Új privát üzeneted érkezett!

Talán mindjárt sikerül visszaolvasnom, de készült ma egy díjnyertes fotó ELiotról. Címe Anyu, plíz, ígérem, hogy jófiú leszek csak ne büntess meg. :)

Kép

KépKép
muffin

Wera! Köszi a felvilágosítást! :D

Patr! Szívesen megcsinálom, csak akkor küldjétek pü-ben a neveket!

Evelin! Nagyon édes ez a gyerek!! És gondolom egyik kezével rázza a másikat! Vikimütyi is ezt kezdte egy pár napja.. :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Evelyn
Ettől szebben-jobban nem is kezdődhetne egy új oldal!!!! :D Tündéri fotó, remekül elcsípett pillanat! :lol:
Vendég

Ja, Patr! Ne viccelj! Én szeretem a meglepiket! Na most alig tudok majd aludni! Francba. Minek árultad el? :lol: :lol: Furdalni fog a kíváncsiság és forgolódni fogok. :lol: :lol:
Olyan aranyos vagy egyébként Köszönöm szépen!!!

sz.andi

Akata
Holnap várom a pontos útbaigazítást hozzátok!! 1-es vilivel megyek a Lágymányosi hídtól.

Csajok! Ma kipróbáltam (végre) a kenyérsütőmet, a legegyszerűbb recepttel, gondoltam az a tuti, hát olyan szar lett h ki kellett dobni. :twisted: Egy picit elkeseredtem, nem tudom mit ronthattam el, de nem adom fel. Legközelebb mással próbálkozom. :roll:

Sajna nem nagyon leszek holnap sem mert elég sok dolgom van ééééééééééééés minitalizunk Nikiékkel, ha minden jól megy! Ha szépen kéritek, csinálok majd fotókat. :lol: Végülis tőlük kapunk kölcsönnóriautót! :D

És a fogyisoknak is meg kell kóstolni a sütimet! Majd kalórialájtra csinálom, jó? :lol: :wink:

Kép
Vendég

Wera! Niki biztos elfoglalt, azért nem jön, de pusziljuk Müttyel. Átadod? Köszi :oops: És lécci-lécci csinálj képet! Köszi :lol: :lol:

A kenyérsütővel én sem tudok bánni, meguntam, elraktam a szekrénybe... :oops: :cry:

sz.andi

Kata, egész biztos, hogy a foga. Most is letettem estére, aztán kb. egy óra múlva felsírt, úgy tűnt mintha tök ébren lenne, de ahogy bekentem az ínyét visszaaludt. Még egy kérdés. Engem belevettél az üdítősbe? Mert ha nem, akkor viszek édeset vagy salit. :) (ja és üdítőt én is ott fogok venni. :)

Szly, köszi a választ!

AMi! Tzatziki?????????? HMmmmmmmmmmmmm :)

na megyek én is aludni. :) jó éjt!!!

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Babunak
és Zsuzska Ágicájának Boldog névnapot!

Kép

Eliot
nagyon cuki!

Kike!

Hogy vagytok? Milyen éjjeletek volt?

Talisoknak kellemes szórakozást mára, kérünk sok sok sok képet!
20150601134430

Jó Reggelt!

Viki! Köszönöm!

Boldog Névnapot Szkaginak és Zsuzska Ágijának is!
Vendég

Bakker ég a pofám!

Ágikám!
Isten éltessen!

Kép

Kép
20150601134430

Annának és Taminak Boldog félévet!

Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Annának és Taminak Boldog Félévet!
Vendég

Jó reggelt!
Nagyon fáradt vagyok,továbbra sem javulunk,se Domi,sem én.
Holnap Apa délutános,hangom továbbra sem igen van-hogyan fogom rendre parancsolni a kölköket ilyen rekett,erőtlen hangon? :?
Domi is még mindig sokat köhög,náthás,orrtaknyos,én meg szedem az A vitamint,a C vitamint-nagy adagot,meg az Ambroxol-Q-t,plusz béres cseppet.

