Új privát üzeneted érkezett!

Tierno! Én az első pár hónapban azt sem tudtam elképzelni, hogy hogy lehet egyáltalán összehozni a második babát... :oops: :lol:
De ezek a dolgok szerintem alakulnak. Sokáig csalódott voltam, mert nem éreztem, hogy egy második gyerkőcöt is be tudnék vállalni. De szép lassan szokik az ember lánya a terheléshez, most már hármat is bevállalnék. :wink:

Orsi... Háááááááááááááát! :) Azt úgy kell, hogy wordben írsz, és utána átmásolod, akkor vissza tudsz olvasni is. No de nem most, mert most tanulás van! Hajrá! :wink:
Műtéthez is drukk! :D

Edina! Nekem még nincs ovis korú gyerkőcöm, így tapasztalatom sem az itteni ovikról. De! Ez a kötelező foglalkozáson való részvétel ma már nem hagyományos formában zajlik az ovikban. Max nagycsoportban ültetik le a gyerekeket kötelezően, a lényeg a motiváción van! Az óvónőnek tudnia kell úgy motiválni a gyerekeket, hogy lehetőleg a csoport jó része részt vegyen a kezdeményezésen. És figyelnie kell, hogy ha valaki folyamatosan nincs jelen, akkor vele külön kell foglalkoznia. A gyerekek szép lassan megérnek az iskolára, és nem az ovinak kéne közelítenie a sulihoz, hanem a suliknak az ovisokhoz. Egy 6 évestől nem kéne elvárni, hogy 45 percig egy helyben üljön.
No bocs, hogy belekotyogtam, de óvónéniként tevékenykedtem 7 évig, tehát ha a lányod most kiscsoportos lesz, valóban nem lesznek kötelező foglalkozások, hiszen még nem érettek rá ebben a korban. Emlékszem, minicsoport végén, tehát három és fél éves gyerkőcöknél megkérdezte anyuka, hogy akkor a következő évben ugye már tanulunk matematikát??? :roll:
Épp most gondoltam végig, hogy anno nálunk volt-e kötelező nagycsoportban. De szerintem nem tartottam semmit kötelezően. Mégis minden gyerkőcöm iskolaérett lett, és megállják a helyüket a suliban. És a vége felé nem volt olyan gyerek, aki ne vett volna szívesen részt ezeken a tapasztalatszerző, játékos foglalkozásokon. Max egy-egy esetben, ha épp nem volt kedve. De hát ki az, akinek mindig van kedve énekelni, mesét hallgatni, rajzolni... Persze ehhez olyan tanítónéni is kell, aki ismeri a gyermeki sajátosságokat.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi,
Persze hogy benne vagyok, repülök hozzád amint szólsz :D Mit szólsz ahhoz amit Dolli leírt? Nálunk ebből sajnos nem sok valósul meg. Manó hiányolta Bubut. Szóval akkor pihizel hétvégén? Megy a drukk a vizsgádhoz.

Dolli,
Túl szép amit leírtál és mégis azt hiszem tökéletesen igazad van, ennek így kéne működnie. De sajnos Veronikáék csoportjában nem sok valósul meg ebből.

Educi,
A lányom a lakótelepi Kincses óvodába jár, tömör véleményemet olvashattad itt róla. Egyébként őket sem viszik ki sajnos az udvarra. Van pár különóra, idén néptánc, zeneovi, német és foci indult. Ezek egész jók, félévente kb 3-4 ezer ft. Egyre inkább úgy látom hogy nem az óvoda a lényeg hanem konkrétan az óvónők, ha van lehetőséged menj be nyílt napra.

Nekem is szorítsatok egy kicsit illetve a húgomnak mert tegnap sajnos nagyon csúnya autóbalesetet szenvedett. :cry: Megsérült a tüdeje, agyrázkódása van és mindkét lábán többszörös törés. Szerencsére ma már kihozták az intenzívről de nagyon nagy fájdalmai vannak.

Kép[
Kép[
kostyika

Jaj, Andi! Nagyon szorítok a húgodért!!! Mielőbbi felépülést neki!

Kép
Kép
tekiroll

Jaj Andi :cry: :cry: :cry:
Gyors felépülést a húgodnak!!
Istenem,mi történt?? :cry:

mimi12

Szasztok!

Lányok kész vagyok ettől az időtől, nem tudja hogy essen, egyszer hó, egyszer eső..... :evil:

Orsi, nagyon jók a képek! Hétvégén nekem is lett volna kedvem korizni menni, de máshová mentünk... amúgy nem is tudtam volna, mert még apuéknál van a korim, ezer éve nem koriztam...
Holnap szorítunk!!!! Tudsz már mindent?!

