Benedek is velünk volt. Ctg rendben, bár Janka ismét lapít, maradjon is ilyen... :wink: Méhtevékenység vonal is nulla. :lol: Uh ok, vesék érintettsége valóban nulla, de azért kíváncsian várjuk a "fejleményeket" születés után. Én is rendben, nagyon... :)

Zsó, köszi a homeós koktélt, fel is írtam Apának. A hennás válltetkó nagyon tuti lehetett. Majd nekem is...

Tünde, ilyen képeket nem akarok látni Donát születése után. :roll: Kiegyensúlyozott pár, mindketten túlpihentek és egy békés kislány... idilli. :lol:

MSE, nyertél. Én Bene születése után fejlesztettem tökélyre a képszerkesztőkkel való ismerkedésemet... de keresek. Hm.

Tenci, végre láttunk, szép menyasszony voltál te is. Itt mindenki jól nézett ki...
vbea

Nemtom, miért lett ilyen pocsék a képminőség.
Vendég

Tünde helyett Dóri, én kész vagyok!!! :lol: :lol: :lol:
vbea

Eni! Képszerkesztős tanfolyásra akkor mennék Hozzád... :oops:

Hajrá Janka-baba!!!!!!
Vendég

Kép

Kép
vbea

Tudjátok, ez olyan before and after... képszerkesztővel és anélkül... :D

Andi, picasa, nagyon nyerő!!! :wink:
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.15 08:56-kor.
Vendég

Dorka
megjött a csomi!!Nagyon szépen köszönöm/köszönjük(mivel tartozunk??? :oops: )
Balázs rögtön fel akarta venni az egészet :lol:

Eni
hajrá Janka!!!
Benedeken az a kosasas sapi :lol:

Vandini
gyógyúljatok

emano/Andi
KépKép
emano

Lilluska!
vettem sóoldatot :D 10 literes kannával. Nehéz mint a só! :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Adri!
Ne hozzál már zavarba!!! :D mi legalább annyira örültünk, hogy láttunk titeket! Te is nagyon jól nézel ki és hát MATYI!!!! Oh! Kár hogy olyan kis félénk volt. Úgy meggyúrtam volna! :lol: és azok a szempillák!!!! :D:D:D:D:D legközelebb majd kicsit ügyesebben és hosszabbra intézem a találkozót! :wink:

Eni!
De édi! Én emlékszem még erre a sapira!!! Nagyon cuki benne!!!! :D:D:D

Lilluska!
Na jó itt már TALÁN 18-nak is kinézel! :lol: :lol: :lol: Kitől örökölted ezeket a varázslatos szemeket???? :D

Szülés után 1 héttel fotó:
Reggel próbáltam én is keresni, de sajnos lemaradtatok róla. :lol: úgy látszik nem akadt senki, aki le akarta volna fotózni a lokneszi szörnyet :oops: :lol:

MSE!
én ilyen fejet bármikor vágok neked, nem kell szülnöm hozzá :lol: :lol: :lol: (sőt! másmilyet nem is nagyon tudok! :oops: :? :lol: :lol: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Totál ki vagyok bukva, bank beszívatott minket, pedig már alá is írtunk, most próbálunk gondolkodni mit kéne csinálni, megőrülök!

Képek nagyon tutik!!!!! Bocs, hogy nem mindenkit név szerint, este jövök részletesebben úgysem fogok tudni aludni :cry:

Judy!
Jobb napjaitok vannak?

Dorka!
Tetkó állat! Te hol csináltattad? Én is szeretnék!

Martin születése után pont 1héttel kép
Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi!
mi az hogy beszivatott??? lakást/házat akartatok venni???
bank: :twisted: :twisted: :twisted:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Steffi
Bank :twisted: :twisted:
én utálom őket, minket a törlesztőrészlettel szívatnak!!

emano/Andi
KépKép
emano

Há!!!:D :D
Emese, ezt télleg' elég nehéz überelni...

Tetkó: sosem volt, de most kezdek gondolkodni, hogy a pocakomra ráíratok egyet, mondjuk azt, hogy "KÚTVÖLGYI FOREVER"
Elképzelem, ahogy UH-n Doktorbácsi előtt felhúzom a pólóm és elővillan a felirat... :wink:

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!!!
köszi a hiányolást, eléggé depiztem és nem akartam itt rontani a levegőt.
Azért zugolvastam, és így késve, de szeretnék én is boldog boldogat kívánni a szülinapos szépségeknek!!!!!

Most gondoltam elejébe megyek a dolgoknak, így minden reggelt gyógyteával, tornával, rendes (leülős, kipakolós, nyugodt) reggelivel indítok, és mindennap kimegyünk az utcára is. Ma már voltunk (a turiban :lol: ). És eljárogatok esténként.

Az esküvői és párnapos fotók nagyon feldobták a topikot, olyan jó volt nézegetni! Szépek vagytok! És akármilyen karikás a szem, vagy löttyedt a pocak (amit egyébként nem láttam senkin se, de majd mindjárt mutatok én :D ), egy pár hetes baba mellett csak szép lehet az is, nem? :D

SnoopOrsi,
vettem ám a leragasztós technikát, köszi a fotót. Nekiállok én is! (Közben vettünk egy hasonló kockás szőnyeget, és Bogi azt is felhajtogatja és rágja, úgy megszokta már, hogy a pokróc alatt színes szivacs volt... :lol: :? Vagy minden gyerek ezt csinálja?)

Veronikusz,
az nekem kimaradt, bocs, hogy a sóoldatot hogy fogod használni? Készüléket is kell hozzá venni, vagy csak kirakod párologni? Lehet hülye kérdés, de én is vennék, tudom, mennyire jó a sós levegő....szellő.....napsütés.... hmmmm......jaj, a bilibe lóg a kezem... :lol: :lol:
Bevált a borostyánlánc?

Boginak kijött egy foga, nemtom ettől nyűgisebb-e kicsit vagy más baja is van, de a mutatóujja mindig a szájában, és rágcsálja... Béna anyja nem vett neki rágókát, annyira biztos volt benne, hogy egyéves kora előtt nem lesz foga :lol: :lol: semmi jele nem volt ugyanis.
De most felrémlett előttem az éjszakázás nyomorúságos gondolata, így gondoltam tájékozódom: ugye a Dologél a növényi és a Dentinox a lidokainos? Vagy hogy is van ez? Mi vált be még nektek? (Tudom, ez már sokszor volt, de.... :oops: )
És mikortól kell tisztogatni is a fogacskát? Ti hogyan csináljátok, mi vált be? Vegyek szettet a dm-ben?

Pocisok kitartás!!!!!
Vendég

Steffi,
mi van?! Mesélj!! Ti is költöztök vagy mit írtatok alá?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?