jaj most zavarba hoztál.....
azért bármikor csak nem...kb majd ha 4-5 hetes lesz a bencus...előbb ha mehetünk majd szolsz akor....ellátlak szivesen tanácsokal....
Ha majd a Zsolti elkezd dolgozni kb. 2-3 hetet lesz itthon tényleg jöhettek, legalább nem leszek egyedül Bencével!
És szerintem jöhetnek a tanácsok is!
szia zsu.....gyorsan felszaladtam már ma....ismét megcsináltam 10 körmöt....és másfél orával előbb kész voltam....egy két apro hiba de amugy megdicsért a tanár....azt mondta ügyes vagyok.....
Ok, Nita!
Jaj de messze van még csütörtök, akkor tükrözik a férjem, jó lenne még addig kihúzni 2az 1-ben , de aztán hétvégétől már zöld utat adunk Bencusnak!
Szerdán még nekem is lesz egy uh-m!
Nita, ok megmondom! Tényleg nagyon rossz, hogy ijesztget, amikor egy először szülő nőt inkább bátorítani kéne, nem elijeszteni!
Most megyek vacsizni, kész lett a melegszendvicsem!
Képzeljétek, nálunk az egész ház arról érdeklődik, hogy mikor jön a baba! Férjem ma leugrott reggel péksütiért, ketten is megállították, hogy mi a helyzet Nálunk!
Nita: HURRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem baj az, ha halvány, majd megerősödik, nekem is az első halvány volt, aztán napról napra erősebb!
Keddig pedig nagyon vigyázz Magadra, illetve Magatokra!
negatív lett a reflux vizsgálat is...már nem tudja mi okozhatja ezeket a görcsöket........
de amugy jol van...holnap megyek pont hozzájuk......ha gondolod gyere oda....szivesen lát a vera...