Sziasztok Lányok!
Megjöttem a vizsgáról! Görbül!
Igazából a lényeg, hogy sikerült, nem is hajtottam a jobb jegyre. Én mentem be utolsó előttinek - ami nem szokásom, szeretek túlleni rajta, de most bejött. Előtte átbeszéltük kint a tételeket, és a végére a tanárnő annyira sietett, hogy az elős tételem után megkérdezte hányast szeretnék, mondtam, hogy kettest, erre beírta...azért azt tudni kell hozzá, hogy sokakat kivágott, és ez az a vizsga ami nem könnyű itt az egyetem. (büntető eljárásjog)
Szóval most nagyon örülök, holnap után folyt. köv. - orvosi jogból! Remélem tanulok valami hasznosat a szülésre is!
Bár nem hiszem,hogy pont a jogaimat fogom fitogtatni majd...
Ivett ez az asszisztens nő tényleg egy paraszt...Azt még megértem, hogy ha valakinek a down szűrés hoz rossz eredményt azt tanácsolják, hogy a további vizsgálatok előtt döntse el, miként fog dönteni...de egy AFP. Köztudottan az egyik legpontatlanabb vizsgálat fajta. Elég ha csak rosszul mondod a súlyodat, vagy pl. a terhességed kora nem biztos...nem csodálnám, ha pár év múlva már nem is végeznék!
Azt egyébként még nem írtad, hogy mi volt a 12. hetin, de gondolom ott minden rendben volt! Most is így lesz!
Benta, ez a fészekrakás engem is megütött - tegnap mondtam is a férjemnek, hogy szerintem meg kéne szabadulni az akváriumtól! (még gondolkozik rajta
)
Egyébként az aktivitást én is észrevettem: tegnap 1/2 12 -kor feküdtem le, és ma reggel 6-kor simán felkeltem! Szóval ennek örülök. Bár az is igaz, hogy házimunka közben sokkal többször kell megállnom, mert érzem, hogy elfáradok!
Heni, nagyon édes vagy! Áronnak tegnap volt 51 mm a buksija, éa a mellkas átmérője 46 mm, szóval kb. Beni bébi is ekkora!
Éva szerintem se aggódj a myoma miatt, bár ezt Benta tök jól leírta! Szerintem ha nagyon veszélyes lenne rád nézve, akkor az orvos figyelmeztetne.
Jó, hogy így másodszorra összejött, és boldogok vagytok a férjeddel!
Gratulálok! A vitákról meg csak annyit, hogy szerintem kellenek, csak lényeg, hogy összeszokottan menjen! (a kapcsolatunk elején a férjem mindig faképnél hagyott, el ment a veszekedés közben, én pedig majd meg őrültem. Egyszer megbeszéltük, hogy nekem az a jobb, ha kiordíthatom magam, neki viszont az, ha kiszellőztetheti a fejét. Ezért az lett a kompromisszumos megoldás, hogy vitázunk, aztán rámcsapja az ajtót, addig én sem hívogatom - lenyugszom, és mikor hazajön, folytatjuk az életünket mintha mi se történt volna...kívülállóknak mint egy olasz familia...
)
Amadea, nagyon jó amit leírtál a szívhangról csak...az ágyékomnál jobb oldalon gondolom van valami véna..namost az tuti én vagyok, de az tök gyorsan dobod, és olyan susogós hangja van, szerintem a vér áramlik.
A másik oldalamon (bal) feljebb is van valami - ami szerintem szintén én vagyok, de ez is elég gyors, de itt nincs az a vérszerű bugyogás...és akkor szokott lenni egy harmadik is - ez Áron, de én mint laikus nehezen különböztetem meg, mert általában valamelyik pontohoz közel van!
Igazából lassan mindegy is, mert továbbadom a hallgatót a 13. hetes barátnőmnek, nekem Áron már mocorog eleget!
Ja Heni, egyébként mondta tegnap a doki, hogy mostantól egyre jobban fogjuk érezni, ahogy nőnek!
Áron most nagyon aktív - gondolom érezte, hogy délelőtt nem tudtam vele foglalkozni!
De még az is lehet, hogy jogász lesz a lelkem...legalábbis mikor hangosan tanulok, nagyon tetszik neki!