Dolli, az alsó, felső hármasok, de már kinn vannak a csücskök, így már könnyebb lesz.
Nálunk majdnem úgy volt, hogy a párom megszáll vmilyen panzióban... épp vidéken volt, de szerencsér mire jött haza már nem volt nagyon vészes az út.

Gabi, nem volt azért olyan vészes az eleje sem, csak nem jutott annyi mindenre idő, de most annál jobb, mert együtt játszanak. És remélem ha nagyobbak lesznek akkor is jó kapcsolat marad köztük... :wink: Bár néha van olyan, hogy leordítják egymás fejét... :wink:

Tierno, ne félj tőle, ha több gyerek van, jobban el vannak! És jut időd majd másra! :)

Edina, én is pont ezt a két ovit szemeltem ki, de én azt hallottam, hogy a gyula utcaiban nem olyan jók az ovonénik. :? A kisfenyvesben állítólag jó foglalkozások vannak. Én oda szeretném most beadni Bubót. Tavaly sajna nem sikerült, amúgy mi a tusculánumiba tartozunk, de arról sem hallottam sok jót.... Evvan...

Jajj, Andi! Nagyon sajnálom! Mielőbbi felépülést a hugodnak!!!! Csúszós út?
sylph

Tierno!

Vonalzók:
www.tickerfactory.com
www.tickercentral.com
www.snugglepie.com
www.baby-o-meter.de
www.lafemmebonita.com
www.tickertag.com
www.babafalva.hu
www.noivonal.hu
www.baby-gaga.com
www.lilypie.com
www.daisypath.com

Vonalzó: lap tetején :arrow: segédletek :arrow: profil :arrow: letekered a profil információhoz :arrow: az aláírás terülerte beírod a vonalzók kódját :arrow: lap aljára tekered :arrow: elküld gomb és kész! :lol:
sylph

Köszönöm a jókívánságokat. Megcsúszott az M1-es autópálya lehajtójánál amikor ment a mamámhoz. Nem tudom a pontos részleteket csak annyit hogy átcsúszott a másik oldalra és pont egy kamion alá. Ma már levették az infúzióról is de még mindig sokat altatják a fájdalom miatt. Ráadásul ma még Zsombor is belázasodott, úgyhogy kicsit összejöttek a dolgok.

Kép[
Kép[
kostyika

Andi! Ti szegények! :cry: Jól összejött most Nektek. Jobbulást pici Zsombornak is! Voltatok dokinál vele?
És amit leírtam valóban túl szép, és naivan mindig azt hittem, hogy ha tudjuk, hogy így kéne működnie, akkor meg is fog valósulni. Csak sajna nem minden óvónéninek hivatása ez a foglalkozás, sokszor csak munka, kötelező bejárás.

Szóval Edina Andinak igaza van, az óvónénikre menj rá! :lol:

Sylph! Esett hó? Nálunk nem. Vagy csak ennyire nem vettem észre? :o
Azért az előttem van, amikor Lili leordítja Bálint haját! :lol:

Mi voltunk ma kontrollon, szép a csibe tüdeje, kontroll 3 hónap múlva, és ha ilyen szépen alakulunk, akkor nyárra lehet, hogy nem fog kelleni a gyógyszer! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Kész a vonalzó,köszi sylph a segítséget!

Dorina tegnap aludt éjjel.:)És ma nappal több,mint 1 órát!!Kezdtem aggódi,hogy baj van.Voltunk ma dokinál,mert nagyon csúnya kiütéses a popója.Meg szörcsög is.Mármint az orra...A doki szerint a fogzás miatt van minden,nincs megfázva,csak sok a nyála,azért is köhög.

kostyika!Mielőbbi gyógyulást kívánok a hugodnak!És a fiadnak is!

cunami!nem tudom milyen vizsgád meg műtéted lesz,de mindkettőhöz egy kalappal!

Nálunk is esett a hó.Utálom!Jövőre már jobban örülök neki,mert nagyobb lesz a gyerkőc,lehet menni szánkózni!Meg apát megdobáljuk hógolyóval.:)

Gondolom most itt én oltom a villanyt!:)Akkor napsütéses reggelt kívánok nektek!:)

Kép
tierno

Csak egy gyorsat! :oops:

Jesszus Andika! :o Nagyon sajnálom Hugodat és megy a +++++++++++++++! Remélem hamarosan jöhet haza! Jobbulást Neki! Zsombikának is jobbulást!!!!!

