Lili,
Hát igen, kicsit átalakultak az alvási szokásaim. Mostanában délben alszom a gyerekekkel 1-2 órát, aztán mikor este lefektetem őket, szintén 1-2 órát, aztán fent vagyok 11-től kb. 2-ig, mosogatok, fürdök, netezek, (TV-zni még nem volt időm).
Takarítás: ne is mondd! Rendrakásban bajnok vagyok, egész nap folyamatosan pakolok. Takarítani csak részletekben tudok. Tegnap fürdés előtt/közben került sor a fürdőszobára, ez éjfél körül volt. Ekkor jött el az idő, mikor már nem bírtam nézni a kádra lerakódott piszkot. Napirenden volt decemberben, hogy felvegyünk-e egy takarítónőt, de nem tudtam rászánni magam. Mondom, az olyan furi, hogy valaki itt matat a lakásomban. Én valahogy szégyellném magam, hogy más tesz rendet utánam. Úgyhogy marad az éjféli portörlés és kádsikálás!
Mikorra tervezed, hogy visszamész dolgozni?
Van egy 13 éves húgod? Az igen! Mennyi van köztetek?
Bíztasd a párodat vezetésre! Én 10 év kihagyás után (csak annyi órát vettem, amennyivel a vizsgát összehoztam) 10 órával formába hoztam magam simán.
Ha már a filmekről beszélünk…
Nézi valaki a „Vásott kölyköket” ??? alias „Donna játszóháza” – a’sszem a Zone Clubon vagy valami hasonlón megy. Három család beköltözik a zűrös gyerekeivel egy házba, ahol egy pszichológus csaj megfigyeli őket, és 6 napja van rá, hogy helyrehozzon olyan gyerekeket, akik pl. nem hajlandóak semmi mást enni, mint csokit, vagy leK-zzák az anyjukat. Még csak részleteket láttam, de most fel van véve egy rész, alig várom, hogy hozzájussak…
Hajni,
„várjál” – aZzztamindenit!
Aanda,
Reggel 5-kor nyitó bölcsi? Úúúh, szegény gondozó nénik! Neked vajon hányra kell majd járni, ha te is ott dolgozol majd?
Gratula az állás miatt! Ilyet lehet, hogy egyik helyen még be vagy jelentve és már a másiknál dógozol?
Wish,
De irigyellek az olvasásért! Én még csak egy 6 lapos könyvet tudtam nekik végigolvasni, a többi mesével mindig magamra maradtam (gyerekek már rég máshol matatnak, mikor anyuka még kíváncsian lapozgat, hogy mi lesz a mese vége
)
Az is jópofa, hogy már vannak kedvencek! Én nagyon kíváncsian várom, hogy mik lesznek azok!
A TV-ben is, a Jim Jam-en pl. az egyik nagy kedvenc az Igloo-Gloo, tudjátok a fókák. Nahát engem attól először a hideg rázott! Mindig csak úgy emlegetem, hogy a "buta fókák"!
Fú, nagyon profi volt az állásinterjús szöveg! Le is mentettem. Majd felolvasom nekik, ha megyek.
Az ugrálásra enyimgyerekek úgy éreztek rá, hogy fogtam a kezüket és együtt ugráltunk. Meg persze a kanapé rugói is sokat segítenek. Bár ott már ordíbálok, hogy
azonnalgyereleee!
Csak mond Hajdú dr.nő valami megnyugtatót! Na, el is mesélem, nekem mi volt vele. Engem a dokim az életkorom miatt elküldött a Klinikára a genetikai tanácsadásra, ahol az UH-ból azt tudták kihozni, hogy a fiam fejében (ááá, nemtom leírni rendesen) valami hajszálerek nemjól vannak, vagy mi – persze valami orvosi műszót használtak rá, hogy ne is értsem. Na, én erre totál rosszul lettem. Elmentem a Hajdú dr.nőhöz, aki azt mondta, hogy ezt nem is érti, hogy minek írták le, mert amúgy is úgy vannak a hajszálerek minden magzat fejében. Úgyhogy kérlek, látogasd csak meg a dr.nőt!
Most ahogy mesélitek, hogy másfél-két órát rajzolnak, meg mesét hallgatnak, tényleg kezdek gyanakodni magamra… A férjem aszonnya, ne vegyek annyi játékot a gyerekeknek, mert azért nem tudnak egyvalamire figyelni. Szerintetek ez lehet? Én meg pont emiatt érzem úgy, hogy mivel nem köti le őket hosszan semmi, pont azért kellenek a játékok. Ördögi kör. Na hol bontsam meg? Persze ne képzeljétek, hogy elhalmozom őket, de amit hasznosnak és érdekesnek tartok, azt megveszem.
Orsi,
Akartam még kérdezni, te mit csinálsz a fiúk fejen levő anyajegyével? Ellenőrizteted időnként?
Kata,
Óó, simán felteszik az ilyen kérdéseket sztem a zállásinterjún! Persze gondolom nem ilyen direktbe, de rákérdeznek.
Te is egy helyen dolgozol jó rég óta ugye? Én is. Azé’ vagyok rosszul pont, mert majd nekem is házalnom kell magammal…Már most rosszul vagyok ettől a „nézzétek, milyen szuper vagyok”- dumától. Én magamat is utálom dícsérni, sztem olyan természetellenes, nem?
Rajz:
Húha, kezdem szégyellni magam… Nálunk úgy megy, hogy leülünk a ceruzákhoz, anya maga elé húzza a színezőt, gyerekek meg kicsit firkálgatnak, aztán megunják. Nem gondoltam, hogy mutogatni kéne nekik a formákat… Kéne?
Katyerina,
Nevettem, mikor leírtad, hogy hogy beszélnek a lányok! Érdekes lehet!
Mennyire parázol attól, hogy itthon maradnak a barátaid-rokonaid? Könnyen ismerkedsz?
Petyaanya,
Nálunk Bencsi a forgolódós meg dumálós. Egy idő után nem reagálok rá, és akkor veszi a lapot és bevágja a szunyát.
Emma,
„csicsi”! Aaaz igen!
Down:
Szívmelengető, ahogy írtok róla, de a már meglévőkre is gondoljatok tényleg. Szerintem rettenetes teher az egy egészséges gyereknek, ha beteg vagy „más” gyerek van a családban!
Melcsi,
Lécci add tovább Emese ovis hétköznapjait! Most megkérdezném, melyik topicba írsz még, de rájöttem, hogy ezzel is most végeztem, hajnal 3-kor.
A nextes rendelésekbe én is jól belealszom! Brrr! (bocs)
Zsebiéknek
Boldogságos szülinapot!