Szép napot
Ágicáknak boldog névnapot!
Annácskának és Tami babának boldog felediket!
Ma keveset leszek, mert tan.nélk.nap van a suliban, Liluval krepp-papírt hajtogatunk, BHRG-zünk, és hasonló finomságok...
A spenót már kész, mindjárt ebédelünk!
Ami! Orsi!
Nektek is köszi a felajánlást!
Tényleg, jut eszembe, hogy vettünk Csabinak 2 db valami speckó cumit a MAM helyett, amit nem fogad el. Azt cserébe bárkinek szívesen odaadom, tudjátok, ez is 1X használt
Ma láttam a Reflektorban, hogy ilyet használ Héder Barna kisfia is
Vikim!
Akkor húst kaptok husival, hozzá hússalátát
Feliratot köszi! Megmutiztam nekik, és tetszett ngyon!!!
Titi!
Látod, nem csak Levi az, aki nem tud egyedül elaludni... Orsi Emmája, Áron... És ugye az én kis királyfim is. Tudod, régen nekem is babakocsiban aludt el napközben. Kicsit ddöcögtettem, és úgy. Máshogy nem. Viszont kényelmetlen lett neki a babakocsi, és csak négykézlábazott, dülöngélt benne. Na, és közben sírt, feszengett. Úgyhogy változtatnom kellett. A sírni hagyás nekem sem megy. Nekem a szívem szakad meg, úgy sajnálom. Ezért inkább arra törekedtem, hogy megnyugtassam, és így ellazulv elaludjon. A legújabb módszerem: ölbeveszem ülve. Bal karomon a feje, popója a combomon. Magamhoz ölelem elég szorosan, de nem fájón, cumit a szájába, és picit ringatgatom a lábammal, vlamint simizem a fejét úgy, hogy lefelé az orra felé, és szemein is végigsiklik a tenyerem. Erre mindig becsukja a szemét. Aztán ringatást abbahagyom, majd a simit is, és 1-2 perc után óvatosan leteszem. Össz 5 perc az egész, és nagyon bejött nekünk. Később u.ezt fogom csinálni, de már a kiságyban. Egyelőre ez az első lépés. Ha gondolod, próbáld ki!