Sylph! Ne aggódj lesz még itt hó!Vagyis nagyon remélem!!!!!!
Max korizni megyünk mind! :wink:
Hogy tudok mindent?????? Most azt érzem semmit nem tudok! :oops: A gyakorlattól nem félek de az elmélet! :shock:

Dolli! Örülök, hogy minden rendben Gézuval!!!! :D Megnéztem az iwiw-ws képeidet! Húúúúúúúúúú Te aztán jól lefogytál! Nem voltál dagi, de Te is rendesen kigömbölödtél a terhesség alatt! De nagyon szépen lefogytad!!!!!Ügyi vagy nagyon!!!! :D

Tierno! Nagyon széééép kis vonalzód lett! :) Nekem is sylph segített! :wink:
Neked is köszi a drukkot, svédmasszőr vizsgám lesz ma és hétfőn meg mellplasztika :oops:
Ez a napsütés amit ígértél remélem bejön! Annyira lehangol ez a trotty idő, utoljára szombaton sütött a napocska! :(

Miminek, Gabinak nem írtam most! :oops: Csak annyit, hogy szeretlek Benneteket!!!!
Mária meg eltünt teljesen! :(

Én voltam tegnap dokinál, felírt dög erős antibiotikumot(Zinnat), azt mondja hétfőre megygógyulok és szerinte semmi akadálya nincs a műtétnek!ÚGY LEGYEN!!!! :D

Na megyek, 15h-kor gondoljatok rám!

Puszika: Orsi
Vendég

Edina!

Ha jövök, írok oviról!!!!
Sajnos ez az oviösszevonás minden ovit taccsra vágot!
Szerintem válogatni nem tudsz, örülj ha egyáltalán felveszik valahova! :(
Amúgy csak oda tudod beiratn,i ahova tartozol!Szóval túl sokat nem kell gondolkodni a dolgon!
De tényleg jövök és írok a témával kapcsolatosan........

Pusza: Orsi
Vendég

[quote="cunami"]
írta:
cunami
Miminek, Gabinak nem írtam most! :oops: Csak annyit, hogy szeretlek Benneteket!!!!
:lol: :lol: :lol:
Jó nagy kalappal Neked a a vizsgához!!Vagyis xarok a szerencsédre :wink:

mimi12

Sziasztok!

Orsi! Beállítom az ébresztőt 3-ra, nehogy lekéssem a drukkolást! :)
Tudsz Te mindent, csak ez az a szakasz, amikor összezagyválódnak az infok. De délutánra letisztul minden. Hajrá! :D
Terhesség alatt csak 15-öt szedtem fel, a többi 20-at előtte kb 8 hónap alatt (sör és knédlikúra... ajánlom annak, aki hízni akar! :) )! :oops:
És gyógyulj meg hétfőig!

Tierno! Nagyon szép lett a vonalzótok, igazi babás-csajos! :D
Nálunk is a fogzáskor volt pirosabb a popsi, először megijedtem, de mivel sem előtte sem utána nem volt, kicsit megnyugodtam. Én alapból a sima popsikenőccsel kenem, ha pirosodik, akkor váltok Sudokrémre vagy Neogranormonra.

Mimi! Hogy vannak a bacik vírusok? Jobban vagy?

Süt a nap! :D

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Dolli köszi!!Jobban vagyok!!A vírus már a páromban a baciról nem tudok nyilatkozni.Dalacin hüv.krémet kaptam,használom is,de ezt ellenőrizni kell időnként,hogy elmúlt e?

mimi12

Mimi! Szegény párod! :? Remélem a gyerkőcök megússzák!

Isten éltesse Szabolcsot!

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Köszi Lányok!

Mimiiiiiiiiiiiii!

SZABIKÁNAK NAGYON BOLDOG 3. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!

Puszi: Orsi
Vendég

Dolli! Ezt egyszerre írtuk! :D
Vendég

Csajok,nagyon nagyon köszöni a Szabi!! :lol: :lol:

mimi12

Dolli,az az igazság,hogy a páromank nincs hasmasija,csak fájdogál a hasa.De ááááá na férfiból van :roll: Este is le fekszik az ágyba,és 2percenként el mondja,hogy mennyire fáj,és nyomkodja a beleit,és szenved és mentőt kell hívni hozzá....Na ez 2napja megy így,és meg kérdeztem,hogy ugyan mondja mán meg???Én is így panaszkodtam??Mert nekem sem volt ám kellemetlen,mikor hajnal 3kor arra ébredtem,hogy görcsöl bugyog a belem,és most azonnal rohannom kell :lol:
Remélem a Szabi nem kapja el!!!
Holnap tartjuk a szülinapját.
De tök szupi,a k.vva postás nem hozta a gyerektartásomat,pedig kellett volna.És jelenleg egy petákunk nincs,még tojás sincs itthon,hogy tortát süssek.No remélem estére csurran cseppen valami,mert még máshonnan is kéne bejönnie kis pénznek...

mimi12

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm az eddigi hozzászólásokat. Nagyon aranyosak vagytok.
Azt a tanácsot mindenképp megfogadom, hogy az óvonők alapján döntsek. Megpróbálom nem az én szememmel nézni őket, hanem, hogy Anitának ki lesz a szimpatikusabb. Persze ha lehet válogatni.