Boldog névnapot Ágicáknak!!
Boldog fél évet Annának,és Taminak!

Kép
Kép
Kép
kike

Féléveseket az Istenke éltesse!

Az Ágiknak pedig nagyon boldog névnapot!

Mennem kell, bcg újraoltásra :? :cry: :cry: :cry: Szorítsatok!

sz.andi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Annának és Taminak nagyon boldog fél évet!

Miden Áginak Boldog Névnapot!

Kike: Én is így voltam. A Homeovox segített a rekedtség ellen! Szerintem próbáld ki, és kívánom, hogy gyógyulj meg hamar!

Felhívtam Ágit az előbb (még mielőtt elkezdődik az órája), nagyon köszöni, hogy gondoltatok rá a köszöntésekkel! Puszi érte! :)

Kép
zsuzska72

Kép

Én is csak ezért jöttem most:

Isten éltesse az Ágikat!!!
Kép

Boldog félévet Annának és Taminak!!!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.01.21 08:41-kor.
Vendég

Jah, és még valami, ami tegnap lemaradt:

Titi
Annyira örülök hogy minden rendben a legkisebb ugrifülessel!! Persze mi tudtuk hogy így lesz!
Kép
Puszi nektek!
Vendég

Andi
Szorítunk nektek, nem lesz semmi gond! :wink:
Vendég

Magácska mit fog sütni?

Bandi!
Sírásmentes oltást kívánunk, Lackó puszilja előre is Vikici bibijét.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.03.15 14:13-kor.
Vendég

Jó reggelt!

Ágiknak boldog névnapot kívánok!

Taminak és Annának boldog feledik szülinapot!

Muffin! CSúcs ez a kép Eliotról!

Kike! Remélem minél hamarabb meggyógyulsz!

Viki! A tali holnap lesz, nem?

Ma éjszaka megint felkelt a kisasszony 1-kor, meg is kellett szopiztatni. A legújabb szokása, hogy fogja a cumiját és a feje felett veri a kiságyat, de teljes erővel. Gondolhatjátok éjszaka teljes csendben hogy hat ez :twisted: Persze a szeme csukva van!

Andi! Drukk a szurihoz!

Kép
szly27

Levi csajának és Taminak boldog feledik szülinapot és az Ágiknak boldog névnapot kívánunk!
Kép

Nagyon édi Eliot!!!

Kike drágám: jobbulást nektek és ggyógyuljatk meg minél hamarabb!

Andi: most tuti sikerülni fog az oltás és Mütyike jól fogja viselni! Puszilgasd meg a nevemben is utánna!

Viki: hogy van a kis fickó? mit csinál éppen?

Wera: hiányozni fogsz ma! Puszi Nórinak!

Egyenlőre ennyi mert Levi nyüglődik!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jó reggelt!

Tamikának és Annának BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT!

Ágiknak nagyon boldog névnapot!

Evelin megy a sali? mindig aggódonm hoy kevés kaja lesz :)

Ami a tzatziki nagyon jó, köszi! :)

Mindenkinek írom a pü-t nemsoká és kérlek a kérdéseket is abban írjátok ( mert ma nem nagyon tudok jönni) csak lefektetem ezt a kis koránkelőt!

Kép
andkata

Anna koszoni a koszonteseket!
Mi is koszontjuk az Agneseket es Tamit!

Viki: ma csak Wera es Niki taliznak, a nagy tali holnap lesz.

Annam alakitott az ejjel megint ujat. Sirasmentesen elaludt, nem sirt fel, na mar ekkor mondtam ennek valami"rossz" lesz a vege. Hat...ejjfelkor felebredt, de teljesen ugy csinlat mint a reggeli ebredesnel, duma, hangproba...de rajott sotet van igy jott a siras. Kivettem probaltam altatni, st mosolygott nagyokat ram. Aztan bevagott 140 teat, letettem es aludt 6ig :shock:
Most ebredt ujra a kis felevesem:)

Mindnekinek szep napot!
Vendég

Szilvi!
Lehet! Közben rájöttem h ma még sem csütörtök van! Kezd az agyam gyeses szindrómázni!

