Orsi!
Igen én is egyformának láttam a fullt, meg a packot, csak a színei mások. A babyoutlet-en nekem nem nyílik meg semmi a főoldalon meg a kapcsolat-megközelítésen kívül
Hordozót kapok a Bergonnal együtt, az nem tudom milyen, két hét múlva hozom el. Az is valami extranagy, mert a barátnőmnek mindkét fia góliát, és a másodiknál azért is lett a bergon, szóval szerintem a hordozó sem kicsi fajta. (nem rég nőtte ki, 7.5 hónapos, 10 kg körül van.)
Skrisz!
Szuper méretek, nekem is nagyobb volt a tarkóredő. De amúgy nem igazán értem ezeket a kormegadásokat, nekem 6.35-ös ülőmagasságra írtak 13 hetet kereken, a feje alapján 13+2, aztán a combcsontja alapján 12+2, és így a vége is 12+2 lett... a mért legkisebb alapján lövik be a végén??
Hajdú Kriszta nem egy negédes típus, de nagyon kedves. Én ha megyek 18 hetire oda, akkor hozzá megyek megint.
Közös Uh gépben benne lennék, de a múltkor kíváncsiságból megnéztem mibe kerülnek...mert reklamáltam a magándokimnál, hogy miért nincs neki a magánrendelőjében, és hát.........nem túlzott, horror. Én most nézegetek egy kis otthoni szívhallgató dopplert, lehet rendelek
Nagy hülyeség??
Angel!
Akkor jól értelmezem?? 12 és 18 hét között semmi kukucs???
Nem tudom hogy bírom ki...