Nagyon várom Orsi beszámolóját. Hogy-hogy nem lehet csak a ter. illetékes oviba beiratni? Ezt véresen komolyan veszik vagy azért lehet próbálkozni? Meg, hogy menjek vissza dolgozni, ha a 3 éves gyerekemet nem tudom oviba adni? Magánra nem tellik még az én keresetemmel sem.
És lehet több helyre is beadni a jelentkezést, vagy csak egyre.
Mondjuk azt nem értem, hogy mi van, ha beadom a nem ter. illetékesbe és nem veszik fel. Akkor ők átküldik a területibe a jelentkezést, vagy nincs is több lehetőség a beiratásra csak a jövő évben?
HÚÚÚ! Mennyivel egyszerűbb volt a mi gyerekkorunkban. Tudtuk még azt is, hogy ugyan azokkal megyünk 1. osztályba is, akikkel az oviban együtt voltunk. Most meg még itt lesz az iskolaválasztás dillemája is.

Orsi: "kéz és lábtörést" a vizsgádhoz. A műtét miatt meg egy kicsit írigy vagyok. Nekem nincs ilyenhez merszem.

Kostyika: Hugodnak jobbulást kívánok!

Mimi12: Szabinak nagyon boldog 3. szülinapot kívánok! (tényleg, őt nem próáltátok beiratni oviba?) Gratulálok a pocaklakóhoz!

Azt hiszem, most megyek alszom egyet a jánnyal.

Edina és Anita

Kép
educi

Edina!Neked is nagyon köszi a Szabi nevében!
És a pocaklakó nevében is
:lol:
Nem nem próbáltuk beíratni oviba.Mi Érd legtetején lakunk,innen minden ovi jó messze van sajnos.No meg melyik oviba vennék fel,januártól,úgy hogy nem szobatiszta és terhes vagyok??
Itt Érden sajnos esélytelen.
Budaörsre volna protekciónk,viszont oda csak azért ,hogy ne legyen velem itthon pár órát,nem fogok átbumlizni naponta.
Szóval elviszem hazajövök,érte megyek haza jövök,ez csak kb 40km naponta.Nem ér ennyit az egész.
De elvileg szeptemberre itt 1utcányira épül az új óvoda.No majd oda megpróbáljuk....hátha

mimi12

Sziasztok!

Orsi! Nem is kellett ébresztőóra, le sem feküdtem pihizni, nehogy lekéssem a drukkolást! :lol:

Mimi! Mondd a párodnak, hogy ne nyomkodja, és akkor nem fog fájni! :lol:
Ma éjjel csibém megint éjszakázott. 40 perc ringatás után megkértem a férjem, hogy szálljon be, mert én zsinórban orrot fújok, köhögök, és lehet, hogy emiatt sem tud nyugiban visszaaludni Gézu. Na 15 perc altatás után bejött, hogy neki mennyire fáj a térde... No komment. Engem bezzeg senki nem ápol és nem sajnál itthon, hogy dögrováson vagyok! Persze nem is panaszkodom annyit. :lol:
Hű! Már épül az ovi? Le vagyok maradva. :roll:

Edina! Ha nagyon sok a gyerkőc, akkor a területileg illetékes ovi az egyetlen, amelyik nem utasíthatja el az óvodai felvételt. :lol: Elméletileg. Gyakorlatilag ahogy hallom, még az sem feltétlen számít, hogy munkahelye van az embernek.
Nem tudom, merre dolgozol, de esetleg a munkahely közeli ovi jöhet még számításba, hátha ott kevesebben vannak. Persze ha érdi a munkahely, akkor nincs jobb ötletem.
Ahova nem adsz be jelentkezést, szerintem nem tudnak felvenni. Viszont itt a lányok mesélték, hogy a vezető óvónénik egyeztetnek... Nyilván, hogy ne vegyenek fel egy gyerkőcöt két helyre, más meg kiszoruljon emiatt. Viszont ezt nem tudom, amikor és ahol én dolgoztam, ott nem volt helyhiány. Illetve ahol volt, ott is muszáj volt felvenni a gyerekeket, így volt, hogy 37 fős nagycsoporttal dolgoztam.