Éhes volt Mancesz?

Titi!
Lackó most aludt el.
20150601134430

Jó reggelt!

Ágiknak nagyon sok boldog névnapot! Kép

Annának és Taminak nagyon boldog hófordulót!

Kike sajnálom,hogy még mindíg betegek vagytok.

Titi nagyon örülök,hogy minden rendben a picúrkáddal.

Dodó remélem,hogy ti már jobban vagytok.

Evelin Eliot nagyon édes

Andi sajnálom,hogy Vikinek meg kell ismételni a bcg-t.

Viki apa kisörözte magát?

Pati nemsemmi gázszámlát kaptál.

Tami sajnálom ,hogy gondjaid vannak az anyósoddal

Marcsi remélem,hogy csak a gyógyszertől fájt a fejed.Anyósod meg .... :twisted: :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csugi 2009.01.21 22:39-kor.

Kép
csugi

Jutkám!
Kisörözte magát, de már 3/4 11kor itthon volt.

Gyerkőcök hogy vannak?
20150601134430

Viki! Hát nem tudom4 Elméletileg nem kellett volna hogy éhes legyen, mert este bevágott 140 anyatejet és 120 tápot. Szerintem csak megnyugtatta a szopi, mert nem is sokat szopizott (nem is tudott volna, mert este kifejtem) és el is aludt rögtön.

Kép
szly27

Épp a reggeli csak csajokat nézem és Rába Tímea épp azt ecseteli, hogy milyen szőrnyű a császármetszés. Lehet, hogy én vagyok a kakukk tojás, de én egyiket sem éltem meg szőrnyen, lehet, hogy azért, mert nekem csak ez jutott...
Most azért kicsit félek, mert teljesen új lesz a helyzet, új kórház, új doki és minden ismeretlen. Az előző helyet legalább már jól ismertem másodjára és olyan volt mintha hazamentem volna. Ufgyanabban a szülőszobában voltam, ugyanabban a műtőben és ugyanabban a kórteremben és ágyban. Ez megnyugtató volt. Most nem tudom mi vár rám és, hogy milyenek lesznek a csecsemősök stb...
Pl.: nem tudom, hogy éjjelre ottmaradhat e velem a kicsi, vagy elviszik...
Persze, majd Csillával konzultálok, de akkor is para...

Na már megint negatívkodom...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok!

Próbálok majd visszaolvasgatni, bár kaptam egy kis korrektúráznivalót is, meg főznöm is kellene, hogy legyen mit ennem, és mert jön délután az unokatesóm (a pasija elutazott pár hónapra Amerikába vmi munka miatt, most maga alatt van, és unatkozik. Amúgy végzett bébiszitter, lehet, hogy kihasználom :wink: )

Csak elmesélem, hogy Oti tegnap nagyon strammul bírt mindent, bár a vizsgálat csak annyi volt, hogy kapott egy szurit, és félórát kellett feküdnie, addig Apa millió mesét elolvasott neki. Eredmény jövő héten. Köszönjük a drukkokat!

Akata, várom az üzeneted, de lehet, h felhívlak majd kicsit később - látom, Adél szépséget altatod éppen.

Kép
Kép
bondi

Titi! A más nem feltétlen jelent rosszabbat! Sőt, lehet sokkal jobb lesz, így kell hozzá állni.