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

LÁNYOK!

A TI DRUKKOLÁSOTOKKAL ÉS A FIAM SZERENCSEFOGÁVAL (és némi tanulással, gyakorlással :wink: )SIKERÜLT LEVIZSGÁZNOM!!!! :D :D :D

HOLNAP JÖVÖK ÉS NAGYON KÖSZI A SZORÍTÁSÉRT!

PUSZA: ORSI
Vendég

Orsi!

Kép

Kép
Kép
tekiroll

Kép

Boldog szülinapot Szabolcsnak!

Kép
tierno

cunami!Gratulálok!!!Ügyes vagy!!!! :D

Kép
tierno

Tierno!
Nagyon köszöni a SZabi!

Orsi,gratulálok!!Ügyes vagy!
És egy kép Nektek(is) a Szabi mai csínytevéséről.
Kép

mimi12

sziasztok,

Lini vagyok,
Én is Érdi lakos lettem, igaz már egy fél éve, de pont annyi az itteni ismeretem, mint ide költözés előtt, (munka-haza út szakasza).
Most, hogy babát várok és itthon vagyok, lenne időm ismerkedni a tereppel, de egyedül nem olyan izgis.
Most már ideje lennem tornára járnom, mert egyre csak gyarapszik a súlyom, pedig még csak a 21. hétben járok.
Van itt Érden kismama torna?

köszi a választ

Lini
kicsi lini

Sziasztok!

Noémi! Annyira helyes ez a kép! És milyen nagyfiú Szabi! Rég láttam róla fotót, csak ámulok! :D

Szia Lini! Üdv a topicon! :D
Még én is csak 13 hónapja koptatom Érd utcáit. :wink:
Merrefelé laktok? Kismamatornáról nem tudok nyilatkozni, de talán a többiek jobban illetékesek ezügyben. Biztos van valahol. Pl művházban tudom elképzelni.
Tudjátok már, hogy fiú vagy lány a pocaklakó?

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok!

Tegnap szörnyű napom volt, Hiszti Pisti egész nap nálunk vendégeskedett és a férjem is Münchenben van, így egyedül álltam a sarat. Ilyen napok után én sem tudom elképzelni, hogy még egy babát vállaljak, de ahogy írtátok ez biztos változni fog. :lol:

Lemaradtam Szabi szülinapjáról. :cry: De utólag is fogadd el Mimi a jó kívánságaimat. Lett szülinapi torta?

Orsi
Gratula a vizsgához! Mindjárt itt a műtét, nagyon izgi...
Jobban vagy?

Andi
Sajnálom, ami a húgoddal történt. Remélem azóta már sokkal jobban van. Zsombi hogy van?

Edina
Üdv köztünk. Ovi témába még nem vagyok otthon, de érdeklődve olvasok minden infót, majd később hasznosítom. :lol:

Sylph
Idővel egyre jobb lesz a viszony köztük. Én is rengeteget veszekedtem az öcsémmel és most már a legjobb tesók vagyunk. :lol: :lol:

Dolli
De jó, hogy jók Gézu eredményei. Jó lenne ha most már végleg pontot tudnátok tenni erre a hosszú betegeskedésre. Most olvasom, hogy te is beteg vagy. Jobbulást!

Tierno
Nem is tudtam, hogy a fogzás miatt kiütéses lehet a popója. Tegnap észrevettem, hogy Milunak is megjelent rajta néhány kisebb folt. Pedig mindig kenem Neogranormonnal és eddig ilyen gondom nem volt. Lehet nálunk is elindult!? Az biztos, hogy keze állandóan a szájában, de én még nem látok semmit. Azt hiszem messze van még az alagút vége. :lol: :lol:

Mimi
Tök jó ez a kép Szabiról. Az egy hal a kezében? Nagyon sokat változott a vonalzós kép óta. Ott még kis szöszke, most meg már szép barna haja van, de a "csajvadító" kék szem megmaradt. :lol:
Neked van ilyen szép szemed?

Lini
Üdv köztünk! Ksimamatornát sajna Érden nem tudok, de Pesten egy nagyon jót a 11. ker-ben. Mi még csak most költözünk, márciusban.

Gabi

Gabi

Kép
gabusz

Hali,

Zsombor ma már kicsit jobban van, de tegnap bepánikoltam mert délután 40 fokos láza volt. El sem jutottunk a rendelőbe, meg kellett kérnem a doktornénit hogy jöjjön ki. Torokgyulladása van, kapott antibiotikumot meg Calciumot.

Orsi,
Gratulálok :D

Lini,
Üdv itt. Emlékeim szerint a Rendelőintézetben, a Felső utcában van kismama torna. Én voltam párszor akkor csütörtökön délután volt. Kérdezd meg a védőnődet, neki tudnia kell róla.

Gabi,
Zsombornak is 4 hónapos kora óta folyik a nyála és duzzadt az ínye és még mindig nem jött ki az első foga. Lányomnak ilyen idősen meg már 4 foga volt.

Mimi,
Túlélte a hal?

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!
Dorinának már 2-3 hónapos korától folyik a nyála,de csak novemberben jött ki az alsó 2 foga.Akkor semmi gond nem volt,aludt,evett,nagyon picit volt csak piros a feneke.Akkor Bepantennel bekentem és elmúlt.És úgy vettem észre,hogy kijött a foga,hogy a cumisüveg kupakjával játszott és koppant:)
Most kijött felül egy foga,készülőben van a következő.Romlott az étvágya,persze az is közre játszik,hogy nincs ideje enni,mert játszani kell:)Éjszaka felkelt(3 napja nem),hasmenése volt.A popója már kezdett hólyagosodni.Kentem Bepantennel,Neogranormonnal,de nem javult.A doki gyógyszertári boraxos krémet írt fel,az használt.Mellé még Vitamin C és Calcimusc injekciót írt fel(teába kell adnom).Ott hagytam a patikában 4000 forintot!A c vitamin rohadt drága!

Mimi12!Volt buli?Mesélj!

Kostyika!Jobbulást Zsombornak!!!

Lini!Merre laktok?Én is úgy tudom,hogy a rendelőben van torna.

Kép
tierno

Szasztok!

Andi, torokgyuszi, jájjj. Jobbulást szegénykének!

Dolli, igen, esett, de kb. 5-10percig... sajna nem tudta eldönteni, hogy milyen formában essen.
Hát, néha leordítja ám a bátyja fejét :lol: múltkor egy falatot elvett Bubó a Lili tányérjáról és "babanyelven" rákiabált. :wink: :lol: Cuki volt.
Örülök, hogy Gézu kezd rendbejönni!!!!
Neked meg jobbulást!

Tierno, szivesen! Nagyon jó lett!

Mimi, Nagyon boldog születésnapot Szabinak! Ő is ilyen nagyfiú már... három hónap van a fiúk közt. :lol:
Kép
Milyen volt a szülinapi buli?
Óóóóó, a párom is a halálán szokott lenni, ha bármi kis baja van.... :wink: mindig kérdezem, mentőt ne hívjak. :wink: :lol: Borzasztó mennyire tudnak szenvedni. :wink:
Tök cuki Szabi a képen! Legalább kívánt valamit az aranyhaltól?

Orsi, GRATULÁLOK!!!! Ügyes vagy!

Szia Lini! Üdv köztünk. Én nem jártam tornázni, így sajna nem tudok segíteni...

Gabi, nincs rossz viszony köztük, szeretik egymást! Csak tudod hogy van ez... testvérek... meg Bálintnak meg kell tanulnia osztozkodnia, mert ugye Lili születéséig, minden körülötte forgott, minden az övé volt, most meg néha oda kell adni a játékait... Lilinél nincs gond, ő odaadja Bálintnak, csak ugye tőle meg azt látja, hogy "nemadomoda" és néha visszavág neki. :lol:

Szombaton voltunk a közlekedési múzeumban, tök jó volt, a gyerekek, főleg Bálint nagyon élvezte!
De ez a kis kiruccanás úgy felborította a napjukat, pedig próbáltam úgy intézni, hogy délben a kocsiban tudjanak aludni. Lilinek sikerült is, Bubó meg minkor hazaértünk akkor aludt egy kicsit, de ez nem volt elég. Lili 3órán keresztül szenvedett, semmi sem volt jó neki. Bálint meg este zizzent meg, olyan hisztit levágott... és ahoz képest, hogy keveset aludtak, 10 előtt döltek ki.
sylph

Sziasztok,

Mi a Stop Shopnál lakunk a panelban.
A pocaklakó kislány lesz, és Lili lesz a neve.

A védőnő jó ötlet, megkérdezem. Ő még régebben mondta is, hogy van mama klub és azon belül van torna, de mivel veszélyeztetett terhes lettem, nem mehettem. Most úgy néz ki, hogy a méhlepény feljebb húzódott, így ha szerdán a nődokim is jóváhagyja megyek tornázni, mert a súlyom csak úgy gyarapodik! :-)

A 11. kerben a Szent Imre Kórházban hallottam, hogy van torna, csak reméltem, hogy a közelben is lesz.
Köszi a válaszotokat.