Kép
szly27

Oti Szívem egy hős volt! Puszilom!
20150601134430

Titi, ne parázz! Épp tegnap beszéltem egy barátnőmmel, vasárnap született a lánya - 10 órás vajúdás után lett császár, mert nem ment le a baba, kiderült, hogy a lábára, nyakára volt már tekeredve a köldökzsinór, és teljesen zöld volt a drága (túl is hordta). Na nem rémképpen írom, de mesélte, hogy a pánik ellenére minden tök jó volt, a személyzet kitett magáért, a doki (ugyanaz, mint neked) nagyon rendi volt, a csecsemősök is, csak egy vénség volt, akit nem kedvelt. Amúgy órákig álltak mellette, míg a kicsit sikerült megszoptatnia (persze meg kell rá kérni őket), és éjjel is nála lehetett a baba, vagy szívesen bevették, amikor már nem bírt vele.
Többit majd személyesen, de hidd el, jó kezekben leszel!

A pokróc ultrahangos dokinő meg az ország legjobbja (ha a genetikai uh-n voltál az emeleten), így megynugodhatsz. Hogy papírt nem adott a kicsi neméről, az azért van, mert most jut eszembe, hogy hivatalosan nem szeretnek állást foglalni, nehogy vmi perbe fogják őket, de ha megkérdezik őket, elmondják.

Kép
Kép
bondi

Oti nagyon ügyes volt :lol: :lol:

Viki a nagyobbaknak már semmi bajuk,de Máténak ma reggel már megint szívni kellett az orrát.De már nekem is kapar kicsit a torkom ,meg kezdek taknyosodni.

Kép
csugi

Lackónak én is reggelente kiszívom az orrát.

Goyrsan vegyél be vmi pirulát, h meggyógyulj!
20150601134430

Már elkezdtem szedni a homeogenet

Kép
csugi

Köszi a névnapi köszöntéseket, drágák vagytok!

Én is minden névnapos kis kolléganőnek kívánok boldogságos névnapot! Na és a féléves, hófodulós babáknak meg egy cuppanós puszit küldök (anya átadja helyettem :lol: )

Azt szerettem volna megkérdezni, hogy holnap mikor találkozunk, és mit vigyek - de majd akkor priviben kérdezem Akatát!

Sziasztok,
megyek a fogyiba :D

KépKép
szkagi

Hát apácska elfelejtett minket melóhelyről kelteni, így kicsit későn ébredtünk magunktól. Éjszaka jó volt, 12-kor, fél 4-kor és 7-kor kelt. És még utána is visszaaludtunk 9-ig! :oops: Most gyorsan odatettem egy zöldbab főzeléket!

Csugi!
Köszi kérdésed, Lizy már teljesen jól,én még fujom az orrom, de más már nekem sincs!

Ágiknak Boldog Névnapot!

Annának és Taminak Boldog Feledik Szülinapot!

Evelin!
Tényleg nagyon jó a kép Eliotról.

Wera!
Tegnap nekem is elszaródott egy kenyerem, ugy hogy ki kellett dobni! Nekem éppen a liszt volt szar. De amugy azt is nagyon kell nézni, hogy a tartály jól legyen beillesztve, meg a lapát.
Most ugy csináltam, hogy Nem egész fél kilo liszt (kb 430g fehér) és ezt pótoltam 500g-ig rozzsal. Egy zacskó por élesztő, só, 230 ml langyos víz (ezt öntöttem előbb a tartályba és arra a lisztet), és egy kicsit folyékony vaj (ezt nem mértem ki mennyi).

d.dodó

Csilla: nagyon szépen köszönöm, most nagyon megnyugtattál!
Gratula Otinak!
Mond meg az unokatesódnak, hogy hamar elrepül az idő! Tamás 2x volt kint....
Mit főzől?

Csugi: jobbulást!!!

Szly: Köszi! Lehet, hogy igazad van!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Az en fel eves kicsi lanyom

Kép Kép

A nna, kicsi lányom
legjobbakat Neked kívánom.

N eked , édes angyalkám
élküled ki lenne az én bubácskám.

N élküled nem lehetnék az ki vagyok
ekem Te adod a holnapot!

A karva akarlak szeretni
míg élek Veled lenni!

Fél éve és mindig újra
Ezt kivánja: Mama
Vendég

Sziasztok!

Eltévedt bárányka jelentkezik. :lol: Tegnap este elkezdtem visszaolvasni, majdnem éjfél volt, mire végeztem. :shock: Azután rájöttem, hogy ennyi mindenre képtelenség reagálnom, a felét el is felejtettem, amit írni akartam, úgyhogy ma újult erővel próbálok írni. :lol:

Anna, Tami: Isten éltessen benneteket feledik szülinapotokon!

Ágiknak nagyon boldog névnapot!

Utólag boldog szülinapot Bencurinknak, és boldog hófordulót Natinak, Vivinek, Leának és Jázminnak!

Örülök, hogy tetszett a röktönzött versikém. :) Kicsit amatőr, de szívből jött. :D (Valamikor gimis koromban írtam sok verset, de már jóideje leszoktam róla.)

Tami: Te kérdezted, milyen a csillagjegyem; skorpió vagyok. :D Én emlékszem a karácsonyi versedre, nagyon szép volt!
Anyósod nem teljesen tiszta, azért a hálószobai részletek legkevésbé sem tartoznak az anyósokra szerintem. :evil: Mondjuk az én anyósom is egy díszpinty, de a párom pár éve maximálisan kiáll mellettem, mióta meg Lea megfogant, előjött belőle a családját védelmező oroszlán (egyébként is ez a csillagjegye), és azóta úgy beszól az anyjának, ha valami gázosat mond, hogy csak lesek. :shock: :roll: :lol: Alekónak is azt kellene... :twisted:

véda: Köszönöm a jóslást!!! Megerősített benne, hogy továbbra is jó úton haladok. :) Örülök, hogy Csabinkó pocija egyre erősebb!

Viki: Köszi, hogy ismét hoztál rólam híreket! Pusszantás! És örülök, hogy örömet szerezhettem nektek a verssel. :)

vkata: Teljesen meggyógyultál?

Timi: Remélem, azért jössz babanetezni!?

Zsuzsa: Megcsináltam a sajtos rudat, nagggggyon finom lett!!! Több dícséretet is bezsebeltem vele. :D De nem szabad megint sütnöm, mert a fogyókúrámnak nem a leghatásosabb segítője. :lol: Hogy ünneplitek Ágid névnapját?

Andi: Vicc tetszett! :D

Ami: Áron hogy van?

Orsi: Párod tényleg keveset beszél? Mármint igaz az, amit a székely viccekben mondanak? :lol:

Kriszta: Tp-es dolognak én a helyetekben kicsit utánajárnék!!! Ha csupán a cégnév változott, akkor attól még nem szűnt meg a párod munkaviszonya!!!! Erre hivatkozva nem vonhatják meg tőle a tp-t! Ha esetleg valamiben segíthetek, szólj, van ismerősöm az egyik MEP-nél.

akata: Aranyos tőled, hogy mennyire várod a vendégeket! :D Minden talisnak kellemes szórakozást holnapra! (irigy - irigy)

Tegnap voltunk tanácsadáson, a prevenar elfogyott. :? 80 db-ot kaptak, és előző hétel eloltották az egészet. Ellenben Leának szájpenésze van, szóval tényleg nem volt rossz a megérzésem, hogy valami nem stimmt. Csak én ugye nem vagyok szakavatott szemű, hiába olvasom el, mit kell nézni a szájában, én nem tudtam 100%-ra, hogy ez szájpenész. :( Szóval boraxozunk...
Beszéltem a védőnővel, hogy úgy néz ki, megyünk külföldre, erre sutyiban kerített nekem egy prevenart, a dokinéni be is adta. A 2 hónap múlva érkező adagból is félre fog nekünk tenni egyet. :oops: Kicsit szégyelltem magam, mert azért ez is igazságtalan a többi gyerekkel szemben, de mondjuk ők biztosan meg fogják kapni előbb vagy utóbb, mi meg ugye utazunk ki.

Albit találtunk végre egy elfogadhatót a XI. kerületben, talán így majd könnyebben eljutok a talikra is! :D Februártól már valószínűleg ott fogunk lakni.