Ahogy olvasgattam nektek már megszületett a babátok?
kicsi lini

jaa, elfelejtettem kérdezni, hogy áthoznám a kartonomat az itteni körzeti orvoshoz, csak nem tudom, kihez érdemes menni. Aki jó fej, kedves...? Tudok ajánlani valakit?
kicsi lini

kicsi lini!
Én csak Schütz Andreát ismerem,nekem nagyon szimpatikus.De én Ligeten lakom.

Húú,de jó idő volt ma! 8)

Kép
tierno

Sziasztok!
Szisz,köszönjük neked is!

A buli jól sikerült.Jó sokan voltunk,jöttek a húgomék 3gyerekkel+2felnőtt a szomszéd,2gyerek +2felnőtt s párom nagy fia és a barátnője,a Fanni,és a párom nővére férje és fia.
Jó sok mindent kapott a Szabi,de semmi extrát.Gyúrmát könyvet,ceruzát,lemosható filcet,meg hasonlóakat.Sőt mi még oda sem adtuk neki az ajándékát,mert kezdett besokallni.Sütöttem egy jó nagy tortát,volt majonézes sali és fasírt.Hát nem sok maradt a kajákból :lol:
Majd teszek fel képeket,csak egyenlőre még lusta voltam a sz.gépre átmásolni,pedig kb 1perc az egész :oops:
Kostyika!Ez a hal kiírthatatlan :lol:
Míg el nem felejtem,van megint pár kinőtt ruci.
Dolli,a www-ra ha rá kattintasz,ott van a képtáram,és van rajta sok kép :lol:
Én azért nem rakosgatok a Szabiró
l képeket,mert a képtárba töltök fel rendszeresen :wink:

SZia Lini!
Üdvözöllek én is köztünk!
Énsajnos nem tudok segíteni neked.Orvoshoz Budaörsre járok,és mivel pont a túloldalon lakunk,nekem majdhogynem közelebb van ide az autópályán Budaörs.
És sajni tornában sem tudok segíteni.Én le vagyok tiltva mindenről,így nem is néztem.
Viszont mástól is hallottam,.hogy elég kevés itt a lehetőség.
Tényleg,hány hetes terhes vagy?

mimi12

mimi12!Megnéztem a tortás képet.Nagyon szép lett!

Kép
tierno

[quote="tierno"]m írta:tiernoimi12!Megnéztem a tortás képet.Nagyon szép lett!
Köszönöm!Ez volt életem első tortája :lol:
Majd rakok még képeket.

mimi12

Szia Mimi,

21 hetes vagyok. Túl a felén :-p

Sajnos a körzeti orvossal nem jártam sikerrel. Ajánlottak egyet a közelben, de ő már nem fogad új betegeket. Azt mondták az Sztk-hoz tartozom, de ott meg nem tudom, mennyire rendesek avagy sem az orvosok. Nehéz dolog ez az orvos választás! :-(
kicsi lini

Szijasztok!

Jelentem megcicisedve itthon vagyok! :D
A fájdalmaim nagyon enyhék, kicsit szorít a gyógymelltartó!
Fájdalomcsillapítót tegnap kaptam 14h-kor infúzióban és ma reggel egy bogyeszt!
Szobatársan csúcs volt! 1 napig folyamatosan röhögtünk bent! Nővékék nem győztek csodálkozni! :wink:
Még teli vagyok ragtapaszokkal, csütörtökön megyek kötözésre, csak akkor látom először a doki művét! :D

Még sokat fekszem, Apuci teljesen kiszolgál minket! :oops:
Igyekszem hamar felépülni és jövök mesélni, csak most még kicsit elszédülök a gép előtt!

Puszi Mindenkinek és köci a drukkokat!!!!!!

Orsi
Vendég

Sziasztok!

Mimi, tényleg! www :lol: Egyszer már eltaláltam a képtáradba, aztán elfelejtettem, hogy csináltam. :lol:
Hihetetlenül klassz tortát csináltál, nagyon ügyi vagy! :D

Kicsi lini! Sajna szinte senki nem fogad új beteget, csak a körzeteseket, mert azt meg muszáj. Most vagyok én is orvosváltásnál, mert az eddigi nem jött be, és senki nem fogadott. :?
Állítólag (félve mondom, mert már sok tévinfót kaptunk) Radvánszky doktornőhöz tartozunk, az ő illetve asszisztens hozzáállása telefonon keresztül korrektnek tűnt, de hallottam róla is nem túl jókat szakmailag.
Viszont az SZTK-ban a Schütz István bejött, nála is bepróbálkoztam, csak neki is sok volt a betege, nem vett át. De szerintem ha nem akarsz plusz köröket futni, hívd fel az sztk-t rendelési időben az adott orvost, akihez mennél, hogy fogad-e? És ha nem, akkor meg tudják (talán) mondani, hogy ki a körzetised.