Most mennem kell, mert Lea kezd méltatlankodni, kell neki a friss levegő. :)

Puszi Mindenkinek!
fmarti

Tami!

Kép
20150601134430

Csajok, ma megint nagyon depis vagyok. Levi is idegesít...
Már másodszor vittem be aludni, mert majd kidörzsölte a szemét és csak nyüglődött idekint. Most ordít éppen az ágyában. Már eljutottam odáig, hogy nem érdekel aludjon el ahogy tud. Elegem van az állandó altatásokból és az éjszakázásokból.
Már alig várom, hogy 4-e legyen és menjünk az alváslaborba és kiderüljön, hogy nincs semmi baja csak én b@sztam el az alvását. Na akkor jön csak a rossz világ, mert nem fogom altatni, és hagyom sírni is, hogy magától megatnuljon elaludni. Már elegem van.
Mindjárt én is bőgök....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Most beszéltem a párommal, és azt mondta nem is kelt 12-kor Lizy! :shock: Kicsit el vagyok tájolódva! :lol: Szóval fél 4-kor kelt először.

Mary!
Nagyon jó a vers! És nagyon szépséges Anna.

Márti!
Már ugy furdal a kíváncsiság, hogy külföldre merre mentek! Nem véletlen Svédországba? :lol:

d.dodó

oha itt nem lehet szerkeszteni pedig ugy van az elso betuk mindket sorra vonatkoznak, igy jon ki osszeolvasva hogy Anna
Vendég

titi!
Nyugi!
Lizy sem alszik el egyedül... ha már eszméletlen fáradt, akkor sem. Ilyenkor a karomra veszem, és 2 perc mulva alszik, és le is tudom tenni utána!

Lizy is megtalálta a papucsokat, azt nyalja, ha épp nem látom. Tegnap meg lepakolt egy komplett alsó polcot!

d.dodó

Márti!
Biztos azért titkolózol h merre mentek, mert egy fantasztikus topiktalit aakrsz nekünk szervezni az óceán partján.
20150601134430

HAt Dori tuti nem Svedo, mert napos helyre vagynak. En Dubaira es a kornyelbeli helyekre tippelek.Esetleg ausztralia. Aminap Aleko is kitalalta, hogy na oda mehetnenk, en meg eleg reg megmondtam hogy oda NEEEEEEEEEE mert kigyok es pokok vannak ott! :oops:

Hat akkor megsem, Marti, nem a csillagjegy miatt vannak hasonlo meglatasaink gondolataink...
Jo hogy fogsz tudni jonni talikra. Bar fogalamam sincs hol van a 11ik ker :oops:

Tita: szerintem nem gaz ha hagyod sirni, tegnap en is hagytam napkozben Annat alavas gyanant sirni, vegul elaludt mindketszer :?
Lehet en vagyok szivtelen de nalam az alvas tema a szigor helye. En eleg aludni nem tudo gyereket lattam, latok a kornyezetemben es tudom mit jelent orakon at altatni egy 2-3 eves gyereket...na es en emiatt akarommar csirajaban elkapni a dolgot. Jo lehetnek rossz napok, fajdalom, betegseg...de nalam ez "kovetelmeny" hogy tudjon egyedul elaludni. Bizti lesz ido mikor Anna sem fog, sot az uvoltes sem lesz megoldas, de legalabb addig erre szoktatom, hol sikerul ho nem :oops:
Vendég

Márti: úgy sajnálom, hogy nem tudtam elöbb, hogy albit kerestek, mert mi most adtuk ki a másfél szobás lakásunkat, de csak február végétől és áron alul. Már többször is akartam írni...

Levi még mindig nem alszik és üvölt...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Titi!
Nálunk ha nyűg van, mert már tök álmos, de nem bír elaludni, akkor oda ülök mellé a játszó szekciójába, és fárasztom (ő is engem, de én szoktam nyerni). Volt már h bebucizott a szőnyegen.
20150601134430

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?