Tierno! Minket nem vett át a Schütz Andi, ráadásul a férje azt mondta, hogy hozzá tartozunk, de mégsem. :(

Sylp! Lili hogy viselte a múzeumot? Én is agyalok a közlekedésin, mikor lenne érdemes vinni.

Gabusz! És még milyen hisztik vannak előttetek! :lol: Gézu most vágott le egy próbát... Igazából most kezdi próbálgatni a hatalmát. Nem egyszerű! :) :lol:

Dolli

Kép
Kép
tekiroll

Orsi! Pont most néztem, hogy jajj, kimaradtál a szórásból, pedig sokszor gondoltam rád! :)
Gyere, mihelyt van erőd! És élvezd ki a kiszolgálást! :wink:

Kép
Kép
tekiroll

Sziasztok,

Hisztik újabban nálunk is gyakoribbak és már a kicsi csinálja nem is a nagy :D Ha valamit elveszel tőle, üvölt teli torokból.

Orsi,
én is sokat gondoltam rád tegnap, akartam írni is neked sms-t de aztán ember tervez.... Veronika is elkapta Zsombortól de neki rögtön a hörgőire megy rá, dokinéni kiírta két teljes hétre. Szóval ebben a hónapban már nem megyünk oviba :( Tegnap este úgy köhögött hogy hányt is, erre persze Zsombor is felébredt, aki úgy gondolta hogy kialudta magát, így este 10-től éjfélig fent volt aztán két óránként felkelt.

Mimi,
Köszi szépen, mivel Veronikát két hét kényszerszabadságra ítélte a dokinéni, lesz február mire eljutunk hozzád.

Lini,
Mi is itt lakunk a lakótelepen és a párom a Deák Eszterhez tartozik az Sztk-ban. Szerintem ő elég rendes orvos.

Dolli,
Hogy vagy? Hogy alszik Gézu?

Sylph, Tierno
Köszi, sajnos egyenlőre nem sok javulást látok. Szegénykémnek tele van az orra hiába szívom, nem tud normálisan szopizni és aludni Még mindig nagyon köhög.

Kép[
Kép[
kostyika

Orsi!!!!
Isten biza,azért jöttem most,hogy érdeklődjek felőled :lol:
Úgy látszik,mindenki egyszerre gondolt rád :wink:
Örülök,hogy jól vagy,hogy nem nagyon fáj.
Majd ha már jobban vagy,gyere és mesélj!

Andi!Ha jobban van Veronika,nyugodtan átjöhettek!

mimi12

Sziasztok!

Én egy régi-új fórumozó vagyok!
Ha nem gond néha (engem ismerve nem túl gyakran), de benéznék hozzátok!

A rend kedvéért:
Danim 6 éves, ovodába jár, most nagycsoportos.
Jázminom lassan 9 hónapos, nála azt tudom leírni mit csinál, követ engem négykézlább minden felé...
A Bor utcában lakunk.

Andi!
Látom egyidősek a babáink! :lol:
Hugod jobban van?
Jobbulst a gyerekeknek.
Látod megint felbukkantam...
dobozod...... :oops:

Edina!
Én csak azt tudom neked javasolni, hogy a Tárnoki úti Napsugár oviba NE hozzd a gyereket! Alig foglalkoznak velük vmit.

Mimi!
Ügyi vagy! Szép lett a torta.

pussza

KépKép
Kép
xsara
Érd

Szia Xsara!
Azért kicsit többet felbukkanhatnál :wink:
Köszi a dícséretet :lol:
A fiad idén megy suliba?

mimi12

Szia!
Igen szeptemberben, ha minden igaz akkor a Körösibe (Bajcsy Zs. úton)

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok,

Megpróbálom felhívni a Schütcz Istvánt, és a Deák Esztert is, hátha....
Bár kezdem azt hinni sehova sem tartozom!

Igaz, hogy nekem még évek kérdése az ovi, de igaz, hogy a születés után egyből be kell íratni a babát, mert nem lesz hely?
Ami itt van ovi a lakó telepen, nem tudom mi a neve, az jó óvi? Vagy hova érdemes vinni?
kicsi lini

Lini!

Szerintem Te is a Shütz Itvánhoz tartozol! Én is mert mi az Alsó utca végén laktunk!
Én nagyon szeretem a dokit!!!!!! :wink:

Védőnőd a Szakállné Mariannka?????

Puszi: Orsi
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?